Advertentie

Wat is jouw perspectief op de ‘bebloede handen’…?


Bijzonder plaatje uit de omstreden video. Is het bloed van zijn handen weg-gefotoshopped, of is het omgekeerd.. Jij mag het zeggen..!
Bijzonder plaatje uit de omstreden video. Is het bloed van zijn handen weg-gefotoshopped, of is het omgekeerd.. Jij mag het zeggen..! Zoals altijd overigens..

bloed aan de handen2Wat is jouw perspectief op de ‘bebloede handen’…?

2013 © WantToKnow.nl/.be

x

Het officiële verhaal rondom de Woolwich-aanval werd gepresenteerd, zoals je hieronder in de eerste video kunt zien. Wellicht vielen je, net als het ons opviel, de vreemde ‘bloedhanden’ op van de schijnbare dader.Het was voor de kwaliteitskrant ´De Telegraaf´, zonder enig speurwerk van henzélf, reden genoeg om de ´man met de bebloede handen´ groot  op de voropagina te zetten. Inclusief ´ISLAMaanslag´..! Hoezo vuurtjes opstoken..=

Maar wat is er werkelijk gebeurd..? Het internet gonst van de gegevens over opnieuw een ‘valse-vlag’-aanslag, met het doel mensen in angst te brengen en de Islam als dreiging neer te zetten.

Wij zijn er eerlijk gezegd een beetje klaar mee, met wéér een aanslag die zoveel dubbele bodems heeft, dat het gedetailleerd uitpluizen ervan, je alleen maar veel energie kóst, in plaats van dat je er energie van krijgt..! En toch..! Laten we derhalve simpel onze taak netjes vervullen en je in dit artikel maar even een paar essentiële punten aandragen. Laten we simpel zeggen, dat het ‘vreemde verschillen’ zijn, die je ‘doen afvragen’..!

Hieronder daarom even de beide filmpjes zien, die opdoken. Daaruit -hiernaast- de foto’s uit deze video. Of moeten we zeggen: video’s..?!

De twee video’s…?!
Want zoals je heel simpelweg kunt zien, en daar hoef je geen filmacademie voor gestudeerd te hebben, zijn de twee (!!) opnames vanuit elk, een andere cameraperspectief gemaakt..

Maarrr… Zijn er dan twee opnames gemaakt…? Dat is nieuw voor ons, en kennelijk ook voor jou. En.. de ‘dader’ kijkt slechts bij één van beide filmpjes in de camera… Bij de andere opname is zijn gezicht ‘blurry’ gemaakt.. Kennelijk om herkenning te voorkomen..!

Bekijk jij deze situatie met een bril-op en zónder bril, dat is onze vraag aan jou. Je mag het uiteraard zelf bekijken en dan zélf je conclusies trekken..! Als je begrijpt wat we bedoelen. De vraag die rest is heel simpel en even zo openbarend:

Wie o wie heeft er belang bij,
een verdachte MET BLOED aan zijn handen te gaan faken/photoshoppen op filmopname/video..?

De mensen, de cameraman van de zender ITN heeft wat uit te leggen.. Toch? Ga zelf op zoek naar de dubbele bodems, kijk naar de zich-zelf verplaatsende tent bijvoorbeeld, die beelden zijn ook al opgedoken. Kijk naar alle aanwijzingen die anderen al voor je hebben uitgeplozen. Meld ze rustig onder dit artikel, maar wij hebben er even tabak van.. We kunnen geen valse-vlag meer zien..!
x

X

Het grote krachtenspel, met 1 BOEman..? Het hangt er natuurlijk helemaal van af, welk 'licht' je erop schijnt!
Over enge handen gesproken… Het grote krachtenspel in werking, met de Islam BOEman..? Maar het hangt er natuurlijk helemaal van af, welk ‘licht’ je erop schijnt!

En dan laten we je ook het filmpje zien, met de bebloede handen, waarvan wij meteen al vonden dat het wel ‘in het oog springend heftig’ was.. En, zo blijkt, kennelijk was die eerste ingeving genoeg om ‘onze neuzen achterna’ te gaan..  We raden je aan, antwoord te geven voor jezelf, of je deze situatie nu wilt bekijken, mét of zónder bril. Duik er gewoon in, kijk op internet en rafel het verhaal zélf uit. Daar heb je ons niet (meer) voor nodig. Kijk gewoon naar de bewijzen die anderen, die al veel werk hebben gedaan, voor je aandragen en OORDEEL ZÉLF..!

bebloede handen animated gifDe motieven om mensen in angst te brengen, zullen je ook overduidelijk zijn. Sinds de aanslagen van 11 September 2001 lijkt er geen enkele barrière meer te zijn, voor de ‘krachten achter de schermen’ om hun krampachtige plannen voor totaal-overheersing uit te rollen. Het inleveren van vrijheden door burgers is dan slechts het begin van de nauwer wordende gevangenis. Kijk naar de VS, waar burgers feitelijk al hun burgerrechten hebben ingeleverd, democratisch, maar wel ‘angst-gestuurd’.. Zo simpel is het, of in goed Engels: ‘Hidden in plain sight’…! Wat zoveel betekent dat wij direct onder onze neuzen worden besodemietert. Je kunt zelf op zoek, wanneer je ook dit verhaal zou willen ontrafelen. Pfff..

Nogmaals: vanuit welk perspectief bekijk jij deze video, eh video’s, want zoals je kunt zien, zijn er dus TWEE gemaakt.. Kijk heel simpel naar de positie van de lantaarnpaal achter de ‘dader’.. En officieel heet het dat ‘Een vrouw spontaan de dader filmt’.. Jaja..

Tot slot dan een tip voor de mensen die door willen zoeken, kijk gewoon eens op deze goed doorwrochte site van OlympicZion: HIER
X

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.