Advertentie

Geert Wilders is de Mol…!!


x

September 2010: de PPV gedoogpartij gaat het CDA en VVD mogeljik maken, zonder de PVV te regereen. De achterdocht op het gezicht van Wilders bleek niet snel daarna te worden omgezet in het opblazen van deze politieke constructie..
September 2010: de PPV gaat als ‘gedoogpartij’ het voor CDA en VVD mogelijk maken, te regeren. De achterdocht die hier op het gezicht van Wilders te lezen is, bleek niet snel daarna te worden omgezet in het opblazen van deze politieke constructie.. Tot op de dag van vandaag is Mark Rutte volledig in afkeer van PVV en/of Wilders.

x

Geert Wilders is de Mol..!

2016 © WantToKnow.nl/.be

x

De website Follow-the-Money publiceert op dit moment een achtergrondverhaal over de financiering van politieke partijen, waarbij de actuele publicatie, kamerlid Geert Wilders en ‘zijn’ PVV onder de loep neemt. In 2016 publiceerden we het onderstaande verhaal, waarvan we nu graag een update aanreiken. Over de vermeende verklaring van de relatie die Wilders heeft met Israël en zijn opleiding aldaar. Over zijn achtergrond als joods-loyaal aanhanger van het gedachtengoed van Herzberger.. (zie onderaan in het artikel).  Maar eerst ander achtergrondverhaal over Geert Wilders.

Geert Wilders met zijn tweede echtgenote Krisztina

In 2010 maakten de filmmakers Joost van der Valk en Mags Gavan een documentaire over Geert Wilders.. Want wie is deze vreemde, voor velen controversiële man toch, die man met dat radicaal geblondeerde haar..? De documentaire is gebaseerd op uitspraken van Geert Wilders in 1991… De PVV-leider en ‘aanvoerder’ van extreem-rechts Nederland, was toen 28 jaar en zou toen op een VVD-kerstborrel, (de partij waarvan hij toen nog lid was), na een stevige borrel uit de school hebben geklapt.. Hij zou verteld hebben dat hij is getrouwd met een Israëlische, zelf een Israëlisch paspoort bezit en.. let op, dat hij is getraind in Israël.

Naar eigen zeggen is Geert Wilders zelfs gemarteld als onderdeel van die ‘harde training’, zoals hij het zelf omschreef. Maar getraind voor wat dan..? Hij vertelde ook dat zijn carrière niet door hemzelf, maar door anderen is (en wordt!) uitgestippeld.. Dat verklaarde hij dus tijdens diezelfde kerstborrel. En ook dat zijn scheiding van zijn eerste vrouw en het huidige huwelijk met zijn huidige partner gearrangeerd was zonder zijn tussenkomst… Let wel, dat ‘onze Geert’ toen nog gewoon VVD-kamerlid was..!

“Als je ooit melding maakt
van dit gesprek,
is dat erg gevaarlijk
voor jou en je man”

Feit is dat Geert Wilders de zoon is van een Nederlands-Indische vader en een Joodse moeder. Daarmee is hij sowieso, vanuit Joods-religieus standpunt gezien, zelf ook Joods. Zijn tweede, Hongaars-Joodse vrouw Krisztina werkt, naar het verhaal van Wilders, óók voor de Mossad. En in het dagelijkse leven werkt ze voor Big Pharma-reus, pillenboer Pfizer.

Er is opvallend weinig heldere aandacht in de media, voor de achtergronden van Geert Wilders. Terwijl zijn impact, ook economisch, toch zeer dominant is. Geert Wilders is een bewezen seculiere, vrije zionist en is afkomstig uit het (neo)liberale gedachtegoed. Een geloofsovertuiging is het zionisme niet, het zionisme beschrijft een seculiere extreem harde nationalistische liberale Joodse staatsinrichting, met géén enkele tolerantie voor andersdenkenden. Het is een keiharde politieke richting, waarbij het Jodendom geen enkele voorwaarde is. Hoe vreemd dit ook mag klinken..! De verklaring over Wilders’ uitlatingen in

De jeugd van Geert Wilders in Venlo, als ‘De neger van Venlo’..
Dat Geert Wilders het op school niet makkelijk had, bewijzen vele verhalen uit zijn Limburgse thuisbasis Venlo. Hij zou door mede-scholieren ‘de Neger van Venlo’ zijn genoemd, zo bevestigen deze bronnen uit het verleden van deze geblondeerde Limburger. Deze bijnaam zou voortkomen uit zijn Indische afkomst. Het was al  in de eerste klas van de lagere St. Mattheusschool in Venlo, dat Geertje regelmatig door een groep jongens in een hoek van het schoolplein werd gedreven. Want hij was ‘anders’ en met ‘andere kinderen’ weten jonge pestkoppen op school wel raad.. Oud-klasgenoot Kas Verhoeff weet het nog goed: “Sjefke, een populaire jongen bij ons in de klas, begon Wilders voor ‘neger’ uit te maken en al snel deed iedereen mee. Geert was gewoon het pispaaltje zoals iedere klas wel een pispaaltje heeft.”

Kwint de Roos brief WILDERS

Hoe deze Sjefke erbij kwam om Wilders ‘neger’ te noemen, weet Verhoeff niet meer. Maar Ludde Gubbels, een gepensioneerd leraar van deze school, heeft wel een vermoeden:  “Wij hadden op school, en überhaupt in de stad Venlo, vrijwel geen allochtonen. En daardoor vielen de Indische gelaatstrekken van Geert Wilders extra op. Natuurlijk is iemand van Indische komaf geen neger, maar probeer dat een kind maar eens uit te leggen.” Zonder succes probeerde de school dit pesten te stoppen. “Het was eigenlijk niet te doen”, legt Gubbels uit. “Je kon wel streng optreden op het schoolplein, maar dan kreeg hij het op weg naar huis extra hard voor zijn kiezen.”

Leerplichtambtenaar
Vervolgens volgde Geert Wilders MAVO-onderwijs op het Venlose Sint Thomas College, waar het pesten stevig doorging. Wilders kwam regelmatig bont en blauw thuis en op deze school werd alleen nog maar over hem gesproken als ‘de Neger van Venlo’. Dit leidde tot een zeer hevige pubertijd, waarin Wilders vaak spijbelde om deze pesterijen te ontlopen. Leerplichtambtenaar Trees Hupkens zorgde ervoor dat Wilders toch zijn MAVO-diploma haalde. Hupkens hierover: “Hij luisterde naar niemand meer, niet naar z’n ouders, zijn leraren, en vaak ook niet naar mij. Dag in dag uit praatte ik op hem in dat hij geen neger was, maar hij had zich helemaal afgesloten.”

Het lukte deze leerplichtambtenaar toch om Wilders zelfs zijn havo-diploma te laten halen, maar daarna hield hij het echter voor gezien. Hupkens:

“Ik heb hem nog even gevolgd vanaf de zijlijn, maar hij heeft eigenlijk geen echte opleiding meer afgemaakt. Hij is niet verder gekomen dan een paar juridische vakken en een cursus over sociale verzekeringen. Hij werkte liever op een augurkenfabriek dan dat hij nog een keer de kans liep om gepest te worden. Mijn ogen vielen dan ook uit mijn kop toen ik hem jaren later ineens op tv zag als Tweede Kamerlid.”
 
Diepgewortelde frustratie
Volgens oud-klasgenoot Kas Verhoeff werkt de moeilijke jeugd van Wilders door in zijn politieke gedachtegoed. En volgens Verhoeff diskwalificeert Wilders zich daarmee als politicus.

“Ik heb het idee dat veel van wat hij zegt voortkomt uit een diepgewortelde frustratie. En dan geen frustratie over de wereld om hem heen, maar frustratie over iets dat binnen in hem zit. Zo’n persoonlijke frustratie is natuurlijk geen goede basis voor een politiek partijprogramma. Zijn geblondeerde haar laat zien dat hij nog steeds kampt met de vooroordelen uit zijn schooltijd. Laat hem eerst maar eens met zichzelf in het reine komen voordat hij zich op Nederland stort..!”

Waarom is Geert Wilders niet eerlijk over zijn eigen dubbele paspoorten; het Nederlandse en Israëlische paspoort…?

Maar ondertussen wel Tweede Kamervoorzitter Arib afbranden om haar dubbele Nederlands-Marokaanse nationaliteit..!

geert-wilders potlood neusHet kerstdiner en de schriftelijke verklaring..
Het verhaal van Wilders op het genoemde kerstdiner in 1984 verhaalt ook over zijn verblijf in een kibboets in Israël. Daar zou Geert gerekruteerd zijn door de Israëlische Geheime Dienst, waarschijnlijk via de Amerikaans-Zionistische organisatie AIPAC. Deze club steunt hem nog steeds financieel, ook al probeert Geert Wilders dat met alle macht te verbergen. Naar eigen zeggen zou de 28-jarige Geert Wilders vervolgens een aantal jaren een zware opleiding bij de Mossad hebben gehad en een Israëlisch paspoort gekregen.

Daarmee is het natuurlijk heel bijzonder dat juist deze populistische politicus, van leer trekt tegen de dubbele paspoorten van de nieuwe Tweede Kamervoorzitster Khadija Arib, die de Nederlandse én Marokkaanse nationaliteit heeft.. Waarom begint niet één van de Tweede Kamer-politici over dit dubbele paspoort van Wilders en over ZIJN dubbele nationaliteit..? Enfin, een heel verhaal over de uitlatingen van Wilders komt van de vroegere medewerkster van de VVD-fractie, mevrouw M.B. Kwint-de Roos, dat wordt bevestigd door haar man J. Kwint. Het is Hendrick Smit die in deze YouTube laat zien met hun ondertekende verklaring zien, die indertijd door de BVD in een dode la is gelegd.

En het was KRO Reporter dat in september 2012 aantoonde dat de PVV, de partij van Wilders, gerund wordt als een Maffia-organisatie; als een geheime dienst met zwijgplicht. Over Wilders’ politieke visie wordt veel uit de doeken gedaan, maar over zijn vette schijnheiligheid echter nauwelijks. Zijn journalisten bang om een breekijzer in dit krakkemikkige materie te zetten..? Een voorbeeld dat in deze reportage te zien is, is de Euro-flappentappende Geert Wilders, die zogenaamd anti-Europa is, maar tijdens de laatste Europese verkiezingen, wel zélf probeerde op een dik betaalde zetel in het Europarlement te komen. De PVV stemt op alle mogelijke fronten zowel rechts als asociaal, maar weet in Nederland juist de sociaal zwakkeren aan zich te binnen met vooral haar bekende anti-Arabische propaganda..!

Wie van de reguliere media durft dit verharde ventje, deze seculier-liberale zionistische beroepsacteur te confronteren met deze duistere informatie? Of zien we in 2017 na de verkiezingen een meerderheidskabinet met VVD en PVV verschijnen? Maar laten we er ook even om lachen. (Met dank aan Peterd.H. voor de tip) Een prachtige imitatie van Ronald Goedemondt die ‘Onze Geert’ zo prachtig neer zet.

Is de heftige verklaring van Mw. De Kwint juist..?
Deze Mw. De Kwint is inmiddels overleden, waarmee de controverse over dit ‘kerstverhaal’ blijft hangen. Is het waar..? Je maakt toch niet ‘zomaar’ een schriftelijke verklaring.. Toch? Hier de argumenten die pleiten vóór de authenticiteit van het verhaal en de verklaring van de dronken Wilders. Op 15 mei 2007 schreef Emile Fallaux in Vrij Nederland dat ze een brief hadden ontvangen van een hoge ambtenaar die schreef:

“… de internationale veiligheidsdirectie van Buitenlandse Zaken ‘ongeveer een formatieplaats nodig had voor het beantwoorden van (soms zeer gedetailleerde) vragen van Wilders over met name het Midden-oosten. Hoewel we dat niet echt konden bewijzen was het duidelijk dat hij veel vragen toegespeeld kreeg van de Israëlische ambassade.”

Op 10 april 2007 schreef de Volkskrant:

” … Feit is wel dat Wilders als VVD-Kamerlid lange tijd een medewerker had die rechtstreeks afkomstig was van de Israëlische ambassade. Deze voormalige rechterhand, Elliott Wagschal, wil echter geen vragen beantwoorden over zijn werkzaamheden voor de parlementariër: ‘Ik praat niet over mijn vroegere baas’

In diezelfde weken verscheen in ‘De Telegraaf’ het bericht dat de AIVD Wilders zou hebben geschaduwd, omdat hij wel erg vaak naar de Israëlische Ambassade langs ging. En dat hij daar vaak langs ging, ontkent Wilders niet. Deze quote uit Vrij Nederland:

pvv wilders bord‘Wilders heeft intussen aangegeven dat hij de Israëlische ambassade minstens 1x per maan bezocht. En dat die relatie was ontstaan in de periode dat hij VVD-woordvoerder voor buitenlandse zaken was.’

Elliot Wagschal heeft bevestigd dat hij Tweede Kamer-medewerker was van Wilders, maar doet daar geen inhoudelijke mededelingen over..!

Het totaalbeeld is dus in overeenstemming met het verhaal van de Kwint’s, over Wilders dronkemansverhaal. De Kwints noemen ook de naam van een andere getuige van het gesprek: ene A. Ament. Er zijn slechts twee mensen in Den Haag die zo heten, dus welke journalist belt hier achteraan..? En stel nu eens dat de Kwints dit verhaal zelf bedacht hebben. Wat zou hun motief kunnen zijn? Of als ze voor anderen werken: voor wie zou dat dan zijn? Wie zou een dergelijk opzetje maken..?

De Israëlische agenda van Geert Wilders
Israël zal een belangrijk onderwerp zijn in Fitna II, een volgend knutselwerk van Geert Wilders, die dat verklaarde in een interview met de Israëlische krant Haáretz. In hetzelfde interview laat Wilders ook weten weinig heil te zien in een Palestijnse staat en spreekt hij lovend over de extreem-nationalistische minister van Buitenlandse Zaken Avigdor Lieberman. Kortom, Geert Wilders toont zich keer op keer zeer loyaal aan Israël, en dan vooral aan de meest conservatieve stromingen in dat land.

Ook ontvangt Wilders financiële steun uit Israël en van pro-Israëlische groepen uit de VS. Wilders doet daarmee niets illegaals. Toch is het op zijn minst pikant dat een politicus die zo allergisch is voor de (vermeende) dubbele loyaliteit van islamitische Nederlanders, zelf zo kritiekloos achter het beleid van een ander land aanloopt. Ook mag het opmerkelijk genoemd worden dat de PVV, die een voorstander is van een verbod op buitenlandse financiering of bestuurlijke invloed van moskeeën, zelf niet transparant is over haar buitenlandse geldbronnen.

De koppeling tussen Zionisme en Israël is volop aanwezig. De koppeling Zionisme met het Jodendom nauwelijks meer. Het Zionisme is daarmee één van de meest onderdrukkende valse-vlag-operaties in de wereld.
De koppeling tussen Zionisme en de staat Israël is volop aanwezig. De koppeling Zionisme met het Jodendom niet of nauwelijks! Zoals we hier Joe Biden zien verklaren, bij een staatsbezoek van de Amerikaanse vice-president aan Israël. Het Zionisme is daarmee verworden tot één van de meest onderdrukkende valse-vlag-operaties in de wereld. (klik op foto voor artikel)

Wilders en Israel
Dat Wilders nauwe banden heeft met Israel is al langer bekend. Hij doet daar zelf overigens ook niet erg geheimzinnig over. Hij heeft er twee jaar gewoond en heeft het land naar eigen zeggen de afgelopen 25 jaar minimaal 40 keer bezocht. Hij heeft er een groot politiek netwerk en heeft bijvoorbeeld de voormalige premier Sharon vele malen ontmoet. VVD-Kamerleden die Wilders als fractiegenoot hebben meegemaakt, omschrijven hem als een pleitbezorger voor de Joodse staat. ?

“Geert Wilders heeft een heel groot hart voor Israël én de politieke belangen van dat land”, aldus John Manheim (CIDI) in de Volkskrant. Toen Wilders nog voor de VVD in de Tweede Kamer zat, had hij dus meneer Elliott Wagschal als werknemer in dienst, die rechtstreeks afkomstig was van de Israëlische ambassade en ging hij ooit voor de VVD naar Israël om stemmen te ronselen onder Nederlandse immigranten..!

Wilders verklaarde destijds:”De VVD doet het doorgaans goed onder Nederlanders in het buitenland. In Israël wonen tienduizend Nederlanders, die ik wil laten weten dat de VVD er is voor de joodse kiezer.”

Tijdens de presentatie van zijn film ‘Fitna’ in Jerusalem gaf Wilders blijk van zijn emotionele verbondenheid met Israel. Hij verklaarde: “We all carry Jerusalem in our blood, in our genes. We all live and breathe Jerusalem. We talk Jerusalem, we dream Jerusalem. Simply because, the values of ancient Israel have become the values of the West. We are all Israel, and Israel is in all of us.”

Wilders: “Wij dragen Jeruzalem in ons bloed; in onze genen. We leven en ademen Jeruzalem. We spreken Jeruzalem en we dromen Jeruzalem. Eenvoudig doordat de waarden van het oud-Israël, de waarden van het Westen zijn geworden. Wij zijn allemaal Israël, en Israël leeft in ons allemaal.”

Geert Wilders en zijn afkeer van de Palestijnse zaak..
En zo heeft Wilders weinig geloof in een Palestijnse Staat.Wilders liet deze denigrerende opmerking door Haaretz opschrijven:”My personal belief is that there is a two state solution for the Palestinians. One of those states is called Jordan.” (‘Mijn persoonlijke mening is dat er twee-staten-oplossing is voor de Palestijnen. Een van die staten heet Jordanië’). Hiermee spreekt hij feitelijk zijn voorkeur uit voor de zogenaamde driestatenoplossing, waarin de Palestijnse nationaliteit en identiteit keihard wordt ontkent. Volgens deze visie wordt de Gazastrook geannexeerd door Egypte en (het resterende deel van) de Westelijke Jordaanoever door Jordanië.

Wilders verklaart in hetzelfde interview met Haaretz dat hij ‘geschokt’ is over uitspraken van Obama, die bij een bezoek aan Caïro sprak over een nieuw begin in de relatie met de islamitische wereld. Obama riep Israël op om de bouw van nederzettingen te stoppen en refereerde aan het lijden van het Palestijnse volk. Volgens Wilders gaat Israël, dat tot dusver op de steun van de VS kon rekenen moeilijkere tijden tegemoet…

Avigdor Lieberman met premier Netanyahu. De vraag is wie het meest extreem gewelddadig is...
Avigdor Lieberman met premier Netanyahu. De vraag is wie het meest extreem gewelddadig is…

Daarnaast toont Wilders vooral affiniteit met de ultra-rechtse partijen in Israel die pleiten voor etnische zuivering. Zo is Wilders lyrisch over de ultra-conservatieve minister van Buitenlandse Zaken Avgidor Lieberman. Wilders noemt hem in het interview met Haaretz een intelligent, sterk en slim politicus. Lieberman is voorstander van een groot Israël waarin voor Palestijnen geen plaats is. In 2004 kwam hij met een plan om Israël etnisch te zuiveren, in 2006 betitelde hij de Palestijnse president Mahmoud Abbas als niet van belang. Door de kleine linkse partijen in Israel wordt hij betiteld als een racist en fascist.

Toen Wilders zijn film Fitna in Jerusalem presenteerde, sprak hij daar op uitnodiging van parlementslid Aryeh Eldad, die de laatste verkiezingen de vlag van de Nationale Unie vertegenwoordigde, een partij die vindt dat Israël etnisch gezuiverd moet worden door het vertrek van Arabische Israëli’s, eventueel onder dwang.

Eldad is een revisionistische zionist die een groot voorstander is van de nederzettingenpolitiek en niet in vrede met de Arabieren gelooft. Zelf liet Wilders overigens tijdens een kamerdebat in januari 2008 weten dat de Palestijnen wat hem betreft de Sinaï in konden worden gedreven en in december herhaalde hij: “Knikker de hele bende maar de Sinaï in”.
wilders sinaiPopulisme..
In het PVV-verkiezingspamflet verklaart de PVV in het buitenlands beleid meer aandacht te willen besteden aan mensenrechten. Hartstikke mooi, maar het is natuurlijk volstrekt ongeloofwaardig en je reinste populisme, wanneer de PPV tegelijkertijd Israël zo kritiekloos volgt. En inzake het Midden-Oostenbeleid van Wilders mag de PVV-fractie weinig problemen hebben, want de feodale Wilders is immers heer en meester binnen de PVV, waarvan Wilders… het enige lid is..!

Maar of de achterban van de PVV de pro-Israëlische, ultra-rechtse standpunten van de partij steunt, is nog maar de vraag. En preciés daar zit voor Wilders het probleem. Uit een enquête die in december 2007 werd gehouden, bleek dat het merendeel van de PVV-aanhang weinig op heeft met Israël. 39% van de PVV-stemmers vond toen dat Nederland Israël niet zou moeten steunen wanneer het land zou worden aangevallen. Bij alle andere partijen waren er minder tegenstanders van steun aan Israël.

Barack Obama mocht zijn trouw betonen aan het Zionistische AIPAC-congres, vlak voor zijn uitverkiezing tot US-president..
Barack Obama mocht -zoals alle presidenten voor hem- zijn trouw betonen aan het Zionistische AIPAC-congres, vlak voor zijn uitverkiezing tot US-president in 2008…

Financiële steun, de Amerika-connectie..
Wilders steunt Israël en krijgt op zijn beurt financiële steun vanuit Israël, zo meldde een correspondent van ‘De Groene Amsterdammer’ “In Israël wordt flink voor Geert Wilders gecollecteerd.” Ook vanuit de Verenigde Staten ontvangt Wilders steun van pro-Israëlische en/of anti-islamitische organisaties. In Amerika bestaat zijn aanhang volgen Ronny Naftaniel (CIDI) vooral uit republikeinse, conservatieve joodse kringen waar veel geld zit. Naftaniel:

”Zowel in Amerika als in Israel begeeft Wilders zich in geaccepteerde extreem-rechtse kringen.”

Even googlen leert dat Wilders steun krijgt vanaf veel buitenlandse sites, waaronder Atlas Shrugs, Jihad-watch, Samizdata.net, Yidwithlid, GatesofVienna. En ja, om al die ‘buitenlandse belangstellenden’ te informeren levert de PVV tegenwoordig ook haar nieuwsbrief in het Engels.. De beweging in de VS, die volgers stimuleert om zich in Israël te vestigen of om het te bezoeken, heet AIPAC (American-Israëli Public Affairs Committee) is een zeer zware en uiterst controversiële Zionistische lobby, gezeteld in de VS.

Deze organisatie doneert en financiert pro-zionistische bewegingen zoals die van Wilders. Ze helpt financieel, spioneert er wereldwijd lustig op los en is in de VS de grootste Joodse lobby-club, voornamelijk gefinancierd door Amerikaans-Joodse grootbankiers, in en rond zakencentrum Wallstreet. Wilders wordt o.m. sterk gefinancierd door AIPAC’s David Horowitz De laatste is een Amerikaans-Joodse schrijver, zionist, conservatief, anti-islamist, anti-socialist, en een policy advocate. Ofwel een agressieve lobby die vecht voor waar-ie-in-gelooft; voor puur eigen gewin… En ook dat lobbykantoor van Horowitz ligt toevallig bij Wallstreet, New York City.

wilders jeugd en nu

x

Buitengewoon onfrisse vermenging van belangen door een volksvertegenwoordiger..!
Een deel van deze giften zijn bedoeld voor zijn juridische verdedigingen in rechtszaken; dit geld komt volgens de Volkskrant binnen op de bankrekening waarop ook de partijdonaties uit Nederland worden gestort. “Dat vind ik buitengewoon onfris”, oordeelt Remco Nehmelman, hoofddocent staats- en bestuursrecht aan de universiteit Utrecht in de Volkskrant. Nehmelman: “In veel landen, zoals Duitsland en Groot-Brittannië, zijn buitenlandse giften verboden. Je wilt uitsluiten dat buitenlandse krachten het binnenlandse beleid beïnvloeden.”
En de Groningse hoogleraar staatsrecht Douwe Jan Elzinga verklaart in de Volkskrant.“Pas als een donateur een tegenprestatie verlangt, is er formeel een probleem, maar in Nederland kunnen we ongeoorloofde afhankelijkheid echter niet vaststellen, omdat we de geldstromen niet kennen.”

Hajo Meyer 713 pix

En zo is er straks zomaar ineens sprake van Zionistisch-buitenlandse inmenging..
Relevant is dan ook de vraag in welke mate conservatieve geldschieters uit de VS en Israël invloed hebben op de standpunten van de PVV. Stel je voor dat Wilders minister wordt in een volgend kabinet. Misschien zelfs premier; dan is het toch van essentieel belang te weten in welke mate zijn beleid vanuit het buitenland wordt beïnvloed. Dat hoeft niet alleen relevant te zijn voor het Midden-Oostenbeleid van de partij, maar ook wanneer het gaat om het beleid ten opzichte van Iran of zelfs wanneer het gaat om de vrijheid van meningsuiting.

herzl zionisme anti semietismeZo hield Wilders, die zich anders graag profileert als strijder voor de vrijheid van meningsuiting, zich opvallend stil toen Mark Rutte suggereerde de ontkenning van de holocaust niet meer strafbaar te stellen. Wanneer Wilders consequent was geweest, had hij Rutte gesteund, maar hij hield zich gedeisd, ongetwijfeld om zijn geldschieters niet voor het hoofd te stuiten…!

Maar ook de opvattingen van de partij over de islam zouden verklaard kunnen worden uit de banden van Wilders met ultra-nationalistische partijen in Israel die een grote aanhang hebben onder de Joodse kolonisten, vaak religieuze zionisten of revisionistische zionisten.

Zo hebben deze partijen in Israël, net als de islamisten van Hamas overigens, er alle belang bij om van het Midden-Oostenconflict een religieus conflict om heilige grond te maken. Intern gebruiken deze partijen het in de strijd met seculiere krachten en in de onderlinge propaganda-oorlog tussen Israël en Palestijnen wordt dankbaar gebruik gemaakt van extremistische uitspraken die aan weerszijden worden gedaan.

Nahum Sokolow zionisme hitlerZionisme als schuilmantel voor Rothschild-overheersers..
Het verhaal van de Khazaren, die de Rothschilds voorbrachten, die op hun beurt voor het Rothschild-Zionisme verantwoordelijk zijn, speelt hier wel degelijk een rol. Kijk naar de heftige uitspraken die Auschwitz-overlevende, wijlen Hajo Meyer deed over Zionisten.. Het is een dekmantel voor overheersing en heeft NIETS, maar dan ook HELEMAAL NIETS met Jodendom te maken, aldus niet alleen Meyer.

Wil je meer lezen over de achtergronden van het Zionisme, dat feitelijk het Jodendom misbruikt voor haar camouflage-activiteiten, evenals de wereldwijde valse-vlag-operaties, om hun agenda te verwezenlijken, dan raden we je aan om deze twee artikelen te lezen.. Het eerste (HIER) vertelt de historie over het ontstaan van het Zionisme in het Oekraïne van zo’n 100/125 jaar jaar geleden. Daar waren de Khazaren/Bolsjewieken verantwoordelijk voor… het overvallen van reizigers en.. het afnemen van hun reispapieren en.. identiteiten.. Zo waren zij in staat, onder het mom van een andere identiteit, berovingen en verwoestingen te plegen, en zelf buiten schot te blijven. Komt het je bekend voor..? Zie je het Zionistische DNA-patroon..?

zionisme stop = vredeToen Tsaar Peter tegen hen probeerde op te treden, was dát meteen het einde van diens macht, omdat de Bosljewieken zich tegen hem keerden en hem ten val brachten. De macht van deze Khazaren breidde zich sinds die tijd alleen maar verder uit en resulteerde in het Rothschild-imperium, dat achtereenvolgens de VS verorverde, via het stelen van de US-dollar en toen de staat Israël liet ontstaan als ‘veilige haven’ voor Zionisten. (het tweede artikel HIER)

Zionisten, die door de wereld veelal als échte Joden worden gezien, maar dit zelden zijn..!! Lees je in over dit enorme onderwerp en kijk eens naar de illustraties die we hier afbeelden..Hoe is het mogelijk dat Joden vragen om aandacht voor dit verhaal, dat voor de onwetende in de wereld zo vreemd over komt.. Zionisme IS toch het streven naar de staat Israël..? Jazeker, maar daarbij is Israël slechts een camouflage, een perfecte schuilplaats voor de wereldheersers-achter-de-schermen. Nogmaals: dit heeft NIETS met het Jodendom te maken!!

Vooral het verhaal van Albert Pike is in dit verband in één woord fascinerend en bizar.. (lees hierover in dit artikel bij onze collega’s HIER) Deze Amerikaanse generaal is één van de oprichters van de Klu Klux Klan, was een van de machtigste leden van de Vrijmetselarij en belangrijk architect van de Nieuwe Wereld Orde. Daarvoor waren in zijn visie drie Wereldoorlogen nodig. Heeft deze illuminati zijn zin gekregen?

Zitten we inmiddels niet in WO III? Pike werkte namelijk tussen 1859 en 1871 aan een geheim programma die zou moeten leiden tot het uitroepen van een absolute wereldorde. Om het volk en hun leiders daartoe te mobiliseren en met de duivelse gevolgen in te laten stemmen diende er volgens deze 33-ste graad Vrijmetselaar eerst wereldwijd een enorme chaos te worden gecreëerd.En laat dát nou preciés het motto zijn van de Vrijmetselaars.. Orde uit Chaos, ‘Ordo ab Chao’..!

De rampspoed zou van bovenaf met opzet zo hopeloos mogelijk gemaakt moeten worden, zo stelde hij, dat iedereen uiteindelijk ten einde raad raakt en hunkert naar een alles oplossende wereldregering. Deze leiders zouden dan de Nieuwe Wereldorde uitroepen, een werelddictatuur met het uiterlijk van een verlossende macht die paradijs op Aarde belooft maar uiteindelijk de mens reduceert tot een zombie die slechts de belangen van de wereldelite dient.

Albert Pike zionisme

Fitna2
Hoe staat Geert Wilders, met zijn grote bewondering voor het Zionisme in dit verhaal…? Waarom draagt hij het niet uit, maar spreekt er wel in het geheim over. In het buitenland bijvoorbeel..

Is het tegen deze achtergrond, dat in de ogen van Wilders, de staat Israël de ‘voorhoede’ van het Westen is en in die hoedanigheid de eerste verdedigingsgordel moet zijn van Europa tegen de oprukkende ‘islamiseringsgolf’…? Kijk naar deze uitspraak van Albert Pike.. Wil Wilders, vanuit deze beweging, in zijn volgende film ‘Fitna 2’ aandacht besteden aan Israel èn de islamisering van Europa. Hoe onschuldig is deze bizar-geblondeerde man eigenlijk..? Is Wilders de mol? In het interview met Haaretz zegt Wilders over zijn plannen voor de nieuwe Fitna:
”The film will demonstrate that the fight against Israel is not territorial, and hence Israel is only the first line of defense for the West. Now it’s Israel but we are next. That’s why beyond solidarity, it is in Europe’s interest to stand by Israel.”

Vert. “De film zal aantonen dat het gevecht tegen Israël niets te maken heeft met de territoriale grond. Israël is de slechts de eerste verdediginglinie van het Westen. Nu is het Israël, maar straks zijn wij aan de beurt. Daarom is het in het belang van Europa, om zich náást Israël op te stellen.”

We moeten Israël dus steunen om de islamisering van Europa te stoppen. Dat is de boodschap van Wilders, geïnspireerd en bekostigd door conservatieve krachten in Israël en de VS. Of de Rothschild Zionisten, zoals David Icke ze consequent noemt.. Verdiep je in dit facet van Wilders’ achtergrond en je zult versteld staan van toch wel enge overeenkomsten, tussen zijn beloftes en loze retoriek en die van de Zionistische-Rothschild-wereldheersers..!

loesje pvv afrikaantjesHet politieke sprookje van Wilders..
En even terug op de grond in eigen land; ondertusssen blijf de PVV, Wilders’ partij, maar aan populariteit winnen. Hoe harder Wilders schreeuwt, des te groter zijn gevolg, zo lijkt het. Bij verkiezingen zou de PVV nu 33 zetels halen, waarbij natuurlijk de vluchtelingencrisis koren op de molen is voor de geblondeerde praatjesmaker van de PVV. Het is de op één na hoogste score ooit. En ja, veel mensen zien Geert Wilders als de redder van Nederland, de man die Nederland gaat behoeden voor uitlevering aan Islam en vluchtelingen.

Maar waar staat Wilders wérkelijk voor..? Op de Facebookpagina van Alternatieve Media Nederland staat een lijst met punten waar de PVV zich werkelijk mee bezig heeft gehouden. En wat blijkt? De PVV komt helemaal niet op voor de gewone man..! Het is vooral en keihard een verdraaiing van de feiten, die het programma van de PVV ‘inhoud’ lijkt te geven. Zo denkt de gemiddelde PVV-stemmer, dat er veel schort aan de ouderenzorg, DOORDAT we nu meer vluchtelingen opvangen! Of… DOORDAT Marokkaanse pensioengerechtigden in hun thuisland van hun pensioen genieten i.p.v. in Nederland…

We raden je aan deze lijst eens goed te bekijken; zeker wanneer je ná dit artikel nog de neiging blijft houden, op de éénmanspartij van Wilders te gaan stemmen.. Deze man is een dictator al binnen zijn partij, getuige de openbaarmakingen van Wilders gedrag en houding door oud-PVV-kamerleden als Brinkman, Bontes en Van Klaveren.

Kortom, kijkend naar het totale plaatje van de wijze waarop Wilders zijn partij, de PVV, leidt, dan komt daar een totalitaire leider tevoorschijn, die geen tegenspraak duldt.. Waarom dat is? Omdat Wilders’ plannen kennelijk zódanig zijn, dat hij ze niet aan veranderingen en inspraak onderhevig wil doen zijn.

Als we kijken naar Wilders’ achtergrond en zijn jeugd, dan begrijpen we waarom dat is. Dát hij dus een verborgen agenda uitvoert, die met zijn verblijf in Israël en het Zionisme te maken heeft, is dan ineens een heel reële optie geworden.. Trek zelf je conclusies en kijk door de fratsen van deze vreemd-geblondeerde man heen..

* * *

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.