Advertentie

Na de vaccinaties de terugslag op de autoriteiten?! (+update)


Frankrijk heeft de griep en niet zo’n beetje ook. Of moeten we zeggen: ‘er de griep in’..? Het dondert door het hele land, omdat er geruchten gaan. Want waarom laat slechts 8% van de Franse bevolking zich vaccineren? Misschien een betere vraag: Waarom koopt een minister van Volksgezondheid zóveel vaccins in? Door wie heeft ze zich laten adviseren? En is er een verband tussen hoeveelheid vaccins en adviseurs?

De grote vraag in Frankrijk is nu, overigens de vraag die we ons hier in Nederland ook mogen stellen is, waarom een deskundigenraad, waar een minister zich met zijn/haar oordeel op baseert, niet veel kritischer tegen het licht wordt gehouden.

Maar mevrouw de Franse minister van Volksgezondheid, Rocelyne Bachelot, mag zich nu voor de rechter verantwoorden voor haar beslissingen en afwegingen in dezen. Hopelijk is het Franse gerechtelijk systeem wat meer solide dan het Nederlandse, omdat de groep mensen die in Nederland een rechtszaak tegen de overheid begon over dit verhaal, nóg aan het procederen is..!

~~~~~~~~~~~~

Rocelyne Bachelot, de Franse minister van Volksgezondheid, heeft vrijdag een dagvaarding ontvangen om maandag 4 januari in kortgeding te verschijnen voor de Rechtbank van Eerste Aanleg in Parijs, om zo vlug mogelijk een einde te maken aan de vaccinatiecampagne tegen de H1N1 griep vanwege het dreigend gevaar dat de bevolking loopt.

Deze procedure gaat uit van de vereniging ‘Cri-Vie’ (Coördinatie van Onderzoek en Onafhankelijke Informatie op het gebied van Gezondheidszorg), voorgezeten door Dokter Marc Vercoutère (Pau, Atlantische Pyreneeën) en van de centrum-rechtse partij ‘Politique de Vie’, van de socioloog Christian Cotten (St-Aubin, Essonne).

In een klimaat van angst, die door bepaalde deskundigen wordt gecreëerd door het dramatiseren van ‘enkele spectaculaire overlijdens’ (dixit Pr Daniel Floret), worden de Fransen onderhevig aan een commerciële promotiecampagne van enerzijds Tamiflu (Firma Roche), oorzaak van onder meer bacteriële resistentie en van acute ademhalingsstoornissen, en anderzijds zwaar toxische vaccins die veel te vlug op de markt gebracht zijn, ondanks besef van meerdere acute auto-immune hepatitis gevallen bij 400 vooraf geteste kinderen (…).

Misschien had mevrouw de minister naar meer adviseurs moeten luisteren, dan alleen naar die adviseurs, die door Big Pharma worden betaald.

Er is verder melding via de FAO (Food en Drug Administration) en het EAG (Europese Agentschap voor Geneesmiddelenbewaking) dat het squaleen vervat in de vaccins vele auto-immuun ziekten veroorzaakt bij volwassenen. Ondanks onvoldoende notificaties, heeft dit agentschap op 17 november melding gemaakt van 55 overlijdens op 5,7 miljoen ingeënte mensen terwijl het aantal doden door vaccinatie “slechts” geraamd werd op 5,75 doden per 10 miljoen gevaccineerden.

Die ongunstige kosten/baten verhouding heeft zich op zeer kort termijn ontwikkeld maar zal nog geaccentueerd worden op lang termijn door het verschijnen van duizenden neuropsychologische problemen zoals autisme, ADHD, en talrijke andere auto-immune neurologische ziekten. Dat ze ja dan neen te wijten zijn aan vaccins, feit is dat het aantal auto-immuunziekten zoals multipele sclerose aanzienlijk toegenomen is, vooral na de hepatitis B vaccinatie (Prof. Marchou, Universtair Centrum van Toulouse).

Tussen 1994 en 2008 is het aantal gevallen van MS (multipele sclerose) toegenomen van 20.000 tot 83.000 gevallen! Daar waar het Franse gerecht laattijdig opgetreden is bij het schandaal van de hepatitis B vaccinatie, namelijk slechts een aantal jaren na de ontdekking van de eerste gevallen van post-vaccinale multipele sclerose, krijgt het zelfde gerecht nu de kans om zowel de nutteloze Mexicaanse griepvaccinatiecampagne als de verspreiding van antivirale middelen een halt toe te roepen, in afwachting van de evaluatie van de neveneffecten van het Tamiflu® door een college van onafhankelijke deskundigen.

In afwachting ook dat er eenvoudige en niet schadelijke preventiemaatregelen tegen de griep uitgevaardigd worden. Ons gerecht kan niet verder loochenen dat de WHO, onze verantwoordelijken voor de Volksgezondheid, en de farmaceutische firma’s een wereldwijd netwerk van propaganda opgebouwd hebben rond zogenaamde ‘nakende’ pandemieën. Mevrouw Chan, Directrice van de WHO heeft het niveau 6 van de pandemie van Mexicaanse griep afgekondigd, door het ‘alwetend’ advies te volgen van deskundigen verknocht aan de farmaceutische industrie.

Dit is ondermeer het geval van de Professoren Bruno Lina, Voorzitster van het Franse “GEIG”, een wetenschappelijk instituut dat voor 100% gefinancierd wordt door de vaccinfabrikanten, en Oosterhaus, Hoofdadviseur in virologie voor de Engelse en Nederlandse regeringen.
Oosterhaus is bovendien een sleutelfiguur bij de SAG
E : de Strategic Advisory Group of Experts, en Voorzitter van de ESWI : de Strategic Working Group on Influenza
.

Beide verenigingen worden exclusief gefinancierd door de farmareuzen, meer bepaald de fabrikanten van vaccins.

Polen heeft geweigerd het Mexicaanse griepvaccin te bestellen en Igor Barinov, Voorzitter van de Duma, heeft de Russische Ambassadeur bij de WHO geïnterpelleerd teneinde een officieel onderzoek te starten naar getuigenissen en bewijzen van massale corruptie binnen de WHO. Verder heeft Igor Barinov gevraagd om de banden tussen de deskundigen van de WHO, inzake de Mexicaanse grieppandemie, en de farmaceutische firma’s aan het licht te brengen.

Indien de corruptie bewezen wordt, zal Rusland zich terugtrekken uit de WHO. Het wordt hoog tijd dat er een internationale onderzoekscommissie opgericht wordt”. Aldus Igor Barinov (Der Spiegel, 12/12/09).

Geeft het niet te denken, dat de financiële achtergronden van overheidsbestedingen aan vaccins, voorlopig geheim zijn in Nederland?

De verantwoordelijken voor de dagvaarding en hun advocaten, Meester Malika Quarti (Parijse balie) en Meester Jean-Pierre Joseph (balie van Grenoble) nodigen journalisten en sympathisanten uit om talrijk aanwezig te zijn op de openbare zitting die zal gehouden worden op maandag 4 januari om 9.00 uur ’s morgens. Adres : Tribunal de Grande Instance de Paris, 4, boulevard du Palais, 75001 Paris (cabinet van Vice-Voorzitter Emmanuel Binoche).

Een paar cijfers over de vaccinatie-idiotie in Frankrijk:
(met dank aan Ellen Vader)

Vandaag blijkt er een fikse (politieke) discussie losgebarsten over zin en onzin van de vaccinatiecampagne. Even een paar cijfers op een rij die dit illustreren.

 • 5 miljoen fransen gevaccineerd sinds 21 Oktober (op 64 miljoen inwoners), de laagste opkomst van alle ontwikkelingslanden. Minder dan 8% van alle Fransen..!
 • meer dan 90 miljoen vaccins aangekocht, waarvan een slordige 70 miljoen stuks niet gebruikt
 • de enige die victorie kraaien zijn dus de farmaceuten
 • de voorraad Tamiflu in Frankrijk bedraagt 1/3 van de totale hoeveelheid wereldwijd..
 • het budget voor de aankoop van de griepvaccins is 3x zo hoog als voorzien voor het landelijke kankerplan..
 • de politieke partijen Partie Socialiste en Nouveau Centre vragen dringend om een parlementaire enquête om te onderzoeken hoe deze campagne tot stand is gekomen. Daarbij willen zij duidelijk het disfunctioneren bij het hele vaccinatiegebeuren in kaart brengen en zo transparant mogelijk.

Verder (in het Frans) op deze link HIER

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

UPDATE 4 januari ’s avonds 21:00 uur

Zojuist een nogal geagiteerde en zich aangevallen voelende Mme Roselyne Bachelot aangehoord tijdens het TF1 journaal. Duidelijk onthutst door de haar onbegrepen aantijgingen van verschillende kanten die vandaag op haar afgekomen zijn, “Vorig jaar deed ik niet genoeg, nu opeens weer té veel”.

Ze herhaalde nogmaals haar dringende oproep om zich wel degelijk te laten vaccineren, “Want er zijn momenteel voldoende vaccins voorhanden”.
Een opvallende opmerking tijdens dit interview is de opmerking van Mme Bachelot : “Afgelopen weekend vielen er maar liefst 18 griepdoden te betreuren en deze behoorden niet tot de risicogroepen”.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

129 gedachten over “Na de vaccinaties de terugslag op de autoriteiten?! (+update)

 1. @Riet
  Wanneer we op 1 lijn staan met het Universum wanneer dat precies is durf ik geen uitspraak over te doen daar zijn de Maya deskundigen het zelfs niet over eens. Maar als ik op eigen gevoel af ga voel ik dat er heel afstellingen bezig zijn mijn oriëntatie is aan het veranderen.
  Jaren lang heb ik als een soort digitale Sherlock Holmes allerlei informatie afgezocht
  variërend van wonderschone informatie tot uiterst schokkend.Ik merk nu steeds meer dat ik ga zitten in mijn werkruimte ontspan en de informatie komt steeds meer van binnenuit
  Als de linker en rechterhersenhelft van de mens in balans is opent zich het derde oog
  tevens is de mens dan volledig afgestemd op het Universum en verbonden met de Moeder Aarde doordat hij of zij dan op dezelfde resonantie vibreert als Moeder Aarde is men volledig in het Nu thuis Zo dan op 1 lijn zijn wij een kanaal van Liefde en Licht.

  Las dit vandaag op Niburu Sterrenpoort in de golf van Aden weet nog niet wat ik er mee aan moet maar vond het wel een wonderlijk verhaal

  http://www.niburu.nl/index.php?articleID=22471

 2. @janee, dat gaat mij dan wel weer wat ver, dat verhaal over de sterrenpoort. Ik ben het er wel mee eens dat die aanslag in scene is gezet, om zo de bodyscans te kunnen installeren, onze vrijheid te beperken en mogelijk ook om een aanleiding te hebben Jemen binnen te vallen.

 3. @Tweede Ronde,
  Misschien gaat het wel heel ver ,Ik sluit niets uit maar zeg ook niet dit is waarheid.
  Ben al jaren lang op de hoogte van dit gebied als er dan zo’n bericht komt spits ik wel even de oren. Holle Aarde is ook zo’n fenomeen. Wat wel als eerste bij mij ontstond na het lezen van het artikel dat ik gelijk begon te zingen in enkel klinkers nu heb ik ooit eens een zeer oud geschrift gelezen van een Engelentaal enkel in klinkers Misschien ben ik wel een tikkeltje vreemd.

 4. @janee, haha, je mag zijn wie je bent:-) Ik heb mij ook ooit verdiept in de holle aarde en heb ook foto’s van onze aarde gezien waarop het lijkt alsof er een holling in de aarde zichtbaar is bij de Noordpool. Maar de opstijgende sigaarvormige schepen……… tja, maar zeg “nooit nooit”:-)

 5. @janee je bent alleen vreemd in de ogen van mensen met oogkleppen op voor mij ben je wonderschoon ,en soms wek je mijn verwondering .Das alleen maar goed dacht ik zo.Zelfs je engelen taal is niet gek hooguit onbekend.liefdevolle groet marcel

 6. @ janee

  Ik heb het verhaal gelezen. Het is een vreemd verhaal maar toch. Het doet me denken aan de synchroniteit van de gebeurtenissen die ik in een lezing heb gehoord over de mayankalender. Ik heb geen ervaring met dit soort zaken en heb er wel over gelezen maar me er niet echt in verdiept.
  Ik mag hopen dat het waar is, van mij mag het.
  Het is gek, ik ben vrij kritisch, maar het voelt niet helemaal vreemd. Het zou prachtig zijn dat er vrede komt.
  Ik weet niet zo goed wat ik er mee moet.
  Ik hoor om me heen van een aantat mensen op mijn workshops dat ze een heel goed gevoel voor dit jaar hebben en het idee hebben dat er veel zaken de goede kant opgaan.
  Eigenlijk heb ik dat zelf ook. Misschien is er al iets voelbaar van krachten in de atmosfeer.
  Zijn we niet allemaal een beetje vreemd, janee?
  Ieder op zijn eigen wijze?

 7. @riet we zijn allemaal een beetje vreemd en eigenlijk is dat dus weer heel gewoon .Ja riet ik ben er nog haha.En over dit jaar dit jaar wordt denk ik indrukwekkender dan 2012 de veranderingen die voor bereid zijn gaan nu beginnen en dat zal even schrikken zijn voor een hoop mensen maar ik denk dat we voor dat het maart is al heel wat op ons bordje hebben gekregen .Positieve dingen dan dat dan weer wel .En over dat verhaal van die sterrepoort het klinkt mij heel natuurlijk in de oren ,ik denk dat we daar nog veel meer van gaan horen (ik hoop het ook van harte).liefdevolle groet marcel

 8. Als je even scant bij Jane Burgemeister, ook al heb je je twijfels over haar, dan nog krijg je de indruk dat het hele Vaccin-kaartenhuis in elkaar aan het zakken is. Zowel in Frankrijk, als in Duitsland, Polen (die wilden sowieso niet), Italie….

  oa: http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2490%3Alikelihood-of-french-parliamentary-inquiry-into-swine-flu-vaccination-grows&catid=1%3Alatest-news&Itemid=64&lang=nl

  Trouwens, in breder verband krijg je ook die indruk: http://www.welcomethelight.com/2009/12/arrests-president-obama-reversed-interpols-immunity/

 9. In de Midi Libre vanmorgen:

  Bij verschillende vestigingen van Sanofi in Frankrijk, zijn de werknemers sinds gisteren in staking gegaan om hun rechten te verdedigen voor een rechtvaardiger verdeling van de winsten van het bedrijf en de eis voor een evaluatie van de strategie van de groep die meer gericht zou moeten zijn op de gezondheid en die niet het financiële gewin als prioriteit moeten hebben. De aandeelhouders hebben zich inmiddels tegoed gedaan, de werknemers zouden graag enkele kruimels hiervan willen meepikken. De laatste 6 maanden hebben zij gewerkt als paarden (“comme des malades”! in het frans), verbod op het opnemen van verlofdagen en slechts 1,2% salarisverhoging aan het eind van het jaar.

  Noot: Sanofi heeft 2 griepvaccins op de markt gebracht.

 10. @Riet comment 05/01/22.55 uur.

  Het is vreemd, en ook niet. De overduidelijke signalen worden niet begrepen want er is immers geen precedent, geen referentiekader.
  Een sterrenpoort? Jij fantast! De wereld kan toch niet zomaar veranderen doordat er zich in de lucht een vreemd fenomeen aandient? Of toch? Kijk om je heen, zie en voel! Van steeds meer beerputten wordt de deksel gelicht. Er komen steeds meer zaken aan het licht die het daglicht niet verdragen. 2010 zal het ZonneKlaarJaar zijn. Het jaar waarin regeringen gaan vallen en overige knechtende instituten en structuren hals over kop zullen imploderen, 2009 heeft daartoe al de aanzet gegeven. De geknechte mensheid ontwaakt. De bewuste mens weet zich door interplanetaire steun gesterkt. De “Norge spiral” is niet meer en niet minder dan een kosmische positieve burst, een signaal, een boodschap, ter ondersteuning en aanmoediging van het zich ontwakenende humanoïde bewustzijn. Helaas ‘humanoïde’ (mensgelijkens) want kijk naarde machtsstructuren. We zijn helaas geen Mensen meer. Kijk naar alle loonslaven. Kijk naar alle hypotheekverstrikten. Kijk naar alle trendvolgers. Kijk naar alle mainstreammedia-gelovigen. Kijk naar alle dikdoeners, vaak dik doen met geleend geld. Geld dat niet eens bestaat! Etc.etc. Een normaal functionerend mens kan toch maar tot 1 conclusie komen?! Wanneer de mens niet tot inkeer komt is hij als specimen reddeloos verlorenen, sleept onverschillig in zijn kielzog ander leven met zich mee.
  Voor mij is het “Norge spiral phenomenom”een overduidelijk en onmiskenbaar signaal.
  Misschien wordt ik door dit te zeggen wel als “zweverig” weggezet. Ik hoop dat er veel mensen zijn die net als ik durven zweven. Dan is het licht Noorse licht voor ons allen bedoeld geïnterpreteerd en geïntegreerd.

 11. Madame Roselyne Bachelot als vedette in een dagelijks terugkerend interview op tv om het vaccineren te promoten:
  Volgens haar zeggen zijn er alleen al vandaag maar liefst 9 griepdoden te betreuren (bovenop die 18 van het afgelopen weekend, nog steeds niet in de media terug te vinden) en ze richt zich keer op keer tot de bevolking met het dringende advies zich te laten vaccineren. Toch niet zo urgent blijkbaar, want de campagne zal maar liefst lopen tot september 2010!

  Géén opzeggingsclausule opgenomen in de franse contracten met de farmaceutische bedrijven:
  Deze clausule, normaal gezien onontbeerlijk voor dit genre miljoenencontracten, is vreemd genoeg inderdaad niét opgenomen geweest in het geheel. Hetgeen betekent dat de franse overheid wel degelijk grote bedragen zal moeten ophoesten om dit te financieren. De 7 miljoen doses vaccin besteld bij Novartis zijn inmiddels geannuleerd.

 12. @ wattenstaafje

  Ik vind jouw verhaal niet zweverig. Het heeft te maken met
  hoeveel inzicht je hebt in frequenties en ik vind de synchroniteit naar de werkelijkheid uitermate boeiend.
  Ik zie wat jij ziet in de zin van beerputten die opengaan.
  Maar nog duidelijker heb ik het gevoel dat er verandering in de lucht zit. En het voelt voor mij positief, stromend.
  Een ander gevoel dan in 2009. En met mij meerderen.
  Ik denk ook dat wij als mens inderdaad meer gekecht zijn dan we weten. De volwassen mens is nog lang niet ontstaan.
  De mogelijkheden en kwaliteiten zijn niet tot ontwikkeling gekomen en er wordt alles aan gedaan om dat niet te laten gebeuren. We laten ons misleiden en worden bekogeld met valse beelden op t.v. Er wordt gelogen en bedrogen in de reclame, in politieke en maatschappelijke zin. En het merendeel van de mens vind het gewoon normaal en ziet er geen kwaad in. Het is te gek voor woorden en als je het er over hebt dan moet je niet moeilijk doen of je bent lastig en ze willen het er verder niet over hebben. Of, ze kunnen het niet geloven. Constante brainwash dus.
  Laatst was er iets over cijfers op deze site.
  Op dit moment zie ik achter mekaar 11-11-11, 2-2-2 en 4-4-4.
  Het is weer begonnen, althans bij mij. Een hele poos is het weg geweest.
  Hebben meeerderen weer met dit fenomeen te maken?

 13. @Riet, vorige week bij mij ook weer, het non-stop langskomen van verschillende cijfercombinaties, nu weer even rustig, dus ik denk dat dit heel persoonlijk is en afhangt van een bepaalde fase waar je op dat moment doorheen gaat…

 14. @ Ellen,
  Ik denk het ook. Wat ik grappig vond is dat een kennis van mij me liet zien dat ik een email verzonden had op 11uur 11 en toen ik verder keek zag ik dat de datum opgeteld ook 11 was.
  Daarna begon het weer. Het lijkt erop dat je erop gewezen wordt. Het voelt voor mij alsof ik synchroon met iets loop.
  Hoe voelt dat voor jou?

 15. @Riet, iedere keer voelt ’t goed, gevoel goed bezig te zijn, zoals Lianne zo mooi zegt “klopje op je schouder”. Zojuist klapte ik mijn mobieltje open en ja hoor, 22.22, net op het moment dat ik mezelf een vraag stelde en dus blijkbaar het antwoord al onbewust wist… Geeft rust in het tentje!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.