Advertentie

Proefpersonen gezocht voor griepvaccin. Wie wil er nog?


‘Producenten van het vaccin tegen de Mexicaanse griep zijn op zoek naar honderden proefpersonen in Nederland,’ las ik vandaag HIER toen ik mijn hotmail wilde openen. ‘Zij lopen nauwelijks risico’, zegt viroloog Ab Osterhaus. Hieronder een overzicht van artikelen die de laatste paar maanden op WantToKnow zijn verschenen. Oordeel dan of je een proefkonijn wilt zijn. Opmerkelijk in het nieuwsbericht is trouwens ook dat de Zwitserse medicijnfabrikant Novartis, een van de twee leveranciers van de 34 miljoen vaccins die Nederland heeft besteld, zelf komende maand start met het testen van de inentingen op mensen. Rara wat er uit hun EIGEN onderzoek gaat komen? Inderdaad: Geld bepaalt uitkomst van griepvaccinstudies.

Wie wil er nog vooraan in de rij staan na het lezen van deze stukken?
Wie wil er nog vooraan in de rij staan na het lezen van deze stukken? >>

WHO bereidt in het geheim gedwongen vaccinaties VS en Europa voor
Amerikaanse overheid geeft vaccinmakers juridische immuniteit
Dit goedje ‘Squaline’ zit in het varkensgriepvaccin
Is het vaccin veel gevaarlijker dan de varkensgriep?
Biogenocide onder de bevolking? heftig, want dan ben jij het doel!
Het griepvaccin: belangstelling of belangenverstrengeling?
WHO memo’s (1972) spreken over 3-fase-vaccinatiekillers
‘Pandemie’: jouw recht op eigen lijf vervalt?
Kijk ajb even mee, naar deze youtube van Desire
Varkensgriep HOAX?
Reactie op GRATIS griepmedicijn
Journalist klaagt VN aan voor poging tot massamoord
Zijn griepvaccinaties ergens dan de kwaal? Wat zit erin?
Farmaceutische industrie woekert binnen de overheid
Van griepvirus tot superdodelijk biologisch wapen. Wie zijn ons liever kwijt dan rijk?

Vooraan in de rij, een voordeel?

Maar misschien stelt de uitsmijter van het nieuwsartikel op MSN.com je nog gerust ?’Hoewel voorlopig nog niet duidelijk is in hoeverre de prik bescherming biedt tegen het griepvirus en ook eventuele bijwerkingen nog onbekend zijn, lopen vrijwilligers weinig risico, zegt viroloog Ab Osterhaus in de krant. “Groot voordeel is dat je letterlijk vooraan in de rij staat.”

Advertentie

59 thoughts on “Proefpersonen gezocht voor griepvaccin. Wie wil er nog?

 1. Ik herhaal hier even mijn reactie van daarnet: de WHO heeft kortgeleden een berichtje de wereld ingestuurd dat een overzicht van de bijwerkingen pas in december bekend zal zijn, dit dus nà de vaccinatieronden en nà de testperiode! Ik citeer hier nog even dit bericht: “Het vaccin tegen de Mex. griep is niet zonder risico. Omdat het een nieuw virus is en bij het maken van het vaccin nieuwe technologie wordt gebruikt, heeft het mogelijk ernstige bijwerkingen”.

 2. Vanmorgen vroeg op Radio 2 net na 08.00 uur bij het programma de heer ontwaakt, was er ook een intervieuw en werd er propaganda gemaakt om proefpersoon te worden en dat het helemaal niet gevaarlijk was!!!!!!!!!!!!!
  Verschillende groepen krijgen ook verschillende sterktes van het virus ingespoten, of het werkte was nog niet bekend en gevaarlijk hoe durf je het te zeggen, mijn haren gingen er van overeind staan.

 3. Wat mij wel opvalt dat de kranten steeds meer negatieve reacties van lezers gaan plaatsen en niet alleen maar positieve zoals een maand geleden.Ik zelf stuurde een reactie naar het AD met een verwijzing naar site,s zoals o.a deze en werd geplaatst.
  En over proefkonijnen gesproken
  Hier enkele suggesties !!!!

  Dat zouden de verplichte vrijwillegers moeten zijn !!
  Ik doe een gooi ………….

  Ab Osterhaus
  Onze Roel van het RIVM
  De complete Koninklijke familie
  Alle ministers plus staatssecretarissen.
  Het omplete parlement (eerste en tweede kamer)
  De complete politie top
  Alle hoofd redacteuren van de msm en hun meelopers.
  Alle hoofd redacteuren van radio en TV die die geweldige objectieve actualiteiten programma,s maken en hun meelopers natuurlijk.
  Alle artsen die zeggen dat vaccinatie een goede zaak is !!

  Zo proef konijnen genoeg dacht ik zo of zie ik er nog wat over het hoofd ?

 4. Als je vooraan in de rij staat staat loop je weinig risico. Kan iemand mij uitleggen waarom je weinig risico loopt en waarom als ze dat dan weten er proeven genomen moeten worden? Ze weten toch al dat je weinig risico loopt. Waarom dan die proef. Weer zo’n wazig verhaal.
  Ik begrijp het niet

 5. @riet
  Om een vaccin officieel als “veilig” zijnde op de markt los te laten, is men verplicht een testperiode in te lassen. Proefpersonen doen afstand van welk claimrecht dan ook. Is niet wazig, gewoon volgens de regels. Misschien spuiten ze wel H2O in, weten wij veel!

 6. Hier komt de aap uit de mouw (www.ad.nl van vandaag), Osterhaus en belangenverstrengeling:
  De risico’s voor de vrijwilligers zijn bijzonder klein, zegt griepexpert Ab Osterhaus van de Erasmus Universiteit. ,,Formeel moet ik zeggen dat er risico’s zijn, omdat het om een test gaat. Maar de manier van het produceren van het vaccin is al grotendeels goedgekeurd.’’ Het bedrijf Viroclinics in Rotterdam, met Osterhaus als een van de bestuurders, doet voor verschillende partijen bloedonderzoek in deze testfase. De hoogleraar noemt het ‘een goede zaak’ om mee te doen aan de test.

 7. Vandaag even met mijn huisarts besproken…ze vindt het belachelijk dat er vaccins worden ingekocht waarvan de bijwerkingen nog helemaal niet zijn bekend, sterker nog; ze vindt het schandelijk dat er zo’n paniek om wordt gezaaid. Volgens haar is het een mild virus wat ieder gezond mens makkelijk overleeft en al helemaal niet ernstig ziek van wordt! Het vaccin is erger dan de griep

  Dus; wat we al dachten…het is allemaal een hoax!

 8. Het zal zijn goed als huisartsen en medici hun mening zullen geven, zoals ze eerst ook gedaan hebben met het EPD. Mogelijk dat hierdoor het inenten uitgesteld kan worden, waardoor we op een natuurlijke manier zullen merken of een virus echt gevaarlijk is of niet.
  Als dan tegen december de eventuele vaccinatie uitvoerig is getest en veilig is bevonden door onafhankelijke partijen, zou een ieder nog moeten kiezen om het wel of niet te nemen.
  Als je bijvoorbeeld AIDS hebt of kanker ben je toch ook niet verplicht je te laten behandelen? Ze raden het je wel aan, maar er is geen wet die het je verplicht.

 9. De griep verspreid zich hier langzamer dan in andere landen.
  Men verwacht voor het najaar een explosie van de Mexicaanse griep.
  Omdat het virus goed gedeid met koel en vochtig weer.

  Proefpersonen waren ook niet meer nodig…

  Ja… hallo…

  In het najaar zijn er ook meer mensen verkouden en is er ook weer een toename van
  de “normale” griep.

  Misschien dat de heren en dames journalisten hun onderzoeken wat beter moeten doen.

 10. Dit virus is gerecreëerd in een laboratorium in 1997 – 2003,en daarna “losgelaten”.

  Beginning in the spring of 1918, an “unusual flu” began to emerge, that eventually blossomed into the killer flu pandemic killing millions worldwide. Subsequent research has proven that the “unusual flu” was a “recombinant strain” showing swine viruses mixed with bird viruses mutating with human-specific strains of flu virus. THIS IS EXACTLY THE KILLER VIRUS THAT DR. JEFFREY TAUBENBERGER AND HIS TEAM AT FORT DEDRICK RE-CREATED DURING YEARS 1997 – 2003. Is it just a mere coincidence that the same recombinant virus is once again making its appearance known?

  Link naar het volledige artikel.

  http://www.rense.com/general85/wicked.htm

  Onthoud het onderstaande goed.

  Even if the swine flu vaccine kills you, the drug companies aren’t responsible. The U.S. government has granted drug companies complete immunity against vaccine product liability. Thanks to that blanket immunity, drug companies have no incentive to make safe vaccines, because they only get paid based on quantity, not safety (zero liability).

 11. Dit wou ik ook nog laten zien aan Iedereen,het heeft direct niets te maken met het HN1N,maar indirect wel degelijk.Het gaat over Aids in derde wereld landen,en dat de “elite” van deze groep “Nutteloze” mensen af wil,en wat is nou een betere en makkelijkere manier als een dodelijke ziekte het land in te sturen,waar al amper medische hulp is,de mensen aan hun lot overlaat,en het broodje-aap verhaal de wereld in te sturen over dat Aids van een Aap afkomt,Terwijl het meerde malen is bewezen,maar word verzwegen in de media,dat Aids GEEN NATUURLIJK virus is,maar alleen gecreerd kan zijn in een laboratorium.
  Getiteld,Aids & The Nwo.

  http://www.youtube.com/watch?v=p9Xlre9_hns&feature=channel_page

  Denk 10x na voor je dit als onzin afschuift.

 12. BELANGRIJK!!!!

  Kijk even naar dit blog van Catherine Austin Fitts.
  Zij was Amerikaans onderminister van Huisvesting in de regeerperiode (’89-’93) van president George Herbert Walker Bush, 41ste president van de Verenigde Staten, tevens vader van George Walker Bush, de 43ste president.
  Tevens is ze de voorzitter van het bedrijf Solari.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Catherine_Austin_Fitts

  Zij doet hier zeer opmerkelijke uitspraken.

  I believe one of the goals of the swine flu vaccine is depopulation. Perhaps it is the goal of a swine flu epidemic as well, whether bio-warfare or hype around a flu season.

  Ze geeft duidelijk aan dat de Internationale kredietcrisis, het vergiftigde voedsel etc een manier is om de levensverwachting van mensen te bekorten.
  De sociale voorzieningen zijn onbetaalbaar geworden en het Westerse systeem is onhoudbaar.
  De financiële gelden zijn weggesluisd naar Aziatische landen.
  Waar ze gewoon opnieuw beginnen.

  That is, unless you change the actuarial assumptions in the budget – like life expectancy. Lowering immune systems and increasing toxicity levels combined with poor food, water and terrorizing stress will help do the trick.

  Dit is toch wel heel opzienbarend gezien haar afkomst.

  Al is er één ding wat ik me blijf afvragen.
  Om de staat van beleg te kunnen afkondigen is er enorme sociale onrust nodig, zodat ze het leger kunnen inzetten tegen de eigen bevolking.

  Kunnen dit soort mensen patsy’s(mollen) zijn die dit doelbewust naar buiten brengen om dit doel te verwezenlijken?

  http://solari.com/blog/?p=3532

 13. @Sander, deze mensen worden met Tamiflu of Relenza behandelt (anti-virusmiddel dat hoort te voorkomen dat de griep zich verspreidt), is géén vaccin, wordt niet ingespoten maar ingenomen…

 14. Maar even serieus… Deze vaccins worden dus alleen door de makers ZELF getest? Er is geen enkele andere onafhankelijke organisatie oid welke deze vaccins test op schadelijke bestanddelen en dus of we er niet juist DOOD van gaan?

  Deze vaccins moeten straks gedwongen worden ingespoten en vervolgens sterft de halve wereldbevolking oid? Zonder dat ook maar IEMAND zegt; ”he, ho es ff! Stoppen jullie eens even met het maken van die vaccins… daar ga je dood van!” ?!?!

  Of begrijp ik het nu verkeerd?

 15. Hallo Sander, niets is wat het lijkt in dit geval.
  Maar raak niet in paniek en ga op onderzoek uit en trek je eigen conclusies.
  Het zijn niet alleen de feiten die tellen maar ook het logische verband.
  Wereldwijd is er een enorme onrust gaande over dit onderwerp.
  Lijkt me ook wel logisch.

 16. Overuse of Vaccines, Anti-Flu Drugs May Result in Human Calamity

  Onderzoekers van de Universiteit van Shizuoka in Japan waarschuwen als eerste in een schrijven van Maart 2009 van de Openbare Bibliotheek van Wetenschap (PLoS), dat vaccins, „immunologische druk daadwerkelijk kan bijdragen tot het doorgeven van spanningen van de griep die de totstandkoming van genetische varianten met verbeterd potentieel voor pathogeniciteit in mensen zou kunnen veroorzaken.“ Vertaling: de massa inenting, tenzij goed gecontroleerd, kan de gevreesde genverandering eigenlijk veroorzaken die in meer gevallen, verhoogde ziekenhuisopnames en een groter dodencijfer kan resulteren.

  http://www.prisonplanet.com/overuse-of-vaccines-anti-flu-drugs-may-result-in-human-calamity.html

 17. Amerikaans leger gaat samenwerken met FEMA tijdens een pandemie uitbraak.
  Zijn dit de eerste tekenen van een op handen zijnde Martial Law?

  The news that troops are being prepared to work with FEMA in the event of a swine flu pandemic will increase fears that the government is preparing to enforce a mandatory vaccination program – at gunpoint if necessary.

  State health authorities have already confirmed that if the government were to announce a mandatory vaccination program, then there would be no exemptions whatsoever and the program could be carried out with the use of force if necessary.

  http://www.prisonplanet.com/military-to-work-with-fema-during-swine-flu-outbreak.html

 18. Hey Henk,
  Ik ben enigszins een nieuweling op het gebied van conspiracy’s, maar met ‘het logische verband’ bedoel de agenda van de mensen van ‘the new world order’ oid?

 19. @Sander
  Dat is wat ik bedoel.
  Ik ben al vanaf 2002 bezig met onderzoek naar wat men zogenaamde conspiracy’s noemt.
  Dit naar aanleiding van de aanslagen op de Twin Towers.
  Het scenario dat tot een wereldregering zou moeten leiden leek in 2002 totaal onmogelijk, maar het ontvouwt zich voor onze ogen.
  Zo gauw je weet hebt van hun agenda kijk je automatisch anders naar het nieuws.
  Je prikt er dwars doorheen en je kunt het een plaats geven.
  Omdat je het grotere plaatje kent.
  Maar dan komt de werkelijkheid van hun plannen ook heel dicht bij je.
  Het meest frustrerende is wel dat mensen het gewoon niet willen weten.
  Mensen zijn te bang en voelen zich machteloos.

 20. Eén van de invloedrijkste wetenschappers uit de Amerikaanse regering stelt dat de populatie op aarde zijn uiterste limiet heeft overschreden.
  Ze vindt dat er moet worden DOORGEGAAN met het reduceren van het groeipercentage van de globale bevolking.
  Gek hé, dat ik dan moet denken aan het HPV vaccin, aspartaam, teflon, Gen voedsel, elektro magnetische straling, chemtrails, verrijkt uranium, Nano deeltjes etc?

  http://www.prisonplanet.com/clinton-advisor-earths-population-has-exce eded-limits.html

  Ook één van de belangrijkste milieu adviseurs van Gordon Brown, wil dat de bevolking van Engeland wordt teruggebracht naar 30 miljoen.
  Dit is de helft van het huidige aantal.

  UK population must fall to 30m, says Porritt
  http://www.timesonline.co.uk/tol/news/politics/article5950442.ece

  Is het mogelijk dat er een giftige cocktail wordt geproduceerd om dit streven te bewerkstelligen?
  Het leefmilieu van de mens wordt op zoveel verschillende manieren aangevallen dat de echte waarheid nooit te achterhalen is?

  Blame it on global warming!

 21. Inenten – nieuwe kloof tussen burger en politiek

  Nog even, en het vaccin tegen de Mexicaanse griep is leverbaar. Maar het is zeer de vraag of de Nederlandse bevolking zich ook gaat laten inenten.
  Het is een treurig teken van de kloof tussen burger en politiek, schrijft Elma Drayer in Trouw. Burgers vertrouwen nu zelfs niet meer de overheid als die ons ervan probeert te overtuigen dat inenten in ons eigen belang is. Want wat de hoge heren zeggen kan niet deugen.
  Het verzet krijgt met name vorm op internet, waar de vreemdste complottheorieën circuleren. „Marionetten in onze overheden trachten overal de mensheid vast te zetten in een onnodige angst voor de griep-pandemie en vele anderen voor de vaccins.” Gelukkig is het „zeer aannemelijk dat vele vaccins door buitenaardse aanwezigheid worden geneutraliseerd”.
  De gevolgen waren dit voorjaar al te zien toen meisjes tussen 13 en 16 jaar een vaccinatie konden halen tegen het virus dat baarmoederhalskanker veroorzaakt, en nog niet de helft kwam opdagen. De tegencampagne was heel onschuldig begonnen met een Zembla-documentaire over de farmaceutische lobby. Websites voegden daar hun eigen complotjes aan toe. Waarna de indianenverhalen ook bovengronds gingen circuleren – als waren het geopenbaarde waarheden.

  Bron: Trouw

 22. De politiestaat!!

  Paspoortcontrole al vanuit huis
  Passagiers van internationale vluchten moeten in de toekomst mogelijk hun paspoortgegevens al vanuit huis doorsturen aan de douane op Schiphol.

  http://www.rtl.nl/(/actueel/rtlnieuws/binnenland/)/components/actueel/rtlnieuws/2009/07_juli/30/binnenland/0730_1045_Paspoortcontrole_Schiphol_al_thuis.xml

  Griepvaccin eerder voor helft Amerikanen
  Zo’n 160 miljoen Amerikanen, ofwel de helft van de Amerikaanse populatie, worden met voorrang ingeënt tegen de Mexicaanse griep.

  http://www.rtl.nl/(/actueel/rtlnieuws/buitenland/)/components/actueel/rtlnieuws/2009/07_juli/30/buitenland/0730_0945_griepvaccin_voorrang_amerikanen.xml

 23. In deze presentatie laat Salbuchi zien welke machten strijden om wereld dominantie.
  Volgens zijn theorie gaat het om de vorming van een Wereldregering.
  Of de verschillende partijen komen tot elkaar of er breekt een nieuwe Wereldoorlog uit.
  Te beginnen natuurlijk in Iran.
  Gek hé, hoe de beschreven eindtijd in de bijbel zich aan het ontvouwen is.
  Ze escaleren de boel zodat de profetieën toch uitkomen.

  http://www.youtube.com/watch?v=eePBvYX26zc

  http://www.youtube.com/watch?v=itOxtQYzTFU

 24. Let op: ‘beschermen’ tegen ‘varkensgriep’ (die zelf maar niet ziek worden…) blijkt ‘belangrijker’ dan ‘beschermen’ tegen kanker! Druk, druk , druk dat RIVM en Klink…geen tijd lieve kinderen, hoop maar dat jullie geen baarmoederhalskanker oplopen tijdens het uitstel, stel ons maar verantwoordelijk. De griepangst gaat voor, daarom overwegen we ook scholen te sluiten (voelt u al de angst, wilt u ook al vooraan staan voor de VIP vaccinatie?)…Lieve mensen, in een ‘goed jaar’ sterven er meer mensen aan blikseminslag aan dan aan een ernstige vorm van griep…Heeft u zich al gevaccineerd tegen donder en bliksem? Nee? Snel Klink bellen, er zijn dringend 34 miljoen ‘vaccins tegen blikseminslag’ nodig. En pas onderweg naar de brievenbus wel op, want u loopt een nog groter risico om overreden te worden door een auto. Kucht u even? Zie hier artikel Telegraaf van vandaag (in dezelfde editie is ook te vinden dat de “scholen mogelijk dicht moeten”. http://www.telegraaf.nl/binnenland/4513741/__Inenting_baar-moederhalskanker_uitgesteld__.html Lukt dit niet: google dan inenting baarmoederhalskanker uitgesteld…

  Nogmaals: “de enige veilige vaccinatie is de vaccinatie die niet is gebruikt” (uitspraak James Shannon, ex directeur National Institute of Health) en de enige ware immuniteit is…gezondheid…blijf positief, blijf gelukkig, blijf gezond, eet biologisch, weiger alle vaccinaties en geniet van de zon 😉

  door: John Consemulder
  http://www.healingsoundmovement.com

 25. @Lena Ik kijk al een paar dagen niet meer naar het nieuws… Ik kijk ‘smorgens de krant door en kijk vaak wel even op http://www.telegraaf.nl
  Als ik tv kijk wil ik gewoon lekker relaxen

  Maar om kinderen als proefpersoon te gebruiken gaat wel een beetje te ver
  Ik las in frontier magazine een stukje over de bilderberg groep Heb de naam van die meneer niet zo bij de hand… Maar oudere Duitsers die de oorlog hebben mee gemaakt vragen zich af waar Amerika mee bezig is. En NL loopt wel achter amerika aan… Is er een nieuwe dokter M opgestaan?

  Kom op zeg we leven in 2009 en expirimenteren op mensen zou meer dan verboden moeten zijn!!!

  Ik vind het gewoon meer dan griezelig met wat er in de wereld loos is.

  De bangmakerij omtrent de griep, dat gedoe in irak en afganistan, Nigeria, Israel die zich is gaan bemoeien met Iran…

  Ik vind het een meer dan grof schandaal

  He artsen, gebruik je eigen kinderen als proefkonijn voor nieuwe vaccinaties!!!

  Wat is er gebeurt met dat nooit meer?
  Of was het alleen als een troostend gebaar bedoelt?

  🙁 🙁 🙁

 26. Beste mensen,

  Laten we ons niet meer bang laten maken door alles wat nu allemaal duidelijk gaat worden. Het is heel veel wat de laatste tijd aan het Licht komt en dat is goed, want Liefde is de sleutel voor alles! Wijzelf zijn Liefde van goddelijke omvang en daardoor kunnen we alles keren en transformeren. Vertroetel je eigen bange innerlijke kind, geef het je liefde en laat het weten dat je er altijd zal zijn. Zo komt alles goed! Liefs
  Zie http://www.ptaah.com/page/page/4736851.htm

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.