WantToKnow.nl

2012: Carolyn Evers’ indringende boodschap..

Een uitermate indringende boodschap over 2012 is doorgegeven door het medium Carolyn Evers. Dit is gebeurd naar aanleiding van een bijzondere graancirkel, die in 2 delen verscheen, de eerste op 15 Juli en een week erna, op 22 juli 2008, verscheen de tweede, reusachtige figuur, nabij Avebury. Deze plaats zit historisch gezien al vol met uiterst mysterieuze monumenten. Je ziet deze graancirkel hieronder:

 

Het medium Carolyn Evers heeft dus een uitermate indringende boodschap gechanneld, die deze graancirkelformatie duidt, en daarbij de 2012-gesprekken en -gedachten zal versterken.

Het verschijnen van kometen aan de hemel heeft de mensheid altijd een diep-bewustzijns-verruimd effect opgeleverd. Door de eeuwen heen zijn ze geduid als boodschappers van een nieuwe tijd, boodschappers van grote veranderringen. En zo is het ook met deze ‘komeet’ die ons zonnestelsel zal binnenkomen.

(Overigens is op dit moment ook een grote ‘groene’ komeet zichtbaar aan de hemel, zie deze link naar National Geographic HIER)

En nu de stap naar de doorgeving die Carolyn Evers heeft openbaar gemaakt. Om channelingen te duiden is het belangrijk dat je de gedachten achter channelingen kunt plaatsen. De gedachte dat onze ziel onlosmakelijk verbonden is met een ‘hoger zelf’, een aspect van onze ziel, dat dus NIET is geïncarneerd in ons lichaam, is hierbij wezenlijk. Het betekent namelijk dat sommige personen, heel bewust in staat zijn, om zich op dit deel van hun ‘zelf’, hun ‘ziel’ af te stemmen. Daarbij is het voor deze aardse persoon dan mogelijk om informatie te verkrijgen, die door dit hogere zelf wordt waargenomen.

Carolyn Evers

Met al die miljarden miljarden melkwegstelsels alleen al, die weer bestaan uit miljarden, miljarden, miljarden planeten, is het natuurlijk vrij hautain om te denken dat ons aardbolletje het enige levenbiedende planeetje is.. De gedachte dat er levensvormen zijn die miljarden jaren vóór ons liggen, is daarmee ook niet alleen theoretisch…!

Deze channeling is dus doorgegeven door Carolyn Evers vanuit haar ‘hogere zelf’. Of zoals ze dat zelf noemt, haar ‘angelic aspect’, zeg maar het zieledeel dat je een ‘engelenzieledeel’ kunt noemen. Dit deel noemt zij Alorah. Alorah is in deze setting, een hogere engel, die werd geschapen, vóórdat andere zielen in de kosmos werden geschapen. Alorah heeft toegang tot alle ‘bibliotheken’ van de kosmos, alle kennis.


2012-Channeling Carolyn Evers

Juni 2010/vertaling © Guido Jonkers/WantToKnow.nl

“Ik word geleid naar het centrum van onze Melkweg. En natuurlijk zie ik, kijkend naar onze Melkweg, niet van binnenuit maar van buitenaf, een verdikking, die eruit ziet alsof er een ‘lijn’ doorheen loopt.
Ze wilden me dit eerst laten zien en nu nemen ze me mee naar binnen. Ik sta daar in het zwarte gat, dat zich precies buiten het centrum van het Galactisch Centrum bevindt. In 2012 zal er al deze energie zijn, die ín het Galactisch Centrum wordt geleid, dóór het zwarte gat. Ik probeer te ontwaren waar het vandaan komt; er is een hele streng. Het ziet eruit alsof energie wordt… het komt van een constellatie van sterren, ik weet niet hoe ver weg die staan.. in een andere dimensie.

Het is een andere levensvorm die vastgehouden wordt in zwarte materie. We hebben hierover gesproken, het is het Yin en het Yang, de ‘plus’ en de ‘min’. Zwarte materie behelst dus precies het leven zoals wij het kennen, alleen beweegt het zich in het ‘tegenoverliggende’ elektrische veld.

En dus komt deze energie vanuit een bijzonder geavanceerd stelsel. In feite zijn het 3 stelsels, die opgesteld staan in een patroon waarmee wij vertrouwd zijn – de driehoek. En het is de cyclus. Ze zenden deze energie door dit zwarte gat door het Galactisch Centrum.

2012, December, de datum dat de energie dóór dit zwarte gat komt, is niet dezelfde datum dat het kind geboren zal worden..
Ook al zou het erop moeten lijken dat dit tegelijkertijd zou moeten gebeuren, dat is toch niet het geval. Er zit een vertragingstijd vanaf het moment dat het door het zwarte gat stroomt. Nee.. dat is het niet..

Vanaf de tijd van de ontlading vanuit deze driehoekige configuratie,beweegt het dan door het zwarte gat en dán in het Galactische centrum. En het is déze energie die doorkomt in December die de Aarde zal transformeren. En niet alleen naar de Aarde, maar het zal zijn sporen achterlaten in ons hele zonnestelsel. Aldus zullen alle planeten in dit energiepatroon delen. De andere planeten in ons zonnestelsel, zullen deze energie ook ingedrukt krijgen. En natuurlijk komt deze energie via onze Zon naar ons toe.

Ik zie de 28ste. Het kind zal geboren worden op de 28ste.

Energie zal door de zon komen en zich verenigen op dat moment. Het zal ervoor zorgen dat opnieuw gebeurt, wat ooit gebeurde toen de zonnewind stopte (1999). (zie lead HIER)
De elektronen, waaruit de zonnewind bestaat, zullen stoppen. Ze zullen 3 dagen niet meer werkzaam zijn, wanneer de energie die door het zwarte gat gekomen is, de Aarde in zijn spoor neemt. En natuurlijk zullen alle andere planeten ook in dit spoor komen.

Elk van deze planeten, zal op een eigen wijze, deze energie opnemen, weet je, omdat elke planeet een andere energie heeft, en een ander doel. Gedurende deze 3 dagen zal deze energie de deeltjes op Aarde volledig wijzigen.. ze zullen worden getransformeerd. Het lijkt op een explosie IN elk deeltje op Aarde, maar ook in menselijke wezens, waar de elektronen meer ruimte tussen elkaar zullen hebben. De planeet zal van een compleet nieuw patroon worden voorzien.

Er zullen velen zijn, die zich niet kunnen verweren tegen het veranderende energiepatroon, omdat zij geen voorbereidingen hebben getroffen. En wanneer hun lichamen niet schoongemaakt zijn, en gevuld zijn met, zoals jullie het noemen, vastzittende oude energieën, zullen zij tijdens deze 3 dagen vergaan.

Maar dit is géén straf, let wel! Het gaat erom dat zij –vanuit het fysieke- niet in staat zullen zijn, de veranderende energiepatronen te ondersteunen. En het is niet zo dat, alleen maar omdat deze nieuwe energie naar de Aarde is gekomen, elke ziel die op deze Aarde leeft, het zal overleven. Zij zullen allen de mogelijkheden hebben om te ascenderen.

Maar zij die niet aan dit proces hebben gewerkt, kunnen niet overleven onder de druk van de fysieke veranderingen. De veranderingen in de cellen, zal teveel zijn voor hen. Zij die zich hebben voorbereid, of zij die geprobeerd hebben zich voor te bereiden, zullen cellen hebben die kristallijn zullen zijn.
Zij die zich helemaal niet hebben voorbereid, zullen cellen hebben op basis van koolstof, en zullen niet in staat zijn te overleven onder deze grote druk. (Hij laat me op dit moment de grote druk zien, die hen zal worden uitgeoefend.) Zij zullen hieraan sterven.

En zij die van de ‘donkere kant’ zijn, zij die geen enkele intentie hebben om in de richting van het Licht te bewegen, zullen ook niet in staat zijn om voort te leven in deze energieën.
Het goede nieuws is dat dus IEDEREEN de kans heeft om te ascenderen. En het goede nieuws is ook dat zij, die zullen omkomen, zullen reïncarneren op een andere plaats, waar de energieën vergelijkbaar zullen zijn, als nu op Aarde.

Op een bepaalde manier is dat de gerechtigheid van dat moment. Zij die hebben gewerkt, zullen hun beloning krijgen. En zij die dat niet hebben gedaan, zullen ook ontvangen wat zij niet gegeven hebben.. Elk persoon zal zijn persoonlijke resultaat behalen.

En wat deze graancirkel je vertelt, is dat de ‘grote verandering’ te maken heeft, met het Galactische centrum. De energie kan erdoorheen, juist door deze constellatie.

Het is simpelweg deze constellatie, die ervoor zorgt, dat deze energie, in één rechte lijn naar de Aarde zal komen. Het is net als een slot, waarbij je een sleutel nodig hebt om het slot te openen.

En dát is wat 2012 zal zijn. Dit gigantische uurwerk in de kosmos, heeft zich uitgelijnd op één bepaalde manier, zodat de energieën erdoor heen kunnen stromen. En wanneer dit proces zich ontvouwt, zal, net als bij zoveel zaken in het leven, de mensheid altijd gewaarschuwd zijn geweest.

Waarschuwingen zijn niet altijd waardevolle zaken. Waarschuwingen kunnen soms een aankondiging zijn van het meest fundamentele, van het meest krachtige en desalniettemin van het meest nobele. En dat is wat dit kind zal zijn. Krachtig én verheffend.

En is dat feitelijk niet wat Liefde is? Het meest krachtige? Het meest verhevene?

Het kleine kind, het kleine kind, dat op een dag, zo verluidt, geboren was in Bethlehem, lang geleden. Dít kleine kind, zal niet worden geboren in Bethlehem.. Maar dit kleine kind zal worden geboren in 2012 en de komeet zal zijn komst aankondigen. Dus je zou kunnen zeggen, dit is de komeet. En zij die naar de hemel zullen kijken, zullen zich herinneren dat deze komeet eens de Ster van Bethlehem werd genoemd. Maar omdat dit kind niet in Bethlehem geboren zal worden, zal deze komeet zijn geboorte aankondigen.”

* * * * * * *

Hier kun je haar stem horen, terwijl ze deze channeling uitspreekt, mogelijk helpt deze je in het ‘plaatsen’ van deze berichtgeving.

196 Reacties op 2012: Carolyn Evers’ indringende boodschap..

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • Quote uit artikel;
  Op een bepaalde manier is dat de gerechtigheid van dat moment. Zij die hebben gewerkt, zullen hun beloning krijgen. En zij die dat niet hebben gedaan, zullen ook ontvangen wat zij niet gegeven hebben.. Elk persoon zal zijn persoonlijke resultaat behalen.

  Hoezo gerechtigheid? Als mensen helemaal niks weten van deze energieverhoging, zich er nooit mee bemoeid hebben maar wel lieve en goede mensen zijn, waar is dan de gerechtigheid als zij zogenaamd niet mee kunnen?

  27
  • franciscus001

   Nogmaals, deze constellatie is niet uniek te noemen maar herhaalt zichzelf wanneer de zon zijn grote ronde maakt rondom de kern van zijn eigen melkwegstelsel. (net zoals de aarde zijn ronde maakt om de zon)

   Verhalen over Armageddon, wel of geen beloning ontvangen doen mij zeer middeleeuws aan. Het bevestigd dat de new-age beweging steeds sectarischer en dogmatischer aan het worden is. Een gevaarlijke ontwikkeling.

   Ik geloof juist dat de kracht van de onderliggende intentie de totale som van de geleide levens vormt. Daar hoort fouten onlosmakelijk bij. Het beste medicijn daarvoor is vergevingsgezind kunnen zijn, zowel naar jezelf als anderen toe.

   27.1
  • Hein

   @Nexus

   Quote uit artikel;
   Op een bepaalde manier is dat de gerechtigheid van dat moment. Zij die hebben gewerkt, zullen hun beloning krijgen. En zij die dat niet hebben gedaan, zullen ook ontvangen wat zij niet gegeven hebben.. Elk persoon zal zijn persoonlijke resultaat behalen.

   Hoezo gerechtigheid? Als mensen helemaal niks weten van deze energieverhoging, zich er nooit mee bemoeid hebben maar wel lieve en goede mensen zijn, waar is dan de gerechtigheid als zij zogenaamd niet mee kunnen?

   Je reactie ging net even te snel, terwijl je zelf het antwoord reeds aangaf 😉
   ‘Lieve en Goede’ mensen doen reeds wat nodig is om het ascentieproces verder te zetten en anderen aan te steken. Je hoeft niet met ‘spirituele’ zaken bezig zijn om dit te kunnen, bewust of onbewust. Tegenovergesteld is het ook zo dat je best met veel ‘spirituele zaken’ bezig kunt zijn, maar dat je nauwelijks of niet ascendeert of in zekere mate maar een voorbeeld kan zijn voor anderen en zodoende die cirkel te laten uitdijen. Je hart volgen en authentiek wezen naar jezelf en anderen is al dat nodig is. Snap je het nu zo een beetje? Lieve groeten alvast!

   27.2
 • franciscus001

  Heeft er nu nooit iemand bij stilgestaan dat deze graancircels telkens op dezelfde plaatsen (onder ‘mysterieuze’ omstandigheden) verschijnen en waarbij de lokale bevolking veel geld verdient aan de duizenden toeristische ‘croppies’? Met deze economische crisis denk ik er idem over om maar eens een circel in mijn achtertuin te gaan maken.

  26
 • sasasne

  wat een heerlijk nu moment, zulk mooi weer, buiten met ontbeitje.

  25
 • HyperAlert

  Ja jaah Ja wie aan Johan komt die komt aan onzsss, Abranna en Hyper en nog veel meer verlichte verstandige mensen zijn Vooooor Johan, wij willen johan, waarom? nou afgelopen avond leek wtk weer op de gebruikelijke verstopte zwanenhals van het late night chat putje van wattenstaaf ontstopper en de schreeuw van de leeuw lieve Paulie, wattenstaaf pathetisch half smekend naar Lieve Paulie of hij hem nou intellectueel had laten vallen op z’n oneindige snurkreis naar het land van de beloofde door Jezus vol geplaste gouden gele graaiende Graal, Lieve Paulie met z’n nieuwste kraaiende kraaloogjes carnaval masker Liefff terug krassend dat hij ook van WC ontstopper WattenStaaf houdt, om drie uur s’nachts nog een laatste toegift in de veronderstelling dat niemand op dat tijdstip nog keek.

  De schreeuw van de Leeuw moest daarna natuurlijk VuVuZela achtig door me myself Hyper worden gewesen geworden geïnterrupeerd maar ik dacht ik hou mezelf nog even in en ga nog eens 6 uur nonstop naar het Ashayana interview deel 1, deel 2 en deel 3 kijken, misschien dat dan mijn Merkaba een positieve duw krijgt van haar door hogerhand door gebriefte schema’s die pretenderen 144 transmuterende nog niet ontdekte elementen te kunnen wakker schudden die essentieel zijn voor een soepele dwarse ascentie liefst niet verticaal via de duistere wormhole portalen maar via via via cellen en kamers die door de licht dragende afvallige rebellen door elkaar gehusseld zijn en dat arme moeder aarde dat allemaal maar toelaat want ze houdt ook van onze snoep dog huis criminelen en wil de spleetogen net zo veel kans geven als de witte zich superieur wanende watjes.
  Het paarse kabinet met de 5 regenboog partijen is dus een Liefdevolle strategie van deze blauwe levende planeet die straks een meester schijnbeweging schijnt te gaan maken, volgens de Engelachtige boodschappers van Ashayana gaat onze wereld kampioen aarde straks een ‘step back’ beweging maken, er vol in en dan helemaal terug opwaarts naar een andere dimensie, dat is dan transformatie zonder genocide die de schaduwpartijen op het oog hebben als alles oplossende zwanenhals ontstopper met verbijtende verbijsterende zoutzuur werking…
  oh jah volgens Ashayana haten de verschillende rassen elkaar tot op het bot ook buiten deze planeet en maken sommige mensen een kleine kans op een reddingsactie met ruimte schepen hoogstens alleen omdat ze tot het juiste ras behoren, ons kent ons op galactisch niveau, als het zo moet laat mij hier dan maar eeuwig door martelen met de bastaardjes… ik heb altijd wat gehad met de vuilnisbakkies, sterk en mentaal veel zuiverder dan de zogenaamde ras zuiveren..

  http://projectcamelotproductions.com/interviews/ashayana_deane/ashayana_deane.html

  24
  • GuidoJ.

   Heb even een paar alinea’s in je verhaal gemaakt Hyper.. Geen problemo?
   Mijn hond ligt hier ook al, uitgeput door de warmte, uitgeteld te liggen.

   24.1
  • HyperAlert

   jaah is beter zo Guido!

   Dat warme weer lijkt inderdaad fijner dan dat het in werkelijkheid is.

   Ik heb altijd een paar dagen nodig om te wennen.

   24.2
  • Abranna

   Ooh lieve Hyp, jammer, ik kan geen geluid tikken….
   We zijn allemaal engelen zegt Ashayana.
   Engelen blazen vaak op bazuinen en een prachtige klank dat daar uitkomt, hemels…..

   Maar oh, wat een bult werk om haar workshop uit te pluizen zeg. Ik herken het wel, voel geen gewring en dergelijke, dus ga ik ermee door. Ik denk dat ze aardig dicht in de buurt van hoe het idd is zit. Dank je voor het erop attent maken.

   24.3
  • Kees

   @Hyperalert.

   Is het mogelijk,om wat meer op de interpunctie te letten in je artikelen?Het is al onbegrijpelijk,maar nu geef ik het al na 1 regel op.

   24.4
  • @ HyperAlert

   Ashayana wat betekent werkelijk ‘Oceaan’, wat een heimelijk groot omvattend iets kan zijn met heel veel inhoud.

   Ascentie is een van de meest onbegrepen processen in de hele wereld. Bekend onder vele namen, waaronder “vervoering” en “oogst”, Hemelvaart bestaat uit twee stappen:

   (1) de vertaling van een derde-dimensionale dichte lichaam naar een lichtere vierdimensionale lichaam.

   (2) de verheerlijking van de vierde-dimensionale lichaam aan een vijfdimensionale lichaam van licht.

   Er zijn eigenlijk twee soorten van assentie:
   geestelijke en lichamelijke hemelvaart hemelvaart. Geestelijke hemelvaart is de bevrijding van de ziel door het fysieke lichaam te laten vallen. Iedere ziel die voldoende vooruitgang geboekt heeft in bewustwording en inzicht kan gaan door de geestelijke hemelvaart.

   ”De vereenvoudigde gelijkwaardig toevoeging: “na de dood ga je naar de hemel. (genezijde)”

   Fysieke hemelvaart is gereserveerd voor een select aantal zielen die het verleden onder de knie hebben van de fysieke, emotionele, mentale en spirituele facetten van het leven en zijn in staat om hen met hun lichaam naar de hogere levels van het bewustzijn te komen.

   Dit kan evenwijdig haalbaar zijn wanneer men na heel veel meditaties en trainingen deze kennis bereik heeft (bewust uittreden). Niet! dat kan ik ook na 1 boek te hebben gelezen of een youtube filmpje te hebben gezien, onmogelijk.

   Op dit moment vinden er grote veranderingen in het Goddelijk Plan van de Omni Creativiteit plaats en de lichting zielen die in de afgelopen 26.000 jaar op aarde zijn geweest (oude zielen) voeren deze opdracht van de nieuwe ascentie uit.

   Elke oude belichaamde ziel die geactiveerd wordt heeft een master template gecodeerd in het DNA die bepaalt wanneer de “trigger” is.

   Op het moment van de activering, beginnen de cellen van het fysieke lichaam te muteren in het licht lichaam. De ascentie versnelt logaritmisch, dus het begint langzaam en bouwt momentum langzaam op. In dit tempo zal het volledig zijn binnen 20 jaar.

   Er zijn immers technieken die de Meester in zich zelf kan manipuleren in eigen zijn blauwdruk, hoewel de tijdlijn meestal vooraf is ingesteld door de ziel vóór de incarnatie.
   Staat los van de leer techniek die men probeert te activeren na een lezing, filmpje of er een boek over te hebben gelezen, zoals onze Johan Oldenkamp dat ook beaamt, zoek in je zelf naar de hardeschijf met deze informatie en doe je ding.

   Het gemak waarmee het proces zich voordoet kan sterk worden beïnvloed door de mate van begrip van de ziel en het type van de gebruikte technieken het bewustzijn te verhogen. (in en out of the body experience)
   In meditaties en het ervaren onder persoonlijke begeleiding van mensen die contstructief en intuitief weten hoe je dit kan activeren, zij kunnen dat uitleggen in simpele links zonder te hoeven te zoeken naar, de eenvoud van deze kennis naar de oppervlakte weer re brengen dat ieder die in staat is dit te ervaren en te delen. Hoewel de werkelijke aspect is zeer complex in zijn weerfave is en al snel stuit op een illusie of een teleurstelling, als blijkt dat er geen activatie mogelijk is vanaf de innerlijke harde schijf, (geboorte recht) en daardoor onmogelijk te begrijpen is voor velen.

   Zoals hierboven vermeld, kan dit level enkel geactiveerd worden door elke individuele ziel op een bepaald punt in zijn/haar re-incarnatie zover daarvoor ontwikkeld is.

   De Merkabah is een soort aura activatie (master template) die gecreëert wordt van uit de ziel, khundalini, meridianen en de chakra’s om het fysieke lichaam heen. In de ziel zit de knnis van het zijn van de licht bron in je zelf en louter pas geactiveerd mag en kan worden als alles in balans is met elkaar. Non-dulaiteit en non EGO in meditatieve status van het bewustzijn. De Aura (Master Template) is een soort geautomatiseerd programma dat cellen converteert van 3D naar 4D en 5D, deze cellen activeren dus het verlichtzijns status vanuit het lichaam (heilig en zalig verklaring).

   Uiteindelijk zijn deze cellen 4D en 5D cellen (CO2 wordt omgezet in SiO2) en het kristallen licht lichaam is dan gemanifesteert. (niet waarneembaar in 3D) Dit is het over gaan naar genezijde toe, de eerste 4 tussen sferen als mechanische hemelvaart. Het lichtlichaam (etherisch dubbel)is ongevoelig voor het milieu, onsterfelijk en ziektes. De Merkabah is dus niet anders dan een heilige geometrische configuratie die het lichaam omsluit, het auraveld en meridianen van het fysieke naar het etherische blauwdruk van de ziel. Elk niveau van de evolutie heeft een specifieke geometrische configuratie. De convergentie gaat in deze vorm tot in de details.

   De overeenkomst is gelijk aan het onstaan van de energie vorm die ook in de natuur wordt terug gevonden wanneer het water super belast is met bv een elektromagnetisch veld, de moleculen vormen een zeshoekige vorm. Wanneer deze colloïdale suspensie wordt gebombardeerd met EM golven (die ontstaan in het menselijke brein), aangezien het menselijk lichaam (hoofdzakelijk water) wordt gebombardeerd met deze hoge elektromagnetische frequentiegolven, de Merkabah gevormd wordt in het auraveld. Als je de Master template van de aura nog niet goed onder de knie heb en beheerst naar al de bovengenoemde aspecten binnen dit proces van in balans zijn het ervaren als een negative ervaring met negatief resultaat tot gevolg.

   Hoewel het nu de tijd is van de escentie, moet men kuist niet even denken dat je zomaar kan opstijgen tot hogere levels in je zelf, alles is weldegelijk beveiligd tegen zomaar even toe te willen passen.

   De motivatie voor een overgang in bewuste vorm naar genezijde is een bewuste ervaring te ondergaan die gelijk ligt aan wat iedereen zo graag verlangt van uit zijn wezelijke hogere zelf “Gods Liefde”. Gecombineerd aan de levens opvatting te willen ontsnappen aan deze hel en aarde-gat. Dan heeft men niks gesnapt van het leven hier op aarde en de inzichten van re-incarnatie omtrent. (je gaat ook niet zomaar voor niks op vakantie, je hebt voor een doel gekozen om deze in te willen vullen hier!)

   Houd daarom altijd deze gedachte in het achterhoofd als je zo graag de werking wilt ontdekken in de blauwdruk van ascentie. “Je bent nu hier en niet daar”

   Geinspireerd door middel van eigen ervaringen: Paul

   24.5
  • Burke

   @Paul,
   Mooie uitleg, bedankt.

   24.6
  • Zeker een mooie uitleg, Paul en zo had ik het niet anders verwoorden. Je weet zelf ook heel goed hoe alles in elkaar zit en je bent zeker ook een goed en oprecht persoon die vanuit z’n hart spreekt.

   Namasté Moos

   24.7
  • @Paul

   Mooi verhaal Paul. Al blijft dit proces moeilijk te verwoorden. Niet omdat de zender het niet goed uitzend maar omdat de ontvanger het niet kan ontvangen.

   Voor de waarheid moet men zichzelf de vraag blijven stellen: ‘Wie ben ik?’

   Ben ik het lichaam, ik ben het gewaar, dus dat ben ik niet.
   Ben ik de gedachte, ook de gedachten komen op en zijn waar te nemen, Wie ben ik?

   Ieder zijn eigen zoektocht, ieder dezelfde uitkomst,

   IK BEN!

   24.8
  • @ Burke & Martijn

   Dank jullie voor het delen van, wij zijn meer dan vrienden dan de dualiteit van het ik ben zijn (EGO), ik zelf prefer steeds meer de singulariteit omdat deze meer inzicht verkrijgt van dat gene waar wij allemaal naar op zoek zijn.

   24.9
  • HyperAlert

   Een oude Chinese spreuk

   ” Voor de Verlichting houthakken en water halen , na de Verlichting houthakken en water halen ”

   Goed het vertrouwde ja en amen klieko koortje en de uitgebreide vaste trouwe fan club hebben inmiddels luid applaudisserend hun onvoorwaardelijke steun kunnen betuigen aan de ascentie meester himself, staande ovatie, prima, why not, doe maar wat je niet laten kan, jullie happy, ik ook happy. Het ja en amen geluid is volgens mij ergerlijk routineus en omdat niemand werkelijk kan weten waar het over gaat is dat ook eindeloos lang zo vol te houden.

   Ik ben er heus van overtuigd dat Paul meer weet en is dan ie vaak laat blijken in de veelal vluchtige triviale hoi hallo boeh bah heen en weer reacties, dus bij deze. De info van Ashayana is wat mij betreft revolutionair omdat zij duidelijk aangeeft dat velen misleid worden door opzettelijk vervormde ascentie technieken. En dat er velen zijn die wel iets ervaren hebben maar dat dat helemaal geen ascentie is geweest…

   Zowel Paul als Ashayana geven aan dat er maar een heel klein select groepje in staat is om daadwerkelijk fysiek vanuit hun eigen ‘harde schijf’ een positief natuurlijk ascentie proces te activeren.

   Dat betekent dan volgens mij dat fallen angel walk inn figuren zoals meneer Melchizedek en consorte actief een soort massale ‘round up’ ronsel technieken gebruiken om uiteindelijk een paar geschikte ‘sterke’ individuen er uit te kunnen zeven en die vervolgens ijskoud het ‘verkeerde’ pad op leiden. Vergelijkbaar met de ‘wetenschappelijke’ selectie en militaire ronsel technieken waarmee ‘geschikt’ bevonden bijzondere personen, die voldoen aan bepaalde zeldzame occulte genetische criteria (zoals Aaron Mccollum en Duncan O’Finioan), regelmatig ongevraagd tegen hun wil worden gescheiden van de grote massa.

   Met andere woorden het grote publiek mag zich verheugd half gedrogeerd wentelen in wat standaard ja en amen 2012 oranje jubel retoriek. Maar ondertussen is het hogere doel om een paar bijzondere spirituele vissen te vangen om die vervolgens op tijd het verkeerde pad op te leiden, as usual, dat is ook ongeveer de selectie procedure zoals we die gewend zijn van de grote academische instituten. We doen met de studiefinanciering alsof alles voor iedereen toegankelijk is maar ondertussen is de jacht geopend op een handjevol alfa’s met de juiste hardware aan boord, de juiste gewenste eigenschappen, vooral genetisch. Niet dat ik ooit geloofd heb in de drog democratie die de politieke poppenkast over het voetlicht brengt.

   Wat mij ook opvalt Paul is dat als jij zwaar gedocumenteerd in detail beschrijft wat ascentie eigenlijk is dat je dan qua taal gebruik en zinsopbouw ineens een totaal andere persoon lijkt te zijn. Twee verschillende personen die nauwelijks met elkaar te rijmen zijn. Nou heb ik dat zelf ook wel dat ik op andere sferen en andere personen kan afstemmen en mee resoneren, dat het dan lijkt of er een tijdelijke persoonsverandering plaats vindt. Dus ik vind dat niet heel raar of erg vreemd en ook op zich niet bij voorbaat negatief. Alleen het valt me heel erg op. Ook vind ik dat Paul versie 1 vrijwel identiek overeenkomst met het standaard geluid van Moos. Dat vind ik wel opmerkelijk vreemd… Paul versie 2 boeit me meer dan versie 1 maar waarom is die versie zo weinig aan het woord?! En komt die versie 2 alleen te voorschijn als ik een kordaat klapje op de kristal ontvanger geef?

   Paul versie 1 en standaard Moos gaan gemakkelijk laag meetrillen met Ga(i)te Keeper; mijn advies: niet doen, het wordt er niet beter op.

   Ook die bijna voodoo achtige suggestieve doodsverwensingen over en weer onder het stukje van gast columnist Peter Viskil; daarvan zeg ik; doe maar niet, beter van niet. Maar goed, doe vooral wat je niet laten kunt. Bij deze twee kei interessante interviews met 2 zeeeeer bovennatuurlijke personen!

   http://projectcamelotproductions.com/interviews/aaron_mccollumII/aaron_mccollumII.html

   Project Camelot interviews Duncan O’Finioan
   http://www.youtube.com/watch?v=MIUgThru7JY

   24.10
  • HyperAlert

   Naar welk worm hole portaal leidt de volgende muziek clip?

   (alleen voor gevorderde ascensie kandidaten; tenminste 50% SiO2)

   a) Hamelen featuring de vrolijke rattenvanger onder begeleiding van Dries Roelvink featuring Sieneke & Abraham
   b) Tita Tovenaar Land featuring The Wizard van Ozz & Peppie en Kokkie coproducent Ome Willem plus Ome Joop
   c) Pipi Langkous House featuring Alice in Wonderland Rabbit Hole met medewerking van Pipo onder auspiciën van de dikke deur catering mamaloe
   d) Astana Kazachstan featuring Borat Part 5 Muziek K3
   e) Interdimensionale Locatie momenteel onbekend, zie Tom Tom Update volgend jaar

   Light Music – “The Forgotten People”

   http://www.youtube.com/watch?v=k9M-AgfpmOk

   Borat Wants to Beat up the Jewish Matt Zaller?

   http://www.youtube.com/watch?v=bKWnuFTFvxg

   24.11
  • Lianne

   @Paul

   Afgescheidenheid en uniciteit zijn ego-issues.

   Zoals Johan zo mooi zegt je hebt volle en holle mensen.
   Naar mijn mening kun je jezelf een vol mens vinden en dan lekker in je bubble in singulariteit gaan zitten wezen,dan sla je volgens mij de plank helemaal mis.

   Maar zoals jij zelf altijd zegt`ik blijf in het midden`
   Dus blijf ik vanaf nu wat jou betreft in het midden.

   24.12
  • Abranna

   Typisch een MPS gevalletje.

   24.13
  • Het schrijven van zulke items is de weerspiegeling die je altijd van de ander te zien krijgt, soms zit er een enkeling positief tussen maar de meesten veren op met negatieve inhoud.

   In het midden zitten is enkel dat je mee kan komen met iedereen en met iedereen mee kan gaan en tussen iedereen aanwezig zijn in goede zin of in slechte zin.

   En er voor anderen zijn wanneer dat nodig is, er zijn als iemand behoefte heeft aan hulp, iemand die aandacht nodig heeft, iemand die problemen heeft er niet uit kan komen, maar ook durft op te treden tegen een stel hangjongreren die louter denken dat alles enkel om hun heen draait.

   In het midden zitten is dus niet meer dan in een werkelijkheid aanwezig zijn, de singulariteit, is dat je een idd een einzelganger bent omdat iedereen juist gevangen zit in die stroom van dualiteit.

   Het durven aanwezig zijn en niet tot die kudde schaapjes te willen horen is de retoriek, dat je van level moet veranderen omdat de ander niet kan meekomen of je begrijpen wilt is het duidelijkste voorbeeld wat je altijd om je heen ziet in alles en overal om je heen, er is altijd wel afstand en commetaar in negatieve zin.

   Maar de werkelijke inhoud vertellen jullie over jullie zelf hoe fantasties jullie allemaal in elkaar steken en hoe jullie in het echt zijn, wie de leraren zijn en wie aanbeden mag worden.

   Welkom in de naam van de mens en zijn creatie, de zoektocht naar de werkelijkheid binnen de waarheid.

   Als mensen zo willen zijn zoals jullie allemaal dat willen delen en laten zien aan anderen, mij best! laat ik af en toe een stukje en een beeteje van mezelf zien, alleen blijkbaar kan men deze werkelijkheid van wel zijn niet aan, omdat ik reeds al in hersenspinsel van de ander vast zit als vuilnis.

   M.a.w. Input is altijd okee, maar de output deugt nl niet omdat het niet strookt met de dogma waar iedereen hier in vast zit, dan hoor je d’r niet bij.

   24.14
  • @ HyperAlert

   Tja ben niet zo’n monotoom wezen als de meeste mensen dat graag zouden willen zien, zit niet in me, hou van verscheidenheid en ingekleurde feiten ipv van zwart/wit cliche’s.

   De verschillen in Paul 1 en Paul 2 en enz heeft puur te maken dat wanneer ik iets schrijf wie reageren in die situatie, niet iedereen is het zelfde namelijk, iedereen heeft weer andere inzichten en kennis en dan is de achterliggende gedachtes van iedereen fun om te lezen.

   Je gedraagt je toch ook anders wanneer je het tegen kleine kinderen hebt en tegen leeftijds genoten en volwassen mensen?

   Naast het hebben van een EGO hier kan het ook zijn dat je een EGA hebt die soms aanschuift, daar ooit wel eens bij stil gestaan?

   Geeft niet dat komt nog wel eens, want er zijn veel meer die in die singelariteit gevangen zitten dan je denkt.

   Nou iedereen nog een prettige warme dag nog toe gewenst.

   24.15
  • Lianne

   @Paul

   Paul ik kan alleen maar zien wat jij doet via mijn beeldscherm,verder ken ik je niet.
   Ik zal en kan je als mens nooit veroordelen.
   Dus jouw gedachte van vuilnis,is echt jouw gedachte!

   Wat ik gezien heb mbt Gait en Guido zijn telefoonnr en wat je als laatste comments(singulariteit en uniek zijn) schrijft…….daar voel ik me niet happy bij.

   24.16
  • Abranna

   @ Hyper, volgens mij doet Steven Greer dat nu ook met de vrije energie-kennis-mensen.
   Hij ziet er iig. zelf uit als een slecht gecamoufleerde reptiel.

   Ik ben er zelf trouwens nog helemaal niet uit of ik Ashayana ‘zal omarmen’ of niet. Bij mij gaat het via het proces ‘aan de vruchten kent men de boom’.
   We worden diepgaand beïnvloed door ‘de God’ waar we een deel van worden, of we het ons nu bewust zijn of niet.

   Als ik ergens op in-tune ga ik contact maken met die betreffende energieën. Dit gaat zich dan manifesteren in mijn leven: gevoelens, gedachten, beelden en handelingen.
   Fijn, goed, verheffend, liefdevol etc? Dan kan ik er mee doorgaan.
   Hatelijk, egoïstisch, jaloers, koud, bot etc? Dan laat ik het los.
   Zo loop ik (in een hele grote lijn) mijn pad.

   24.17
  • Burke

   Vriend en vijand,
   Goed en slecht,

   Allemaal duale denkpatronen.

   Een zoektocht hiernaar leidt geenszins naar zij die gelijk hebben en zij die ongelijk hebben.

   24.19
  • @ Lianne

   Dat van vuilnis zijn is wat je hier ziet aan commetaar op WTK, gezien dat al eens eerder heeft plaatsgevonden om voor bepaalde dingen te worden uitgemaakt die niet waar zijn aan de hand van mijn feiten (zie sjamama en nu gait), wat betreft Guido, kan ik makkelijk over zijn, ik sta voor hem garant en kies 100% zijn kant, alleen mensen zoals als Gait die smeerlapperij continue als vuile was buiten hangen en verzinnen zijn voor mij trieste mensen uit deze maatschappij.

   Gait neemt wraak en zegt dingen die niet waar zijn, daarom heb ik hem hier op WTK gezegd dat ie een leugenaar is en idem in de chat, had em allang door met deze praktijken, daarom speelt hij nu zo’n vals spel, om iederen weer voor zich te willen winnen.

   Tevens heb wat lui voor Guido gescreend op WTK en ontdekte dat er heel wat onder 1 hoedje spelen met meerdere namen, ze vielen door de mand op andere sites hoe graag ze wilden dat het doek voor Guido zou vallen.

   Ook voor John Consemulder heb ik hier zien groeien en ja ben niet altijd even correct geweest in het openbaar, maar hij is er wel door gesterkt en zelfs in voordeel.

   Voor al die anderen die ooit op de chatbox zijn geweest van WTK wens ik heel veel sterkte toe in hun leven en een paar daarvan zitten in mijn hart als echte vrienden, vanwegen dat het mensen waren die heel eerlijk waren en waar meer je mens kon zijn zonder alle oordelen die er continue zijn.

   @ Guido

   Tja je mag twijfelen aan me of ik vuil spel heb gespeeld, maar dat was eerder naar Gait toe dan naar jou toe, was het al veel eerder van plan, maar toch dankzij mailtjes onderling met elkaar hebben we veel lol gehad, Guido je bent nog steeds voor mij een kei van een vent die ik waardeer en je zit in me hart, dat mensen beweren dat ik jou gebeuren op straat heb gegooid gaat me echt te ver en dit openbaar te publiceren dat het de werkelijke waarheid is, treft me diep.

   Heb besloten om weg te blijven en andere dingen te gaan doen die leuk zijn, sorry dat je verder opgescheept zit met alle Gaitjes en onaardige lui die je zo graag een kopje kleiner willen maken en je overal op andere sites en wblog je graag zo voor schut zetten.

   Hoe meer je het open en bloot laat staan des te meer mensen deze informatie oppikken, of is dat nou precies wat je graag wilt, is dat heel wtk een groot realtime spel is van 1 iemand die een show opvoert met meerdere namen waardoor je zelf continue op het verkeerde been gezet wordt !?

   Mensen ik ga afhaken, kan er een biografie overschrijven en er een film van maken, nee dat ga ik niet doen, ga genieten van het leven in de jaren die ik nog voor mij heb, de paar die ik heb leren kennen persoonlijk, wil ik heel graag nog bevriend mee blijven, want jullie waren mijn mede leerlingen.

   Iedereen heel veel getrol en doldwaze hersenspinsel toe vertrouwd, haal elkaar maar lekker onderuit, want ik ben weg, net als al die mensen die hun lesje hebben geleerd hier op wtk.

   @ HyperAlert

   Bedankt voor je samenwerking en aanvullingen, je hebt inhoud van de bovenste plank, maar je kan idd net als ik ook instappen op het laagste niveau.

   @ Janee

   Bij het zien van jou aanwezigheid, werd ik altijd erg vrolijk en blij.

   @ Aram

   Pruimenlikeur, hahaha je je verhalen en je liefde voor veel zaken deden me toch altijd ontwaken.

   @ Burke

   Bedankt voor je geweldige taal gebruik hier op hoog niveau, ‘we keep in touch!’

   @ Martijn

   Van mensen zoals jij, had ik er nog wel 10 hier willen tegen komen.

   @ Wattenstaafie

   Ga zo door met je comment, geef ze allemaal een schoonmaakveeg, je heb nog genoeg staafies in je doosje zitten.

   @ MarcelW

   Geweldige aanvaller en verdediger, wat een plezant tactiek heb ik van jou over genomen, hele gesprekken deed ons met een grijns afsluiten een een rode neus, mis je toch wel heel erg als een gezonde optimist in het leven.

   @ de rest of the good guys en girls

   Van al jullie werk hier heb ik intens altijd genoten, heel veel gelachen en heel veel gelezen, van de meeste comments genoot ik altijd ten zeerste en ontstak daar altijd in een vrolijke bui.

   Maar aan alles komt ook een eind, dat ik besloten heb, om weg te blijven en elders iets anders te gaan doen, ondanks de Polyneuropathie en de 24/7 pijnen in voeten en onderbenen zonder medicijnen, al 10 jaar gaande, ga ik eens aan me zelf denken, moe van veel dingen die ik haast niet meer kan fysiek, we kappen ermee, want heb geen trek in opgelegde energie van anderen die niet staven aan mijn werkelijkheid.

   Guido keep up the good work!!!

   Aju de Paraplu !

   24.20
  • kees

   @Paul.

   Doei!!

   24.21
  • HyperAlert

   Ah joh Paul neem gewoon eerst even een time out; doe ik ook vaak genoeg, soms duurt zo’n time out kort en soms heel erg lang en soms kom ik ook niet meer terug op een genomen beslissing, maar dat kan je per dag blijven bekijken.

   En over die chat met Gait, stel dat je dat prive nummer wel gegeven hebt, ik bedoel jij zegt dat je dat niet gedaan hebt, nou dan heb je het ook niet gedaan, maar stel dat je dat wel gedaan hebt, nou dan heb jij op dat moment jouw redenen daar voor gehad. Als het voor jou een test is om te kijken wat Gait daarmee doet nou dan heb je nu gezien wat Gait daarmee doet.

   En volgens jouw waarheid heeft Gait z’n beschuldiging verzonnen om jou zwart te maken. Ach met dit soort dingen maakt het allemaal niet zo veel uit. Een Moskofiets rechtbank kan daar een proces van 10 jaar van maken, helemaal niet nodig, totaal overbodig. Ik zeg laat je niets door een ander op voorhand ontnemen.

   Wat je ook zou kunnen doen is dat je wel blijft reageren op wtk maar dat je om de paar reakties een soort strenge biofeedback voor jezelf organiseert. Waarom schrijf ik iets? Aan wie schrijf ik iets? Wat is mijn drijfveer om te reageren? Word je gedreven door emoties zoals woede eenzaamheid of wil je graag de onderwijzer uithangen of heb je erg de neiging om met alles en iedereen een wedstrijd aan te gaan van wie het meeste weet of wie de slimste is of wie het echte lievelingetje van de meester of de juf is, of het zeker niet is maar het wel graag zou willen zijn.

   En als je zware lichamelijke gezondheidsproblemen hebt dan kan je daar ook meer open over zijn, chronische pijnen is voor veel mensen niet voor te stellen hoe dat is dag in dag uit. Ik kan zelf bijvoorbeeld behoorlijke stemmingswisselingen doormaken, is ook niet gemakkelijk.

   Wat ik probeer is op allerlei mogelijke manieren feedback voor mezelf te organiseren. Dat kan door heel autistisch op een race fiets te gaan afzien om op die vrij groffe manier contact met de wijsheid van m’n fysieke lichaam te zoeken. Er zijn nog wel andere bewegingsvormen waar ik veel mee bezig ben. Zelf bedachte Bewegingstherapie maar een ander denkt dat ik maar wat rond wandel of wat onvolwassen rond rijdt op skates, is helemaal niet zo belangrijk wat een ander allemaal denkt. Zoals jij bij je afscheid zo’n hele lijst mensen af gaat waar je wat mee gehad hebt, dat herken ik wel moet ik zeggen, dat raakt me ook wel want daar zit een bepaalde manier van denken en ervaren in die ik wel herken. En de strijd aan gaan met de voor jou verkeerde mensen, dat is zoo jammer, ook herkenbaar maar dat hoeft gewoon niet. En dat je eigenlijk slordig bent met de mensen waar je het meest om geeft; dat vind ik nog het ergste want dat patroon is heus niet alleen bij jou te herkennen hoor.

   Paul weet je wat ons soort mensen zouden moeten durven leren? Heel bewust de juiste mensen leren uitkiezen die als het nodig is heel streng maar rechtvaardig kunnen zijn…. Iemand die het wel goed met ons voor heeft en waarvan jij het kan accepteren als je een harde schop onder je kont krijgt met de beste bedoelingen om even wat te doorbreken, of dat zo iemand met een half woord jou duidelijk kan maken dat je even een time out MOET nemen en dat je dat dan ook accepteert zonder te veel beledigt te raken, dus zonder onnodige paniek in de wetenschap dat het iemand is die het goed met je voor heeft. Echte vrienden kunnen op een goede manier keihard voor elkaar zijn als het nodig is.

   Ach dat soort dingen daar heb ik een behoorlijke ontwikkelingsachterstand in, vooral op latere leeftijd is dat een zware (sociale) handicap en bijna niet in te halen. Wat een ander in dat soort opzichten al lang op z’n zestiende jaar heeft geleerd dat moet ik op latere leeftijd nog ontdekken. Dat word niet geaccepteerd in deze kloten maatschappij, dat weet ik ook wel. Kijk en dan ga ik met m’n hersenknobbel surrogaat oplossingen bedenkingen, dat doet ook niet iedereen, dat heet overleven voor mij.

   Maar 1 geruststelling, ik kan scherp genoeg kijken om te zien dat er genoeg nep volwassenen rond lopen die doen alsof ze in balans zijn maar het ook helemaal niet zijn. En nog wat Paul, los van je chronische lichamelijke pijnen, ik weet dat bij extreme ervaringen er ALTIJD vormen van hersenbeschadiging optreden; dat is niet iets om je voor te hoeven schamen, dat is iets om in kaart te brengen bij je zelf en bij anderen. Ik denk dat er een soort nieuwe psychiatrie moet komen die niet gebaseerd is op de ouderwetse politieke psychiatrie die graag bepaalde mensen achter slot en grendel wil hebben. Er moet een soort bewustwording en emancipatie komen van mensen die ontdekt hebben dat ze mogelijk bepaalde hersen beschadigingen hebben opgelopen, dit kan zijn door trauma’s, door ziektes, door medicijn gebruik, door extreme stress, etc. ;

   het is niet alleen dat een boxer een hersen beschadiging kan oplopen, en als je dat bij je zelf vermoed dan wil dat nog niet zeggen dat je compleet gek bent, integendeel, volgens mij is hier nog heel veel winst mee te behalen. Door de jaren heen ben ik er langzamerhand zelf achter gekomen dat ik zelf ongetwijfeld een bepaalde hersen beschadiging heb opgelopen door voor mij langdurige extreem stressvolle periodes in mijn leven. Het heeft mij veel tijd gekost om daar zelf achter te komen maar het leuke is dat ik onbewust wel met allerlei zelf bedachte therapie vormen heb geexperimenteerd. Dus ik heb mezelf behandeld lang voordat ik bewust was dat er mogelijk iets aan de hand was. Tegenwoordig is er voor allerlei ontwikkelingsproblemen wel een instelling die kan helpen. In onze tijd was er helemaal niets, ja een ouderwetse psycholoog die ook niet veel wist, wat het ook was waar je dacht last van te hebben, het ging wel weer over, niet aanstellen gewoon doordouwen, net als bij chronische sportblessures is dat gewoon doordouwen vaak schadelijker dan afhaken. Ik heb op mijn manier altijd doorgedouwd zonder de hulp die ik nodig had en nog waarschijnlijk nodig heb. Als je van voor bouwjaar 1975 bent dan is dat heel normaal. Wij moesten het tot op de dag van vandaag allemaal maar zelf uitzoeken, hoe erg het ook was, gewoon terug naar de groep waar je op grond van je schoolprestaties was ingedeeld en verder niet zeiken.

   De laatste tijd begin ik te beseffen dat ik vergeleken met de gemiddelde mensen waarschijnlijk een MEESTER OVERLEVER ben. Dat ben ik me nooit zo bewust geweest maar dat begin ik nu steeds duidelijker te zien. Ik kan in de meest benarde omstandigheden overleven. Als er gevaar dreigt dan gaat het Tik Tik Tik in m’n hoofd sneller dan het licht. Dan ben ik een razendsnelle reptiel met een supercomputer die in een halve seconde 1000 scenerio’s door rekent om vervolgens in een split second een beslissing te kunnen maken welke omtrekkende beweging het beste is. Sommige scherpe Mensen zien dan m’n pupillen tot speldenprikjes vernauwen en weten dan dat ik op zo’n moment helemaal strak sta, dan moet je ook niet met mij fukken want dan ga je er aan zonder dat je het in de gaten hebt.

   De juiste mensen zien dat als het mis met mij is. Dat is voor mij bijna routine dat als het mis is, ik merkte het vroeger niet eens bij mezelf, pas later heb ik geleerd wanneer ik link word als mijn lichaam en geest op rood noodalarm staan; veel mensen zien dat NIET, sommige gelukkig wel, door die sommigen heb ik pas een aantal jaar geleden daar wat feedback over kunnen krijgen; voor mij was het normaal om continu op standje red alert te staan, ik wist al niet beter meer. Door die feedback die ik uiteindelijk toch nog gekregen heb op latere leeftijd heb ik nu wel periodes dat ik vaker in een meer ontspannen staat kan zijn.. al blijft het meest ontspannende voor mij een vorm van zware stress die ik mezelf aan doe, de omgekeerde wereld dussz.

   Zo zie je hoe belangrijk het is om niet te sterk te zijn zodat je op die manier continu overal alleen voor komt te staan. Als een ander ziet dat er wat met mij aan de hand is en ik ben het mezelf niet bewust dan kan dat in eerste instantie heel bedreigend voor mijzelf zijn; er klopt iets niet maar wat.

   Nou ben ik in de loop der jaren “toevallig” verschillende mediums letterlijk op straat tegengekomen, zonder dat ik daar op zoek naar was, onafhankelijk hebben verschillende mediums tegen mij gezegd dat het bizarre bij mij is dat tot op de dag vandaag dat diegenen die wel gezien hebben wat er met mij aan de hand is en die ook iets konden doen dat die stuk voor stuk mij niet geholpen hebben. Dat vermoeden heb ik altijd wel gehad, ik voelde mij vaak verschrikkelijk schuldig over iets wat anderen mij vaak geflikt hebben; dat is makkelijker om het op jezelf te betrekken; ergens weet ik wel wie mij door alle jaren heen wel hadden kunnen helpen maar het niet gedaan hebben; vaak projecteer ik dat in de vorm van extreme schaamte op mezelf maar er is ook het bewustzijn bij mij dat er een soort kosmische rekening uit staat voor alle mensen die mij hebben laten verrekken terwijl ze wel wat voor mij konden doen.

   Geregeld is er waarschijnlijk daardoor bij mij een gloeiende onderstroom van woede, ik zoek altijd mensen uit om die onbetaalde rekening alsnog te kunnen vereffennen, kost ontzettend veel tijd en ontzettend veel energie en het werkt niet goed op die manier, dat weet ik nou wel maar de woede blijft vaak onder het oppervlak aanwezig.

   Gelukkig heb ik nog wel wat positieve kanten aan m’n karakter waardoor ik nog steeds aan de goede kant van de gevangenis muren sta, dat wil ik ook graag zo houden. Verschillende mediums hebben door de jaren heen onafhankelijk tegen mij gezegd dat een ander al lang compleet geflipt zou zijn als ze hadden moeten doormaken wat ik doorgemaakt heb en nog. Daar hou ik mij aan vast, dat is m’n trots. Jammer dat ik daardoor vaak lieffe goede eenvoudige mensen over het hoofd zie. Ik zoek absoluut geen kleintjes uit, zo’n Melchizedek die kan mij met 1 pink in 1 seconde volledig vernietigen, geen schijn van kans zal ik daar tegen maken; en toch heb ik de neiging om dat soort types uit te zoeken; heel gevaarlijk;

   het enige wat wel in mijn voordeel is dat ik zo’n type niet uitzoek omdat ik hem of haar op een platte simpele manier afkeur en of haat; het is meer het enige soort klankbord dat nog iets bij mij kan uithalen; zo lijkt het, ik ben er van overtuigd dat dat soort machten van mij weten dat ik geen simpele 1 dimensionale platte hater ben; het pad van Melchizedek komt mij dan ook niet vreemd voor, soort zoekt soort zeggen ze wel eens; Mijn heilige graal waar ik naar op zoek ben is om ooit van mijn verdriet haat woede af te komen;

   volgens mediums schijnt er nog 1 kleine opening te zijn aan de buiten kant van mijn bijna volledig verzegelde kokon; ik heb kennelijk de eeuwigheid genomen voor diegenen die mijn gouden sleutel van Salomon weten te vinden; een soort vloek die ik misschien wel zelf wel gecreeerd heb; een bepaald iets of iemand moet bij mij m’n gouden sleutel omdraaien; dat is nog de enige mogelijkheid dat ik bevrijd wordt kennelijk; de tijd die daarvoor staat is onbepaald; ik schijn er al 2000 jaar mee bezig te zijn..

   welk goed mens is er sterk genoeg voor mIj? wat mij beangstigt is niet zozeer dat ik op deze manier zelf nooit mentaal emotioneel volwassen zal kunnen worden maar wat mij wel beangstigt is dat ik bij de nieuwste generaties zie dat ze er slechter en slechter aan toe zijn; vooral die jongetjes (zoals ik ze noem) verschrikkelijk; zo langzamerhand begint mij duidelijk te worden dat velen van de nieuwe lichtingen er nog slechter aan toe zijn dan ik; hun ogen staan niet goed hun motoriek is niet goed hun hoofd is niet okay hun fysieke ontwikkeling is ver beneden peil; er is iets helemaal mis; bij de dames is het over het algemeen iets minder zichtbaar maar zit ook niet goed; veel zombies erg veel zombies weinig levensenergie, mutantjes vaak in mijn ogen, ik kom gelukkig nog vaak veel jongen mensen tegen; volgens mij beseffen veel ouderen helemaal niet hoe erg de jongste generaties er gemiddeld aan toe zijn. het is wel even in het nieuws geweest dat gemiddeld gezien de jongetjes bijvoorbeeld echt helemaal niet meer mee kunnen komen; bijvoorbeeld op het vwo zitten nog voornamelijk meiden;

   veel ouderen weten helemaal niet hoe erg de jeugd er aan toe is; voor mij staat het vast dat het of met vaccinaties te maken heeft, of … nou ik heb nog wel een heel lijstje in m’n hoofd met andere mogelijke oorzaken …

   24.22
  • HyperAlert

   Het volgende nummer komt nu voorbij, aangezien toeval niet bestaat zal er wel waarheid in zitten, ik zal de clip eens op me in laten werken, misschien kijk ik wel naar een deel van mezelf, spiegelogie van Willem de Ridder; die twee verschillende ogen intrigeren me wel en de tekst zal wel te erg voor woorden zijn, even opzoeken, lyrics keyword google; weet je wat lekker is als je zwaar deprie wordt? zwaar deprie muziek draaien; dat is pas homeopathie!!!

   David Bowie – Life on Mars?

   http://www.youtube.com/watch?v=v–IqqusnNQ

   It’s a god-awful small affair
   To the girl with the mousy hair
   But her mummy is yelling “No”
   And her daddy has told her to go
   But her friend is nowhere to be seen
   Now she walks through her sunken dream
   To the seat with the clearest view
   And she’s hooked to the silver screen
   But the film is a saddening bore
   ‘Cause she’s lived it ten times or more
   She could spit in the eyes of fools
   As they ask her to focus on

   Sailors fighting in the dance hall
   Oh man! Look at those cavemen go
   It’s the freakiest show
   Take a look at the Lawman
   Beating up the wrong guy
   Oh man! Wonder if he’ll ever know
   He’s in the best selling show
   Is there life on Mars?

   It’s on Amerika’s tortured brow
   That Mickey Mouse has grown up a cow
   Now the workers have struck for fame
   ‘Cause Lennon’s on sale again
   See the mice in their million hordes
   From Ibiza to the Norfolk Broads
   Rule Britannia is out of bounds
   To my mother, my dog, and clowns
   But the film is a saddening bore
   ‘Cause I wrote it ten times or more
   It’s about to be writ again
   As I ask you to focus on

   Sailors fighting in the dance hall
   Oh man! Look at those cavemen go
   It’s the freakiest show
   Take a look at the Lawman
   Beating up the wrong guy
   Oh man! Wonder if he’ll ever know
   He’s in the best selling show
   Is there life on Mars?

   24.23
  • Lianne

   @Paul

   Net zoals Hyper maakt het mij niet uit of je wel of niet dat telefoonnr gegeven hebt dat zeg ik toch ook……ik heb geen oordeel.
   Ik wilde alleen duidelijkheid.

   Spelletjes spelen en tactieken daar kan ik helemaal niets mee…….sorry.
   Waarschijnlijk snap ik dat niet.

   Het gaat je goed Paul!

   24.24
  • @ Paul. soms kan inderdaad een time out ook even goed voor jezelf zijn, en op momenten aan jezelf ook even te denken is ook oké. Ik begrijp je zeer goed om ook continue in de negatieve energie van diverse mensen te zitten en te zijn die van alles naar je hoofd slingeren qua woorden dat je niet deugt, dat je shit bent. Zoals je heel vaak omschreven wordt op wtk door diverse mensen, zowel o.a Gait ook een negatieve invloed op je leven kan hebben, en kan ik weten als geen ander. Het chronisch ziek zijn valt ook zeker niet altijd mee. Jammer, dat je stopt, hopelijk is dat niet direct definitief, mede omdat ik vind dat je altijd mooi je verhalen en reacties weet te verwoorden, toch begrijp ik je dus wel dat je stopt en moet je ook daarin tegen gelijk geven.

   @Hyperalert
   Mooie woorden van je dat zou ik tegen jouw willen zeggen. Ik herken des ondanks vele tegenslagen in het leven en ook bepaalde chronische pijnen, de polyneuropathie ook. Hyperalert je bent oké en ook zeker voor jezelf op de goede weg bezig. Volgens mij in het dagelijkse leven lijk je voor mij een goed persoon die vecht en overleeft in z’n leven waar het nodig is en ook weer opkrabbelt mits het soms tegen zit. Paul en jij zouden ook in real time hele goede vrienden kunnen zijn van elkaar en elkaar ook goed kunnen aanvoelen.

   @ aan alle lezers:

   voor degene die denken dat ik Paul ben, hebben het mis. Ik ben geen EGO, maar een EGA tripper.

   24.25
  • Beste Paul, lieve Paul, we keep in contact.

   Heel bedankt tot nu toe voor je steun en toeverlaat, een echte vriend op afstand in 3d, maar zo dichtbij.
   😉

   Ook Burke en Moos zijn goede vrienden waar ik graag contact mee houdt.
   Daarnaast nog vele anderen die ik heb ontmoet en weer verloren ben, ik hou van jullie.

   Voor de rest, Guido, ik blijf reageren, zolang het leuk blijft en ik oprecht interesse heb.
   Ik hoop dat de sfeer weer wat gezelliger gaat worden, er is al genoeg narigheid in deze wereld.

   Liefde is zoveel sterker dan welke emotie dan ook.

   24.26
  • Abranna

   @ Guido,
   zijn dit jouw alter ego’s, (EGA’s) die jouw site op de been moeten houden?

   24.27
  • GuidoJ.

   🙄 Niet naar de bekende weg vragen Abranna..

   24.28
  • Abranna

   Het is een wetenschappelijke tool: wegstrepen.

   24.29
  • Abranna

   En ik heb nog geen conclusies getrokken!

   24.30
  • Burke

   @Paul,

   Ik ben geen fan van definitieve conclusies en stelligheden (dat weet je) maar ik snap je conclusie die je voor jezelf trekt. Besteed je energie in de toekomst op je eigen WIJZE manier! Je kunt het immers maar één keer besteden. En bedenk er is geen strijd te strijden behalve die met jezelf!:-)

   We keep in touch my friend!

   24.31
  • Abranna

   @ Hyper, ik ben erg onder de indruk van wat je laat zien van jezelf en dat je dit laat zien. Daar is moed voor nodig, chapeau….
   Ik zou best nog wel dingen willen zeggen maar dat is toch allemaal te persoonlijk voor dit forum.

   Naar wat ik hier op dit forum van je zie en erbij voel vind ik je een mooi mens. Bij mij heb je een plek in mijn hart veroverd.

   24.32
  • anyoneyouwish

   Misschien ben ik het draadje ook wel kwijt.
   Het lijkt wel dat sommigen hier zitten te schrijven om wat te schrijven al zal deze reactie niet aan de oplossing bijdragen om minder te schrijven.

   Alles is heel simpel:Het is zoals het is….het komt zoals het komt.
   Ales wat we in vroegere levens hebben gedaan is voorbij en hopelijk hebben we er iets van geleerd.

   Je kan wel proberen iets te veranderen om te proberen wat is en komt te beinvloeden, maar uiteindelijk zal het zijn zoals het is.

   Geloof me …..ik heb het jaren ….eeuwen …decennia etc etc etc geprobeerd en toch zit ik op het punt zoals het nu is op het moment dat ik dit schrijf.

   Ik moet toegeven….niets doen leverd niets op.
   Iets doen wel.
   Het resultaat is van zoveel factoren afhankelijk dat dat niet perse vast staat.

   In de Atlantis en Lemurie tijd werd er gecreeerd naar hartelust en zie wat er van over is!

   De essentie is met velen een doel na te streven wat tot vooruitgang leid van het menselijk ras…….maar dat is ook achterhaalt.

   Dus de essentie is om op een lijn te komen voor…………

   Wie dat zonder al te veel woorden kan vertellen is een God….of zijn we dat nu zelf.

   WEBEONE

   24.33
  • @Anyoneyouwish,

   De essentie is er voor jezelf, alles wat je waarneemt wordt waargenomen door jezelf. Wie ben jezelf.

   Het gaat niet om het ego maar wel compleet om jezelf.

   Diep in onszelf is het antwoord op alle vragen waar geen antwoord op te vinden is.

   Dat is essentie. Eén met jezelf, je werkelijke zelf.
   Dat wat is, nu.

   24.34
  • Woehoe. Paultje doet kond van zijn afscheid.

   Tja, Neem me niet kwalijk maar ik zie een breuk. Een trendbreuk. Van alle veren die men hier in elkaars reedt steekt schijnt er geen zo kleurig en in staat te zijn ‘onze’ Paul iets minder ‘raar’ te laten lopen. Hattie dat nummer van Guidood maar niet ‘door moeten geven’. Het doorgeven van nummers is anders geen problemo hier. Evenals het ‘doorgeven’ van goede raad teneinde zichzelf op een niet mis te verstane wijze superieur op te stellen t.o.v. de ‘ander’. Een beetje in het geniep jezelf ophemelen ten koste van een ander is de gebruikelijke ‘usance’ toch? De smeekbeden aan Paul terug te komen, nadat hij natuurlijk een time out in acht heeft genomen, passen in hetzelfde plaatje.
   Bah, bah en nog eens bah. Laat Paul de gelegenheidspauze maar eens gebruiken om onbeantwoorde vragen aan hem te beantwoorden. Heef t het toch nog enige ‘zin’.

   24.35
  • @ Crypto

   wie zegt dat al datgeen een nummer doorgegeven te hebben waar zou zijn, ook al zijn bepaalde bewijzen…Iemand die Paul echter niet kent weet niet hoe hij is en wie hij is, ieder z’n eigen geloof, ieder zijn eigen waarheid. Dus oordeel echter niet over een ander mits men dat persoon niet eens kent. En zou ik eraan toe willen voegen dat Paul altijd bijzonder mooie stukjes schreef en goede antwoorden of reacties wist te verwoorden, iemand met Kennis en een breed beeld op de kijk wat er gaande is en zoal op de artikelen hier op wtk.

   24.36
  • Trijntje Winkel

   @ Moos,

   ieder z’n eigen geloof, ieder zijn eigen waarheid.

   Sorry hoor, maar dat vind ik echt onzin. Het zonder toestemming verstrekken van bepaalde gegevens, zoals privé 06-nummers, IP-adressen en dergelijke aan derden is heel erg not done. Het is dan misschien niet verboden, maar netjes is het allerminst en als Paul dat heeft gedaan, dan heeft hij dat gedaan, dat heeft met eigen waarheid niks te maken, dat zal lekker worden zeg, zo kun je overal wel een draai aan geven.

   24.37
  • Abranna

   @ TW, Moos en Paul zijn alter ego’s?….

   24.38
  • Trijntje Winkel

   Either it is true that something is the case, or it isn’t.
   It cannot be false in the ordinary sense but true in some ‘alternative’ sense.

   Prof. Richard Dawkins

   24.40
 • @ sasasne
  Volgens vriend Johan Oldenkamp is toeval onbegrepen dynamiek, Ik begrijp hem in deze wel. Maar dat wil niet zeggen dat ik alles begrijp van wat hij zegt. Dit begripsvermogen blijkt naar mezelf luisterende daarin blijk ik al vaak te kort te schieten. Ik hoop niet dat je me niet nu gaat aanwrijven dat ik niets van mezelf snap. Waarom ik dit zeg is omdat ik niet anders ben dan jij, althans zo ervaar ik mijzelf en jou.

  23
  • henk

   @Wattenstaafie,

   Ik vind niet dat je tekortschiet als je soms niet kan volgen waar Johan Oldenkamp het over heeft. Je moet ook een beetje kritiek durven te hebben als iemand niet duidelijk is.

   23.1
  • Ja hier is Henk overduidelijk in, de eerste keer dat ik het met hem eens ben…

   23.2
  • Of overduidelijk niet begrepen wordt omdat ik niet bij machte ben hem te begrijpen. Nou ja, ik leer wel nog steeds en hij laat ook nog steeds zien dat hij lerende is net als ik.
   Eerlijker kun je toch niet?

   23.3
  • Zei de Geleerde tegen de lerende leerling in zijn zwarte lerenpak; “Hoe meer ik leer hoe meer ik weet, hoe meer ik weet hoe meer ik vergeet, hoe meer ik vergeet hoe minder ik weet, waarom zou ik dan nog verder leren?”

   23.4
  • @ Paul

   Je gaat het toch niet opgeven hoop ik; leren?
   We hebben elkaar wel gevonden hé? Om van elkaar te leren bedoel ik.

   23.5
  • henk

   @Wattenstaafie,

   je schreef : Of overduidelijk niet begrepen wordt omdat ik niet bij machte ben hem te begrijpen.

   Je hoeft Johan Oldenkamp niet te begrijpen, het is zijn ‘waarheid’, als het jou niks doet, dan is dat niet jouw schuld maar die van hem.

   Ik ben zelf niet spiritueel, maar als je dat wel bent, maak dan alsjeblieft je eigen (creatieve) spiritualiteit o.i.d. en ga niet een of ander vaag figuur ophemelen terwijl je gewoon zelf het beste weet wat wel of niet goed voor je is.

   Ben je het hier ook mee eens Paul ?

   23.6
  • Mijn eventueel aanwezig zijnde spiritualiteit wordt door jouw hier wel mooi in het zonnetje gezet. Dit terwijl ik hiernaar niet heb gevraagd. Het is blijkbaar jouw conclusie en ik neem deze mee. Blijft overeind staan dat ik Johan niet altijd begrijp. Jij hebt blijkbaar gezien je oordeel meer inzicht dan ik en/of Johan. Verkondig deze dan hier ter plekke, mijn oor heb je.

   23.7
  • henk

   @Wattenstaafie,

   Mijn oordeel is dat johan onzin praat.

   Maar veel belangrijker is dat jij van je eigen oordeel hoort uit te gaan en niet dat van mij of iemand anders.

   23.8
  • Dat oor delen wij. En ik ga niet uit van… eerder terug naar mezelf. En ook daar al tref ik het nodige aan waar ik het niet mee eens ben. Maar onzin is een woord welke zolang ik niet alles begrijp niet snel in de mond neem.

   23.9
  • @ Henk

   Ja mee eens, ken Johan, al vaak die man al iets toe geschoven maar elke keer weer is zijn waarheid geheel anders dan de mijne, m.a.w. je krijgt dan een tik uitgedeelt die je niet verwacht, maar nog leuker is dat later je betoog in zijn lezing is opgenomen als zijn werkelijkheid, dan valt me mond open van verbazing.

   @ wattenstafie

   Tuurlijk je leert elke dag weer alleen niet alles gaat er ook in als zoete koek, niet alles is dan ook maar even te bezien, als je dat allemaal zou kunnen bevatten zal je minstens een conehead moeten hebben. Af en toe moet je gewoon keuzes maken wat intressant is en wat niet, dat hangt af wat je ooit eerder mee gemaakt hebt in het leven en wat een ander niet van je kan afpakken.

   En af en toe te veel aan hooi op me vork, moet een stuk minderen om er steeds voor iedereen bezig te zijn.

   Daarom bots ik liever altijd eerst met iemand om dan later met dat persoon tot een betere verstandhouding te komen dan weet je gelijk wat zijn tegen argumenten zijn.

   @ Henk nog, ja was ook even met gamen bezig, Singularity zitten bekijken, ga ik nu naar me bedje toe voor wat snurkwerk, over 5 uurtjes d’r weer uit voor 2 PC klanten, daarom nog zo laat wakker als je het niet erg vind.

   Truste mensen!

   23.10
  • sasasne

   hallo wattenstaafje. Hiermee bedoel ik synchroniteit. verder begrijp ik ook niet zo enorm veel, maar ik weet dat dit kan. ik accepteer, dat ik veel synchroniteiten niet kan begrijpen, dat geeft mij ook rust. het is nu zoals het is. op school leer je dit niet, anders denken staat daarom in de kinderschoenen. soms over gaan op voelen en beleven i.p.v denken, willen begrijpen. (quantumtheorie). film what the bleeb.

   23.11
  • Lianne

   Fill your bowl to the brim and it will spill. Keep sharpening your knife and it will blunt. Chase after money and security and your heart will never unclench. Care about people’s approval and you will be their prisoner. Do your work, then step back. The only path to serenity.

   -Lao-Tze

   23.12
  • Brt

   A life based on quotes a life lived out of context.

   (anonymous grave)

   23.13
  • Abranna

   Ik kan het even niet laten…

   @ Paul, de dingen die jij zegt staan vol met contradictio in terminussen.

   1 voorbeeld: ‘ik leef in het midden, en, daarom bots ik liever altijd eerst met iemand.’

   en zo kan ik nog wel even doorgaan…. Je hebt nog veel te leren Paul, predik ajb niet jouw ‘wijsheid’ als maatgevend voor de ander.
   Een beetje bescheidenheid siert de mens en houdt de weg open voor een andere ander….

   23.14
  • GuidoJ.

   Mooie quote Brt… 🙄

   23.15
  • I often quote myself. It adds spice to my conversation.

   Shaw

   Hanging is too good for a man who makes puns; he should be drawn and quoted.

   Allen

   23.16
  • Lianne

   Wat wil je zeggen Brt?

   Lul niet uit je nek,want het valt volledig buiten de context van dit draadje?
   Of
   je roept maar wat en je weet niet wat je zegt?
   Of
   Je roept maar wat,maar is het is toch jouw waarheid?
   of
   …………………?

   Weet je wat Brt? sla mij gewoon over bij het lezen!

   23.17
  • Trijntje Winkel

   Lianne,

   Bert geeft ook gewoon een quote. Wat is daar mis mee? Ik snap niet dat je daar zo op moet reageren, waar is dat nou voor nodig?

   23.18
  • Trijntje Winkel

   Sorry Brt, ik typte per ongeluk Bert, maar misschien heet je wel helemaal niet zo, misschien heet je wel Burt, of Bart. Bort zal wel niet lijkt me en Birt ook niet denk ik.

   Of misschien heet je wel gewoon Piet!
   🙂

   23.19
  • Brt

   @Trijntje Winkel:
   Geeft niks hoor. Het is eigenlijk een afkorting voor Bobbejaan Rodriguez Theo.

   23.20
  • @ Abranna

   Botsen is anticiperen, is niet gelijk in negatieve zin bedoeld zoals jij dat opvat, botsen is vooruit kijken waar het geen heen gaat.

   http://www.carrieretijger.nl/functioneren/professionele-eigenschappen/anticiperen

   Dat je vast loopt op wat ik schrijf is botsen met je zelf en dan vast slaan opdat je niet open staat voor wat anderen kunnen aanreiken.

   Ook je oordeel stoelt op beperkte kennis van inzicht hebben, leren is alleen voor mensen die bezig zijn met de linker hersen helft, de manifestatie en creatie omvat de rechter hersenhelft, in balans in het midden zijn is beide hersenhelften gekoppeld aan je hart centrum.

   Weinig mensen die je tot deze categorie kunt betrekken hier, die zo zijn en meestal vind je die hier niet terug op deze site.

   23.21
  • Abranna

   @ Paul, je verzuipt in je eigen kletspraat en probeert je er dan uit te redden.

   Geeft niet hoor, je kan gewoon opnieuw beginnen. Schone lei, laat de rest maar zitten. Is absoluut onbelangrijk..blabla….

   23.22
  • Goed zo Abranna, jou hebben we niet nodig om dat doel te bereiken, waarom naar iets toe moeten terwijl ik er allang bivakkeer?

   Ik vergeef het je, accepteer je wie je bent en laat je geheel in je waarde en heb alle respect voor je wie je bent!

   Heb je nog lief ook ook… gek heh ?!

   23.23
  • Paul, gewoon een keer bij je overpeinzingen, overdenkingen, de uitdrukking ‘vind ik’ en/of ‘denk ik’ erbij zetten. Dát maakt een hemels verschil, geloof ik!
   Energetisch laad je de uitdrukking met een heel andere lading, dan wanneer je in een algemene waarheid denkt te spreken. Geloof ik.

   23.24
  • Trijntje Winkel

   @ Brt,

   Geeft niks hoor. Het is eigenlijk een afkorting voor Bobbejaan Rodriguez Theo.

   Agossie! Nou ja, het is nog altijd beter dan Doctorandus John. Dat is net zoiets als Trespassers Will.: http://en.wikipedia.org/wiki/Trespassers_William#Band_name_origin

   Voor degenen die niet bekend zijn met W the Pooh: op het bord bij Piglet’s huisje stond oorspronkelijk “Trespassers will be prosecuted” (Overtreders worden gestraft).

   🙂

   23.25
  • Inderdaad Guido als je vanuit dat gezicht punt dat zo bekijken wilt, je aangegeven ‘leads’ over de ziel dat die uit 12 delen bestaat ontbreekt namelijk elk spoor van het ik zijn, het heeft eerder een overdrachts vorm van het ‘Wij’ zijn.

   Daar ik altijd uit meerdere dichtheids vormen besta hanteer ik altijd zoveel deze middenmoot vorm in het schrijven dan het persoonlijk gebonden EGO regieme, het ik zijn los te laten tot een ander toe tredend colectief bewustzijns vorm waar iedereen zo graag naar opzoek is.

   Dus als je het niet erg vind blijven we liever kleven in dat ‘Wij zijn’ idee, net als het ‘ONS BIER’ imago. Het mee willen doen aan het alles is het ondervinden het al dan de bewustwording van de Ikke ik EGO.

   Mag eigenwijs zijn maar daar mee ben ik ook reeds uniek mee.

   23.26
 • Anthony

  Ik ben de laatste tijd redelijk bekend geraakt met de graancirkels van Janosh. Die graancirkels, zowel de cirkels in de velden als zijn kunstwerken, stralen heel veel liefde uit en doen echt wat met mij.

  Voor mijn gevoel:
  Bij deze graancirkels ontbreekt dat stukje liefde, het stukje schoonheid en gevoeligheid. Nogmaals, het is datgene wat ik voel en dat stukje gevoel heeft mij nog nooit bedrogen.

  Ik denk dat we als mensheid in een overgangsfase zitten en elkaar allemaal (bewust of onbewust) helpen om een stukje vooruit te komen. Dat doen we door te zijn zoals we zijn.
  In alle berichten die worden doorgegeven hebben zowel de “good guys” en de “bad guys” zich te houden aan een universele kosmische wet. Ik probeer daar altijd doorheen te kijken zodat ik toch tot de kern van het verhaal kom en voor mijzelf kan beslissen of de informatie wel/niet zuiver is.

  OffTopic:
  Langs deze weg wil ik Paul nog heel hartelijk danken voor de tip en link die hij op 1 van de forums gaf over Willem de Ridder.
  Ik kon het forum waarop dat stond niet meer terugvinden daarom op deze plek mijn hartelijke dank omdat mijn wereld, n.a.v. de link, inmiddels op zijn kop staat. Maar dat voelt heerlijk.

  22
  • henk

   @Anthony,

   Als je deze cirkels niet mooi vindt, wat let je om er zelf 1 te maken die wel dat gevoel overbrengt waar je naar op zoek bent ?
   Het is niet moeilijk : http://www.circlemakers.org/guide.html

   22.1
  • Trijntje Winkel

   Wat een leuke site Henk! Interessant boek ook. 🙂

   22.2
  • Graag gedaan Anthony, filmpje is nou precies het tegenovergestelde wat men er van zou verwachten, de meeste die langs wippen voor een eigen clubje hebben het boek niet goed gelezen en begrepen.

   22.3
  • Anthony

   @Paul
   Ik probeer er ook altijd mijn eigen draai aan te geven en alleen datgene te doen/volgen wat het beste bij mij past. We moeten er toch zelf achterkomen wat wel/niet goed bij ons past. Ik ben graag wat eigenwijs en volg graag mijn eigen weg en gevoel.

   @Henk
   Dank voor de link. Ik vind jouw opmerkingen op het forum heerlijk ontnuchterend. Zet mij weer met beide benen op de grond :-). Ik begrijp je.

   22.4
 • Léon

  Ik vraag mij enkel af; WELKE fysieke voorbereidingen dient een mens te nemen? Welk tijdsbestek gaat eraan vooraf om dat te bereiken? En wat als de geestelijke rijpheid word tegengehouden door de fysieke stramien van het lichaam? immers het vlees is zwak daar de geest een rijpheid kan hebben! Waar ligt dan het “break even point” Want als men als individue er geestelijk van overtuigd is dat hij/zij klaar is voor zo’n kosmische interventie, maar elke dag leeft alsof het de laatste dag is, is dat per definitie niet een al te beste fysieke voorbereiding. Daarentegen kan het ook een bewuste keuze zijn om zo een voorbereiding te treffen in het vertrouwen op het fysieke voertuig! Dus nogmaals Hoe zou dit worden afgewogen en wat zijn de randvoorwaarden? Gaat het dan niet tegen de vrije wil in ( de hoogste wet der mensen ) als iemand geestelijk wel zou willen maar fysiek niet de voorbereingen zou hebben getroffen zoals verzocht? Daarom WAT zijn die voorbereidingen??

  MvdG Léon

  21
  • Volgens mij valt er niets voor te bereiden omdat we niet weten waarop we ons moeten voorbereiden. De toekomst ontwikkelt zich naar gelang wij onze stappen zetten, onze beslissingen nemen en onze ervaringen hebben. Ieder moment is er een nieuwe toekomst en is de oude toekomst al weer weg.
   Uiteindelijk weet je pas wat je moet doen als de toekomst er is, dus in het n u en alle voorbereidingen daarop zijn zinloos omdat niemand weet wat er komt. Op het moment dat het zover is neemt de intuitie het van je over net zoals je in levensgevaar bent.

   Ik vertrouw erop dat dat wat de bedoeling van mijn leven is dan gebeurt en als dat doodgaan is dan is dat zo, als dat leven is dan is dat zo. Het is de bedoeling dat we vanuit ons zijn gaan leven en ons niet meer laten leiden door buitenaf. Dus kijk naar binnen en laat je niet leiden door angst maar door ieder moment aanwezig te zijn.

   Zo leef ik en zo zie ik het en als er angst komt mag het er zijn maar ik zal in die toestand geen overhaaste beslissingen nemen. Kijk uit voor twijfel, want dat nekt je.
   Mag er zijn en laat je aandacht er op vallen.
   Ik persoonlijk vertrouw niet op andermans channelingen. Ik kijk om me heen en zie wat is en reageer.
   Heb jij naar diegenen geluisterd die zeiden dat je een griepprik moest nemen? Niet, waarom zou je dan vertrouwen op mensen die zeggen dat we ons moeten voorbereiden, waarop dan? Let it be van de Beatles was nog zo’n gek liedje niet en past volledig in deze tijd.
   Je bent zelf een hoger bewustzijn, maak contact en overleg.
   Voor ieder zal de voorbereiding als die er al moet zijn anders zijn.

   21.1
  • Ik vind dat er door websites als o.a. WantToKnow wel iets duidelijk wordt gemaakt: Duidelijk wordt gemáákt zeg ik met nadruk en ik bedoel dat we dit met z’n allen doen. Mensen blijken het niet allemaal met elkaar eens, voelen zich geroepen om hun geluid te laten klinken in de hoop weerklank te vinden. En dat is ook nuttig en broodnodig nodig: weerklank vinden bij elkaar. Nu nog de juiste toon vinden welke door iedereen zal worden mooi gevonden. Waar we het hier over hebben is onderdeel van groeiend bewustzijn, we worden met horten en stoten wakker zo lijkt wel. Al die uitwisselingen en al die tegenstellingen zijn uiteindelijk onlosmakelijk symptomen van collectieve groei. Althans, zo zie ik het.

   21.2
  • Abranna

   @ Riet,

   “Ik kijk om me heen en zie wat is en reageer.”

   Dat wat om je heen is, is niet altijd wat het lijkt te zijn.
   Ik denk dat het verstandig is om ook gewoon ‘na te blijven denken’, bestuderen en meningen van anderen vragen. Want je kan niet altijd je eigen ogen en oren vertrouwen toch?

   In ieder geval: ik doe het liever samen.

   http://www.youtube.com/watch?v=ZyQjr1YL0zg

   http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/the_beatles_en_pavlovs_klassieke_conditionering

   21.3
  • sasasne

   fysiek: rustig blijven, vertrouwen in jezelf, in het leven, waarom je hier NU bent. je hele leven is niets voor niets geweest. in vertrouwen en rust afwachten. Zo weinig mogelijk angs voor de situatie waar je in terechtkomt. denken om je ademhaling. blijfen luisteren naar en geloven in jezelf (intuiitie). materieel: meerdere flessen, een dekentje water, een veilige schuilplek, misschien iets te eten voor drie dagen. We zijn ons er niet bewust van vaak, dat we al ruimtereizigers zijn, op die r
   http://www.wanttoknow.nl/

   21.4
  • sam

   Hoi Léon,

   Toen ik net met dit materiaal bezig was, deed ik niet anders dan in rondjes rennen om info te zoeken over wát ik nou moest doen om mee te kunnen “ascenderen”, “vliegen” en “verlicht” raken.

   Ik moest en zou mee gaan met de lichtwerkers en wilde vooral niet de toekomstige boot missen en dus ook “speciaal” of “goed genoeg” willen worden.

   Nú, een paar jaar later ( en of dat ook dé waarheid is, weet ik niet;))ben ik me steeds meer gaan beseffen dat ik ( en eigenlijk iedereen op deze planeet en daarbuiten) precies goed is zoals hij / zij is.

   Jezelf leuk vinden, ook al heb je dingen die je misschien zou willen verbeteren aan jezelf (niet meer sjaggie zijn, meer sporten, gezonder eten, minder willen oordelen), is en blijft DE KERN van de hele zaak.

   Als je denkt te moeten gaan mediteren of te gaan yoga-en omdat “men” zegt dat je dan sneller verlicht/geascendeerd zult zijn, ga je dingen doen die je ongeloof in je eigen perfectie bevestigen. Het wordt een verplicht iets en wellicht een angstig iets…want ow jee, wat als je niet genoeg oefent dan ga je misschien wel niet mee naar de 5e dimensie of hoger…

   Geloof me…het hele punt is dat je jezelf (leert?) aardig en leuk vinden en met vergevingsgezindheid aan je mindere kanten werkt. Als je daar een punt van tevredenheid in hebt gevonden, dan krijg je steeds meer momenten van ultiem geluk en dankbaarheid en weet je gewoon dat wat er ook gebeurt (zoals Riet) al aangeeft..het allemaal en helemaal goed is, want je bent nooit alleen. Je hebt je innerlijke kracht al gevonden en dát is nu net (mijn inziens hoor) wat het hele ascenderen inhoudt.

   Jezelf een aardig en leuk mens vinden, want dan doe je vanzelf aardig naar andere mensen en dat voedt je innerlijke geluk weer, ga je nog meer mensen helpen/aardig doen, groeit je innerlijke kracht nog meer, sta je weer sterker om je mindere eigenschappen af te leren ( die vanzelf al beter zijn geworden) etc etc…en zo kom je in je eigen kracht en heb je het helemaal niet meer nodig om dingen te MOETEN doen.

   Je doet ze dan misschien nog wel, maar dan omdat je ze leuk vindt of omdat het prettig voelt voor je lijf en geest.
   De intentie erachter is plezierig ipv moeten.

   En dát is waar het – volgens – mij om gaat. 😉

   21.5
  • Hoi sam, niets aan toe te voegen. Kort gezegd, eens ben ik met hoe jij jezelf en mij ziet. Niet dat ik dezelfde weg heb bewandelt maar ik kom je nu wel hier tegen en het voelt als herkenning. Waarom ik dit zeg weet ik ook niet precies, maar ben wel blij dat ik het gedaan heb.

   21.6
  • sasasne

   volgens mij kun je met een hoger zelf ook afspraken maken: ik wil die en die persoon tegenkomen, of ik hoop dat hij of zij belt, geen autoongelukken, begeleid mij bij de timing ter voorkoming. als dit of dat gebeud ooit, wil ik daarbij niet of juist wel aanw. zijn. probeer maar uit! ga maar organiseren! en niet alles afschuiven op toeval! veel plezier. p.s. dit is mijn serieuze kant!

   21.7
  • En voor de puristen: een ‘t’, thee met een ‘d’ smaakt, ruikt, proeft hetzelfde, en je mag er van genieten.

   21.8
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.