Advertentie

Ook US nu: Assad NIET-schuldig aan gifgas..!


 

x

(Klik voor dit artikel van 8 februari op Newsweek)

x

x

Ook US nu: Assad NIET-schuldig aan gifgas..!

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Begin februari komt het gezaghebbende opinie/nieuwsblad NEWSWEEK, met een uitermate opzienbarend artikel over de ‘gifgasaanvallen van het regime Assad op zijn eigen bevolking..’ De VS geeft feitelijk toé, via de woorden van James Mattis, de Amerikaanse minister van Defensie, dat er geen bewijzen zijn voor het gebruik van sarin, het zeer dodelijke gifgas, door het Syrische leger. En dát is nu natuurlijk opzienbarend nieuws, waar de NOS en RTL maar dóórkwaken over de misdaden tegen de mensheid door het regime Assad.

Natuurlijk, de man is een dictator, maar er is in zijn land, wel dégelijk sprake van een ‘democratisch model’, waarbij Assad telkens weer naar voren komt, als een leider die zijn land lief heeft en wel degelijk goed voor z’n volk wil zorgen. Daarbij is deze president de zoon van de vorige Assad, die ook al decennialang leider was van het trotse Syrië.

Waarom zou deze leider gifgas gaan gebruiken tegen zijn eigen volk..? Terwijl het Syrische leger één van de sterkste legers in het Midden Oosten is..! Waarom zou Assad zijn leger niet afsturen op ‘opstandige delen’ van de bevolking. Inmiddels weten we dat deze opstandige bevolking’ vooral bestaat uit huurlingen van westerse mogendheden.. Van westerse machten, die gedreven worden door het military-industrial complex, dat via oorlogen landen wil ‘veroveren’ via een modern soort imperialisme..

En je weet het waarschijnlijk al. Het systeem heet ‘Revolutionaire democratie zonder geweld’ en wordt uitgevoerd naar de leringen van professor Gene Sharp. Kijk HIER en HIER maar eens voor een zéér ontnuchterend verhaal over de ‘Arabische Lente’, waar iedereen zo vol van hoop door werd vervuld.. Huurlingen die niets ontziend moorden en plunderen en zg. in de media verschijnen als ‘Syrische opstandelingen’.. En ja, natuurlijk ‘gesteund’ door het westen, zoals het Zionistische bolwerk dat we de VS noemen..

Ook de VN komt op zijn schreden terug..!
Inmiddels heeft ook de Zweedse Staffan de Mistura, zich tijdens een uiteenzetting voor de Veiligheidsraad van de VN, in New York over deze zaak uitgelaten. Hij vind deze gifgasbeschuldigingen aan het adres van Assad volledig ongegrond, omdat ze simpelweg niet bewézen zijn.. De Mistura is de verantwoordelijke van de VN voor de onderhandelingen rond Syrië en hij volgt met deze opmerkingen en statements duidelijk het spoor van de VN-commissie, die eerder vorig jaar in Syrië onderzoek deed.

VN-gezant voor Syrië, Staffan de Mistura

Van de presentatie van haar conclusies, door deze BELANGRIJKE commissie, hebben we HIER op de site al uitgebreid verslag gedaan. Een groep toegewijde mensenrechtenvoorvechters gaat toch niet melden dat er GEEN sprake is van gifgasaanvallen door Assad, als dat niet zo zou zijn. Bovendien zouden ze vertellen dat ze twijfelden, als ze niet zeker waren van hun zaak.. Wie dan verantwoordelijk is voor die aanvallen, die beestachtige, mensonterende smeerboel..? Simpel gezegd tonen ook deze genocides weer de kenmerken EN de handtekening van het moordende valse-vlag-patroon, wat we al decennialang in de wereld zien. Imperialisme in een nieuw jasje.

Waar blijven NOS en RTL-nieuws?
En waar blijft ‘NIEUWSUUR’..??

Is het de bedoeling dat jij dit niet te weten komt..? Je zou het simpel concluderen toch, want terwijl onze kranten en nieuwsberichten bol staan over de gifgasaanvallen door het Syrische leger, geeft ook deze VN-gezant, Staffan de Mistura nu toe, dat men er gewoon géén bewijzen voor heeft. Na de verklaring van  -nota bene de (Amerikaanse) minister van Defensie, James Mattis, is dit een afgang van jewelste, voor de westerse regeringen en niet in de laatste plaats, de NGO’s, zoals het Nederlandse ‘Artsen Zonder Grenzen’. Ook een NGO (Niet-gouvernementele organisatie) zoals Human Rights Watch en Pax Christi, het Interkerkelijk Vredesberaad.

Zij riepen als kippen zonder kop, dat op basis van deze nepverhalen Syrië gebombardeerd zou moeten worden..! Maar natuurlijk en vooral is het een feitelijke aanklacht tegen de VN en de zogenaamde OPCW,  ‘Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens’ die in Nederland hoofdkwartier heeft in Den Haag (OPCW). Een leugenachtig officieel rapport dat recent de Syrische regering wé van deze daden beschuldigde, ook waar het de ‘sarin’-zenuwgasaanvallen betrof. .En dat allemaal zonder enige bewijs, volgens de genoemde heren. En de verkopers van NEPNIEUWS? NOS, RTL en de actualiteitenrubrieken!

Onze media hebben elke dag de mond vol over nepnieuws en vooral Rusland is in die berichten daar de producent van. Maar wie zijn nou de grote verspreiders van NEPNIEUWS…?
De grootste verspreiders van nepnieuws zijn ONZE REGULIERE MEDIA..!!.

Voorbeelden te over van betweterige commentatoren, die opriepen om Assad met geweld te verdrijven. En er geen moment aandacht aan besteedden, dat de wereld al decennialang wordt gegijzeld door smerige leugens, manipulatief ‘nieuws’ en vooral het gebrek tot herziening van eerder geuite woorden en meningen..!

Wij vragen ons voortdurend af, waarom journalisten van naam en faam, ZELDEN OF NOOIT het wapen van de ‘valse-vlag-operatie’ doorzién en klakkeloos meedeinen met dátgene wat juist de bedoeling is.. Leugens infecteren in de publieke opinie, om op die manier de wereldpolitiek te manipuleren en medemensen te ontkrachten en neer te sabelen..! Hoe simpel is het om even dóór te denken en vérder te kijken..? Of is het simpele gezegde van toepassing op al deze hypotheek-betalende journalisten..

‘WIENS BROOD MEN EET, 

DIENS WOORD MEN SPREEKT..’

‘Meneer’ Halbe Zijlstra en zijn pallet van leugens..!
Na deze onthullingen door VS-minister Mattis en VN-kopstuk Staffan de Mistura, komt opnieuw ook onze overheid in de picture. Vooral in de figuur van VVD-er, ex-minister Halbe Zijlstra. Nepnieuwsbedenker Zijlstra, beschuldigde niet alleen Poetin, op basis van een door hem gecreëerd nepverhaal, ervan, dat hij de Baltische staten, Oekraïne, Wit-Rusland en Kazachstan weer zou willen veroveren en toevoegen aan ‘groot-Rusland’.Meneer Halbe dikte het verhaal -dat afkomstig was van oud-Shelltopman Jeroen van de Veer- dúsdanig aan, dat Van de Veer zich wel genoodzaakt zag, zich te distantiëren van de uitlatingen van Halbe Zijlstra..

Dit splinternieuwe boek is geschreven vanuit het perspectief van journalisten van de alternatieve media. Een must-read als het onderwerp je aan het hart gaat. (Verschijnt eind maart.. Reserveer een exemplaar op de bookshop (klik op illustatie))

Maar meneer Halbe ging het impliciet vooral om steun te betuigen aan de boevenbende die ‘NAVO’ heet en al lang geen ‘verdedigingsorganisatie’ meer is.. Maar feitelijk wereldwijd de orders uitvoert van de krachten achter de schermen van de VS.. Zo ook de steun aan de door de VS georganiseerde ‘revolutie’ in Oekraïne, zoals ex-NAVO-baas, CDA-er Jaap de Hoop Scheffer toegaf..

En het ging meneer Halbe vooral om impliciete steun aan de aankoop van wapentuig uit de VS, zoals de F-35 en steun aan de VS zélf natuurlijk, de beschermers van de vrede… Onze kranten doen al jaren bijna dagelijks hetzelfde ‘Zijlstra-kunstje’. Aandikken en laster verspreiden, hoe vunziger, hoe beter kennelijk. De Standaard met Corry Hancké is daarvan een goed voorbeeld of voormalig NRC-journalist Hubert Smeets; jeweetwel, de man die achter het -door de NL-overheid opgerichte en gefinancierde ‘kennis- en analyseplatform’ Raam op Rusland zit/zat.

Het komt erop neer dat onze nieuwsmedia, al zeker zeven jaar niets anders dan NEPNIEUWS verspreiden over Syrië. Het zijn gewoon papegaaien die niet veel meer kunnen dan de officiële praatjes van de persbureaus napraten. De propaganda van de westerse landen voor zoete koek slikken.

Nogmaals, je gaat vergeefs zoeken naar deze verklaringen van de Mistura en Mattis in de Nederlandse media, ook al gaat het dan om de Amerikaanse minister van Defensie..! En ook al stonden de uitspraken van deze minister dan in NEWSWEEK, het tijdschrift waar onze talkshow-host Twan Huys zo de mond vol van heeft.. Men heeft alleen oog voor Syriisch nepnieuws. Want dat past in de koers die de nepmedia in Nederland varen..En ja, ook ‘officiële’ nieuwsmedia kunnen nepnieuws verspreiden..!

En ja, de Russische media brachten dit nieuws over de uitspraken van minister Mattis en VN-topman De Mistura natuurlijk wél.. Maar ja, dat is dan weer Russische ‘propaganda’…

 

* * *

4 gedachten over “Ook US nu: Assad NIET-schuldig aan gifgas..!

 1. Halbe Zijlstra is net als de rest van de VVD maar ook het hele verdere kabinet inclusief tweede en eerste kamer een opeenhoping van onverstand waarvoor niemand de verantwoordelijkheid op zich neemt. Wat betreft de leugen van Halbe Zijlstra en dat Rusland wilde uitbreiden hier een artikel van Bovendien waaruit juist het tegenover gestelde blijkt.Citaat:Het probleem alleen is dat Rusland geen troepen in Oekraine heeft,sterker nog,het VERZOEK van Oost-Oekraine destijds om bij Rusland te mogen komen werd door Putin afgewezen om geen aanleiding te geven voor speculaties dat Rusland wilt uitbreiden.
  http://www.bovendien.com/categorieen/actualiteit/de-mainstreamleugens-over-aleppo-het-syrische-leger-en-rusland

 2. Kijk ook eens dichter bij huis, gemeenten, provincies rijksoverheid de eu, allemaal leugenachtige ego’s die zich door zelfgeschreven regeltjes en wetjes indekken en er zich achter verschuilen. Geen van de regels zijn in het belang van de bevolking. De wereld heeft een 180 graden draai gemaakt en de meeste mensen slikken het voor zoete koek! 21 maart gaan we weer poppenkast spelen en denken mensen weer invloed uit te kunnen oefenen op het te voeren beleid, echter als dat zo was , was het allang verboden net als het raadgevend referendum. Er blijft maar één weg over en dat is van het totaal uitsluiten van bovengenoemde”mensen”en de eigen kracht te gaan omarmen ,totale anarchie in de meest ware zin van het woord!!

  1. Marcel.
   Vriendjes politiek lijkt mij niet uit te sluiten want veel politici hebben banden met banken of multinationals (Wiebes Shell,Rutte Unilever,Zalm destijds minister later ABN/Amro topman enz).Maar de aansturing van de politiek door multinationals en banken eindigt niet in Den Haag want als we Van Aartsen nemen die werd later burgemeester van Den Haag en zo zijn er wel meer die op die manier door Den Haag op burgemeestersposten terecht komen wat wel betekend dat veel gemeenten op de hand van de Haagse politiek zijn en doen wat Den Haag wilt.Stemmen heeft dus inderdaad geen zin zowel landelijk niet maar ook niet op gemeentelijk niveau.Den Haag blijft maar “bezuinigen” terwijl gemeenten steeds meer op hun bordje krijgen en in plaats van dat gemeenten Den Haag daar op aan spreken leggen ze liever hogere gemeentelijke heffingen en parkeergelden aan de burgers op.U weet nu hoe dat komt.

 3. Zowel de auteurs van het AP-artikel (Robert Burns) als het Newsweek-artikel (Ian Wilkie) hebben toegegeven dat Mattis alleen verwijst naar recente rapporten (zoals in de afgelopen twee maanden). Het bewijs van Sarin-aanvallen in Khan Sheikhoun (2017) en East Ghouta (2013) is geen twijfel.
  Blijkbaar is James Mattis verkeerd geïnterpreteerd van wat hij zei.
  bron: https://is.gd/Ct6Eve

  Overigens ben ik het met WtK eens dat er heel wat wordt gelogen door de poppetjes in het Pentagon. Alles is blijkbaar geoorloofd om de NWO te bewerkstelligen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.