Advertentie

100 Redenen waarom 9/11 doorgestoken kaart is..!


11 September, onderzoek naar de feiten. Daar gáát het natuurlijk om: FEITEN. En in dit kader is de schrijver van dit boek, Dr. David Griffin, een Pietje Precies. En ook zijn feitenrelaas staak haaks op de conclusies van het officiële 9/11-rapport. (klik op de cover voor een gratis .pdf van het hele boek!)

De gebeurtenissen van 11 September 2001 liggen volgende week precies 10 jaar achter ons. Over de hele wereld worden de aanslagen herdacht en de gebeurtenissen weer onder de aandacht gebracht. Maar de vraag is natuurlijk welke gebeurtenissen je dan te zien krijgt.. Het zijn vaak, zeker in de mainstream media (MSM), de voorgekauwde beelden en emoties, die toch vooral het beeld van de officiële versie van 9/11 dienen te versterken.

Maar een groeiend aantal mensen over de hele wereld pikken het niet meer, dat de waarheid van de WERKELIJKE gebeurtenissen onder de tafel blijf. Mensen willen duidelijkheid en geen onwaarheden, eerlijkheid en geen leugens. En leugens is wat we tot nu toe als ‘officiële versie’ voorgeschoteld hebben gekregen. WantToKnow.info heeft in de VS altijd een grote rol gespeeld bij het bewust maken van mensen van de WERKELIJKE gebeurtenissen achter de 9/11-‘voorstelling’. Het grote toneelstuk dat moest dienen om mensen angst aan te jagen, zódanig dat vooral het Amerikaanse volk haar eigen macht uit handen gaf.

Over de wet die destijds is aangenomen om de ‘veiligheid’  van de mensen in de VS en elders in de wereld te ‘waarborgen’ en ‘verdedigen’, de zg. ‘Patriot Wet’ is al veel geschreven en gesproken. Het is vooral deze wet die de vrijheden, die nota bene via de grondwet van de VS gewaarborgd zouden moeten worden, buitenspel zet.

Naast deze ‘100-redenen’-lijst hieronder in het artikel, zijn er veel sites die ook goed gefundeerde feiten tonen en deze lijst van 100 eenvoudig aanvullen. Kijk maar eens op deze lijst van 250+ punten, die ‘smoking gun’ worden genoemd. We bieden jou hier in ieder geval deze 100 punten aan..

x

* * * 

100 Redenen waarom 9/11 doorgestoken kaart is..!

© September 2011 – WantToKnow.nl / Guido Jonkers

x

 1. Hoge pentagon-medewerkers cancelden al hun reisplannen en –vluchten op 10 September 2011
 2. De burgemeester van San Francisco ontving op 10 September 2001 een waarschuwing, om niet te gaan vliegen de volgende dag.
 3. Scotland Yard liet Salman Rushdie weten dat hij niet op 11 September 2001 moest gaan vliegen.
 4. 2 Medewerkers van de boodschappendienst Odigo, kregen per e-mail waarschuwingen binnen, 2 uur voordat de eerste aanslag op het WTC zou plaatsvinden.
  Een president die de propaganda-machine op gang brengt, op de puinhopen van een eigen ‘valse-vlag-operatie’..! ‘De daders zouden hun straf niet ontlopen en zij zouden de kracht van de wapens van de VS voelen..’ En dat was preciés de bedoeling van de valse-vlag-operatie..!
 5. Zakenmensen die normaal op 11/9 in het WTC-torens zouden werken,  waren die ochtend in Nebraska, om een vergadering bij te wonen op de Offutt Airforce Base, gesponsord door miljardair Warren Buffet. En hoe vreemd.. later die dag zou president George Bush jr. daar ook landen.
 6. Procureur-generaal Ashcroft stopte met het vliegen met commerciële lijndiensten, in de zomer van 2001.
 7. Doordat beide vliegtuigen, die in de WTC-torens zouden vliegen, opgestegen waren vanuit Boston, was er 40 minuten méér tijd voor de luchtmacht om hen te onderscheppen.
 8. Vlucht 77, die uiteindelijk naar Washington zou terugkeren, was zelfs al 1 uur en 23 minuten gekaapt, voordat deze terugkeerde naar het Pentagon om dit gebouw te rammen. Meer dan genoeg tijd, om daadwerkelijk het luchtverdegingsysteem op orde te maken.
 9. Vlucht 93 vloog naar het Midwesten van de VS en keerde daar om, maar stortte neer, aldus de officiële berichten. Had het de hoofdstad bereikt, dan zou het ook meer dan 1,5 uur in de lucht zijn geweest. Eveneens een tijdsperiode waarin elke luchtverdediging het vliegtuig had kunnen neerhalen.
 10. De dader was snel bekend, op naar het Midden Oosten. Oorlog voeren tegen mannen op ezeltjes.. De ‘warrrrrr on terrrorrrr’ is geboren..

  Van de vermeende Moslim-kapers werd verklaard, dat zij zich in toplessbars zouden hebben opgehouden en zich met alcohol hebben laten vollopen.  Gedrag dat voor oprechte Moslims op zijn zachts gezegd vreemd is..

 11. Behalve de video die de wereld is overgegaan van Mohammed Attah, zijn er geen vliegveld video-opnames van ook maar één van de andere 18 kapers van de lijntoestellen. Uiterst vreemd.
 12. Minimaal 6 van de 19 kapers zijn elder op de wereld levend opgedoken na de aanslagen. Terwijl alle vliegtuigen verwoest waren en er geen overlevenden gemeld zijn.
 13. Geen van de 4 bemanningen van de gekaapte vliegtuigen maakte melding bij de luchtvaartautoriteiten van een op gang zijnde kaping..
 14. Geen van de 4 bemanningen van de gekaapte vliegtuigen drukte de speciale, 4-cijferige code in, die als een stil alarm, melding maakt van een op handen zijnde kaping..
 15. Er is geen enkel bewijs dat ook maar iets van overblijfselen van de kapers  is geïdentificeerd op één van de 4 crash-sites.
 16. Van geen van de 8 zwarte dozen van de 4 vliegtuigen die gecrashed zouden zijn, is officieel melding gemaakt, laat staan dat er over de inhoud van de gesprekken die op band zouden moeten staan, melding is gemaakt.
 17. Hoewel de kapers de kaping met simpele schuifmessen zouden hebben gepleegd, heeft geen van de 4 bemanningen zich ingespannen om de kaping te onderbreken, ondanks het feit dat er een paar Vietnam-veteranen onder deze piloten zaten.
 18. Hoewel de 2 WTC-torens en het Pentagon met een ongelooflijke precisie zijn geraakt, heeft geen van de vermeende 19 kapers ooit een degelijk groot-vliegbrevet gehaald.
 19. Hoewel er voor verdediging van het Amerikaanse luchtruim een tijd staat van 10 tot 20 minuten, konden de zogenaamd gekaapte vliegtuigen meer dan een uur vrij rondvliegen, in het inmiddels gesloten luchtruim.
 20. De FAA, de Amerikaanse luchtvaartautoriteiten, hadden maar liefst 18 minuten nodig, om het verlies van contact met vlucht 11 en het afwijken van haar vluchtplan te rapporteren.
 21. Voor de afwijkingen van deze zaken van vlucht 77, had de FAA maar liefst 39 minuten nodig..
 22. Hoewel de vluchten 11 en 175 op weg waren naar New York, werden de speciaal voor New York bedoelde interceptie-straaljagers op de basis La Guardia in New York, niet gewaarschuwd. Noch die van het ook nabij gelegen Langley militaire vliegveld in Virginia.
 23. Hoewel de speciale verdedigingsgroep NORAD, die het Amerikaanse luchtruim defensief dient te bewaken, de eerste melding kreeg van een kaping om 8:38 uur, werden geen straaljagers de lucht in gestuurd, om bijv. het Pentagon te bewaken. Dit gebouw werd vervolgens om 9:37 uur getroffen door een ‘verkeersvliegtuig’.
 24. De 2 F-15-onderscheppingsjagers, die onderweg waren om de gekaapte vlucht 11 uit de lucht te halen, vlogen met een snelheid van zo’n 447 Mph, dat is 24% van hun topsnelheid..
 25. 2 F-16-jagers die uiteindelijk van Langley Airbase opstegen, vlogen zo’n 410 Mph, en dat is 28% van hun topsnelheid..
 26. Door velen beschouwd als één van de complotontwerpers: vice-president Dick Cheney. Hij wilde in ieder geval NIET voor de 9/11-commissie getuigen, alleen op zijn voorwaarden. (klik voor artikel)

  Pas nádat de tweede WTC-toren was getroffen, werden 2 F-15 jagers, die voor de kust van Long Island/New York vlogen, ingezet om naar Manhattan te vliegen.

 27. Deze 2 jagers, die waren opgestegen van Otis Airforce Base, hadden binnen 9,5 minuut New York city bereikt, waren ze daartoe ingezet; ruim 34 minuten voordat het Pentagon werd getroffen.
 28. Het WTC-gebouw nummer 7, stortte die middag rond 17:30 in. Dit zou zijn gebeurd, doordat het ondermijnd zou zijn geweest, door de hitte van een klein brandje op de onderste verdiepingen die dag. Het is de eerste wolkenkrabber met een stalen constructie, in de geschiedenis van de mensheid, die ooit is ingestort. Zelfs wolkenkrabbers die veel hoger waren en veel intenser brandden, vele dagen lang, zijn nooit ingestort.
 29. Filmbeelden en getuigenverklaringen maken melding van slechts kleine branden in WTC-gebouw no. 7. Het gebouw was een 47-verdiepingen hoge wolkenkrabber en het had een feitelijke kracht die 5x hoger lag dan benodigd om het gebouw te ondersteunen.
 30. Dit gebouw no. 7 stortte die middag in, in een perfecte verticale val. En het veroorzaakte nauwelijks schade aan de omgevingsgebouwen. Het Verizon hotel en de gebouwen van de posterijen, die slechts zo’n 20 meter tegenover gebouw no. 7 lagen, werden bijna niet geraakt..
 31. Hoewel er nog nooit een stalen wolkenkrabber in volledig stof is veranderd, gebeurde dit wel met gebouw no. 7 en de beide andere WTC-torens. Alle 3 de gebouwen stortten in hun eigen fundament in, de val die de meeste bouwtechnische weerstand oproept.
 32. In gebouw no. 7 was overigens ook de noodbunker, voorzien van een US$ 15  miljoen kostende alarmcentrale. In plaats van het gebruik maken van deze bunkerverdieping, gingen burgemeester Guiliani en zijn team onderdak zoeken in een noodopvang-commandocentrum, zodra de aanvallen op 11/9 startten.
 33. De alarmcommando-bunker in gebouw no. 7 was juist geconstrueerd om bomaanslagen te weerstaan, maar het kwam netjes in poedervorm met de rest van het gebouw naar de grond, toen het gebouw instortte.
 34. Hoewel de wet dit uitdrukkelijk verbiedt, zijn de overblijfselen van gebouw no.7 direct ná de instorting verwijderd, het staal gerecycled, en vond er geen onderzoek op de plaats van het delict plaats, en maar een uiterst beperkt onderzoek op de plaats waar het puin naar toe werd gebracht.
  Deze operatie kon zo worden uitgevoerd, omdat niet naar slachtoffers gezocht diende te worden; het gebouw was al ontruimd. Kennelijk door lieden met een vooruitziende blik. Bovendien lag het puin niet op straat, zodat er direct groot vrachtverkeer mogelijk was, om de restanten van deze plek te verwijderen.
 35. Hoewel de zuidelijke WTC-toren 17 minuten ná de noordelijke WTC-toren was geraakt, en veel minder schade was toegebracht, stortte deze toren 29 minuten vroeger in, dan de noordelijke toren.
 36. ‘Gesmolten staal’-collage: (lb en lo) weken ná de instorting van de WTC-torens werd nog VLOEIBAAR staal uit de puinhopen gevist. (ro) Op sommige plekken van de staande torens is vloeibaar staal te zien, dat naar buiten loopt; het gevolg van het gebruik van termiet, dat de stalen kolommen doorsneed. (rb)

  Deze zuidelijke toren was dusdanig off-centre geraakt door het vermeende vliegtuig, dat de centrale steunkolom van deze toren onbeschadigd was gebleven, en toch stortte deze toren eerder in.

 37. In de zuidelijke toren was nauwelijks vuur of heftige brand te ontwaren, na de impact. Toch stortte deze toren als eerste in, ten gevolge van de ondermijnde structuur als gevolg van ‘de hitte van het vuur’.
 38. Er vloeide een stroom van gesmolten metaal op diverse plaatsen uit de zuidelijke toren, alvorens deze instortte.
 39. Brandweerlieden die in de beide torens rondliepen, spraken over ‘kleine vuurhaarden’ die ‘redelijk snel onder controle gebracht zouden kunnen worden’…
 40. OP filmbeelden is duidelijk te zien dat BEIDE torens op een bijzonder wijze de eerste seconden van hun ineenstorting starten. Dit gebeurde namelijk BOVEN en ONDER de impactzone van de vermeende verkeersvliegtuigen.
 41. Beide torens vielen op een manier, waarbij ze de MEESTE weerstand moesten overwinnen, namelijk verticaal. Dit is een ineenstorting van een gebouw, die nog NOOIT eerder was waargenomen bij een dergelijke verticale structuur. Normaal stort een gebouw in via het pad van ‘de MINSTE weerstand’.
  Het zijn vooral de architecten en ingenieurs van de AE911-stichting, die de wereld de ogen willen openen over het FEIT dat de officiële versie, waarom de torens instortten, vals is..! (klik voor artikel)
 42. Het is uitermate bizar dat de officiële versie luidt dat de torens door brand-ondermijnde, ineenstortende staalstructuren zouden zijn ingestort. Terwijl er overduidelijke kenmerken te zien zijn van een zg. controlled demolition. Een gecontrolleerde ineenstorting. Een plotselinge ineenstorting  en luide knallen, die als donderslagen te horen waren. Ook zijn er overal in het gebouw energetische uitbarstingen te zien, die óók een kenmerk zijn van ‘controlled demolition’. Het met explosieven gecontroleerd neerhalen van grote gebouwen.
 43. En ook de enorme berg stof doet niet vermoeden dat het hier in de verste verte NIET zou gaan om een instorting veroorzaakt door vuur…
 44. Bij een ineenstortend gebouw veroorzaakt door brand, zie je geen buitenwaards gerichte explosies optreden, tenzij er iets zit in het gebouw dat de explosie veroorzaakt. De WTC-torens werden volledig tot poeder en stof verpulverd. De officiële verklaring kan geen verklaring geven voor het optreden van deze heftige energie-kostende explosies, die sommige enorme stukken puin, wel zo’n 150 meter verderop tegen andere gebouwen op smeten.
 45. Ziet dit eruit als een gebouw dat in elkaar stort, of een gebouw dat ontploft..!?

  De beide WTC-torens en het gebouw no.7 waren zodanig fijn verpulverd, dat er GEEN ENKEL lichaamsdeel terug te vinden was in de puinhopen, die de dagen erná, laag voor laag werden afgegraven.

 46. E r is geen enkele officiële verklaring voor de enorme poel van gesmolten metaal van meer dan duizend graden, die tot vele dagen ná de ineenstorting van de beide torens, diep onder het puin te vinden en te zien was.
 47. In de stofrestanten van de WTC-torens werden residuen aangetroffen van alumino-thermische reacties en actieve thermische pyrotechnische stoffen.
 48. Het Pentagon is het hart van het militaire apparaat in de VS, de grootste militaire macht op Aarde, lag volledig open en bloot voor een aanval, terwijl er militaire vliegtuigen zijn, die het gebouw specifiek dienden te beschermen. Een simpel en relatief traag verkeersvliegtuig zou in staat zijn gebleken om het Pentagon te treffen.. Zonder dat er ook maar enige defensieve actie ondernomen was.
 49. Om 9:37 werd het Pentagon getroffen,  34 minuten nádat de eerste WTC-toren was geraakt en het duidelijk was dat er een heel gevaarlijke situatie aan de gang was.
 50. Op Andrews Airforce base staan altijd 2 gevechtsstraaljagers paraat om direct op te stijgen, wanneer er sprake is van een noodsituatie in het Amerikaanse luchtruim. Deze basis ligt 16 kilometer van het Pentagon af.
 51. Een van de meest cruciale bewijzen: hoe kan een aluminium verkeersvliegtuig door 6 betonnen wanden heenvliegen, om dan bij de laatste muur een ‘keurige’ opening achter te laten? Een opening die ook nog eens minder dan een kwart is van de werkelijke diameter van het vermeende vliegtuig..!

  De spiraalvormige afdaling van het verkeersvliegtuig dat het Pentagon getroffen zou hebben, was een dusdanige gecompliceerde manouvre, dat de zeer ervaren luchtverkeersleiders bij het zien van de radarbeelden, dachten dat het om een straalvliegtuig ging…

 52. Zeer ervaren luchtvaartpiloten vragen zich af, hoe het mogelijk is om met een verkeersvliegtuig de nadering naar het Pentagon te maken, zoals die gegaan zou zijn. Op boomtop hoogte, daarbij lantaarnpalen en andere objecten rakend, en dan tóch in staat zijn op de begane grond van het Pentagon in te slaan..
 53. Hani Hanjour, de moslim-kaper, die deze vlucht op zijn naam zou hebben staan, was volledig incompetent geclassificeerd door luchtvaartinstructeurs om een éénmotorig vliegtuigje te huren.
 54. De FBI wist binnen 20 minuten ná de aanslag alle videobanden in beslag te nemen van bewakingscamera’s van bedrijven om het Pentagon heen. Ze wisten dus niet allen precies waar alle beveiligingscamera’s stonden, maar de in beslag genomen videobanden hebben nooit de publiciteit gehaald. Volgens officiële berichten zijn deze beelden té emotioneel om naar te kijken voor de nabestaanden.
 55. Er zijn door het Pentagon slechts enkele beelden vrijgegeven van de vermeende aanslag door het verkeersvliegtuig. Op al deze beelden is geen verkeersvliegtuig te ontwaren.
 56. Tot half Oktober werd onderzoekers van deze Pentagonramp, de volledige toegang ontzegd tot het Pentagon-gebied, waar het vliegtuig ingestort zou zijn.
 57. Ooggetuigen in het Pentagon meldden de geur van cordiet.
 58. Verschillende ooggetuigen meldden dat het vliegtuig geëxplodeerd zou zijn op het moment dat het de gevel van het Pentagon raakte.
 59. Op die plaatsen, waar de vleugels en de hoge staartvin van het verkeersvliegtuig, een Boeing 757,  de gevel van het Pentagon geraakt zouden hebben, is nauwelijks beschadiging te zien op de vele foto’s en filmbeelden.
 60. Alle 4 de vluchten waren uitzonderlijk laag bezet voor een ochtendvlucht. Deze vluchten #11, #175, #77 en #93 waren respectievelijk gevuld voor 51%, 31%, 20% en 16%..!
 61. Op deze dag werden verschillende oorlogsoefeningen gehouden, voor verschillende onderdelen van het militaire apparaat. Hierdoor ontstond enorme verwarring, waar oefening en realiteit gescheiden moesten worden.. Operatie ‘Northern Vigilance’ had luchtverdedigingsoefeningen die uitstrekten van de Oostkust van de VS, via Canada tot aan Alaska.
 62. Maar tegelijkertijd waren er nóg 2 oefeningen aan de gang. Operatie Vigilant Warrior en Vigilant Guardian simuleerden kapingen van verkeersvliegtuigen..! Beide oefeningen gingen gepaard met het projecteren van ‘gekaapte vliegtuigen’ op de radarschermen van militaire- en burger verkeersleiding. Verwarring alom..
 63. Het National Reconnaissance Office, dat satellieten en vliegende objecten in de gaten houdt, boven het Amerikaanse continent, was geëvacueerd, omdat er óók een oefening gaande was, namelijk een inslag van een vliegtuig in hún gebouw..
 64. In New York, specifiek op Manhattan, waar het WTC-centrum lag, was óók een oefening aan de gang. Deze oefening, de Tripod II chemische oorlogsvoering-oefening, zorgde ervoor dat FEMA in Manhattan volop aanwezig was, precies vóór de vliegtuiginslagen.
 65. Militaire orders voor al deze oefeningen, maakte feitelijk een adequaat optreden tegen de WERKELIJKE aanslagen, onmogelijk.
 66. De luchtvaartautoriteit FAA, verbood 2 maanden vóór de aanslagen, het bezit van vuurwapens door commerciële piloten.
 67. George Bush jr. zit ‘ondergedoken’ in een schoolklas en leest het boekje ‘Mijn vriendje de geit’ mee. Alleen is hij kennelijk zó zenuwachtig, dat hij niet ziet, dat hij zijn eigen boekje ondersteboven houdt..!

  President Bush was op bezoek bij een basisschool en blééf daar zitten, tot anderhalf uur NA de aanslag op de eerste WTC-toren. Hij las voor aan tweede klassers uit het boekje ‘Mijn vriendje de geit’ en hield vervolgens een korte persconferentie op de stoep van het schooltje.

 68. De grote man, die feitelijk de leiding had over de Amerikaanse verdediging, de voorzitter van de gemeenschappelijke militaire leiders in het land, bleef in een vergadering zitten met Senator Max Cleland, tótdat het Pentagon óók was getroffen.
 69. Brigade-generaal Montague Winfield, had op 11 spetember 2001 heel toevallig, ’s ochtends om 8:30 uur, de leiding van NMCC (het Nationale Militaire Commando Centrum) overgegeven aan een rookie, kapitein Charles Leidig jr. Nádat de aanval op de VS over was, nam hij de leiding weer op zich van het NMCC..
 70. Ondanks de grootste aanval ooit op de VS, én het grootste militaire falen om de Amerikaanse burgers te beschermen, de grootste bouwkundige fouten in de historie (als we de ineenstortingstheorie van de WTC-torens en WTCno.7 moeten geloven), bleef al dit falen zonder consequenties voor de verantwoordelijke autoriteiten. Er werd ook geen onafhankelijk en eerlijk onderzoek naar –ongeachte welk facet van- de aanslagen gedaan.
 71. Ondanks het feit dat hij het antwoord op bijna alle vragen schuldig moest blijven, omtrent het falen van het Amerikaanse leger om de Amerikaanse samenleving te beschermen, kon de voorzitter van de Chefs van Staven van het Amerikaanse leger, Generaal Richard Myers, op 13 September, 2 dagen dus ná de aanslagen, weer in dezelfde functie aan het werk..
 72. Een andere generaal maakte promotie.. Generaal Richard Eberhart, de commandant van NORAD (Noord Amerikaanse Aerospace Defensie Commando)  op 11 September, werd gepromoveerd tot hoofd van het nieuw op te richten NORTHCOM.
 73. Het persbericht van NORAD over de gebeurtenissen van 11 September 2001, dat er geen gevechtsvliegtuigen ingezet hadden kunnen worden die dag, was in volledige tegenspraak met statements van hooggeplaatste officieren van NORAD.
 74. De tijdslijnverklaring die NORAD geeft, levert veel meer vragen op, dan deze beantwoordt. Tot op heden zijn officieren van NORAD nooit onder druk gezet, om volledige verantwoording af te leggen voor deze vele onduidelijkheden.
 75. Vervolgens komt de 9/11-commissie met haar eigen, nieuwe tijdslijn van de gebeurtenissen op 11 September 2001, een opzet die volledig in tegenspraak is met de verklaringen van de militaire topstukken van NORAD, áán deze commissie..
 76. FEMA is het Federale Emergency Management Agentschap in de VS. Dit bureau kreeg de volledige zeggenschap over het onderzoek rondom de ineenstorting van de WTC-gebouwen. Het FEMA is echter in het geheel hiertoe niet opgericht noch uitgerust.
 77. Het onderzoeksteam dat FEMA vervolgens op de been bracht, bestond uit vrijwilligers, die NIET betaald werden..!
 78. Deze mensen kregen geen toegang tot Ground Zero, het gebied waar de WTC-torens stonden.
 79. Deze mensen kregen geen blauwdrukken van de architectonische tekeningen van de WTC-gebouwen.
 80. De door deze mensen vervaardigde rapporten maken melding van een ineenstorting van de torens, als gevolg van vooralsnog onbekende oorzaak.. Toen het rapport van FEMA verscheen, bleek het staal van het puin van de WTC-torens al te zijn verscheept naar overzeese opkopers; er bleek geen ander onderzoek meer mogelijk zijn.
 81. Eind van de middag op 11 September 2001, stort gebouw no.7 in. Uiterst verticaal, dus uiterst gecontroleerd. Zo simpel is de conclusie..!

  Het feit dat gebouw nummer 7 ingestort zou zijn, op de manier waarop het officieel ingestort zou zijn, in tegenspraak met meer dan 100 jaar ingenieurs- en architectonische ervaring, maakt het ineenstorten van dit gebouw, letterlijk één klap tot de minst begrepen ineenstorting van een gebouw in de geschiedenis.

 82. Het officiële 9/11-commissie-rapport, maakt niet eens melding van het ineenstorten van gebouw no. 7. De 47 –verdiepingen tellende wolkenkrabber, die vlak naast de WTC-torens had gestaan, voor zijn mysterieuze  ineenstorting.
 83. Dezelfde 9/11-commissie ontkende het bestaan van de hard stalen kernkolommen van de WTC-torens 1 en 2…
 84. Het rapport van NIST (National Institute for Standards and Technology) over het instorten van de Twin Towers, toont een prachtige animatie van de ‘waarschijnlijke instortingsvolgorde’, voor iedere toren, maar snijdt de tijdslijnen af, dáár waar de ineenstorting feitelijk pas begint..
 85. NIST heeft in haar rapporten geen woord vuil gemaakt aan de eerdere bevindingen, waarbij staal is gevonden, waaraan zwavelverbindingen kleven (mogelijk in relatie met explosieven)  en ook gesproken wordt over ‘verdampt staal’. Vervolgens laat het via de New York Times weten, dat dit gegeven ‘een van de grootste mysteries is die zijn blootgelegd bij het onderzoek’…
 86. Het eindrapport van NIST over de ineenstorting van gebouw no. 7, verlaat de eerder gekozen officiële lezing, als zou er enorme structurele schade aan het gebouw zijn opgetreden en door ‘dieselbrandstof gevoede vuurhaarden’. In plaats daarvan komt een bizarre theorie, waarbij een kleine instorting in het gebouw de oorzaak is van soort een kaartenhuis-instorting. En dat voor een gebouw dat 5x haar eigen gewicht kon dragen, qua structurele constructie. Deze zou dan zijn veroorzaakt, doordat 1 simpele drager door vuur oververhit zou zijn geraakt, daardoor zou zijn uitgezet, en de constructie van gebouw no. 7 zou hebben ondermijnd. Een totaal nieuw faalmechanisme, waarvoor geen enkel aanvullend bewijs wordt aangedragen.
 87. NIST brengt volledig ondoordachte argumenten naar voren, als reden waarom zij niet in het puin heeft gezocht naar mogelijke sporen van explosieven, een toch vrij logische veronderstelling. Zij blijft deze argumenten herhalen, zelfs in haar directe response naar publieke kanalen en commentaren, die wijzen op het falen van deze argumenten.
 88. Het wachten is op het ineenstorten van de officiële 9/11-versie, zodat deze plaats kan maken voor de waarheid.

  Er zouden zwarte dozen zijn gevonden op Ground Zero, aldus de eerste 2 onderzoekers ter plaatse, niet met naam en toenaam genoemde NTSB-medewerkers (National Transport Safety Board). Maar deze zwarte dozen waren plotseling verdwenen’ en het bestaan ervan wordt zelfs ontkend in het officiële 9/11-commissierapport.

 89. Hoge ambtenaren in de VS blijken keer op keer in staat om bewijsmateriaal te laten verdwijnen of zelfs te vernietigen. Zoals bijvoorbeeld de banden die geluidsopnames zouden moeten laten horen van de vluchtverkeersleiders die de New York-vluchten hadden afgehandeld.
 90. Verschillende klokkenluiders, zoals Sibel Edmonds en Anthony Shaffer) werden ernstig geïntimideerd, gesanctioneerd en aangepakt, waarbij een duidelijk signaal uitging naar mogelijke andere mensen die gedacht hadden dat ze vrijuit zouden kunnen spreken.
 91. Het opblazen van verkeersvliegtuigen of er een terroristische daad mee uithalen is al veel eerder als mogelijk ‘plot’ uitgewerkt, nota bene door het Pentagon zelf..! Er bestond een openbaar gemaakt plan voor een valse-vlag-operatie, waarbij een vliegtuig in de buurt van Cuba in de lucht opgeblazen zou worden, om Fidel Castro er de schuld van te geven en zo een invasie in 1962 in Cuba mogelijk te maken. Deze ‘Operatie Northwoods’ was bijna realiteit geworden, waarbij president John F. Kennedy deze persoonlijk wilde accoorderen, maar zijn broer Bobby Kennedy hem daarvan op het laatste moment kon weerhouden.
 92. En dan is het 1999 en wordt er een rapport opgesteld door havikken uit de Republikeinse Partij. Dit rapport, ‘The Project for the New American Century’  was een aantal pro-Zionistische Israëlische neo-conservatieven, die heden ten dagen nog steeds op strategische posities in de overheid zitten. In het rapport schrijven zij, dat de VS met moeite een plek in het Midden Oosten zou kunnen veroveren, dat het een lange weg zou zijn, ‘of er zou zich een cataclystische gebeurtenis moeten voordoen, zoals een nieuw Pearl Harbour’. Deze gebeurtenis zou het Amerikaanse volk gereed maken om in naam van de Amerikaanse vrede, landen in het Midden Oosten te bezetten.
 93. De CIA heeft een lange historie als het gaat om valse-vlag-operaties, evenals de Israëlische Mossad. Zo is er de aanval op het Amerikaanse verkenningsschip ‘US Liberty’, waarbij de VS bijna gedwongen werd om oorlog te gaan voeren tegen Egypte in 1966. Er was ‘Operation  Gladio’ in Europa tijdens de Koude Oorlog, en de omverwerping van een democratische regering in Chili, waar Henry Kissinger het brein achter was. Ook de fake Al-Qaidacel op de Westelijke Jordaanoever was een valse-vlag-operatie.
 94. Een generaal van de Pakistaanse inlichtingendienst, Mahmoud Aboud, blijkt vlak voor de aanslagen van 9/11 een bedrag van US$ 100.000 te hebben overgemaakt aan kaper Mohammed Atta. Hiervan wordt ook weer geen melding gemaakt in het officiële 9/11-rapport..! Op de ochtend van 11 September 2001 bleek deze generaal in gezelschap van George Bush sr. in het kantoorcomplex van de Carlyle Group te zitten. De Carlyle Group is één van de machtigste militair-industriële bedrijven in de wereld, en George Bush sr. is een van de leidende, officieuze figuren in dit bedrijf.
 95. Ook ‘Able Danger’-officier, Luitenant-Kolonel Anthony Shaeffer werd het werken onmogelijk gemaakt..

  Dan is er de uiterst geavanceerde computer die in dienst stond van de US Intelligence Service. Dit project had de naam ‘Able Danger’ en de computer bleek in staat, een aantal weken vóór de aanslagen van 9/11, door het combineren van data van over de hele wereld, 2 groepen kapers aan te wijzen en hun bewegingen in de VS te monitoren. Deze informatie is bewezen onderdrukt, waarbij zelfs de harddrives van deze computers ‘crashten’.. Deze hele ‘Able Danger’-operatie werd  op een laag pitje gezet en opnieuw verschenen deze belangrijke gebeurtenissen NIET in het officiële rapport van de 9/11-commissie. Het is duidelijk dat er een ‘geheime muur’ bestaat tussen overheden onderling in de VS en dat er serieuze inspanningen zijn verricht vóór en ná de aanslagen van 9/11 om iets   extreem groots te verbergen.

 96. Pete Zalewski is dezelfde vluchtverkeersleider die de verkeerstoestellen van vlucht 11 en 175 behandelde. Maar wat bizar is, dat hij ook de man was die aan de knoppen stond, toen in 1999 vlucht 990 van een Egyptische maatschappij neerstortte in de Atlantische oceaan. Dit toestel had een enorme hoeveelheid militaire wapens en uitrustingen aan boord voor het Egyptische leger.
 97. Alle 4 de vluchten bleken bijna geruisloos te worden gekaapt. Hoewel er zoiets bestaat als een ‘praatknop’ op de stuurknuppel van een verkeersvliegtuig, waarbij de mensen van de vluchtverkeersleiding een gesprek uit de cockpit zonder tussenkomst volledig kunnen meeluisteren. In geen van de 4 vliegtuigen gebruikt de piloot of co-piloot deze simpel in te zetten anti-kaapknop.  Alleen piloot John Ogonowski, ex-soldaat, maakt gebruik van deze knop. Maar veel is er niet te horen. Het enige wat hij op een gegeven moment zegt is iets als: “dreigende stemmen”. Alleen tijdens de laatste minuten van vlucht 93 ljikt er sprake te zijn geweest van een fysieke worsteling in de cockpit.
 98. 4 Van de 8 (co-)piloten had een militaire achtergrond en het is hún familie die er met name van overtuigd is, dat deze mannen zich niet zomaar zouden hebben overgegeven aan kapers, die met stanleymessen de cockpit binnen gekomen zouden zijn. En zich daarbij zonder slag of stoot zouden hebben overgegeven. Gezagvoerder kapitein Burlingame v an vlucht 77 was zelfs een marinepiloot die een intensieve training achter de rug in anti-vliegtuigkapingstactieken.  Later, wanneer de familie dit heeft geuit in de pers, komt de FBI de familie vertellen dat zijn stoffelijk overschot tekenen van een worsteling te zien zou hebben gegeven. Hoe dat weer mogelijk is, terwijl dit vliegtuig geheel verdampt zou zijn tijdens de crash in het Pentagon, waarbij geen enkel stoffelijk overschot is gevonden, is tot op heden niet opgehelderd.
 99. FBI–agent Colleen Rowley mocht niet rechtstreeks met de CIA spreken over ‘op hande zijnde aanslagen’..

  Raar maar waar. Nadat vlucht 11 in de noordelijke WTC-toren is gevlogen, vind een ‘voorbijganger’ het paspoort op straat van kaper Satam al-Suqami, in Vesey Street.  Dit gebeurde echter voordat de zuidelijke WTC-toren was getroffen door vlucht 175. Heel bizar, omdat het paspoort, om daar te belanden, terug moet zijn gevlogen, dóór het explosie-pad om zo voor het oprapen te belanden op Vesey Street..!

 100. Zowel binnen de CIA als de FBI vinden vreemde zaken plaats, waarbij de goede en slechte agenten het onderling met elkaar aan de stok krijgen.. De CIA heeft zaken achtergehouden die de FBI in staat zou hebben gesteld, maatregelen te nemen, om de kapingen te voorkomen. Maar bij de FBI gebeurde hetzelfde.. Speciaal agent Colleen Rowley werd ernstig vermaand, doordat zij zélf contact probeerde op te nemen met de CIA.  En verzoeken van CIA-onderzoeksagenten  om de computer van kaper Zacharia Moussaoui te onderzoeken, werden om belachelijke redenen geweigerd door het hoofdkwartier van de FBI.

 

Advertentie

158 thoughts on “100 Redenen waarom 9/11 doorgestoken kaart is..!

  1. deze beelden zijn net als de fotografie geshopt!!!!!!!!!!
   hollywood doet niet anders dan special effects. par example.

 1. En toch … ondanks deze berg van bewijsmateriaal worden mensen die kritisch denken gestigmatiseerd als complottheoretici, die een mentale afwijking hebben nl. dat ze verbanden zien die er niet zijn, en hun op onweerlegbare feiten gebaseerde conclusies worden als even krankzinnig beschouwd als veronderstellingen dat Elvis nog leeft en een afslankingscentrum uitbaat in Gent ( België) !

  De leugen wordt dus in stand gehouden door duistere krachten, die het echter uiteindelijk zullen moeten afleggen tegen de krachten van het licht die de waarheid aan het daglicht zullen brengen.

  Hiertegen is geen onkruid opgewassen, hoe hardnekkig ook !

  Een enthousiast eresaluut vanuit Vlaanderen voor Guido en zijn team voor het schitterend werk !

  1. Zoals de Romijnen al wisten,

   Verdeel en heers…
   Geef het gepeupel Brood en Spelen en ze zijn zoet…

 2. 10 jaar geleden is de mensheid een heel duister sprookje ingeleid. Dat alles aan de hand van leugens, die nu ieders leven beheerst! De jeugd denkt dat zoals het vandaagdedag gaat ‘hoort’, maar velen weten intussen beter. Maar de jeugd, zij ‘geloven’… nog niet helemaal wat daar nu gebeurd is. Ondanks het feit dat ook zij terecht zijn gekomen in een ongekende gevangenis die iedereen, op een enkeling na, opsluit. Grove mindfucks zijn er losgelaten op de mensheid, tenkoste van de Moslim medemens! Al lijkt er nu een ‘heilige’ oorlog te woeden. Het is niets meer dan een wedloop om technieken…hebberigheid en grove, grove leugens. Er is een mindsetting gecreëerd die rechtsreeks uit een horrorfilm gekropen lijkt te zijn. Wat zeg ik ‘lijkt te zijn?’… Er wordt en naar spelletje gespeeld waarin alles omgedraaid wordt. Het is een vervelende wereld geworden!

  Vraag je aan Guido… Wanneer ik de url van mijn website invoer verschijnt er tekst die vertelt dat ik een geldige url moet gebruiken… Ik bedoel, ????????? hoezo geldig, wat wordt er nu bedoeld?

  groeten jeroen http://www.jeejee1970.blogspot.com

  1. Leuke blog Jeroen. Dank voor de link.
   Ik kan je alleen maar gelijk geven. Deze wereld is niet leuk.
   Niet voor ouderen maar zeker niet voor jonge mensen en daaronder vooral de jeugd.
   Ik zou nu niet graag jong willen zijn.

 3. Ik ga zeker mijn familie niet overtuigen van het complot eigenlijk vind ik de aanslag niet amerikaans degene wie hier achter zit had voor ogen een kermwapenoorlog uit te lokken.
  Wat een vreemde veronderstellingen dat sommige als kaperbetichte moslims nog in leven zijn.
  Wat er aan de hand is, ik weet het niet ik geloof niemand meer.

  1. Zou het mogelijk zijn dat die vliegtuigen op afstand bestuurd werden? Iedereen gaat ervanuit dat ze bestuurd zouden zijn door ‘terroristen’… Maar of dat nu daadwerkelijk het geval is??? Tja, ik weet het niet… namelijk; alles wordt aannemelijker wanneer het offiële verhaal sowieso al niet klopt. Ik kan me nog goed herinneren dat er mensen geinterviewd werden, direct na de eerste aanslag, zij vertelden dat ze géén vliegtuig in de eerste toren hebben zien vliegen maar een raket… Nu wil dit natuurlijk niet echt iets zeggen… Ik ziet hier zomaar te fantaseren over mogelijkheden of toch niet? ‘Fantaseren’ over puntjes die ineens tussen de regels door opdoemen omdat ze ‘verbloemt’ werden… Tja, een complot…of is dat nu net zoiets als fantasie… Uiteindelijk een verwrongen staat van de werkelijkheid, hoe vernietigend die ook uitpakt op fysiek als op geestelijk niveau? Worden we niet verward met informatie en desinformatie? Maar 10 jaar na dato is het toch echt heel duidelijk wat die aanslagen ‘veroorzaakt’ hebben. Afijn, een complot zo ‘fantastisch’ dat die amper te bevatten is. En dat is misschien ook wel de bedoeling maar een complot zal een complot niet zijn wanneer die niet ontrafeld kan worden. Want, al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald h’m wel! En is dat nu niet gaande? Met al die vooropgezette oorlogen die duidelijk geregiseerd worden… Afijn, de wereld achter de wereld waar wij ons meebezig mogen houden is een hele bonte. Velen noemen het fantasie. Weer andere noemen het een complot. Een enkeling ziet het als werkelijkheid. Maar dat het ‘iets’ geinitieerd heeft is een vaststaand feit. Het heeft er voorgezorgd dat ook jij voor een terrorist aangezien wordt! En dat wordt steeds serieuzer genomen… terwijl dat een opgedrongen levensstijl begint te blijken, zie ik die niet zitten. En jij? Vind jij het leuker geworden op deze wereld met al de leugens die vertelt worden? Het internet vertelt erover, de MSM zwijgt erover en het verschil zou jouw duidelijk moeten maken wat er gaande is… iets met vrijheid…in alle facetten van jouw leven.

 4. bestaat er ook een engelse versie van bovenstaande tekst? In NL zijn de meeste mensen wel op de hoogte van wat er werkelijk gebeurde, maar hoe zit dat in andere landen?

  Zelf denk ik dat er een burgeroorlog nodig is in USA, voordat de normale gooddies het winnen van de baddies op alle hoge posten. Een soort franse revolutie. Maar als Bea een échte meid was, zou zij namens NL het vuur aan de schenen leggen bij de amerikaans politiek. Nee hoor, nix. Alleemaal voor de lieve vrede.

  Moet ik thuis eens proberen om te laat voor het eten te zijn omdat er een raket in mijn auto landde, en dan als bewijs een gaatje boren in de motorkap en wat restanten van rotjes…

  Het leven is gewoon niet eerlijk

 5. over 100 jaar is er nog geen verklaring omtrend de verklaring 911, achja dan is elenin al voorbij geraasd.
  OOK IK GELOOF NIET IN DE OFFICIELE VERKLARING, mij teveel zoals bovenstaande artikels hier over weergeven zijn bullshit en hebben geen draagkracht.
  jfk en de dood van bobby kennedy hebben ook de zelfde lading; dwz te veel afstand van de officiele autoriteiten tot de menigte ten tijden de moorden op beide KENNEDY”S
  als de NWO een feit is en deze is zich als een razende aan ’t ontwikkelen krijgen wij er niets meer van te horen.
  met de komende globale structuren zal alle op zich staande feiten een STA IN DE WEG ZIJN.
  wij maken er niets meer van mee, voor mij staat dit als een paal boven water vast!!!!!

 6. Sja, blijf het vooral geloven. Je moet toch iets als de buitenwereld zo onverweldigend is je de grootste moeite hebt om mee te kunnen draaien in de maatschappij.

  Het zijn allemaal complotten!

  Misschien even je dagelijkse paar gram wiet aan de kant leggen en jezelfs eens neutraal opstellen en de feiten bekijken: http://www.debunking911.com/index.html

  Stelletje outcasts van de samenleving hier… Blijf lekker afzetten tegen de maatschappij omdat je door wat rare kronkels in je kop niet kunt meedraaien.

  De 100 stellingen zijn trouwens ook èrg duidelijk en uitgebreid onderbouwd, zelfs inclusief bronnen! Maar niet heus…

  1. Tegen wie heb je het eigenlijk. Ik ken niemand die aan jouw omschrijving voldoet.
   Aan de drank of zo? 🙂

  2. @selene: Al die gekkies die ook geloven dat er eind september iets ernstigs staat te gebeuren vanwege elenin. Eind september kom ik nog wel even langs om met het vingertje te wijzen.

  3. Ach henk,

   Weet je, soms worden mensen aangezet om een andere kant op te kijken. Het is een keuze die je maken mág! Nu wil het feit dat ondanks dat er een officiële versie van 9/11 is, is dat tevens hetgeen waar jij je meebezig mag houden. Sterker nog, een dogma als het is geworden, doordat er allerlei wetten zijn afgekondigd die niemand ten goede komt, is het een religie voor jouw!. De woorden die daarbij horen zijn veiligheid (250 miljard dollar bedrijfstak, stroomt zo uit de zakken van de hardwerkende man naar duistere clubjes). Misschien besef je ook dat niemand jouw veiligheid garanderen kan… Men wilt jouw dat wel laten geloven. De slachtoffers van 9/11, de mensen die vastzatten in de twee torens, hun veiligheid kon ook bijvoorbaat niet gegarandeerd worden. Weet je, zoiets lukt natuurlijk nooit, nooit! Het vervelende aan de hele zaak is dat al die mensen opgeofferd zijn om geld! En, henk, heb jij hier in Nederland de terroristen als zien lopen met hun tulband en kalasnikov machinegeweren? Ik niet, ik weet zeker dat ons daar een onzichtbare vijand is gepresenteerd… En wat komen onzichtbare vijanden altijd goed uit!

   En wat dat wiet betreft, ach ook daarvan mág je denken dat het crimineel is, slecht voor je gezondheid en al die dingen meer die moeten verbloemen dat canabis misschien wel het allerbeste medicijn voor de geest is die er bestaat. M.a.w. misschien moeten meer mensen een rokertje opsteken… Je gaat er in ieder geval rustiger van worden. Misschien kom jij ook wel tot rust waarin het tot je komt dat je gaat inzien dat ook jij bedonderd wordt! Ook al wil je het niet geloven.

  4. Ja Jeroen, prima. Geloof lekker wat je wilt geloven. We zien het eind september wel hè, of niet?

   En als we straks in 2013 zitten en er is nog niks speciaals gebeurd, wat dan? Stop je dan misschien toch maar eens een keer met die crackpipe van je?

  5. Ah joh… Henk joh …doe niet zo flauw man , kom op neem effe een hijsie…lekker chillen man . Goed zo , ga nou effe lekker zitten en vertel ons wat je echt dwars zit . Dat je niet zo goed kan lezen is helemaal niet zo erg , en dat de televisie je laatste hersencelletjes hebben losgekoppeld van een autonoom denkproces , ook daar kunnen we mee leven . Gooi het er maar allemaal uit en maak je vooral geen zorgen ; mocht je fantasiewereld te heftig worden dan kan je altijd nog vluchten in de realiteit .
   http://www.youtube.com/watch?v=3oRKvpZ7PjE

  6. @ henk misschien is het artikel over DANNY JOWENKO wel een eyeopener,k zou het in ieder geval even lezen!! een echte aanrader.
   en ok iedereen is vrij om te geloven, dit is een fundamentele RECHT!

 7. och dat hele AMERIKA valt van de grootste leugens nog wel eens om ze gaan zover dat het de burgers niet meer sindt en dat er dan een ??? grote onmacht komt over dit land van regerings f b i & c a i moordenaars .

  1. Ach, daar hebben we het standaardriedeltje over WOII weer eens. Maakt altijd vreselijk veel indruk.

  2. @Rick Janssen, als jij de parallelen niet ziet tussen de opkomst van het Derde Rijk en de opstart van het Vierde Rijk als logisch gevolg omdat die andere mislukte, zou ik je willen aanraden om je eigen geschiedenisboekje nog eens na te kijken en dan terug te komen met argumenten waar we over kunnen discusseren.

 8. 75 jaar gevangenis straf ge-eist tegen hardwerkende burger die het waagde om de politie in het openbaar te filmen. Gelukkig illegaal omdat de Senaat het niet heeft goedgekeurd maar de plaatselijke rechters hadden hun messen al geslepen klaar liggen. Ik bedoel maar… Lijkt de GESTAPO wel. Zo ver is de USA dus al gezakt… Homeland Security IS Gestapo nieuwe stijl… Je kunt de hele opkomst van het Derde Rijk met al haar propaganda, zó over de USA van de afgelopen 10 jaar heen leggen inclusief de NIEUWE vijand die ná het onzichtbare terrorisme aan de horizon is verschenen, DE BOOSAARDIGE ALIENS…. en niet te vergeten het meesterlijke “spindoctor”onderdeel daar van, Elenin en Niburu…

  1. @Simba. Is het hier beter dan? Vrijwilligers inzetten in plaats van echte politieagenten.
   Inclusief pepperspray. Dank je de koekkoek.

  2. Nibiru a.u.b. niet niburu.
   Ik ben ervan overtuigd dat we slaven zijn van reptilians. Het nieuwe 3e Reich is almost a fact.
   Ik ben bang dat er oorlog wordt gestart als te veel mensen de waarheid zien.

   Leuke commentaren, goede punten; Silverstein heeft het in een vraaggesprek toegegeven dat “they had to pull the building” wat in het kort opzettelijke demolitie betekend. Vraag blijft dan, wanneer zijn die explosieven geplaatst?
   Opvallend is dat Marvin Bush baas van het beveiligeings bedrijf dat weken voor de aanslagen de gebouwen hebben gesloten voor het publiek. ook kan de afgesloten verzekering voor de aanslagen van het WTC gesloten met Silverstein curieus.
   Mijn vermoeden is dat 9/11 een feestje en toegift was van de gehele familie Bush.
   Geholpen door vriendjes als Wolfowitz Cheyney Rumfsfeld etc.

   Groetjes Rob

  3. @Selene, nee natuurlijk niet maar zoals gewoonlijk draaien ze daar het voorbeeld en komt het hier ook, althans, dat willen/denken ze… maar wij weten wel beter… toch?

 9. Heerlijk weer, hoe dit soort zogenaamd “bewustmakende” artikels uitsluitend en alleen zorgen dat je buiten jezelf op zoek gaat naar de waarheid !

  Wanttoknow als Antichrist (..)

  Zoals de kerk betoogd dat Christus iets is buiten de mens, dit terwijl Christus energie in het hart van ieder mens leeft. == Kerk= Antichrist ==

  De waarheid ligt in jezelf, Christus leeft in (als is aanwezig IN) een ieders hart.
  De BEDOELING is dat je naar binnen gaat, want daar is Christus (= Bewustzijn, liefde, Al wat is) aanwezig. Je kunt naar binnen gaan door je ONBEWUSTE te ontmoeten. (Carl Jung, zoek opdracht via WtK)

  De werelds IS geschapen door de Duivel en de Liefde, de schepping, de schepper vind je terug in jezelf. (Dualiteit)

  De buitenwereld heeft geen enkele invloed op de mens, behalve als de mens daar voor gaat (= angst).
  Kracht kun je niet op iets leggen (= dwang = ego), kracht vind je terug in jezelf, als je de liefde in jezelf hebt terug gevonden.

  Aan te raden literatuur: Sophia’s Ei (Schrijver: Janssen, Bert)

  1. @Charles, en wat nu als de mensheid het product is van geheel iets anders? Je mag het voor mij nog steeds “lichtwezens” noemen hoor die in hun technologische én spirituele evolutie heeeel ver op ons vooruit zijn en weten hoe je met elkaar en je gastplaneet om dient te gaan.

   Jou Christus hoeft niet mijn Christus te zijn maar de uiteindelijke optelsom zou wel eens hetzelfde resultaat kunnen zijn.

  2. Hoezo zogenaamd, leg eens uit wat hier zogenaamd aan is? Als je inderdaad zelf nadenkt dan voel je aan je water dat de officiële waarheid niet klopt en om dat te bewijzen zijn er “bewijzen” nodig. Stel je voor dat je voor een rechter staat en deze vraag je om bewijs: “Nou meneer de rechter, ik hoef het niet te bewijzen want ikzelf ben en heb het bewijs in mij.”

   Daaaaag Charles…

  3. @ #15.2 Weltrusten Dirk III (..)

   @ Simba #15.2
   En als nu “jouw lichtwezens” ook precies hetzelfde zijn als wij mensen ?
   “Bewustzijn” in actie ? (welke bezig is te scheppen ?)

  4. @Charles, je begint mijn persoonlijk visie te begrijpen zie ik…
   Alleen zijn deze “mensen” niet woonachtig hier en heeeeel ver vooruit.

   Waren onze goden, kosmonauten…

  5. @Simba #15.4

   Het enigste wat kan scheppen is bewustzijn. Honderden, duizenden of miljoenen jaren geleden, het is bewustzijn aan het werk. (d.m.v. de mens, “goden” en enz.)

  6. @Charles, Da’s mooi, bewustzijn, ongeacht wat de bron is of de interpretatie van de bron…

  7. @Simba #15.6

   Ik denk, De Bron = Bewustzijn.
   Ik denk, Een “druppeltje Bewustzijn” = de energie van het hart.
   Ik denk, De Mens zet die energie krachtig om in daden = schepping.

   Waarbij De Mens = mannelijke + vrouwelijke eigenschappen geintegreerd in een man of een vrouw.

  8. “De buitenwereld heeft geen enkele invloed op de mens, behalve als de mens daar voor gaat (= angst).”
   Tuurluk kun je ervoor afsluiten, maar de buitenwereld hoort erbij EN angst hoort er ook bij. Deze dient om je bewust te maken waar je bang voor bent en waarover je dus meer te weten moet zien te komen. Wat mij betreft geeft angst op die manier feedback vanuit de buitenwereld.

   Aan te raden literatuur: Sophia’s Ei (Schrijver: Janssen, Bert)

   Gelezen. Eerluk gezegd vind ik het geen goed boek. En volgens mij klopt het ook gewoon niet, dat deze schepping gemaakt zou zijn door een monster, een soort miskraam van de Godin. Onzin, volgens mij is deze schepping overgenomen door Annunaki die het oorspronkelijke DNA van de mens geminimaliseerd hebben. Dit is ook een logische verklaring voor de toestand van inactief DNA.

  9. @ MPJA #15.8

   Bedankt voor je reactie, welke titels staan op jouw lijstje ?

   1)Helemaal mee eens: “angst op die manier feedback vanuit de buitenwereld”. Maar dan om naar binnen te gaan en te verwerken.
   Ik bedoelde geen invloed hebben op, nadat je alle verwondingen innerlijk hebt geheeld.(volgens mij schreef ik dat ook ergens)
   2)Annunaki … maar als die Annunaki nu ook gewoon deel uitmaken van het Bewustzijn,
   van het alles ? En wat als die Kleitabletten daar per ongeluk expres gepland zijn, net zoiets als het dagboek van Hitler ? Gewoon verzonnen ?

 10. @Henk,
  Jammer van je reactie. Al zal jij het een mening noemen, noem ik het demoniseren. Je stelt zaken alsof je me kent! Jammer van je frustratie maar ook voor jouw zal er vast wel ergens een ‘lichtje’ branden. Soms is het een lange weg voordat je doorhebt dat jezelf dat lichtje bent… Jij schijnt wel erg ‘donker’! Maar zo heeft iedereen wel iets waardoor die een beetje opgehouden wordt. Dat is per slot van rekening de zoektocht naar jezelf ten voeten uit! Afijn, geloven of zeker weten. Wat is het waardoor jij je zaakjes zo zeker stelt? Of kan ik maar beter geen vraag stellen. Je hebt de neiging om mensen als een verslaafde weg te zetten. Je zult ongetwijfeld een drugs probleem hebben, links of rechts om! Maar nogmaals, jammeer dat je niet wilt inzien dat we opgesloten zijn in onze eigen wereld. Aan banden gelegd door een systeem welke al enkele tientallen jaren langzaam gestalte krijgt. En met 9/11 maar vooral ná 9/11 is zeker duidelijk geworden hoe de toekomst er uit moet zien! Nog meer angst, nog meer onzichtbare vijanden. Nog meer leugens. Henk, leef jij een leugen? ‘*&%’, toch weer een vraag!
  Met vriendelijke groet Jeroen.
  http://www.jeejee1970.blogspot.com

 11. Als de ‘groep van 100’ zo overtuigd is van hun gelijk waarom liggen deze bewijsvoeringen dat niet bij iedere grote krant en waarom zei Bin Laden trots dat zijn bedoelde aanslag is gelukt?
  Welke vrijwilligers hebben zich aangemeld voor deze daad als ze wisten dat het doel was een argument te krijgen om oorlog te gaan voeren.

  1. gewoonweg Joep, dat al het bewijs material verdwenen is.En diegene die er meer van weten moeten heel erg oppassen voor hun bestaan…werk/leven/familie/vrienden.Want diegene die dit allemaal bekokstoofd hebben zijn de elite v/d wereld, en hebben door hun financiele status de macht.En wij lamme schapen laten dit alles toe.Eendracht maakt macht….maar dat schijnt het volk vergeten te zijn.Als je geld hebt heb je macht en kan je alles permiteren, kijk maar naar die IMF man Straus kahn, kijk maar naar de oranjes , leven een luxus leven op kosten v/h volk.Het word tijd dat het volk de macht overneemt van de toch zo onbekwame politcie….zijn sowieso poppetjes aan een koordje die bespeelt worden door o.a bilderberg groep en consoorten.De ware regering is een achtergrond regering die wij niet te zien krijgen.
   Word wakker Joep !!!!!

  2. Jij geloofd ook dat ze Bin Laden uit die helicopter hebben gedonderd zeker?
   Wat was daar de bewijsvoering ook al weer voor….

  3. @Joep van Esser, Ik denk dat je bij NUJIJ of zo beter op je plaats bent…
   Als je nog geen idee hebt hoe de mediawereld (propagandamachine) nu echt in elkaar steekt dan ben je nog in diepe slaap…

   Welterusten…

  4. Zo werkt het niet!

   Bin Laden is een CIA-creatie. Ene filmpje na het andere, telkens op het juiste moment. Bin Laden is nooit bij een officieel tribunaal aangeklaagd. De USA zijn een illegale oorlog begonnen. Met volop gas- en olie-winst, doordraaiende wapen-industrie, controle in het gebied en plundering van cultureel erfgoed.

   Vrijwilligers? Je hebt te maken met mensen die hun werk doen. Ze hebben geen idee wat het doel was. Mensen die wat dichter bij het vuur komen, kunnen andere verhalen verteld worden.

   Kranten doen weinig eigen onderzoek. De hoofdmoot wordt klakkeloos overgenomen van een paar grote persbureaus. Alle grote massamedia zijn eigenaar van een paar mediaconglomeraten met aandeelhouders en winstverwachting. Daardoor alleen al blijft haast automatisch buitenbeeld wat dat BELANG bedreigd.

   Maar dat het officiele verhaal niet zou kloppen is een SERIEUZE BEDREIGing voor het wereldbeeld van velen. Moet toegeven dat ik zelf door een soort zure appel moest bijten. Het is ook niet alleen kwade opzet. Het is grotendeels ook geloof in een systeem van externe heerschappij dat zichzelf verkoopt met predikaat vrijheid.

   Als je enige tijd hebt kan ik je “9-11 Mysteries” aanraden: een film over de belangrijkste gebeurtenissen (dus geen afleidende bestrijdbare details) die rustig gemonteerd is, dus met reflectieruimte.

   VREDE VOORSPOED

  5. @Joep

   Sterker nog, Bin Laden heeft ontkend dat hij verantwoordelijk was voor de aanslagen.

   Kranten zijn niet onafhankelijk. Neem het voorbeeld toen in de VS journalisten zijn ontslagen omdat ze het Monsanto melk schandaal aan de kaak wilden stellen. NRC is bijvoorbeeld van een investeringsmaatschappij en het ANP is een private familie business. Vreemd dat bij de BP ramp bijna niets in de NL pers te lezen was?? Financiële belangen?

   Kijk naar de enorme winsten voor een grote groep bedrijven bij het voeren van oorlog. Neem bijvoorbeeld Halliburton. Duik eens in de Carlyle Group. Kijk eens naar een documantaire zoals “Iraq for sale”.

   Kijk naar de militair strategische positie voor America nu ze in Irak zitten.

   De oorlog was alleen maar een win win win situatie voor bedrijven. Dat er levens van onschuldigen mee gemoeid gaan hinderde hen echt niet en heeft dat ook nooit gedaan.

 12. Bij dit hele verhaal blijven er vele vragen aan mij knagen, hoewel ik er overtuigd van ben dat 9/11 een criminele daad van hooggeplaatste criminelen is. Ik vraag mij aldoor af waar al die ingenieurs en technici zitten die een ondermijning en instorting van dergelijke omvang op poten hebben gezet en uitgevoerd. Leven die nog? Binnen een dergelijk grote groep zit er toch wel eentje die op de duur zijn geweten volgt en gaat praten, of gewoon z’n mond voorbij praat ! Hoe luidde hun opdracht? Hoe werd dit goedgepraat? Hoe kregen zij tientallen mensen zover dat die zomaar gehoorzaamden? Al deze onbeantwoorde vragen doen mij geloven dat zij letterlijk het zwijgen werden opgelegd.

  1. @Knipoog, dat zou zo maar eens kunnen, net als Navy Seals Team 6 in die helicopter crash in Afghanistan zullen we maar zeggen…

 13. Hippiehoi!

  Hierbij een bijdrage van mij aan de verdere bewustwordingsbeweging

  “Voor de goede orde de blote feiten op een rij.
  Hee diss niet om te dollen hoor, het is te belangrijk.
  Deze vrijheidsstrijder bosst z’n rijm om hoofdlijnen te verspreiden.
  Zo vermijden dat misleiding ons beleid zal blijven.

  Begrijp de basis, geen vage praatjes.
  Bommen in de basement, één technisch verhaaltje?
  Ze kwamen naar omlaag met maximale versnelling.
  Haast rapper dan je maat op honderd meter kan rennen.

  Stalen balken met explosieve kracht eruitgeknald
  En bijna alle beton verpulverd, zo ging dat die dag.
  Veel versnipperde slachtoffers… Hoe dat kan?
  Dat zou je willen achterhalen, zeker weten dus wat?!

  Het staal werd hapklaar onmiddellijk afgevoerd
  Door de ploeg van “Controlled Demolition”, niet onderzocht
  Wie gaf die opdracht voor schandadige zaken?
  Even verder met de vragen om het verhaal af te maken.

  Hoe kan die tweede toren nou als eerste instorten
  Terwijl de kerosine grotendeels erbuiten ontplofte.
  Live-show op T.V.: angst geactiveerd.
  En ook W.T.C.-7 kwam plotsklaps naar benee.

  Stalen wolkenkrabbers storten zomaar niet in.
  Dit zijn wapens van masssamisleiding.
  Het officiele verhaal is een complot-theorie.
  Eén visite-kaartje van de Illusionati.

  Staat ge achter de invasies? Vind jij dat normaal?
  Systematisch meebetalen aan wat destruktie veroorzaakt?
  Openbaar voorgelogen, totalitair gemanipuleerd.
  En de media speelt mee, joOo dat heb ik geleerd.

  Door naar het Pentagon: een onbeschadigd gazon.
  Je nooit afgevraagd mop HOE dat in godsnaam kon?
  Turbulentie toch zou de boel omwoelen
  Heb op het platform gewerkt, weet goed hoe dat zou voelen…

  Geen spoor van een Boe-ing met tientallen tonnen schroot, jooo
  De brokstukken ontbreken, het inslaggat was ongewoon
  Klein waarschijnllijk is het een raket geweest?
  En werd dit militaire ding afstandbestuurd eringesjeesd
  Weetje ach, het is een heel lang verhaal.
  Zal het even samenvatten: het heet land-veraad!
  Lastig te bevatten, maar ze martelden maar raak.
  Einde aan die waanzin, is dat teveel gevraagd?!

  Kwaad, kwaad, ik zou kwaad kunnen wezen.
  Kwaad, ik zou kwaad? kunnen wezen…
  Kwaaaaaad!
  Maar goed joh, ga liever wat beters beleven.”

  Hier issie: http://www.youtube.com/watch?v=JPkdvWZ_rmU

 14. mensen laat iedereen zijn of haar mening ventileren, dit is een FUNDAMENTELE RECHT
  natuurlijk de ELITES van deze wereld lach ons hard UIT, even een opsomming van feiten : jules verne
  leonardo da vinci
  michel de notre dame
  thomas edison
  deze mannen werden in eerste instantie niet serieus genomen,later zagen de massa in dat deze wetenschappers visionairs waren!!!!
  vergeet niet dat inplantatiechip in 2013 in de usa een feit is deze chip wordt in fases ingevoerd.
  wij volgen zoals gewoonlijk later!!??
  9/11 aanslagen metro’s in londen en madrid etc; dit alles is de line up for the real ELITES.
  de reacties op wtk op argusoog en andere sites, aangaande 9/11 en andere artikels over de stoute dingen die de BILDERBERGGROEP en consorten ons door de maag geboord heeft.
  ook op ’t world wide web heel veel over deze feiten.
  daar moet eens een call for action plaats vinden, dmv demostraties mars houden voor vrede en net als in voormalige dictatuurs zoals egypte tunesië, syrië ervoor gaan
  op ’t WWW wel reacties maar de straat op gaan HOMAAR!!!!!!!!!!!

  groeten anja

  1. Volgens Lordy Kousenband Lampenpit meneer de burgemeester uit Londen is het allemaal uit de duim gezogen gefabriceerde geroosterde koeien ingewanden, tripe, onzin, hij gebruikt wel de term technisch gecontroleerde sloop, ‘controlled demolition’, ‘maar dat is voor mensen op het internet die er niets van begrepen hebben’, aldus iemand die het allemaal weet en kan weten en weet wat goed voor ons is en die zelf nooit naar de kapper gaat of teveel uit de peroxide bleek braak spraak water fles van Wildeman heeft gesnoept. Dat schijnt trouwens een cia kleur marker te zijn, het Gerda Verburg withaar lokje, dan ben je gekozen om de mensen ene loer te draaien. Boris de kloris zit er niet mee om ongefundeerde Lariekoek volgens de officiële Sovjet doctrines uit te kramen, gewoon omdat het zo uitkomt. Als je maar nuffig opgezwollen achter uit je opgeknoopte zorgvuldig afgebonden vrijmetselaar keel reutelt net als Swiebermans Opstelten, dan gelooft iedereen het wel, not, niet meer.

   En inderdaad de voorgekookte emoties de tragedie komedie de voorgeschreven neergeslagenheid met de neus naar de grond en het haar slap sluik alle kanten uit zonder structuur of eigen richting maar conform het gematigde gedweeë gangbare gemoed zoals het moet, ‘het zijn ook onze Britse jongens die daar gesneuveld zijn’, ‘laten we vooral daar aan blijven denken ‘. Gewoon braaf in jezelf gekeerd vooral niet zelf kijken en nadenken en op onderzoek uit op het wereld wijde spinnenweb.

   The Mayor of London Boris Johnson
   http://www.infowars.com/mayor-of-london-makes-bizarre-911-comments/

  2. Beste Anja,

   ik zie al dat het je niet beschaamd dat je geen kennis van feiten hebt en bij je keuze om vanuit eigen kracht te leven voor angst kiest.
   (Libie: http://www.youtube.com/user/AwakenFinland Gelukkig kies JIJ dan wel ervoor om betreft het M-O de MSM te volgen ..) Als de MSM bericht van een vrijheidsstrijd, nou dan is het echt een vrijheidsstrijd hoor (..)

   Hook, line and sinker …

  3. @Hyper, wij als wereldregering weten wel wat goed voor u is… Nothing to see here folks… sleep deep and move along…

  4. @ charles een mening hebben is een FUNDAMENTELE RECHT QUOTE!!
   neem niet weg dat je gelijk heb inzake de (vrijheid)strijd in MO
   deze is gedirigeerd zie ontwikkeling aangaande NWO
   ik nam deze als metafoor, dus niet als de WAARHEID!! quote.
   als je goed mijn stuk over 9/11 lees, heb mijn huiswerk goed gedaan
   als we in ’t licht gaan staan en daarmee een positieve demostratie houden
   die de voortgang van verloedering en indoctrinatie tegenhouden, moet dit toch plaats vinden, ANDERS zitten mensen over pakweg 10 jaar?
   nog te chatten over de gang van zaken de planeet AARDE
   dit willen wij niet????????!!!!!!!!!! toch.

  5. @ charles ANGST is een natuurlijk proces handle with care.
   ANGST is voor mij geen sta in de weg.

  1. Lees je wel wat je schrijft Astrid..?? Feiten zijn bewijzen! Het zijn dus 100 FEITEN..
   En: jij mag hier ook van alles noemen. Geinig niewaar?

  2. @Astrid, je moet direct eerst maar even de nieuw uit te komen film/docu gaan bekijken van Architects and Engineers for 911 Truth. Ik zag al even een banner langskomen op de homepage en zal direct wel volop te downloaden zijn.

  3. @Guido #22.4
   We waren het er toch over-eens dat alles wat je bijeen ander opmerkt (zoals bijv. vertellen van de waarheid) een spiegeling is van de eigen innerlijke wereld ?
   Pffff het is wel wat werk 100 gespiegelde zaken innerlijk verwerken, maar het kan !

   Want heel de buitenwerld heeft slechts 1 doel, de mens terug te voeren naar De Bron: Liefde, leven vrij van angst.

  4. Hi astrid, bewijzen bewijzen dat is alles wat de mensen moeten hebben.Waarom niet geloven zonder bewijs.Jesus zei ooit zalig zijn diegenen die geloven zonder zien, want zij zullen het koninkrijk Gods betreden !!!!
   Laat je intuitie eens werken, en loop de feiten één na één na dan zul je ten eerste zien dat de twin towers gewoonweg opgeblazen zijn (Controlled demolition )gelijk die naar beneden gaan kan dit echt niet door een chrash zo komen.Verder wie had er interesse…voor het zogezegd pakken van terroristen, nl USA want zij zaten te azen op de mineralen…olie… die zich in afganistan bevinden.Dus moesten ze een exuus vinden om het land binnen te vallen.Dus een aanval op de twin towers kwam hen ideaal uit, of niet soms.De FBI en de CIA en nog vele groten vonden dit wel een leuk spelletje om op te voeren.En de slachtoffers…who cares is hun standpunt.Ze hebben maar 1 doel voor ogen dat te pakken wat ZIJ WILLEN.

 15. @Anja. Hoe groter de chaos, hoe dieper wij vanuit ons hart moeten gaan leven en ons zeker niet moeten laten meeslepen in allerlei negatieve emoties. Wat verder hier op WTK staat de channeling van Tom Kenyon met de Hathors over de chaotische knooppunten waar wij nu volop inzitten en door moeten. Demonstraties worden zo gemakkelijk gerecupereerd door lieden die er zelf beter van willen worden en de eigenlijke boodschap door de hunne overschreeuwen. Nee, voortvertellen, dat moeten wij. Daar bestaan nu wel genoeg middelen voor. Zoekenden en twijfelaars met doorslaggevende bewijzen de ogen openen. Daar hoeft geen geschreeuw bij, werkt contraproductief. Nog erg belangrijk : niet vergeten om aan jezelf denken. En nee, dat is geen egocentrisme, dit wordt ons aangepraat omdat we dan aan de stilte binnen ons eigen hart voorbij gaan. In die stille ruimtelijkheid van liefdevol bewustzijn kan je je beschermen tegen de besmetting met de chaos die onvermijdelijk nog gaat toenemen in de aanloop naar disclosure en de geboorte van de nieuwe aarde eind 2012.

  1. @ knipoog degene die er beter op worden zijn politieke structuren; links of rechts
   de protesten zijn juist tegen structuren gericht.
   protesteren is een proces wat diep in het binnenste van de mens is gezeteld.
   GEEF ER GEHOOR AAN!!!!

 16. Protesten tegen, tja de mens is nog niet veel meer dan een puppet, die zich gedraagt zoals de natuur belieft:

  “In zijn paper de combinatie van de bekende fysieke en psychologische effecten op de mens worden veroorzaakt door geomagnetische stormen.
  protesten wereldwijd
  Van massale protesten in de hele Arabische wereld, naar Israël waar honderdduizenden in de straat protesteren tegen hun regering, naar China, waar massale protesten lijken los te barsten op een wekelijkse basis, naar Europa, waar massale protesten in Griekenland, Spanje en Italië hebben hun de overheid bijna op de knien gekregen, naar Engeland, waar veel van hun steden in brand werden gestoken vorige week door rellen mobs, naar Zuid-Amerika waar honderdduizenden massale protesten plaatsvinden in Chili, naar India te raken met hun ergste protesten in decennia, en te veel andere landen om op noemen in slechts een artikel, onze wereld van vandaag, inderdaad, lijkt alsof het is op de vooravond van de buurt van instorten.”

  Via: http://nieuwsbreker.punt.nl/?id=639378&r=1&tbl_archief=&

  1. @Simba #24.1

   Volgens mij wordt er bewust een agenda afgewerkt met geënsceneerde natuurrampen, overstromingen en als laatste de alien attack. (het Bijbel verhaal wordt na-gespeeld in het echt)
   En natuurlijk komen de “openbaringen” met steeds grotere aantallen naar buiten. En er zullen mensen zijn die zich en-massa hierop storten: Zie je wel !
   Maar het is volgens mij allemaal expres om zo de mensen gevangen te houden in angst en agressie. Om zo te voorkomen dat de mensen naar binnen kijken in zichzelf.

   Maar 2012 heeft niets van doen met natuurgeweld, wel met een einde, een einde van een tijd van leven in angst
   We krijgen in de aanloop naar 2012 steeds meer grotere en intensievere zonne-vlammen, die de mens naar een hoger spiritueel plan zullen brengen. (Als je daar voor openstaat natuurlijk !)

  2. @Simba #24.4
   Neen het Eline topic heb ik al in een vroeg stadium verlaten.
   Wel prettig te bemerken dat we er klaarblijkelijk nogal dezelfde gedachte op nahouden.

  3. @Charles, Yep, ik deel niet al je gedachtengoed maar aangaande de agenda die afgewerkt word zien we dat hetzelfde. Ik denk alleen dat Elenin in werkelijkheid wel eens hún showstopper kan worden en de uitkomst daarvan een beetje jouw straatje in schiet…

 17. mijn allereerste gevoel op de bewuste 11 september was, dit is opzet! tot vandaag is er niets dat mijn gevoel heeft veranderd, jammer maar helaas voor de goedgelovigen onder ons`want zoveel kwaad , dat kan toch niet bestaan` het heeft door de eeuwen heen bestaan en bestaat nog heden ten dagen op dit moment, leiders die niet schuwen om jonge mensen de oorlog in te sturen met leugens en er moordenaars van te maken,die leiders schuwen niets als het hun specifieke en voor ons totaal niet te begrijpen doel dient, hun gedachten zijn niet onze gedachten, laten we in alles dit voor ogen blijven houden.

  Dat de waarheid zal mogen zegenvieren,dat voor al de zielen van mensen die gestorven zijn op die dag en hun nabestaanden.

  ik heb het altijd jammer gevonden dat leugenaars niet echt een lange neus kregen, zoals pinokkio.

  1. Goed gevoeld Lida. Dat had ook Andreas von Bulow, de oud-minister van Defensie van Duitsland. Hij zag meteen dat het niet klopte.
   Zoek maar eens op zijn naam, via Google..!

 18. Helaas er zijn te veel complotten daarom laat ik alles even rusten tot na 2012 dan ga ik kijken of er iets veranderd is in onze wereld,zo niet dan denk ik dat ik het op ga geven.
  Als ik het zo na ga dan is er over iedere ramp uitvinding of iets anders groots wel een komplot theorie waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet.
  Waar ik wel aan vast blijf houden zijn de gigantische bouwstenen die gevonden zijn, momenteel te zwaar en te groot om door de huidige technieken te verplaatsen.
  Het is duidelijk dat er vroeger intelligente rassen op aarde waren die verder waren dan onze huidige kennis.

  1. @Berma, met je gevoel zit je goed over die grote bouwstenen en je hoeft niet zo lang te wachten hoor tot je de beslissing neemt om wel of niet op te geven. Binnen nu en 1,5 maand al zal je de grote positieve omwenteling gaan zien.

 19. @Guido goed en geloofwaardig deze twee politicy: men had dus een nieuw soort Pearl Harbor nodig om het nieuwe en agressiever defenciebeleid te verkopen aan het volk, dit alles om een grotere en machtiger rol te kunnen spelen in het midden- oosten,met als doel de olie, op deze manier creeerden ze dus dit Pearl Harbor zodat dit nieuwe beleid sneller kon worden doorgevoerd, de doden die hier bij zijn gevallen in de twin towers waren collateral damage.

  1. reageer je op mij onder je vorige start lead..? Verkeerde plek ws.? Nevermind.
   Indeed, Pearl Harbour revisited.
   Vanavond op de NCRV, verhaal over 9/11 en de daarop volgende oorlogen. Er zouden 225.000 doden zijn gevallen. Schandálige berichtgeving. Klik eens op het de teller van het Irak-bannertje dat rondloopt op onze site. Meer dan 1,25 miljoen doden..!! Offcieel geteld en afkomstig van meerdere bronnen!! Geen nieuwsstation die dit getal overneemt..

 20. ik las net het laatste nieuws(belgié), over 9/11 daar zie een simulatie van 5min.
  ook aangaande de impact van ’t PENTAGON deze heeft na de aanslag een kleine schade,
  ten tijde van de bijlmerramp te amsterdam ik geloof in ’93?
  dat ’t toestel van israelische vliegmaatschappij, een vrachtvliegtuig iets kleiner dan die van wtc in ny.
  op de knikflat van de bijlmer bijna een derde plat gaat.
  dan gaat erbij mij een helder belletje rinkelen.
  deze gebeurtenis in new york en langley(washinton) is voor 150 procent mensen werk

  1. Destijds wel eens gehoord dat dat vliegtuig van de Bijlmer wapens van U.S. naar Israël vloog. El-Al.

  2. @ Martijn dat met die wapens was al direct bekend in de kranten destijds
   zoek allemaal maar eens naar foto’s van de bijlmerramp en die van ’t pentagongebouw
   zoek het schil, ik zie de reacties tegemoet!?
   in amsterdam een echte crash; en die van ’t pentagon overduidelijk geprepareerd

 21. Er zijn veel documentaire-makers, wetenschappers en vooruitstrevende journalisten en individuen die niet de macht van de MSM en schade aan hun carrière schuwen en de keiharde bewijzen keer op keer tonen waarmee ze de originele versie van deze aanslagen onderuithalen. Deze mensen zijn in mijn optiek echte pioniers. Veel van hun werk en kennis wordt nu afgedaan als “waanzin” maar ik schat dat over een jaar of 20 er wel naar ze geluisterd zal worden. Dan is het opeens wel mogelijk dat een NRC hier een berichtje over doet en eventueel de financiële oogkleppen afzet en er over schrijft. Er durft nu gewoon geen enkele krant zich te wagen aan een andere opvatting dan de officiële uit angst voor ridiculisering en andere consequenties.

  Om de onzin van de officiële verklaring aan te tonen zou je eens een hele hoge lego toren kunnen maken met op ongeveer 7/8 een verdieping bestaande uit los staande pilaartjes. Daar bovenop bouw je de 1/8 rest van de toren. Haal nu 1 voor 1 de pilaartjes weg. De bovenste verdieping zal bovenop deel 7/8 van de toren vallen. Misschien valt hij er zelfs af maar de 7/8 onderkant van de toren zal niet als losse lego blokjes uiteenvallen. Waarom niet? Omdat het 1/8 gewicht wat er bovenop rustte gewoon hetzelfde is gebleven. Stel nu dat de officiële benadering klopt dat het zooooo heet was dat het staal smolt. Dan was het staal niet in een keer over de hele breedte van de verdieping opeens week geworden maar aan de zijde van de impact of waar de kerosine zich bevond. Het gevolg was geweest dat de stalen constructie was verzakt aan die zijde en deel 1/8 van de toren was dan geleidelijk scheef gezakt en misschien wel van de toren afgevallen. Hoe we het op tv zagen moet op een andere manier gebeurd zijn. Horizontaal in een keer in vrije-val snelheid naar beneden. Zonder weerstand van de nog intacte verdiepingen.

  Daarnaast: er was een enorme vuurbal bij de impact wat erop duidt dat de meeste brandstof al was verbrand.
  De rookontwikkeling na de impact was zwart en groot wat duidt op een onvolledige slechte/ verbranding.
  Er stonden mensen in de gaten van de impact die daar blijkbaar naartoe waren gelopen wat knap is als je nagaat dat de smelttemperatuur van staat 1500 graden is.
  Er zijn nog vele feiten en bewijzen die de officiële “gesmolten staal” versie onderuit halen maar goed, om er maar een paar te noemen.

  1. @Dirk III, Ik zal één van mijn oude débunkers nog maar eens van stal halen, heb je namelijk niet zo’n verhaal nodig… (je hebt wel gelijk hoor) Vraag aan de mensen of ze nooit last hebben gehad van een gesmolten gasfornuis… Gietijzer, laag smeltpunt, mooie blauwe gecontroleerde vlam (juiste mengsel gas/zuurstof) en dan géén gesmolten, ingestort gasfornuis… hoe is dat toch mogelijk… KLAAR !!!

  2. Je hebt helemaal gelijk Simba ware het niet dat men blijkbaar altijd een uitvlucht zoekt. Komen ze met een kerosine verhaal = heter onzin etc. Ikzelf heb een allesbrander voor lange wandeltochten in de bergen enz. Kan ook Kerosine hebben 😉 Bedankt voor je bijdrage!

 22. Thomas Kean, die zelf zegt dat de 9/11 comission uit 2004 was set up to fail, wil niet reageren op andere vragen: http://weblogs.vpro.nl/nieuws/2011/08/24/de-week-van-911/

  Veelzeggend.

  Wat goed dat hier al 89 mensen hebben gereageerd. Wat zou het ongelofelijk veel verschil maken als alleen al een kwart van al deze mensen zouden reageren op bijv. de VPRO: http://weblogs.vpro.nl/nieuws/2011/08/24/de-week-van-911/
  of hier: http://www.trouw.nl/tr/nl/7753/9-11-11/article/detail/2893442/2011/09/06/Door-War-on-Terror-betaalde-VS-hoge-prijs-voor-9-11.dhtml of gewoon ergens in de MSM.

  Wat ongelofelijk jammer dat mensen hier vaak denken, ach, de MSM, die laten we voor wat het is. Er zijn namelijk heel veel andere mensen die dat niet doen en nergens van op de hoogte zijn. precies nu, deze dagen zouden wij ervoo kunnen zorgen dat alles gaat kantelen.

  Ik las net iemand die een plan heeft over 20 jaar nog eens de NRC erop na te slaan. Wat een gemiste kans.

  1. Beste Joris bedankt voor je linkjes. Daarnaast schrijf ik iets heel anders dan je verondersteld en dat begrijp je blijkbaar niet goed. Het is niet “mijn plan” en “intentie” maar een inschatting. Misschien wel afgaande op mijn eigen ervaringen met kranten redacties 😉

  2. Ik lees de laatste tijd ook niet meer al te precies blijkt. Excuses daarvoor Dirk.

   En wat betreft je verwachtingen over de kranten: vanuit het verleden gesproken heb je natuurlijk gelijk. Ik heb echter hoop dat dingen sneller transparanter worden dan vroeger. En dat sneller gaat ook steeds sneller. Joris Demmink bijvoorbeeld is niet zomaar weg, maar er is nu dan toch voor de zoveelste keer aangifte gedaan en het komt in de MSM terecht. Het feit dat Rupert Murdoch niet naar de Bilderbergmeeting mocht en daarna aan de schandpaal moest, zegt ook al veel.

   We kunnen de kranten een handje helpen, ook in posts onder artikelen met urls erbij, zoals het hoort in de journalistiek.

   PS @ King of Light: doe je ook mee met bronvermelding? Ik zie je vaak op Trouw, maar zonder links komt het te wazig over voor veel mensen ben ik bang.
   Op http://tiny.cc/ kun je urls makkelijk heel kort maken, zodat ze je niet meer kunnen weigeren op woorden langer dan 50 tekens.

 23. Volgens zogenaamde getuigen inzake het Pentagon zou het vliegtuig niet meer dan 6 meter boven de grond hebben gevlogen. Uit onderzoek of dit mogelijk is blijkt, dat een vliegtuig wat 6 meter boven de grond vliegt zo een hevige turbulentie veroorzaakt, dat het direct neer stort. Tevens heb ik een uitspraak gezien van een parlementlid die heeft gezegd dat er een balistische raket is gebruikt en dat zou ge geur van “cordiet” in punt 57 en 58 kunnen verklaren.

  1. Al de bomen, lichtmasten en telefoonpalen stonden nog overeind nadat er een boeing overheen/ doorheen was gevlogen. Deze zouden allemaal kapot moeten zijn in minimaal de laatste 100 meter van de aanvliegroute naar het Pentagon.

   Zulke simpele en logische zaken waar iedereen overheen kijkt of gewoon niet wil zien.

 24. Uitspraak van mijn grootmoeder was vroeger: Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel. In dit geval ligt het allemaal niet zo simpel, dat maakt o.a. voor mij het leven soms wel moeilijk, wat mij inspireerde tot dit gedicht:

  Vanuit ons hart kunnen we ons
  met alles verbinden,
  verleden, heden en toekomst, maar
  het valt zo tegen als de illusie zichtbaarder
  is dan de echte werkelijkheid,
  terwijl je weet dat de zichtbare werkelijkheid
  niet werkelijk is.

  Hoe ga ik in op wat mensen zeggen
  Hoe doe ik dat op mijn manier
  wanneer je weet dat het gewone leven een
  illusie is.
  Ik wil mensen in hun waarde laten maar
  mezelf wil ik niet verloochenen.
  Somtijds vind ik daardoor het gewone leven saai!

  Ik zoek verbinding buiten tijd en ruimte
  Hoe creëer ik de wereld die ik wil,
  Hoe geef ik mij over aan de Heilige Geest
  die God genoemd wordt
  in de drie-eenheid samen met
  Jezus Christus die kind van God is
  evenals wij kinderen Gods zijn, daardoor
  zou overgave gemakkelijk moeten zijn.

  Er is ons zoveel aangeleerd, onnodige ballast
  weet ik nu, hoe moeten we ons hiervan ontdoen
  om het echte leven te ontdekken
  zonder ziekte, pijn en geestelijk onbehagen.
  Ik wil zo graag meewerken aan zo’n wereld
  alleen doordat ik het wil doe ik dat Natuurlijk AL!

  Maar mijn ongeduld speelt mij parten
  ik werk mezelf tegen
  Verbinding met AL-DAT-IS lijkt ver weg.
  Terwijl ik weet dat ik er in zwem
  net als een vis in de oceaan.
  Aangezien alles één is kan ik me
  zelfs niet afscheiden.

  Oh, ik bid en smeek, mooie wereld
  kom in mij te voorschijn, en
  overschaduw de dualistische wereld
  die ons zoveel problemen bezorgd.
  Wat is waarheid, wat is onwaarheid?
  In de stilte van ons hart
  kunnen we zoeken, zullen we het zoeken
  en we gaan het vinden!!

  In de stilte vinden we het antwoord
  dat zorgt voor innerlijke vrede
  Vrede voor ons, voor onze medemens
  Vrede voor de aarde
  Vrede voor al wat leeft!!

  Innerlijke vrede is verbonden aan Liefde en Licht
  Innerlijke vrede is weten
  weten dat wij verbonden zijn
  Onszelf ZIJN; wij zijn Liefde en Licht
  Dan is er geen oordeel meer
  er is “slechts” nog overgave!!

  Hartegroet Alice

 25. Niet iedereen is een fan van de tone of voice van Alex Jones, ik ook niet, maar dit is wel een interessant artikel.
  http://www.infowars.com/911-a-time-for-truth/

  Wat ik zelf niet wist bijvoorbeeld is dat Rumsfeld heeft toegegeven dat flight 93 is neergeschoten:

  ‘Donald Rumsfeld announced that the Pentagon could not account for $2.3 trillion dollars on September 10, 2001. The next day, the story was conveniently lost in the news of the 9/11 attacks. Rumsfeld also admitted that Flight 93 was shot down, which was obvious given the fact that parts of the plane were found scattered over 8 miles.’

  Ik heb de link ook bij de VPRO neergezet. http://tegenlicht.vpro.nl/nieuws/2011/juli/de-dag-die-de-wereld-veranderde.html

  Ik zou zeggen, plaatst allen ook uw links in de MSM; uiteindelijk kan het niet anders dan dat er een gevoel ontstaat dat je je echt buiten de actuele realiteit plaatst als krant, wanneer je niet vraagt om een gedegen 9/11 onderzoek. Dat is er namelijk nooit geweest. De 9/11 commissie uit 2004 beaamt dat zelf ook.

 26. @ GuidoJ. Ik weet het Guido, de veronderstelling is als hij dat gedaan zou hebben. Het kan gewoonweg niet. Wat flight 93 betreft schijnt dat een leugen te zijn. Een burgermeester van een nabij liggend dorp/stad verklaarde dat de dagen ervoor het gebied al was afgezet en dat er heel vreemd werd gedaan. Een andere getuige verklaarde dat er helemaal geen passagierstoestel is neergestort maar en vliegtuig in de grote van een learjet ze heeft het duidelijk gezien omdat het vlak voor het neer storte over haar heen vloog. Verder ligt er overal papier, hoe is dat mogelijk als het vliegtuig zich helemaal heeft verpulverd. De hitte van de explosie zou alles al hebben verbrand, maar overal ligt ongeschonden papier. Tevens blijkt er ooit op dezelfde plek al een keer een vliegtuig te zijn neergestort. Toevallig niet. Ook dit klopt allemaal van geen kant. Het zou zomaar eens kunnen zijn dat al die mensen van deze Flight 93 nog gewoon leven net als de terroristen. Het vreemde aan het 2de toestel flight 175 wat het WTC in vloog is volgens deskundigen helemaal geen paassagiertoestel geweest maar een transporttoestel van het leger geschilderd in de kleuren van United Airlines. Er hing een grote tank onder en het toestel bevatte alleen raampjes net achter de cockpit. Wat dus duidt op een legertransporttoestel.
  Zo zie je maar dat er nog een hoop zaken moeten worden onderzocht, dat WTC verhaal is gewoon een duivelssprookje.

  1. @King of Light, de vermoedelijke planes in het WTC zijn 767 tankers geweest omdat op foto’s de ophangpunten van de Fuel boom zichtbaar zijn. Interessant detail, er is maar 1 land in de wereld die omgebouwde 767 tankers gebruikte en er 2 kwijt zijn… Israel… Overigens hing er geen grote tank onder maar vermoedelijk een raket pod.

   Als je de filmpjes vertraagd afspeelt, zie je nét voor het raken van de toren een kleine felle flits en is geen weerkaatsend zonlicht.

   Zoek de docu Hunt for the Boeing, In Plane sight maar eens op voor meer info…

 27. Morgenavond zeker kijken ! (Architect ir. Wico Valck heeft deze trailer afgelopen maandagavond persoonlijk toegelicht in België + de feiten getoond) :

  http://www.een.be/programmas/koppen/10-jaar-na-911-vlaamse-complottheorieen-springlevend

  “Tien jaar na de aanslagen van elf september is het stof van de Twin Towers nog altijd niet gaan liggen. Een kleine groep “truthers” of “waarheidszoekers” is er rotsvast van overtuigd dat het officiële verhaal niet klopt. “Hoe meer ik er over las, hoe meer ik begon te twijfelen,” vertelt Mark Dermul, een Vlaamse bankbediende. “Op een bepaald moment was ik enkel nog met 9/11 bezig. Mijn vrouw en kinderen werden er bijna gek van.”

  Ook Peter Vereecke, oud-burgemeester van Evergem is één van de honderden Vlamingen die niet gelooft wat de meeste mensen denken. “We worden langs alle kanten belogen en gemanipuleerd, daarvan is 9/11 het beste voorbeeld. Ik ben er zeker van dat de aanslagen georkestreerd zijn door de Amerikanen.” Vereecke is voorzitter van de Belfort-groep, een groep gelijkgezinden die nog vaak samenkomen. “Bin Laden had er niets mee te maken.”

  “Dit alles is een typische vorm van complotdenken,” zegt professor filosofie Johan Braeckman (opm. van mij = Skepp). “Vaak begint het met relevante vragen, maar snel komen de absurde, totaal onmogelijke claims. Er zijn er zelfs die beweren dat de Twin Towers verpulverd werden door een nieuw, supergeheim wapen. Of gekker nog: dat de Twin Towers niet geraakt werden door vliegtuigen, maar door holografische projecties.”
  donderdag 8 september 2011

  1. “Er zijn er zelfs die beweren dat de Twin Towers verpulverd werden door een nieuw, supergeheim wapen” Tja, tenslotte is het toch heel gewoon dat staal en beton tot wit stof verpulveren… Gelukkig dat Arabische paspoorten ongevoelig zijn voor zo’n superwapen…

   Just My 2 Cents

 28. @ Simba_nl Ik ken de filmpjes en de explosies voor het raken, uiterst merkwaardig.
  Dat van Israel wist ik nog niet. Wel weet ik dat de eigenaar Larry Silverstein van Joods amerikaanse afkomst van het WTC zijn verzekeringspremies heeft verhoogd, ik meen 2 maanden voor de aanslag.

  Kijk dit staat op wiki:

  Het lease-contract had betrekking op de WTC-torens één, twee, vier en vijf, en ongeveer 39.500 m2 kantoorruimte. Silverstein betaalde zelf $14 miljoen aan eigen geld voor het contract. De overeenkomst omvatte ook het recht van Silverstein, zijnde leaseholder, om de gebouwen te herbouwen, mochten ze verwoest worden.

  Nadat de deal gesloten was, verzekerde hij de WTC-gebouwen. De verzekeringspolis werd ondertekend door 24 verzekeringsaanbieders voor een totaal van 3,55 Miljard US dollar per geval van zaakschade. Dit is later punt van discussie gebleken tussen Silverstein en de verzekeringsmaatschappijen, omdat Silverstein de aanslagen als 2 gevallen zag (per inslag van een vliegtuig één geval van schade), en de verzekeringsmaatschappijen de beide vliegtuiginslagen als één geval bekeken.

  Weer toeval zeker.

  1. @King of Light, Kijk mijn stukje ook even waar Guido je op heeft geattendeerd aangaande het Pentagon en jouw opmerking over op 6 meter hoogte vliegen.

   Hoewel ik op de hoogte ben van het feit van die twee 767 tankers, heb ik onlangs ook eens “September Clues” zitten kijken over de vreemde camerastandpunten en mogelijke projecties, iets waar ik altijd tegenstander van was, maar nieuwe inzichten geven nu eenmaal nieuwe standpunten en ik moet heel eerlijk zeggen dat ik aangaande die 2 de weg begin kwijt te raken. Ik kan in ieder geval wél melden dat de snelheden van de planes in de torens vééls te hoog waren op zeenivo voor een standaard 767 airliner.

 29. Inderdaad zeg die kisten kunnen maar 660km/h vliegen. De NTSB heeft zelf verklaard dat het nooit 767 kunnen zijn geweest

  Het officiële rapport van de National Transportation Safety Board (NTSB) met betrekking tot de twee vliegtuigen die de WTC gebben geramd op 11 september 2001 geeft aan dat ze respectievelijk met snelheden van 945 km/h en 796 km/h hebben gevlogen.

  Heirbij vermeldt de Associatie van Pilots For 911 Truth dat volgens de eigen technische specificaties van de fabrikant Boeing, zouden de vliegtuigen van model 767 boven een snelheid van 660 km/h niet meer te besturen zijn en zouden bij bovengenoemde snelheden gewoon gaan afbrokkelen. Deze feiten zijn bevestigd door Dwain Deets, voormalig bestuurslid van NASA.

  Hieruit volgt de conclusie dat de vliegtuigen die toen de WTC hebben geramd, zijn in geen geval de passagiersvliegtuigen van United 175 en American 11 geweest.

  In de Vrezelijke Misleiding Thierry Meyssan heeft reeds de mogelijkheid aangehaald dat militaire vliegtuigen zouden de passagiersvliegtuigen hebben vervangen volgens de procedure van Operatie Nortwoods (pagina 168 originele editie).

  Overigens hebben de documenten van NTSB die gedeclacificeerd zijn op aanvraag van de Pilots For 911 Truth reeds aangetoond dat de deur van de cockpit van vlucht American 77 is vanaf het begin van het vlucht steeds gesloten geweest totdat de vliegtuig uit de radar verdween en later als ingestort op het Pentagon werd verklaard.

  De conclusie hier is – onmogelijk dat dit vliegtuig gekaapt is geweest.

  Mijn hemel je hebt gelijk zeg. Dit NTSB rapport spreekt eigenlijk de voorgehouden waarheid glashard tegen.

  1. @King of Light,

   De NTSB heeft tot 2x toe valse informatie verstrekt over de Flight Data Recorder.
   Volgens de eerste zou AA77 boven de geluidsnelheid gevlogen hebben…. Foutje, toen kwamen ze snel met een 2e versie…

   A:) Andere final approach dan éérste officiele versie, Lichtmasten e.d.
   B:) Cockpitdeur niet geopend geweest na engine start
   C:) Richtingsroer niet meer gebruikt na Descent en nadering DC
   D:) Vertrokken van andere Gate
   E:) AA77 had geen GPS systeem en volgens FDR wel
   F:) N registratie niet gelinkt aan FDR

   en, oh, ja, De later getoonde onderdelen hebben allemaal géén serienummer

   Move along folks, nothing to see here…

  1. Lieve Inge, fijn om te lezen dat jou dit gedicht ook aanspreekt, je mag het zeker overnemen want net zo als het voor mij bedoelt is, is het voor jou en anderen bedoelt.

   Hartegroet Alice

 30. Pure Bullsh**t, allemaal kinderachtige vergelijkingen van moslim sympathisanten.
  9/11 was niet alleen een aanval op Amerika en de Westerse Wereld, maar ook op de christelijke waarden.
  De taliban en wijlen osama hebben zelf de aanslag opgeeist en veel moslims (niet allemaal) zien 9/11 als een triomf voor hun achterlijke cultuur/geloof.

  MVG

  1. Reageer je op iemand specifiek, of op het artikel? Je verhaal hangt wat mij betreft in de lucht. En volgens mij is het feit of iets ‘achterlijk’ is, uitermate afhankelijk van de positie die je zelf inneemt. Om niet te zeggen dat je het feitelijk over jezelf hebt.

 31. Het is goed om te lezen, dat ik niet de enige ben die inderdaad ook zijn twijfels heeft omtrent 9/11. Eigelijk al vanaf de aanslag kon ik niet geloven hoe strak beide gebouwen naar beneden vielen, alsof het een sloop opdracht was van zeer nauwkeurige aard. Ook de lang verstreken tijd dat nodig was om Bin Laden te vinden en te liquideren vond ik eigenaardig. Waarom moest Bin Laden dood, had hij toevallig niet een aantal geheimen meegenomen om oud president Bush in diskrediet te brengen. Of is hij gewoon in leven gehouden tot Bin Laden dreigde te spreken over alles rondom de aanslag. En waarom is de Bush familie niet ter verantwoording geroepen voor de economische malaise waarin de VS zich nu in bevind, dat behoorlijk te danken was aan de buitensporige uitgaven in Defensie, Irak en Afganistan.

  1. wij als mens kunnen hem ter verantwoording roepen.
   tegen de mensen die gedood, vernedert, misbruikt zijn voor de zinloze oorlog.

   wij mensen kunnen op staan!
   om te zorgen dat mensen met hun machtbewustzijn in hun krachtsbewustzijn treden.
   dit kunnen we. ik heb er vertrouwen in dat het ons zal lukken. en als het niet lukt hebben we niet gefaalt, maar hebben we als mensheid laten zien dat het anders moet en kan. zoals altanatieve geneeswijze, engergiewijze (nulpuntergergie), lifestyl, onderwijs

   het enige wat we nu al doen en verder doen moeten is de wet van handeling verder toepassen.

   (trouwens wat zijn de bronnen van wantToknow van de feiten die ze geven over 9/11?)

 32. Rudi Dekkers, vlieginstructeur terroristen 9/11 op tv bij P&W…‏

  Rudi Dekkers is de man die terroristen van 11 september vliegles gaf. Deze week komt zijn boek ‘De vliegende Hollander’ uit. Hij vertelt onder meer waarom hij dit boek heeft geschreven en wat voor impact 11 september op zijn leven had.

  http://pauwenwitteman.vara.nl/Archief-detail.113.0.html?cHash=95dcbcb9f4&tx_ttnews%5BbackPid%5D=111&tx_ttnews%5Btt_news%5D=1166

  http://www.brasschecktv.com/videos/the-911-files/mohamed-atta-and-the-venice-flying-circus.html

  http://herstelderepubliek.wordpress.com/2011/09/10/the-american-harakiri-deel-ii/

 33. “14. Geen van de 4 bemanningen van de gekaapte vliegtuigen drukte de speciale, 4-cijferige code in, die als een stil alarm, melding maakt van een op handen zijnde kaping..”

  Logisch natuurlijk. De kapers waren getrainde piloten die toch wel weten dat er zo’n code bestaat en het niet laten uitzenden door de piloten..

  Daarnaast zie ik er ook heel veel punten tussen die niet erg logisch zijn, zoals “8. Vlucht 77, die uiteindelijk naar Washington zou terugkeren, was zelfs al 1 uur en 23 minuten gekaapt, voordat deze terugkeerde naar het Pentagon om dit gebouw te rammen. Meer dan genoeg tijd, om daadwerkelijk het luchtverdegingsysteem op orde te maken.”

  Is wel mooi gezegd, maar wat wil je in godsnaam doen met een toestel dat vol zit met passagiers en waarvan de piloten niks kunnen doen? Als je een verdedigingssysteem inzet, dan is dat waarschijnlijk het neerknallen van die toestellen. Met onschuldige piloten en zoveel passagiers doe je dat niet, ook al heb je voor eeuwig de tijd..

  1. De piloten konden de kerosine dumpen hebben ze niet gedaan.
   Luchtmacht kon de motoren kapot schieten als de motor gevaar voor het vliegtuig is dan laat hij zichzelf los. Met een kapotte motor kan je nog wel een noodlanding maken.En vreemd dat de Pentagon wat normaal zelfs bestand is voor de zwaarste explosieven door een aluminium vliegtuig zo beschadigd raakt. Het lijkt wel alsof het door een speciale raket is geraakt.

 34. Vergeet het öcculte deel niet, numerlogie, kabbalah , het illuminati kaartspel en de tarot ,zelfs in caroons en films als predictive programming .Alle vliegtuigen waren erin gemonteerd en fake inclusief de zogenaamde camrecorders opnames van passanten (recorders in faraday cage verpakt) . Een energieveld blokkeerde spontane opnames .

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.