Advertentie

Even een overzicht’je’…


Sinds begin Februari, sinds het boek verscheen van Désirée Röver over de achtergronden en de gevaren van de HPV-vaccinaties, schrijven wij hier op WantToKnow over de achtergronden van vaccinaties. Eerst dus over het HPV-verhaal, later kwamen er steeds meer artikelen bij. Het leek voor ons een natuurlijk proces, zo voelde het.  En zo is het nog steeds.
 
Het ene na het andere artikel kwam op ons netvlies en met het vertalen van de vele artikelen kwam ook het inzicht. Langzaam kwam ook het inzicht dat er een verborgen agenda is, die Big Pharma uitvoert, de pharmaceutische INDUSTRIE. Sinds een aantal maanden schrijf ik ‘industrie’  met kapitalen, omdat velen van ons zijn vergeten dat Big Pharma ook Big Business is. Alleen daarom alleen al zou een waakzame houding, het minimale zijn, dat elke burger van ons land aan de dag zou moeten leggen.
Want het is niet alléén Big Business dat de pharmaceutische INDUSTRIE naastreeft; langzaam aan onvouwt zich een groter schema, waarvan de verborgen agenda alleen maar het puntje van de ijsberg is. Voor velen is dit één brug te ver echter. Dat is ook niet erg, maar onze conclusies zijn duidelijk, worden continue gechecked aan nieuwe ontwikkelingen. Deze bevestigen ons beeld alleen maar, hoe spijtig we het vinden!
Het geeft te denken dat de Pharmaceuten geen aansprakelijkheid voor hun eigen producten willen aanvaarden. Veelzeggend?
Het geeft te denken dat de Pharmaceuten geen aansprakelijkheid voor hun eigen producten willen aanvaarden. Veelzeggend?

Eén van die conclusies is, dat het klakkeloos aannemen van de waarheid van Big Pharma, je duur kan komen te  staan. Ondanks alle systemen die we in ons democratisch systeem hebben ingebouwd, deze INDUSTRIE (en andere) te controleren, heeft deze Big Pharma haar tentakels van macht en overheersing uitgespreid.

En wellicht vind je dat nogal een uitspraak, maar wij zijn daarbij niet over één nacht ijs gegaan. De getuigen in de vorm van de vele, vele artikelen die voorbij gekomen zijn, die vertaald zijn en ook niet geplaatst/vertaald zijn, enz. Een hele rij van wetenschappers, klokkenluiders, juristen etc., waarschuwen ons voor de macht van de pharmaceutische INDUSTRIE.

Even een paar voorbeelden:

 • Omkoping van overheidsfunctionarissen die onderzoek doen naar medicijnen om mogelijke vergunningen te geven voor nationale introductie van het/hun medicijn.
 • Vervalsen van onderzoeksresultaten van pharmaceutisch research.
 • Het infiltreren van onderzoekslaboratoria. Door bijv. indirect research-instituten te sponsoren, die in feite uiteindelijk alleen tot doel hebben, de pharmaceut/geldschieter te dienen.
 • Het omkopen van uitgeverijen die publicaties over de werking van medicijnen verzorgen.
 • Het infiltreren van overheidsinstanties en het bewerken van overheidsadviseurs.
 • Het bewerken van artsen en gezondheidscentra.
 • Het (anoniem) bewerken van de bevolking om de verkoop van medicijnen/produkten te stimuleren. Enzovoort.
 • En dan hebben we het, zoals je ziet, nog steeds niet over de inhoud van de medicijnen…!

vaccinations drawingAls hoofdartikel van deze week heb ik besloten een overzicht te plaatsen van de artikelen van de afgelopen 9 maanden; een zwangerschap gelijk. Laat datgene wat hier geboren is op de site, jou helpen in je beslissingen, jou helpen je informatie volledig te maken. Het is geen gevecht of keuze uit 2 kwaden, 2 angsten. De angst aan de ene kant om dood te gaan aan de Mexicaanse griep of aan de andere kant gegrepen te worden door de uitwassen van Big Pharma, dood te gaan zelfs in de wurgende greep van de tentakels van Big Pharma.

Noch de Mexicaanse griep hoeft grip op je te krijgen, noch die andere ‘stroom’.. Het is jou keuze, met de nadruk op de kracht die jouw persoon maakt; laat je niet uit die kracht halen door angst. Maak geen ruimte voor een griep-grip.
Laat je niet opjagen door de angst voor dit, of de angst voor dat. Bekrachtig jezelf, met goede voeding in de vorm van goed fysiek voedsel voor het lichaam en anderzijds goede informatie voor je Spirit! En wat goed is, dát bepaal jij zelf. En daar ligt de essentie!

Het onderstaande overzicht staat tevens op .pdf. Je kunt deze ook eenvoudig doorsturen naar mensen die jij wilt bijstaan in hun afwegingen.  HIER DEZE PDF

Een beknopt overzicht van vaccinatie gerelateerde artikelen op www.WantToKnow.nl van de afgelopen 9 maanden deze artikelen geplaatst:

 • Baarmoederhalsvaccinaties, waar zijn we mee bezig? (27 februari 2009)   HIER  Onthullende feiten over de verzwegen bijwerkingen van de HPV-vaccins. Vele duizenden internationale meldingen van ‘bijwerkingen’ hebben laten zien dat de genetisch gemanipuleerde HPV-vaccins, zoals het baarmoederhalskankervaccin ‘Gardasil’ zeer ernstige en vaak permanente schade kunnen toebrengen.
  Medisch-onderzoeksjournaliste Désirée Röver
  Medisch-onderzoeksjournaliste Désirée Röver

  Désirée Röver is auteur van een boek over dit onderwerp en is -gaandeweg haar boek- vreselijk geschrokken van de zaken die zij tegenkwam. Hoe is het mogelijk dat overheden en experts zo nalatig zijn. Ze geeft in haar nieuwe boek, dat in mei uitkomt, opzienbarende informatie en onthult de verzwegen kanten. 
  Wanneer je baarmoederhalskanker krijgt, dan is dat afschuwelijk en zou je willen dat er een snelle en veilige manier bestaat om dit te voorkomen. Maar voordat we jonge meisjes inenten met het humaan papillomavirus (HPV) vaccin is het wel zaak om te weten wat dit voor gevolgen heeft.

 • Maria v.d. Hoeven stelt met PR-stunt de bevolking gerust inzake HPV-vaccinaties! (3 maart 2009) HIER
  Minister Maria van der Hoeven van economische zaken heef in Haarlem een vaccinfabriek van Merck Sharp & Dohme (MSD) geopend, waar vaccins worden gemaakt tegen baarmoederhalskanker. Wat een toeval toch, dat dit precies op de dag gebeurtde dat het vaccinatie-programma voor HPV van start ging. Mevrouw Van der Hoeven, waar is een burgemeester van Haarlem voor? Waar is een Commissaris van de Koningin voor..? Zij zijn officiële lintjesknippers, maar u heeft vooralsnog een reputatie te verliezen.. En daar bent u inderdaad druk mee bezig..! Laat u zich voor het karretje spannen van fabrikant MSD?Het omstreden vaccin zou voor u reden te meer moeten zijn waarom u zich niet voor dit PR-klusje van de pharmaceutische industrie had moeten laten lenen. Maar het was misschien ook op aandringen van haar collega van Volksgezondheid, Ab Klink, die haar vroeg om te helpen de bevolking gerust te stellen inzake de sterker worden onrust, omtrent dit zeer omstreden vaccinatie-programma..?
 • Geld bepaald de uitkomst van griepvaccinstudies!  HIER   (6 mei 2009)
  Nieuw -Italiaans- onderzoek bevestigt inmiddels keihard-wetenschappelijk, dat deze industrie niets anders voor ogen staat met dit zwaar gesponsorde medicijn-onderzoek, dan hun producten gemanipuleerd door het onderzoek te slepen en de verkoop van het betreffende vaccin op gang te brengen. MAAR BELANGRIJKER: Het gaat dus om GRIEPVACCIN-ONDERZOEK..!! (Kijk voor het betreffende eerdere stuk HIER.) Het blijkt dat deze praktijken -’gewoon’ in Europa, onder jouw en mijn neus- aan de orde van de dag zijn! Lees het verhaal hieronder van het onderzoek-naar-onderzoeken.
 • Vruchtbaarheidsproblemen door Cervarix. (3 mei 2009) HIER 
  Onderzoekster Teuni Kuiper schrijft: “Hoewel ik niet het type mens ben dat zich meteen laat meeslepen door complottheorieën, denk ik nu toch echt dat de huidige HPV-vaccinatiegekte kan leiden tot een toekomstige afname van de bevolkingsaanwas en misschien ook wel tot een vermindering van de bevolkingsdichtheid op aarde.
  Eerst wil ik nog even benadrukken dat allang bekend is dat het optreden van baarmoederhalskanker gerelateerd is aan een verzwakt immuunsysteem. Dat is nota bene ook al beschreven door een aantal Nederlandse onderzoekers van de universiteit van Leiden. Annemieke de Jong en collega’s schreven namelijk het artikel ‘Human Papillomavirus Type 16-Positive Cervical Cancer Is Associated with Impaired CD4+ T-Cell Immunity against Early Antigens E2 and E6.”
 • In 7 jaar stierven 24 Micro-biologen op vreemde wijze..  HIER  (29 april 2009)
  Er heerst onrust in de VS, nadat vorige jaar Juli, microbioloog Dr. Bruce Ivins zelfmoord had gepleegd. Nota bene in een ziekenhuis aan een overdosis medicijnen. Die onrust is gebaseerd op de dood van maar liefst 24 vooraanstaande microbiologen in de laatste 7 jaar. En allemaal waren ze bezig om onderzoek te doen naar de strijd tegen bio-terrorisme. Het bizarre is dat niemand van deze 24 mensen een normale dood stierf..! Wat steekt hier achter?
 • De vaccinatie-KuKluxClan volgens Désirée Röver..  HIER (10 mei 2009)
  Het RIVM heeft zichzelf in een duivels dilemma gevangen, door volledig te zwijgen over de gevaren van vaccinatie en ze weg te wuiven. Dit ondermijnt hun eigen beleid, zoals gebleken is bij de enorm lage opkomst bij het HIV-vaccinatie-programma. Juist omdat zij eenzijdig informeren en de hele waarheid verborgen lijken willen te houden. Maar het ‘boomerang-effect van de waarheid’ omtrent vaccinaties valt niet meer te ontwijken en zal het RIVM hevig treffen. De waarheid ligt al op tafel. Mensen hoeven alleen maar de ogen te openen!
 • Vaccinaties: laat maar gebeuren? HIER (19 mei 2009)
  Hoe is het mogelijk dat vaccinaties het imago hebben dat ze onze angsten voor enge ziektes kunnen oplossen? We schijnen ons gezonde verstand daarbij geheel te zijn kwijtgeraakt! Hoeveel rotzooi laat je je inspuiten, voordat je als mens zegt: ‘GENOEG!’ Is er dan geen enkel bewijs voor het tegendeel, dat vaccinaties (helemaal) niet of slechts gedeeltelijk werken..? JAZEKERWEL..

  vaccinatie money
  Het tegengestelde belang van de pharmacy in beeld.
 • Farma probeert met eigen tijdschriften haar verhaal officieel te doen lijken!  HIER (24 mei 2009)
  De farmaceutisch industrie heeft zich in alle lagen van het hierbovengenoemde proces ingevreten. Van ontwikkeling tot wetenschappelijk goedkeuring van het medicijn. Van het testen van het medicijn tot de publicatie van de resultaten. Alles staat onder invloed van hun werkingsfeer. Brrrrrr!
  Dát hen werkelijk niets te dol is, daarbij geholpen door de vele miljarden vermogen, blijkt uit dit onderstaande artikel van NRC. Publicatie van positieve resultaten is een wetenschappelijk geaccepteerde methode; dus het opkopen van een uitgeverij en je eigen onderzoeksresultaten publiceren vanachter een masker van onafhankelijkheid?
 • 3e Wereldlanden proefkonijn voor farmaceuten HIER (9 juni 2009) 
  Farmaceutische bedrijven neigen er steeds méér toe om hun medicijnen te testen op de bevolking van 3e wereldlanden, ‘om de kosten laag te houden’, aldus een rapport van Duke University, getiteld: ‘De ethische en wetenschappelijke implicaties van de globalisatie van klinisch onderzoek’. Deze praktijken doen vragen rijzen over de exploitatie van kwetsbare bevolkingsgroepen in die landen, maar ook over de juistheid van klinisch onderzoek dat uitgevoerd wordt onder deze condities. Big Pharma kan hier ongehinderd haar gang gaan.
 • Alstublieft minister: ‘n GRATIS medicijn tegen de Mexicaanse griep!! HIER (25 juni 2009)
  Naast de normale manieren van het voorkomen van griep en ziekte, in de vorm van  ’zorgen voor je lichaam’, goede voeding, vitamine C, goede rust, veel water drinken, e.d, is er dus nog een specifieke, gerichte methode om de Mexicaanse griep te bestrijden. Deze methode is gebaseerd op het oeroude principe van resonantie.
  Maar, zo vraag je je af, als het oeroud is, dan zou iedereen het dus moeten kennen? Dat klopt, want het vreemde is dat in feite elk medicijn gebaseerd is op een frequentie. Het is dus niet zo vreemd als het dus lijkt!
 • Komt de varkensgriep uit een reageerbuis? HIER (1 juli 2009)
  Als zelfs Roel Coutinho van het RIVM, zich in een uitzending van Pauw & Witteman 2 maanden geleden afvraagt, hoe het Spaanse griepvirus destijds kon uitbreken..? Wat is er dan aan de hand? Waar komt het virus vandaan? Want ook dát Spaanse virus bleek een virus te zijn dat uit meerdere varianten bestond. Een dusdanig aantal varianten (4?) dat de kans bijan uitsluit dat het hier om een natuurlijke griepmutatie gaat!
  Andersom gezegd: de conclusie is dus bijna 100% gerechtvaardigd te zeggen dat het een gekunsteld virus was. Een laboratoriumgriepvirus dus. Het artikel hieronder belicht dit aspect van onnatuurlijke griepvirussen. Kijk ook hier voor een transcript uit de uitzending van Pauw & Witteman. HIER (23 september 2009)
 • WHO-memo’s uit 1972 spreken over 3-fase vaccinatie-killers HIER (10 juli 2009)
  Door goed speurwerk van journalisten en wetenschappers zijn memo’s van de Wereld Gezondheidsorganisatie uit 1972 gevonden. Hieruit blijkt keihard, dat wanneer de Amerikaanse overheid het goedkeurd, 3 vaccinatierondes tegen de ‘varkensgriep’ genoeg zullen zijn, om een effectieve ‘killer’ te worden.. Om mensen uit te schakelen!
 • Het griepvaccin: belangstelling of belangenverstrengeling? HIER (12 juli 2009)
  Een artikel van John Consemulder over de afwegingen die ieder mens zou kunnen maken inzake wel of niet vaccineren. Of zoals John het zegt: “Wees verantwoordelijk, integer en transparant voor je lichaam met behulp van je eigen keuzes. Kies met je vrije wil uit volledige informatie, niet alleen uit informatie die wetenschappelijk wordt ‘ingepakt’, vervolgens wordt ‘bestraald’ met informatie die uw zogenaamd onterechte angsten zou moeten wegnemen, met een ‘genetisch gemanipuleerd sausje’ in de vorm van marketingleugens.”
 • Dit goedje ‘Squaline’, zit in het varkensgriepvaccin! HIER (17  juli 2009)
  Een uitgebreid verhaal over deze stof die in onze vaccins wordt gestopt om onze afweersystemen ‘stevig te prikkelen’..  Immunoloog Dr. Pamela Asa herkende het als eerste: Autoimmuunziekten die opdoken bij soldaten die een afspiegeling gaven van de laboratoriumdieren die met olie geformuleerde squaleenadjuvantia waren ingespoten. Een studie die SQUALINE, als experimentele vaccine-toevoeging, in verband brengt met de klinische verschijnselen van het Golfoorlogsyndroom, werd in 2002 gepubliceerd. Een Amerikaanse federale rechter oordeelde dat er goede reden was om te geloven dat squaleen schadelijk is en in october 2004 beval hij het Pentagon om te stoppen met het toedienen ervan.
 • De bedrijfstak bangmakerij HIER (1 september 2009)
  Een artikel overgenomen uit dagblad ‘De Pers’. ‘Na maandenlang waarschuwen voor een griepgolf die tienduizenden doden zou kunnen veroorzaken, kreeg de bang gemaakte burger vorige week een foldertje in de bus. Grip op griep; daar moet hij het mee doen. De folder bevat tips als handen wassen, papieren zakdoekjes gebruiken en NIET naar de huisarts gaan. Het is ongetwijfeld goed bedoeld, maar als we één ding weten van het griepvirus, dan is het dat dit soort lapmiddeltjes niets uithaalt.
  Als er een nieuw griepvirus opduikt, verspreidt dat zich in luttele dagen over de aarde. Maar de folder is dus erger dan nutteloos, want deze onderstreept het falen van meerdere overheidsinstanties. Niemand neemt de griepwaarschuwing nog serieus. En dat hebben deze instanties aan zichzelf te danken.’
 • Jane Burgermeister voor de camera HIER (11 September 2009)
  De vrouw achter de vermeende aanklachten tegen de WHO, de VN, de firma Baxter is geinterviewd door Project Camelot.  Voor hen is het ná dit interview een stuk moeilijker om sommige van haar critici te begrijpen, die ernstige beschuldigingen uitten aan het adres van Jane Bürgermeister. De video spreekt voor zichzelf, aldus Project Camelot. Zij brengen, naar eigen zeggen, de ‘ware’ Jane Bürgermeister, vastberaden, gepassioneerd, zich duidelijk uitsprekend en authentiek.
 • Dokter Ghis doet haar mond open. HIER (19 september 2009)
  Haar boek ‘The Medical Mafia: how to get out of it alive and take back our health & wealth’ is een alarmerende aanklacht tegen de huidige gezondheidszorg, die volgens haar ziekmakend en ethisch failliet is. Als vergelding voor deze moedige daad belandde ze in 2008 twee maanden in de gevangenis en raakte ze haar licentie kwijt. In een tijd waarin het vaccinatievraagstuk zeer actueel is en veel mensen voor dilemma’s plaatst, komt zij met een opmerkelijke boodschap. Dit artikel is gebaseerd op een indringende internetpresentatie, waarin zij haar visie onomwonden en onverschrokken verwoord.
 • Seizoensgriepvaccin nodigt H1N1 uit HIER (1 oktober 2009)
  Het is werkelijk PERPLEX wat een Canadese studie nu laat zien met betrekking tot studie naar de effecten van het vaccin tegen het H1N1-virus. De resultaten zijn dusdanig schokkend en dat de plannen om iedereen te vaccineren hiermee volledig in een ander daglicht komen te staan. De resultaten van het onderzoek worden opnieuw bekeken maar hebben inmiddels experts op het gebied van infectieziekten verward. Het blijkt namelijk dat het vaccin de kans op krijgen van varkensgriep 2x zo groot maakt.
 • Bezwering van angst; hoe maakbaar zijn emoties? HIER  (2 oktober 2009)
  Wat is de rol van Ab Osterhaus in het hele spel van het RIVM om iedereen te laten vaccineren. In een gesprek in de Rode Hoed in Amsterdam een paar jaar geleden, geeft hij volmondig toe dat het aanpraten van ‘angst’ wel degelijk een ‘wapen’ is in de strijd tegen de griep..
 • De verborgen vaccinaties HIER (7 oktober 2009)
  De afgelopen maanden heeft Teuni Kuiper een intense en waardevolle studie gedaan naar vaccinaties. Voor menigeen zijn ze heel gewoon, alsof je een brood bij de bakker koopt. Maar deze essentie van vaccinaties is al lang gepasseerd, het instrument ‘vaccinaties’ is ruw verkracht. Vooral de pharmaceutische INDUSTRIE heeft het vaccinatie-instrument tot middel gemaakt van grootscheepse geldklopperij en tot een machtsmiddel van hen die een volledig verborgen agenda voeren.
 • Onnodige vaccinaties; een insider klapt uit de school. HIER (8 oktober 2009)
  Dr. Diane Harper is een klokkenluider. Ze bericht over zaken die eigenlijk niet door de beugel kunnen, maar ook zaken die maatschappelijk algemeen geaccepteerd zijn, maar die in het geval van gezondheidszorg, niet bijdragen tot VIT-formule. Vertrouwen, integriteit en transparantie. Hoewel Dr. Diane Harper haar uitlatingen nog in bedekte termen heeft gedaan, is het duidelijk dat zij het gesjoemel en gerotzooi eigenlijk zat is. Dat ze de uitlatingen in bedekte termen doet, kun je haar niet kwalijk nemen. Laten we kijken naar wat ze wél zegt.
 • Nano-deeltjes gebruikt in ongeteste vaccinaties. HIER (13 oktober 2009)
  William Engdahl schrijft een belangrijk artikel, waarin hij wetenschappelijk onderzoek aanhaalt, dat aantoont dat nano-deeltjes in het lichaam een verwoestende werking hebben. Toch is de pharmaceutische industrie bezig nano-deeltjes als extra component aan vaccins toe te voegen. HIER een artikel van Teuni Kuiper van 2 November met exact dezelfde strekking. Wat doen nano-deeltjes tijdens de zwangerschap.
 • Duitsland: De bondskanselier en haar ministers zullen een speciaal vaccin ontvangen.. HIER (18 oktober 2009)
  Volgens de informatie van ‘Der SPIEGEL’ moeten de bondskanselier (Angela Merkel) en haar minister worden beschermd tegen varkensgriep met een speciaal vaccin. Ook ambtenaren van de verschillende ministeries en ondergeschikte kantoren behoren daartoe. In tegenstelling tot het vaccin dat voor de rest van de bevolking is bedoeld, bevat dit vaccin NIET het controversiële additief.
 • Zuster Teresa Forçades luidt de noodklok! HIER (9 november 2009
  Het hele vaccinatie-verhaal met een neutrale blik. Het lijkt op een kil, diplomatiek afstandelijk verhaal, maar dat is het absoluut niet.

  Zuster Theresa Forçades, doet een neutraal boekje open over de misstanden die u te denken zouden moeten geven!
  Zuster Theresa Forçades, doet een neutraal boekje open over de misstanden die u te denken zouden moeten geven!

  Geen woord té veel spreekt ze. De passie in haar verhaal getuigt van een hoog-intelligente benadering; het probleem met de huidige vaccinaties wordt door haar woord voor woord netjes neergezet. Ze vertelt over de griep, wat een griepvirus doet, hoe deze worden geclassificeerd etc.

  Kijk in onze speciale filmviewer hieronder naar haar hele relaas. Onvermoeibaar laat ze alle ontwikkelingen van de laatste tijd de revu passeren. De opname is van eind September 2009 en zuster Theresa Forçades, doet een neutraal boekje open over de misstanden die u te denken zouden moeten geven!

  Ook haar relaas over de krankzinnige aanpak van vaccinatiefabrikant Baxter, dat er bijna in slaagde 72 kg besmet virus in de wereld te verkopen als zijnde een gezond vaccin. Kijk naar haar verhaal als ze vertelt dat de kans bijna 100% is, dat dit een opzettelijke daad geweest moet zijn. Laat deze YouTube nou eens uitgebreid op TV zien, zou je zeggen!!

305 gedachten over “Even een overzicht’je’…

 1. @Guido:
  Oh oh wat een verschrikkelijk gevaar ligt er op de loer.
  Ik ga morgen alle deurknoppen van de deuren in huis afhalen en zorgen dat we de deuren alleen nog maar open en dicht kunnen duwen met onze ellebogen of lichaam en bij in en uitgan van een rukmte eerst onze handen in een kom met desinfectans. En verder ga ik als ik “de deur uitga” weer handschoentjes dragen zoals ik dat deed in de jaren ’50 (dat was in hoor), van die van kant, gehaakt, of van tricot en dan iedere dag verversen. Ik begin nu toch ook echt bang te worden van en voor alle knoppen (alles wat maar een knobbel heeft) hahahahahahahaha. We gaan toch niet “naar de knoppen”?
  Ironie: mijn moeders meisjesnaam was Knoppen, moet ik die ook maar schrappen uit de “familiebijbel”? Hmm.
  Groet, Willie

 2. Nu dat het klaar blijkelijk toch meevalt met het griep gebeuren en het geheel normaal schijnt te verlopen, lees ik net dit verhaal,

  http://www.express.co.uk/posts/view/140492/Million-hit-by-plague-worse-than-swine-flu-

  Als hier een kwart van waar zou zijn moeten we toch wel even slikken?
  Of is dit ook in de wereld gezet door de tegenstanders.
  De WHO en EU zijn al ingeschakeld…..
  Grenzen tussen Ukraine / Polen ect zijn al onder bewaking controle.

 3. Hier een 2 tal comments on het nieuws bericht:
  Benieuwd of dit bij ons in de media zal verschijnen?
  Ik krijg een nare bijsmaak van deze berichten.
  Wat opvalt is dat het aardig rommelt in de Oost European hoek!!

  THIS WAS RELEASED ON PURPOSE!
  16.11.09, 9:50am

  http://eclipptv.com/viewVideo.php?video_id=8239
  See this amazing video, which shows Josephe Moshe, a biologist, being arrested after he called a local radio company to say that a lab in the Ukraine had created this plague.

  =============================

  UKRAINE FLU
  15.11.09, 8:22pm

  Its actually 1.3 million affected and 282 dead…this report is a little dated.
  British Scientists at Mill Hill are testing samples from Ukraine to see if there is a mutated strain,as many believe.Look forward to more reporting on this-which so far has been strangely absent from British Media

 4. Die israelische meneer Moshe sprak toch leugens toen hij zijn ambassade wilde bereiken…?Het was toch een goede zaak dat de federale autoriteiten daar hebben ingegrepen… en hem in een regen van traangas hebben opgepakt… Weldra deze meneer sprak grove leugens over het systeem…En tsjaa het systeem is onfeilbaar en gemaakt voor u en mijzelf dus iedere tegenstander van het systeem die bv de rest van zijn medemensen wilt beschermen voor grove schendingen tegen de mensheid MOET worden gepakt want hij/zij is een tegenstander van HET SYSTEEM en deze beste man was een GETUIGE van de illusie die het systeem herbergt, hij wilde een WAARHEID aan het licht brengen wat door het systeem liever in het duister word gehouden….

  mvdg GalliLéon

 5. Dit las ik op: http://www.argusoog.org/?p=4464#more-4464

  Persoonlijke uitdaging Klink – deel I
  Door admin op 16 november 2009 – 12:00 | 171 keer bekeken | Print artikel | 3 Reacties
  Noot van de redactie: Onlangs werden we gecontacteerd door Marc met het voorstel of we hem wilde volgen in zijn uitdaging. Marc zal zijn bevindingen op papier zetten. Dit journaal is wekelijks op Argusoog te volgen.

  Beste lezer, lezeressen,
  Graag ga ik de uitdaging aan met Dhr. Klink. De uitdaging van het niet vaccineren en het feit dat ik tot de doelgroep hoor. Maar ik durf te stellen dat ik NIET de Mexicaanse griep zal krijgen! En ik zal me ook niet laten vaccineren. Net als zo velen onder u ben ik ook helemaal klaar met de hype en propaganda aangaande de griep. Ik ben een 46 jarige gelukkig getrouwde man en vader van drie aardse kids en 1 hemels kindje. Even kort uitleggen hoe dit gezin er uit ziet. 3 kids dus, de oudste (15 jaar, dochter) middelbare school met een grote van ongeveer 750 leerlingen. De tweede (11 jaar, dochter) lagere school met ongeveer 120 leerlingen. En de benjamin, (10 jaar, zoon) zelfde school als de 11 jarige dochter. (De beide dochters zijn en worden niet geënt tegen baarmoederhalskanker) Dan heb ik ook nog een lieve vrouw van 42, zij werkt in de zorg met ouderen, en laat haar ook niet inenten tegen de griep.

  Dan ondergetekende, een 46 jarige man die we Marc zullen noemen. Marc is al jaren een diabeet, eentje waarvan het maar niet wil lukken om hem goed “in te stellen”. Heb jaren gespoten en dat ging goed. Echter vond de huisarts dat ik aan de medicijnen moest, sindsdien gaat het “instellen” niet helemaal goed. Met mij als mens gaat het overigens prima! Ook is er een klein foutje gebeurd door de medici. Ik heb zeker een behoorlijke tijd medicijnen geslikt die niet voor mij waren bedoelt, gevolg is dat ik om mijn 38ste in het ziekenhuis kwam met een hartaanval. Daar ben ik aan geopereerd, en vervolgens heeft mijn leven zijn weg weer gevonden. Tijdens mijn “black-out” ( ik noem het liever; “white-in”) heb ik een BDE gehad waardoor ik een heel ander mens ben geworden. 1 met “gevoel” zeg maar. Ik ben anders tegen dingen maar vooral mensen aan gaan kijken. Zo heb ik het bijvoorbeeld het 1ste jaar letterlijk enorm koud gehad. De medische wetenschap kon niets vinden. Fysiek was ik oké. Naar vele omzwervingen en gesprekken kwam ik er achter dat hier op aarde ook heel koud is. Iedereen doet iets voor zich zelf en gunt de ander het licht niet in de ogen (liefdeloos). Dit is een heel ander verhaal, waarover ik tig a4tjes kan schrijven, maar het geeft een idee wie ik ben. Dat is ook het 1ste en laatste jaar dat ik überhaupt een jas heb gedragen. Ik houd daar niet van, het beklemd mij in mijn zijn. Wij zijn geen gelovige mensen, met dien verstande niet in een “god” of zo. Ik weet nu wel dat er meer tussen hemel en aarde is. Maar ik weet nu ook dat ik bepaal wat er met mijn lichaam gebeurd! Zowel letterlijk of figuurlijk.

  Nu heeft een beetje achtergrond van Marc. Dan de griep. In dit verhaal heb ik op een of andere manier nooit geloofd. Het blijft voor mij (als leek) zeer onduidelijk hoe het mogelijk is dat zoiets zover van te voren te voorspellen is. Dat roept op zijn minst vraagtekens op. Nu ben ik niet zo bang voor een griepje, maar ik ga wel twijfelen als deze ook nog eens 3x van naam verandert! Why? Maar goed, deze griep is nu Mexicaans en gaat de halve wereld plat leggen, tenzij u een vaccin neemt. Dat kan en wil ik niet geloven, een griep die heel veel slachtoffers zou maken? No way… En ik wil u dat bewijzen! Hoe? Eerst door u het volgende verhaal te vertellen;

  Toen mijn broer terug kwam van zijn vakantie uit Spanje belde hij een paar dagen later op dat ook hij de Mexicaanse griep had te pakken. Ja, hij klonk bijna trots (!?), hij was ook ziek en moest meteen aan de tamiflu. Ik greep mijn kans en ben de volgende dag in de auto gesprongen en naar hem toe gereden. Ik moest de uitdaging aan gaan van mijzelf! Heb dus

  mijn broer eens ouderwets omhelst en ben naast hem gaan zitten. We praten wat over zijn vakantie en koetjes en kalfjes. Hij zweette als een rund en hoestte rijkelijk zijn bacteriën in de woonkamer. Na een uurtje of twee ben ik weer naar huis gereden in de wetenschap dat ook ik goed ziek zou worden, tenminste dat was dan het hersengedeelte die dat dacht. Maar binnenin dat ene kamertje in je hart wat helemaal van jezelf is, wist ik dat het absolute onzin is en ik niet ziek zou worden. Simpel omdat ik dat niet wil. Dit was eind juni begin juli. Ik heb me tot op de dag van vandaag nog niet 1 dag grieperig gevoeld!

  Zowel mijn vrouw als kids gaan dagelijks met tientallen mensen om (net als u), en tegen de einde van de dag komen we weer bij elkaar in het nestje. Zelf werk ik in een shop in een grote stad in het noorden van het land, waar dagelijks voldoende mensen over de vloer komen van allerlei pluimage. Krijg de griep maar niet te pakken. Op een dag als vandaag (14/11/09) was het zelf zo zacht dat ik de deur de hele dag heb open gelaten. Ik geloof niet dat ik de griep krijg, simpel omdat ik het niet wil! Ik zal u wekelijks op de hoogte houden van mijn gezondheid. Hoe ik me voel, of er een griepje dreigt of niet. Mocht deze wel komen, houd ik u zo lang mogelijk op de hoogte, en dat gaat lukken hoor want; hij komt niet, simpel, omdat ik het niet wil!

  Grt
  Marc

  Auteur: Marc

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.