WantToKnow.nl

Jij zit op een unieke frequentie..

tesla non physical phenomena

x

x

Jij zit op een unieke frequentie..

2014© Sun / wanttoknow.nl/.be

x

Geeft elk mens een unieke frequentie af? Ja, maar de vraag is echter, hoeveel daarvan echt van hem of haar zelf is?  Wat zou het mooi zijn als er een computerprogramma bestaat dat bijvoorbeeld met behulp van een koptelefoon op je hoofd, binnen een paar uur kan bepalen hoe je gezondheid er voor staat en tevens parasieten en allerhande ziektekiemen kan bestrijden. En tevens een middel voor je kan berekenen dat je vervolgens zelf in een potje kunt gieten om daarmee bijvoorbeeld je te lage ijzerniveau op te krikken? Nou was ik even verbaasd dat dit geen mooie droom is, maar inmiddels werkelijkheid is. In dit verhaal doe ik een poging om uit te leggen hoe dit werkt en waar het vandaan komt.

tesla energy kleinAlles bestaat uit frequenties hoor je wel eens. Dat hier veel waarheid in zit, dat wist ik wel. Echter nadat ik bovenstaande in levende lijve heb ondervonden begrijp ik pas dat de omvang van deze stelling oneindig is. De basis van dit soort computers is het werk geweest van Nikola Tesla (vanaf 1917) en werd voortgezet door vele andere wetenschappers zoals George Lakhovsky die het effect van radiofrequenties op dieren en planten bestudeerde. Hij ontdekte dat micro-organismen reageerden op bepaalde frequenties en.. dat je ze er ook mee kon doden.

Dit is heel makkelijk aantoonbaar te maken met een microscoop en een zapper met diverse frequenties, wat deze geleerde dan ook heeft gedaan. Royal Rife en dr. Reinhold Voll hebben met hun studies ook bijgedragen aan deze ontwikkelingen. Denk aan het werk van Hulda Clark. Zij is ooit begonnen met de database van allerhande virussen en schimmels. Zij demonstreerde hoe zij dit kon waarnemen en welke remedie er voor was. Voor vele micro-oranismen had zij een antimiddel in de vorm van een frequentie. In simpele bewoording is dit mijn observatie en mijn samenvatting van hetgeen ik heb ervaren.

Kijk naar deze YouTube om te zien hoe energetische frequenties zelfs ieder hun eigen vorm genereren..! En zo heeft omgekeerd elke vorm zijn eigen frequentie.. (klik HIER voor de versie met de hoorbare frequenties)

Elk micro-organismen, elke parasiet, schimmel, bacterie of virus hebben allen een andere frequentie. Net zoals de mens trouwens. Maar het gaat nog verder. Een gezond, intact been heeft een andere frequentie dan een gebroken been. Beide frequenties liggen bij elkaar, alleen het gebroken been geeft als het ware een extra dimensie aan de gezonde-been-frequentie. Is dit alles meetbaar? Ja dat heb ik zelf aan den levende lijve ervaren.

Zijn alle frequenties op te slaan in computerdatabases?
Ja dat kan, echter men moet deze frequenties eerst bepalen. Als jij bijvoorbeeld een ijzermolecuul of preparaat hebt en meet deze frequentie, dan kun je dit opslaan in de database. Wat kun je dan daarmee doen? Deze frequentie is meetbaar, dus als jij ijzer in je lichaam hebt, bevat jouw frequentie ook de frequentie van ijzer. Denk bijvoorbeeld aan een kind dat zingt of een heel koor dat het hetzelfde liedje zingt. In beide gevallen wordt hetzelfde liedje gezongen, echter in het geval van het koor zal de frequentie sterker waarneembaar zijn.

Hiermee kan de mate en/of hoeveelheid van bijvoorbeeld tekort aan ijzer, virussen, gebroken botten, enzovoort, worden gemeten. Alles heeft een unieke frequentie net zoals een vingerafdruk en wordt door je lichaam uitgezonden. Er zijn dus daadwerkelijk computer programma’s met bijbehorende databases van talloze frequenties om je gehele lichaam door te meten en vast te kunnen stellen in welke staat je lichaam zich bevindt. Op zich is dit concept niet geheel nieuw; denk aan röntgen en kirlian fotografie. Het nieuwe aan frequentie therapie is het feit dat het toegankelijk kan zijn voor het gewone volk zoals jij en ik.

hands energyWat ik heb ondervonden is vele male geavanceerder dan de Hulda Clark demonstraties die ik op YouTube kon vinden. Bij mij werd mijn hele lichaam mbv frequentie metingen, in iedere geval de belangrijke onderdelen, doorgelicht. Dit gebeurt uiteraard niet in een paar minuten. Dit onderzoek duurde zo’n 4 uur. Dit is afhankelijk van welke aspecten je wilt meten.

Opmerkelijke resultaten
Die kwamen er naar boven, zoals zaken en mankementen die ik al reeds wist, maar die de onderzoeker niet kon weten.. Daarnaast zijn er gedurende dit onderzoek een aantal micro-organismen behandeld met frequenties (niet voor de menselijke oor-hoorbare) en non-actief gemaakt en/of teruggebracht naar een acceptabel niveau.

Alsof ik in een aflevering van ‘Star Trek’ was gestapt, écht ongelofelijk! Het heeft mij in iedere geval met veel zaken geholpen en aangegeven waar mijn tekorten in bouwstoffen liggen en waar ik op moet letten, zwakke punten e.d. Echt heel bijzonder. Het systeem omvat frequenties van duizenden ziektes en aandoeningen en dit kan worden gemeten bij een mens, bijvoorbeeld: astma, gifstoffen, nierfuncties, longfuncties, hartfuncties en zelfs ook kanker.

Daarnaast kun je met dit systeem ook de frequenties van medicijnen namaken die in de database bekend zijn. Zoals bijvoorbeeld medicaties voor een ijzertekort, waarvan zelfs meerdere medicaties in het systeem opgenomen zijn. Deze kunnen dus direct in het systeem getest worden op effectiviteit in percentages. De meest gunstige medicatie kan hiermee worden nagemaakt door de frequentie in een vloeistof te stoppen. Dus i.p.v. een apparaat dat de frequenties uitzendt, zijn de frequenties dus ook middels een vloeistof (water!) door te geven aan het lichaam. Denk ook aan de onderzoeken van Emoto van waterijskristallen.

Als we met positieve emoties al ijskristallen meer in balans kunnen brengen, dan is de energetische invloed van een natuurlijke STOF op water een uitermate logisch  ..!

Als we met positieve emoties al ijskristallen meer in balans kunnen brengen, dan is de energetische invloed van een natuurlijke STOF op water een uitermate logisch ..!

Voor vele zal dit misschien klinken als een ‘ver-van-mijn-bed-show’, echter lees dit stuk nogmaals stap voor stap door en vraag je dezelfde vraag nogmaals af: “Hebben frequenties aantoonbaar effect op micro-organismen en andere materie?” (zoals de microwave)?

Indien je dit voor jezelf deze vraag met ‘Ja’ kunt beantwoorden, denk je zelf dan eens in, wat voor oneindige mogelijkheden binnen het bereik liggen. Door George Lakhovsky werd in 1920 , bijna 100 jaar geleden, al aangetoond dat je met frequenties micro-organismen kunt doden.

Het proces van het herstellen van een botbreuk.
Heeft een botbreuk ook een frequentie? En zoja, is deze frequentie dan te meten? Kun je met deze frequentie een lichaam in staat stellen om een botbreuk vele malen sneller te herstellen? Zijn wetenschappers hier al mee bezig? Ja natuurlijk, waarom zouden ze dat niet zijn.

Ik was alles bij elkaar erg onder indruk en verbaasd dat ik niet van het bestaan wist. Worden deze apparaten bewust geheim gehouden om ons te beschermen? Of om de portemonnee van de ‘Big Pharma’ te beschermen? Of wordt het geheim gehouden door groeperingen die denken dat de aarde overbevolkt is?

Tot slot
Vroeg of laat zal dit wereldwijd bekend worden, net als zovele andere wonderbaarlijke inventies die een bedreiging vormen voor de portemonnee en/of visie van de machthebbers van deze wereld. Let wel, dat schijnen slecht 13 machtige families te zijn. Wij zijn met velen malen meer en kunnen dit stoppen door niet dagelijks met elke stap die je neemt de macht bij een ander neer te leggen. Wat als dit systeem vrij beschikbaar zou zijn, toegankelijk voor iedereen? Hoe zou de mens daarmee omgaan? Wijselijk en duurzaam en met respect voor alle leven? Of zou de mens deze kennis ook gaan inzetten voor kwalijke zaken?

Hierbij een aantal mogelijke nadelige gevolgen van dit fenomeen: Hoe betrouwbaar is zo’n apparaat? Welke nadelen zitten er aan? Stel mensen met blauwe ogen hebben allen een overeenkomstige frequentie. Dus indien men de frequentie vindt om de frequentie behorende bij een groep te kunnen neutraliseren, heeft men een wapen in handen. Net zoals er frequenties bestaan om mensen te kalmeren, allerhande rustgevende muziek, zo zijn er ook frequenties om mensen agressief, angstig of slaperig te maken.

Dit kan eveneens als wapen ingezet worden. Kijk naar de foto’s waar je al kunt zien dat politie-eenheden met dergelijke wapens zijn uitgerust..! Anders dan sirenes die je kunt horen, zijn deze frequenties echter niet hoorbaar, dus heb je er geen weet van, dat je überhaupt gemanipuleerd wordt. Alles is dus in voordeel of in het nadeel, gunstig te beïnvloeden én te manipuleren met frequenties. Inderdaad, alles bestaat uit frequenties!!!

x

* * *

x

130 Reacties op Jij zit op een unieke frequentie..

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

  • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
  • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
  • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
  • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
  • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.