WantToKnow.nl

‘Het verzwegen verhaal over kanker’

De oorzaak van kanker is al 80 jaar bekend maar wordt bedekt gehouden en wordt ook niet goed begrepen. Dr. Brian Peskin is wetenschapper en hij heeft de stand van zaken in de kankerwetenschap geanalyseerd en komt tot de conclusie dat kanker steeds vaker om zich heen grijpt. Het gros van de medische wetenschappers wil doen geloven dat kanker steeds beter te genezen is maar de werkelijkheid is dat er in het begin van de 21e eeuw miljoenen meer kankerdoden te betreuren zijn dan in het begin van de 20e eeuw. Leden van de mensheid krijgen vaker kanker; het is doodsoorzaak nummer 1 geworden.

Een foto die eigenlijk geen bijschrift nodig heeft..!!

Zijn het vooral de enorme hoeveelheid suikerbevattende frisdranken, zoals Coca Cola, die ons de das omdoen..? Een foto die eigenlijk geen bijschrift nodig heeft..!!

Voor het gros van de wetenschappers is de oorzaak van kanker nog steeds onbekend; deze oorzaak zou op toeval berusten, een beeld dat dus niet klopt! De oorzaak, zo blijkt keihard uit het boek, is al 80 jaar bekend. Het blijkt dat kanker alleen kan ontstaan als het zuurstofmetabolisme in een lichaamscel dermate slecht functioneert dat de lichaamscel een zuurstoftekort van 35% of meer heeft. Het was nobelprijswinnaar Prof. Dr. Otto Warburg die dit ontdekte.

Warburg ontdekte ook als eerste dat een kankercel een andere manier van overleven heeft dan gewone lichaamscellen. Een kankercel leeft namelijk door middel van fermentatie van suiker en een gezonde lichaamscel door het zuurstofmetabolisme. Een opzienbarende ontdekking, waarmee tot op heden weinig wordt gedaan in de medische wetenschap..!

Daarom opnieuw aandacht voor deze mijlpaal in de informatie over kanker ´Het verzwegen verhaal van kanker´. Heel begrijpelijk geschreven delen 1 en 2 van het boek. Terwijl deel 3 eveneens zeer leesbaar is, maar dit beslaat technisch wetenschappelijke achtergondinformatie. Daarnaast zijn er 150 pagina´s aan bijlagen in het boek opgenomen, die nóg dieper ingaan op onderdelen van deze materie. Een gedeelte dat ook waardevol is voor artsen, oncologen en wetenschappers om te lezen. Daarnaast vind je in dit boek een handige verklarende woordenlijst, zodat gebruikte medische begrippen helder worden. (Hier meer informatie over dit boek en een lead naar de uitgever, om het evt. te bestellen.)

x

* * *

x

‘Het verzwegen verhaal over kanker’

2012 WantToKnow.nl/.be

x

‘Het verzwegen verhaal over kanker’ ontsluit voor het eerst een groot deel van de wetenschap die nooit eerder beschikbaar was voor het grote publiek. Professor Peskin wordt wel ‘de grootste kwantumvoedingsdeskundige van onze tijd’ genoemd. Wereldwijd is hij voor velen dé autoriteit op het gebied van gezondheid en voeding. Dit boek bewijst dat. Kanker is een van de meest afschuwelijke woorden in de Nederlandse taal: het staat voor de verschrikkelijkste ziektebeelden en het wordt te pas en te onpas gebruikt als scheldwoord. Kanker is een wereldwijde plaag geworden, waarvan het einde nog niet in zicht is. Ons wordt verteld dat kanker in onze genen zit en dat daar niets aan te doen is.

(klik voor link naar uitgever Succesboeken)

De cover van het boek van Brian Peskin (klik op illustratie voor link naar uitgever Succesboeken)

Decennia geleden al ontdekte Nobelprijswinnaar Otto Warburg, arts en fysioloog, de primaire oorzaak van kanker. Deze heeft weinig van doen met de huidige kankerwerende aanbevelingen, zoals het eten van meer groenten en fruit, het toevoegen van soja, het jezelf ontzeggen van heerlijk (biologisch-dynamisch) vlees, het – zogenaamd – gezond eten en het beoefenen van meer lichaamsbeweging.

Na jaren van uiterst nauwkeurig, wetenschappelijk onderzoek is kanker nu volledig ontrafeld; hoe kunnen we de primaire oorzaak van kanker stoppen. Het eenvoudige, kankerwerende 5-stappenplan in dit boek laat zien hoe je jezelf kunt beschermen tegen alle vormen van kanker. Wereldwijd vertrouwen artsen ook steeds meer op de inzichten en conclusies van professor Peskin met betrekking tot kanker en andere gezondheidskwesties.

‘Het verzwegen verhaal over kanker’ is een lijvig boek van maar liefst 544 pagina’s, dat duidelijk maakt, dat professor Brian Peskin als een van de weinigen in staat is om de ongezouten waarheid helder en krachtig naar voren te brengen. Een boek geschreven voor zowel de leek als de professional; maar zeer controversieel en shockerend.
Want je gaat dingen lezen en horen die je waarschijnlijk niet van je reguliere arts zult horen. Je kunt je bij het lezen van het boek voorstellen dat professor Peskin geen vrienden heeft gemaakt met dit boek bij de reguliere ‘kankerindustrie’, zoals hij deze industrie noemt.

Vetten, zijn die wel zo slecht.?
Dr. Peskin komt ook tot de conclusie dat de theorieën over hart- en vaatziekten niet kloppen. De mainstream wetenschap gaat ervan uit dat vetten niet goed zijn, maar ook dat beeld klopt niet erg. Want essentiële vetten kunnen positief werken bij hart- en vaatziekten en transvetten zijn uitermate slecht.

Door alle vetten over één kam te scheren gooit de wetenschap op die manier waardevolle, oeroude kennis over gezonde vetten overboord.. Vetten zoals zwarte komijnolie, zonnebloemolie, walnotenolie, sesamolie, hennepzaadolie, druivenpitolie, saffloerolie, pompoenolie, teunisbloemolie, bernagie-olie en kokosolie.. In al deze oliën blijken waardevolle basis omega-6 en omega-3 vetzuren te zitten.

Informatie gebaseerd op 100 jaar oude kennis..!
Het bijzondere van al deze informatie: het is 100 jaar geleden al opgetekend door een Duitse arts, dr. Otto Warburg, en professor Peskin is ‘bij toeval’ die documentatie tegengekomen. Hij heeft het jaren bestudeerd en wetenschappelijk gecheckt met de reeds bekende en meest recente onderzoeken. Het resultaat is dit controversiële en shockerende boek.

Professor Brian Peskin is niet de zoveelste kwakzalver, die zegt dat hij een middeltje heeft gevonden tegen kanker, alhoewel sommigen dat graag over hem zeggen. Peskin is een wetenschapper, die op de schouders staat van Nobelprijswinnaar, dr. Otto Warburg, arts en fysioloog, die decennia geleden al ontdekte wat de primaire oorzaak van kanker is en hoe je het kan voorkomen.

Deze ontdekking heeft weinig van doen met de huidige kankerwerende aanbevelingen, zoals het eten van meer groenten en fruit, het toevoegen van soja, het jezelf ontzeggen van heerlijk (biologisch-dynamisch) vlees, het zogenaamde gezonde eten dat we moeten gaan doen, noch het hebben van meer lichaamsbeweging..! De lezer zal zich vele malen afvragen waarom de informatie van dr. Warburg en prof. Peskin niet bij de huidige specialisten bekend is.

Het antwoord is echter te uitgebreid om hier te beschrijven.. Lees het boek voor alle antwoorden maar bovenal, maak van de gelegenheid gebruik om professor Peskin te ontmoeten: hij zal op 18 en 19 juni in Nederland zijn voor een presentatie en om uitgebreid alle vragen te beantwoorden die rondom deze materie hangen.

Ontdek o.a. in dit boek:

* Waarom kanker niet genetisch is.

* Dat er een verband bestaat tussen hartaandoeningen en kanker.

* Hoe je een tumor goedaardig houdt.

* Dat borstkanker is te voorkomen.

* Dat mammografie kanker niet vroeg opspoort en waarom het schadelijk is.

Wil je meer weten over dit vuistdikke boek, klik dan HIER voor een link naar uitgever Succesboeken en dit specifieke boek. (Je kunt het daar ook bestellen.)

61 Reacties op ‘Het verzwegen verhaal over kanker’

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • Peter de Boer

  Heel goet Artikel ik woon in Canada, ik schijv niet zoow goed nederlans meer
  sory na 40 jaar Ik vind WantToKnow.erg goed tot siens in het Leven Peter de Boer

  28
 • onlyyou

  Heb altijd ook vanuit de bewegingsleer en fysiologie dat wij mensen niet voor niks ledematen, romp en hoofd hebben namelijk om te bewegen,?
  Daarin kun je prof scherder wel gelijk geven, dus Beweging!

  27
 • arnold

  Ik heb van deze materie totaal geen verstand maar ik zet wel vraagtekens bij de gangbare adviezen die bv meer fruit en groente eten voorschrijven.Naar mijn mening is in de landbouw en fruitteelt gezonde handarbeid vervangen door chemische bestrijdingsmiddelen.
  Onkruid kappen,wieden,appels/peren dunnen werd vroeger met de hand gedaan door mensen die iets bij wilden verdienen maar dat had voor de landbouwer/fruitteler een kostenplaatje en nu bestaat mijn vermoeden eruit dat chemische middelen goedkoper zijn en dat dat de reden is voor het gebruik ervan.Zoals nog niet zolang geleden bv glyfosaat in Duitse bieren is gevonden wat waarschijnlijk kankerverwekkend is lijkt het mij dat chemische resten in elk natuurproduct kan zitten die bespoten zijn en om dan het advies te geven om meer fruit en groente te eten zonder vragen te stellen of controles uit te voeren vind ik gewoon misdadig en wie weet lijdt dat wel tot meer ziekten.

  26
 • Pieter Vaartjes

  Ik ben bezig in boek van Brian Peskin.
  Op youtube zag ik documentaire van Edward Griffin ‘World withouten cancer’.
  Zijn boek heeft dezelfde naam.
  Iets voor deze site wellicht?

  25
 • cozmic

  Klein geheimpje, IEDEREEN HEEFT KANKER!!!! vanaf het moment van conceptie. Kanker is ingecalculeerd in het immuunsysteem.
  T-cellen verwijderen kankercellen, dat is hun taak. Zodra er meer aangetaste cellen zijn dan T-cellen, dan kan kanker zich ontwikkelen. Of het immuunsysteem is verzwakt, of het aantal aangetaste cellen is verhoogd, of een combinatie van beide.
  Dan begint het gedonder.
  Zoek de rest zelf maar uit, alles is uiteindelijk logica. Haal de logica er uit en dan kunnen bepaalde lui veel geld verdienen. |So be it :p

  24
  • jenne

   Beste Cozmic, its to be or not to be, je eindigt met |so be it :p beetje flegmatitisch voor jou, normaal gesproken flecteer je het naar een andere vorm van zijn, en blijven, maar gezond leven en eten kan misschien de cellen in het gareel houden, persoonlijk geloof ik dat inderdaad het zo als men dat noemd, het middenlandse zee menu de mensen behoed voor veel ziekten en ze ook ouder doet worden, of dat een echte verdienste is in deze wereld weet ik niet, hangt van je omstandigheden en je esprit af toch !
   Olijf olie, de goede qualiteit, en dan niet verhit, dagelijks gebruiken is denk ik verstandig, en goed voor de gezondheid, groet Jenne

   24.1
  • wim warbout

   Vel mensen die zich gezond voelden en als gelukkig leefden, zijn helaas door bevolkingsonderzoek als kankerpatient verklaard met gevolg van operaties, chemokuren etc.
   Ook is aangetoond dat als men geen onderzoek had gedaan en zij niet beter wisten dat zij gezond waren van ziel, geest en lichaam, de eventuele kankercellen geen invloed gehad zouden hebben.

   Ik weet wel dat het andersom ook wel voorkomt, maar te vaak hoor je dat men door zo’n onderzoek er op tijd bij was maar betreffende personen in een neurotische tijd terecht kwamen.
   Juist door dit te weten, vraag je jezelf af of het niet verstandiger is om niet aan zulke onderzoeken deel te nemen. Dat is geen struisvogelpolitiek maar een keuze.

   24.2
 • jenne

  Misschien, kankercellen gedood, door oleocanthal, een stof die voorkomt in olijfolie, scientias.nl
  Middenlandse zee menu/voedsel helpt bij het voorkomen van Altzenheimer ?,
  scientificamerican.com

  23
 • jenne

  In het jaar 2014, zijn volgens de Franse overheid van gezondheid, 60% van de door kanker aangestaste patienten genezen.
  Toch nog steeds 40% ziek of overleden.
  Over het hoe en waarom van de toenemende hoeveelheid mensen die door de kanker worden/zijn aangetast geen woord.
  Volgens inside information zal deze ziekte alleen maar toenemen !
  Denk ook niet er iets aan is te wijzigen, zonder enorme grote en ingrijpende veranderingen in de structuur van onze samenleving.

  22
 • Kees in 't Veld

  Toen ik met dit lichaam waar ik tijdelijk in woon al 20 keer rond de zon was gevlogen, kreeg ik pijnen in voeten en gewrichten zoals heup, en knieën, maar ook het botvlies van m’n benen deed pijn. In het ziekenhuis zocht men naar Reumatische aandoeningen; een van de artsen zei: “We kunnen niets vinden, het zit tussen je oren.” Ik reageerde met: dat ik deze uitspraak een schande vond voor de hele medische wetenschap. In een Boeddhistische werkgemeenschap hoorde ik: als je geen suiker eet, geen zout, geen vlees en geen zuivel, dan word je nooit ziek. Binnen een week waren alle pijnen weg. Langzaam werd ’t mij duidelijk: ik had, en heb nog steeds, een suiker-allergie. Als ik alle (toegevoegde) suiker mijd, dan heb ik geen pijn, en voel me supergezond. En ik leef nu zoals in die Boeddhistische werkgemeenschap. Ik eet alleen groente en fruit, en niets uit glazen fles of blik. Ik drink ook geen alcohol, geen koffie en thee, rook niet, gebruik geen drugs, ik drink alleen twee liter water per dag. Echter toch nog als voedingssupplement: een goede MultiVit. Vit.B12. Zink, voor prostaat en netvlies in het oog. BrandnetelWortel, Licopeen en Zaabladpalm tbv en gezonde prostaat. En 3x per week bezoek ik de sportschool. Dat is alles.
  En zo leef ik voort, elke dag. En ik studeer ook nog via internet.
  H.G.
  Kees

  21
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.