Advertentie

Piramide-UFO’s…?? WTH?


Het wordt steeds meer bizar; nu komen er berichten van over de hele wereld van waarnemingen van piramide-UFO’s. Waren het eerst voertuigen, waarvan beelden aantoonden dat deze snelheden konden ontwikkelen, die voor onze Aardse begrippen onvoorstelbaar zijn, nu zijn er filmopnames uit China, Columbia en Spanje, die een soort ballon laten zien. Wat is hier aan de hand..??

Het komt ons uiterst verwarrend over, dat deze uiterst langzaam bewegende objecten, tenminste op 3 plaatsen op Aarde zijn gefilmd. Zie de volgende filmpjes, waarbij de eerste opname uit Colombia komt, de tweede afkomstig is uit China en de laatste gemaakt is in Spanje, waarbij de laatste UFO lijkt te landen..! Oordeel zelf.
x

x

De volgende 2 filmpjes werden gemaakt in China en tonen eenzelfde object:

x

UFO-onderzoeker Michael Cohen bericht dat Chinese media melding maken van deze piramide-UFO’s en meldden dat deze schepen van ‘Sirius’ afkomstig zouden zijn. Dit is Michael’s letterlijke tekst:

Opname uit de Chinese UFO-beelden.

Het voertuig of de voertuigen zijn inmiddels dus gezien overal op de wereld, en er wordt nu vanuit gegaan dat deze ‘ruimteschepen’ toebehoren aan specifiek één buitenaardse beschaving. Op de YouTube die in China is gemaakt, boven de Zuid-Chinese stad Zhangzhou, in de provincie Fujian, is deze piramide-UFO heel duidelijk waar te nemen. Men gaat ervan uit dat deze waarneming vorige maand plaatsvond, hoewel preciese gegevens erover ontbreken.

Volgens Chinese onderzoekers zijn deze schepen afkomstig uit de buurt van het sterrenlichaam Sirius en hebben de buitenaardse wezens, die dit object als voertuig gebruiken een turquoise gekleurde huid.  De voertuigen zouden zo groot zijn, omdat ze gevuld zijn met vloeistof. Deze vloeistof is de levensomgeving voor deze wezens. Er wordt gezegd dat deze wezens in vroeger tijden contact onderhielden met de Egyptische beschaving.’

Tot slot de filmopname van eenzelfde piramide-UFO, gefilmd boven Siberië vanuit 2 camera-posities. Het is opvallend hoe in de 2e opname, de beelden eenzelfde ‘verdwijnmoment’ te zien geven, als in veel andere UFO-beelden te zien is.
In een flits is de zo sloom lijkende UFO ineens verdwenen. Van een ballon lijkt dan vooralsnog ook geen sprake te kunnen zijn..!
Wat het wel is en hoe Michael Cohen aan het verhaal komt van de buitenaardsen uit Sirius, is vooralsnog een vraag. Wees in ieder geval geïnformeerd!

En last but not least, laten we niet vergeten dat een paar jaar geleden er al een melding kwam van deze piramide-vormige UFO, toen nota bene boven het Kremlin een dergelijk ‘geval’ gefilmd werd, van verschillende kanten in December 2009. Wij laten het meest bekeken filmpje hier zien, geschoten vanuit een auto.

Advertentie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.