Advertentie

Ufo’s rond de zon..? (+ update)


We schrijven 25 Januari 2010 en de beelden van de objecten rondom de zon, kwamen zoëven op het netvlies. Voor het eerst, maar naar mijn gevoel niet voor het laatst.. What the heck is this…!!?? De objecten worden vanaf 18 Januari gemonitored en er zijn ook bizarre zaken aan de hand in relatie tot het ‘verdonkeremanen’ van fotomateriaal.. Lees verder:

~~~~~~~~~~~~

UPDATE: OM NIET TELKENS EEN NIEUW ARTIKEL TE MAKEN, ADVISEREN WE JE DE REACTIES ONDER DIT ARTIKEL TE VOLGEN! VEEL MENSEN ZIJN INTENS BEZIG HET INTERNET BIJ TE HOUDEN OP ZOEK NAAR DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN IN DIT VELD.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hoe is het mogelijk dat rondom onze zon dit soort objecten zweven..? Is onze zon niet gewoon veel te heet, een paar duizenden graden Celcius..? En we spreken niet over 1 ‘iets’ dat daar rondzweeft, er zijn meerdere objecten zichtbaar.

Jazeker, ze zijn zichtbaar..! Op de onderstaande YouTubes hebben we een verzameling van deze opnames onder elkaar gezet. Is het niet krankzinnig..? Nu wachten waarschijnlijk op de officiële verklaring, of gaan we wachten op de officiële verklaring dat men het ook niet weet?

In de overgang van groen naar donker zijn rechts de objecten zichtbaar.

Maar laten we beginnen met deze foto hier links, die duidelijk de ‘bollen’ laat zien, die zich in de ‘corona’, de directe lichtkring om de zon, bevinden.

Bollen en andere “structuren” en space-station-achtige objecten TER GROTE VAN DE AARDE cirkelen al dagen om de zon heen. Deze objecten schijnen bovendien totaal onafhankelijk te kunnen bewegen ten opzichte van de enorme aantrekkingskracht van de zon!

De objecten bewegen, ze reflecteren zelfs het licht, en ze worden bij uitvergroting niet tot digi-blokjes maar blijven opmerkelijk rond. Of de structuren worden duidelijker zichtbaar. De vraag is dus nogmaals:

WAT IS ER AAN DE HAND ?

De suggesties die tot nu toe van over de hele wereld worden gedaan:

– ruis, stofjes en foutjes in de foto-software
– dode pixels of hot-pixels
– obekende reflecties in ruimtestof
– gasbollen, die losgekomen zijn van het zonne-oppervlak
– nieuwe en onbekende, geëjecteerde materie uit de zon
– nieuwe planeten, zie  vorige 2 punten
– ufo’s/ruimteschepen
– geheime ‘black-project’ satellieten, afkomstig van de Aarde.
– hoax

Het is in ieder geval uitermate opmerkelijk te noemen, dat deze objecten -als het werkelijk om solide objecten gaat- niet als kometen en astroïdes in de zon getrokken worden … En waarom deze objecten niet verbranden zo dicht bij de zon…
Waaron zijn deze objecten NU ineens zichtbaar en nooit eerder waargenomen of opgemerkt …

OPSCHONING
Sinds het onderwerp besproken wordt op het net, en de foto’s onder de loep genomen worden, is het weer kermis bij NASA. Opnieuw worden weer foto’s met zwarte blokken weergegeven en worden eerdere beschikbaar gestelde foto’s ‘opgeschoond’, doordat bepaalde delen zijn weggepoetst….

Heel duidelijk is te zien dat vanaf een bepaalde tijd en datum de ‘ruis, vlekjes en dode pixels’ die eerder gewoon te zien waren in de achtergrond van de zon, alleen nog maagdelijk zwart te zien zijn achter de zon !!
Maar vanaf 18 Januari wordt de fotokwaliteit erg slecht. Het lijkt aannemelijk dat de resolutie van de foto’s bewust wordt verlaagd, zodat uitvergrotingen geen scherp beeld meer opleveren. NASA weet dus kennelijk meer, voelt zich absoluut niet op zijn gemak en is gewoon VERRAST!!

De vraag is dus nu ook weer heel simpel of NASA deze bewuste ‘fout’ gaat corrigeren, of dat ze deze ‘bewuste’ fout laten bestaan, zodat de conclusie gerechtvaardigd is dát ze wat achterhouden, of in ieder geval willen dat ‘anderen’ iets NIET TE ZIEN krijgen..

Maar we zijn natuurlijk niet alleen aan NASA overgeleverd voor beeldmateriaal van de zon. Meerdere camera-opnames uit andere bronnen laten bewijs zien van deze vreemde anomaliteiten. Opnieuw kunnen we dus concluderen dat er dus geen sprake is van een STORING of iets dergelijks van opname-apparatuur of foto-software of iets dergelijks!! En het bizarre is dat een Russische satelliet (de ‘Coronas Foton’) die JUIST OPNAMES VAN ONZE ZON ZOU MAKEN, DIT WEEKEND IS ‘UITGEVALLEN’….! (zie dit bericht HIER)

Indien dat het geval zou zijn, dat was het natuurlijk onnodig ook geweest voor NASA, om de foto’s op lagere resolutie beschikbaar te stellen..! Er lijkt onomwonder sprake van een ‘cover-up’ door NASA. Mensen die dagelijks naar de foto’s van NASA keken, hebben ook geconstateerd, dat maar liefst 60% van de zonnefoto’s zijn verwijderd van het materiaal dat tussen 22 en 23 Januari is gemaakt..!! 

Het ’toeval’ wil ook dat de opnames van een Russische satelliet de Aarde niet bereikt hebben.. Aldus een officiële mededeling..!!

Nu naar de opnames die er wél zijn!

Duidelijk zijn 2 onafhankelijke bollen waar te nemen.

 

De eerste YouTube hier is gemaakt door een paar slimme personen, die de tegenwoordigheid van geest hadden, om direct van de site van de NASA een filmopname te maken van hun laptop.. Jawel, het is primitief, maar kijk zelf wat het resultaat is..!

XX

XX

Als je het weet, mag je het zeggen.. Wat zweeft daar rond?

En voor alle duidelijkheid.. We hebben het dus niet over kattepis..! De objecten die namelijk zichtbaar zijn, hebben de doorsnede van onze Aarde..! Zó groot zijn deze ‘dingen’..!

De 2e YouTube waarop het e.e.a. duidelijk in beeld komt..!

XX

Het verhaal is net begonnen, je bent geïnformeerd. Maar over wat…??!!

UPDATE:

(met dank aan Lianne) Fysicus Nassim Haramein heeft in zijn presentaties vaak gesproken over zonnevlekken als Vortex-kanalen.

In de YouTube bij deze lead HIER zie je hem hierover vertellen. Het is toch bijzonder dat een uitermate getalenteerd wetenschapper dit vertelt..! Volgens hem (en inmiddels vele anderen!) zijn zonnevlekken niets anders dan grote draaikolken DOOR DE ZON HEEN!!

Naar zijn idee zou het dan ook wel degelijk mogelijk moeten zijn DOOR deze vortex te reizen… (Ben je er nog?)

Kijk en oordeel zelf! Zoals altijd.

In de YouTube helemaal onderaan vertelt hij vanaf de 7e minuut over eerder waargenomen objecten, die zich NAAR DE ZON toe bewogen!

Kijk naar het filmpje dat hij afdraait en het verhaal dat hij vertelt over het opnieuw ingrijpen van NASA in dit filmpje. Manipulatie is dátgene wat NASA aangrijpt om mensen op Aarde een andere werkelijkheid voor te spiegelen dan zich afspeelt…!!

Let op het object links op de foto.. Is dit een ‘natuurlijk’ object..??

 

189 gedachten over “Ufo’s rond de zon..? (+ update)

 1. @ marcel w

  Een heleboel de komende tijd

  Opwarming… ?? afkoeling..??? NEE VERSCHUIVING KLIMAATZONES !

  Dat is nu heel duidelijk te zien, overal op aarde zijn duidelijke nieuws berichten te lezen, dan dat het onder invloed van C02 alleen zou moeten zijn.

 2. @krispy, ja juist, die dus. en bedankt voor de link met meer info.
  knap van je trouwens dat je al die informatie bij weet te houden en nog eens weet te vertalen in verstouwbare taal.

  @paul, bang? wat we altijd al gedacht hadden moet je niet angstig maken
  ongerust oké maar niet bang.
  we blijven in gesprek en houden elkaar op de hoogte. en steunen elkaar.
  je bent niet alleen en zal dat ook nooit meer zijn.
  het komt allemaal wel goed het is alleen allemaal een beetje moeilijk te bevatten en te overzien maar ook dat komt met de tijd wel.

  groetjes van selene

 3. @ Marcel

  Ja dat is NASA’s stijl > eerst alles ontkennen en later met een bericht komen van “kijk eens wat we kunnen en doen” …
  Onderdeel van schadebeperking van hun gezichtsverlies.
  Ze werken naar iets toe … hou mn woorden in de gaten … het moest ook van de Indiase ruimteafdeling afkomen dat er water was op de maan …lol.. en toen kon Nasa niet achterblijven natuurlijk.

  @ Paul
  Niet alleen van klimaatzones maar ook van continenten dadelijk. Australie was niet voor niets al ik weet niet meer hoeveel verbazingwekkende cm dichter bij ons gekomen … meer dan men ooit had kunnen denken.
  Die aardbevingen en verschuivingen zijn nog maar het begin.
  Ik wil niemand bang maken, want ik geloof erin dat er hulp is “out there” (voor een groot deel van ons)
  Ik zou de overgang graag meemaken, maar als het mijn tijd al is voordat het geweld en de chaos voorbij zijn, dan zij-het-zo .. heb ik vrede mee.

  En tnx mooi plaatje ja van die verduistering !

  @ Selene
  Ik ben een heleboel mensen dankbaar die allemaal samenwerken om deze info boven te krijgen. Ik draag ook slechts mijn enthousiaste steentje bij.

  WE can make the change, togetter as one …
  working as one mind and one soul …

  EensgeZONtheid …lol…

 4. @allen, even een vraagje……. ik wil niet achterdochtig zijn of zo……..maar hebben jullie ook dat wanneer je dingen bekijkt die je ogen openen, ineens een probleem met de internetverbinding? Plotseling alleen een lokale verbinding b.v….

 5. @Bartek, ik heb ook in de MSM gehoord dat een seizoen op Pluto 120 jaar duurt en dit dus niet te verklaren is…. maar eeehhh, misschien verkeerd opgepikt? Wel bijzonder, het schijnt te maken te hebben met het verschuiven van ijsplaten en in dit geval hebben wij ook te maken met klimatorische veranderingen dus je vraagt je af……. is er een verandering gaande in ons zonnestelsel of is het dan toch de mens die zorgt voor het broeikaseffect?

 6. ik denk zelf persoonlijk een mix van beide , er is nog zoveel wat we niet weten over hoe ons zonnestelsel ontwikkeld omdat we eigenlijk maar een heel korte periode er mee bezig zijn qua onderzoek ( 500 tot 1000 jaar ) is niets vergeleken met hoelang ons zonnestelsel al bestaat

  ook invloeden die planeten op elkaar uitvoeren is zeker onderdeel van cyclussen van planeten gezien de massa en omvang , ik zag laatst op national geographic channel een docu over wat er met de aarde zou gebeuren als we de maan niet hadden dan zou de aantrekkingskracht van ik dacht jupiter er voor zorgen dat we elke 6 maanden een hel op aarde zouden hebben door middel van aardbevingen noodweer etc etc

 7. Wel wil ik ook nog van jullie horen of er wel eens problemen zijn met de internet verbinding wanneer jullie informatie kunnen zien die als eye opener werkt maar niet altijd in het belang is van de (wereld) regering………. Dus plotseling alleen lokaal bereik…….. net wanneer het interessant wordt haha

 8. @kritisch ik heb soms last dat ik helemaal niet meer op het net kom vooral bij sites als niburu en wtk. Bij die laatste verschijnt de laatste dagen ook vaak een chinese url. Dan moet ik alles afsluiten en opnieuw opstarten anders kan ik de pagina niet vernieuwen.

 9. @Kritisch,
  Nu je het zegt heb ook wel eens dat mijn hele internet wegvalt heb dan helemaal geen bereik meer rommel dan maar war aan mijn modem duurt soms wel een half uur voor ik weer internet heb.

 10. @marcel w, soms denk ik dat ik achterdochtig ben maar het is heel apart……. wanneer ik op de site van mijn werk ben b.v. heb ik nooit een probleem maar zodra ik filmpjes o.i.d. ga bekijken die informatie bevatten waarin bepaalde zaken aan de orde worden gesteld of sites bezoek die binnen het alternatieve informatiecircuit vallen, heb ik plotseling geen verbinding meer en moet zelfs eerst de knop uitzetten en Internet opnieuw opstarten om weer verder te kunnen kijken. Zelfs dat is niet altijd genoeg want wanneer ik hetzelfde dan weer ga bekijken, is de verbinding weer verbroken en vaak op hetzelfde level als daarvoor.

 11. @janee, heb er ook al over gebeld met mijn provider, hij gaf aan dat het probleem onstaat doordat ik mijn experiabox niet in de meterkast heb aangesloten terwijl ik hem volgens voorschrift heb aangesloten. Ook mijn telefoon doet het dan niet en dat klopte volgens hem niet omdat ik mijn Internet heb aangesloten bij de telefoonkabel. Mijn telefoon zou het dus gewoon moeten doen maar ook dat werkt dan niet…… Nogmaals ik wil niet achterdochtig zijn maar soms krijg ik het gevoel dat alles gecontroleerd wordt……

 12. geen idee wat het is, wel apart……. mijn zoon zit op dezelfde verbinding en heeft er geen last van tenzij ik bepaalde sites op hetzelfde moment dat hij op de computer of de playstation zit, bezoek. Hij roept al MAMA>>>>>>>>>>>>>> wanneer de verbinding verbroken wordt wanneer hij b.v. online voetbal aan het spelen is met de playstation 3 haha

 13. @Janee, dat is precies wat hij zegt:-) Bij verlies loggen nog al eens wat spelers uit en wanneer je uitlogt heb je verloren en levert dat de tegenpartij 3 punten op. Hij wordt echter uitgelogt terwijl hij aan het winnen is haha

 14. alright, ga er nu toch vandoor:-) Misschien nieuw onderwerp:-) In hoeverre kunnen wij onze mening uiten zonder daarin gedwarsboomd te worden? Vrijheid van meningsuiting maar ook vrijheid van informatie. Ik wens jullie allen een goede vrijdagavond en misschien tot later of tot morgen.

  Hartelijke en warme groet.

 15. in het begin dacht ik ook van what the hell is that? 😉
  maar, bij nader inzien door de foto’s te vergroten zijn het volgens mij alleen maar vlam bollen dat van de zon afschiet.
  maar space ships.. nou neeeeeh.. 😉

 16. Leuk verteld welke stripboeken lezen deze mensen?
  Nasa heeft een paar sondes naar de zon gestuurd.
  En dat zijn nu ineens fortex ahahahha sure.
  En die plaatjes op google van het heelal met die rare dingen zijn foutjes in de opname’s.
  Hou toch op met deze onzin.Word eens volwassen.
  Wat een lul verhaal.Zeker lagere school gehad en verder niets bij geleerd.

 17. Klasse Robert, dat je dan tóch de moeite neemt om hier te reageren. De ‘onzin’ raakt je toch kennelijk genoeg.. hahahaha..
  Hoe weet je trouwens dat het onzin is, is dan natuurlijk de vraag. Toch?
  Neem aan dat je een klinkende opleiding hebt, op basis waarvan je ons even wilt voorlichten..??!! Ga je gang bolleboos! Discussies winnen over het algemeen aan kwaliteit als je inhoudelijk reageert, ipv beetje suf te gaan schelden..!
  Wat Robert zegt over Piet, zegt natuurlijk meer over Robert dan over Piet..!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.