Advertentie

-UPDATE- Bush-familie krijgt dagvaarding bij GHWB-begrafenis..!!?


x

10 december UPDATE

zie onderstaande 2 YT-filmpjes

x

x

Bush-familie krijgt dagvaarding

bij GHWB-begrafenis..!!?

2018 © WantToKnow.nl/be

x

In onze ogen, een vreemd artikel dat we hier plaatsen, omdat we niet preciés weten wat hier speelt, maar het toch met je willen delen. Want we weten wel weer wat er ‘ongeveer’ aan de hand is.. Spreken we in raadsels? Dat is niet zo vreemd, want het gaat over de daden die Q-anon; daden die hij gezegd heeft te zullen verrichten als de tijd daar is. En kennelijk was de tijd daar, precies op D5..  Of in gewonen mensentaal: 5 december.
Weet je (nog) niet precies wie of wat Qanon voor beweging is, dan raden we je zeker aan, dit wel eerst te gaan bekijken (HIER), want het wordt deze decembermaand, in ieder geval een maand van voorspelde zaken zoals hieronder er een van wordt getoond. In ieder geval is het hele verhaal uitermate fascinerend, wanneer je in dit geval naar de non-verbale communicatie kijkt, die hier aan ons wordt getoond..!


De begrafenis als sleutelmoment..
Voor mensen die de berichten van Qanon volgen, is het een dagelijks gepuzzel van informatie in elkaar passen en ontcijferen, in deze of omgekeerde volgorde, om te begrijpen wat er nu weer speelt. De berichten van Q zijn kort en zakelijk, tonen geen emoties, anders dan ontsteltenis bij bijvoorbeeld smerige zaken die door de voormalige politici zijn verdoezeld, goedgekeurd en/of zélf begaan. Moordpartijen en kindermisbruik bijvoorbeeld, zorgen bij Q voor veroordelende teksten.

In dit kader werd er al lang door deze Q-Anon, waarvan men inmiddels beseft dat het een team moet zijn en niet één persoon oid, gecommuniceerd, dat op D5, wat algemeen werd gezien als 5 december, een actie zou plaatsvinden, waarbij een grote slag geslagen zou gaan worden. Fascinerend genoeg, was dit vér voor de begrafenis van George Herbert Walker Bush, of Bush sr. Of degenen die onderwerp zijn van de acties van QAnon, ook wisten, dat D5 voor 5 december stond, is wel aan te nemen..!

Wellicht heb je deze begrafenis van een afstand gevolgd en ook gezien dat het één grote poppenkast was van ‘vaderlandslievende’ Amerikaanse politici die afscheid namen. Zien en gezien worden was kennelijk ook hier weer het credo.. Qanon had beloofd dat er begin december, later verfijnd naar D5, 5 december dus, een grootschalige operatie zou plaatsvinden in het kader van het schoonmaken van het moeras..

De foto’s die we je hieronder laten zien, zijn een soort stripverhaal, waarbij de volgorde vanzelfsprekend essentieel is. Op het moment dat de kist van Bush sr. wordt weggereden, blijken agenten die op de rij áchter de familie Bush zaten, dagvaardingen (?) te hebben uitgedeeld aan met name de ander ex-president Bush, de levende George W. Bush. De beelden zijn gemaakt met stills van video-opnamen van CCTV-apparatuur in de kerk. We herhalen nogmaals, dat we ook niet preciés weten wat er speelde, maar de gezichten spreken boekdelen.

De agent schijnt met de linkerhand/arm iets uit te reiken (handoff)

Een eerste blik op het document door Laura Bush. George W. Bush verborgen achter de lijkkist

 

 

 

 

 

Joe Biden (ex-vice-president onder Obama) en Hillary Rodham Clinton ook gedagvaard/notification?
Kijk naar de volgende 3 foto’s waarop ook weer die verbazing te zien is, bij Joe Biden, de voormalige vice-president onder Obama. Waarschijnlijk reikt HRC de notification uit aan Joe Biden, nadat ze deze brief in de kleine geelkleurige envelop, heeft gelezen. De ontsteltenis is ook hier weer te zien, met name op het gezicht van Joe Biden..

 

 

 

Het enige wat ons hier nog staat te doen, is afronden met de woorden, die altijd onder een stripverhaal staan.. Wordt vervolgd. Of beter wellicht:

Wordt ongetwijfeld vervolgd’..!

* * *

UPDATE 10 DECEMBER

Deze nieuwe uploads op YouTube geven in detail een duidelijk beeld van

de ‘verstopte’ kleine enveloppen

in de grotere uitvaartdienstboeken.

Kijk hoe in de eerste video, oud-president Jimmy Carter verbaasd is,
dat er in zijn ceremonie-boek geen envelop zit..!

Aan de andere kant van het middenpad in de kerk, in de voorste rijen, zijn Laura en George W. Bush aanwezig, met naast hen hun zoon Jeb Bush. Wanneer de doodskist voorbij gereden wordt door de leger-uniformdragers, geeft de kale secret-service-agent een envelop aan George W. Bush, die hem ongelezen doorgeeft aan Laura Bush. Zij opent de brief en deelt de inhoud met Jeb Bush, die vervolgens, binnen enkele seconden TOTAAL ontredderd raakt, waar hij enkele momenten ervóór nog met opa George HW was…

44 gedachten over “-UPDATE- Bush-familie krijgt dagvaarding bij GHWB-begrafenis..!!?

 1. Natuurlijk, je mag een mening hebben over Trump, maar als die uitsluitend is gebaseerd op wat je in de gevestigde media hoort en ziet, dan wordt het tijd dat je ook eens naar de andere kant van het verhaal kijkt. Een verhaal heeft altijd twee kanten en iedereen weet inmiddels toch wel dat de gevestigde media voornamelijk propaganda en nepnieuws verspreiden als het gaat over de belangrijkste zaken op deze wereld. Bekijk de volgende korte video’s (met NL ondertiteling) eens en bedenk dat het zomaar de waarheid kan zijn en dat dat de reden is voor het zwart maken van Trump door de Deep State via hun mediakanalen.

  We roepen allemaal om gerechtigheid, om af te rekenen met de stelende en bedonderende elite en voorlopig lijkt het er nog steeds op dat Trump exact doet wat hij ons beloofde, namelijk het oprollen van juist dat schorem! Een dergelijke operatie kost veel tijd (jaren) omdat de Deep State overal zijn tentakels in heeft, en zij bezitten dus nog steeds veel macht. Vandaar dat er niet veel openheid door de regering Trump wordt gegeven over hoe ver men is en welke stappen er genomen gaan worden. Je zou dus kunnen denken dat er weinig gebeurt, maar niets is minder waar. En bedenk je goed, het is geen schande om je mening te herzien!

  WIJ ZIJN HET PLAN!
  https://youtu.be/G292xzYHQ8w

  HOE AMERIKA BIJNA WAS GERUÏNEERD DOOR CRIMINELEN
  https://youtu.be/QWlUuiXhXgI

  1. Paul.
   Zoals het er nu voor lijkt te staan zijn teveel mensen op de hoogte van waar de meeste regeringen naartoe werken namelijk een NWO en dat roept veel weerstand/verzet op bij het volk dat zij juist willen overheersen en dan kan ik me voorstellen dat zij dat niet wenselijk vinden.Wanneer je mensen kunt laten denken dat je goed doet krijg je makkelijker steun van die mensen.Nog steeds heb ik grote twijfels over Trump en het is nog steeds goed mogelijk dat hij ook bij die NWO hoort. De hele EU is gewoon een fascistisch instituut en veel verschil tussen fascisme en communisme is er ook niet.
   We zien dat Trump en Putin best wel vriendjes zijn en daar ben ik bevreesd voor. Nou heb ik ergens gelezen (helaas weet ik niet meer waar precies) dat ze het eerst zouden doen gelijken of dat er verbetering zou plaatsvinden om vervolgens de grote klap uit te delen waardoor de meesten in één keer murw geslagen zullen worden. Het zijn toch feiten dat hij ook veel beslist wat in het voordeel van de elite is? Het erkennen van Jeruzalem als hoofdstad van Israel
   Het blijven steunen van het industrieel militair complex en financiele steun aan Israel

   Bedrijven beleven in de VS hoogtij dagen In mijn hoofd blijft ook die Hier (rabbi) naar voren komen die bij zijn inauguratie aanwezig was terwijl er verhalen de ronde doen dat die rabbi bij zeer duistere praktijken betrokken zou zijn tot in Belgie aan toe.
   In bepaalde kringen moet men bereid zijn om offers te brengen misschien dat Bush er daar één van is?
   In de protocollen staat dat republikeinse wetten zullen worden doorgevoerd en Trump is republikein.

   Tot nog toe zijn er wel mensen opgepakt ivm mensenhandel,kindermisbruik enz maar de echt groten die zich er schuldig aan maken lopen nog steeds vrij rond.
   En wat ik me nog steeds afvraag is waarom ze Trump de kans hebben gegeven om presidentskandidaat te worden wanneer ze de kans lopen zelf het slachtoffer te worden van hem?(ook in de protocollen staat beschreven dat zij alles controleren dus ook hebben zij de controle over lieden die op de hoogste posities terecht komen).

   En vergeet niet dat ook zij achter de schermen weten dat het verhaal over bv 9/11 steeds meer onder druk komt te staan omdat mensen het niet meer geloven wat kan betekenen dat ze daar geen last meer van hebben wanneer de echt schuldigen opgepakt worden (zeg maar geofferd worden).Trump is dan in één klap de held en zal niets meer fout kunnen doen.Pas als de Rothschilds en bv de Rockefellers worden opgepakt denk ik dat je dan wel mag geloven dat Trump aan de goede kant staat.

  2. Paul speciaal voor jou!

   “The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and fiction (i.e., the reality of experience) and the distinction between true and false (i.e., the standards of thought) no longer exist.”

   Hannah Arendt

  3. mc dit staat bekend als het onbezielde onverstand, en toch zit er ergens een drijfveer, religie misschien !

  4. Wij de Gillet Jaune gaan Merkel vast zetten om Marakesh terug te draaien deze oude Joods Vrij Metselaars dame, verkoopt als laatste politieke daat de Europese cifilisatie aan de hoogste bieder, onze aards vijand sind het bastion van het Chriselijke denken, Byzantium
   is gevallen, de Islam !, die eerst het Christendom met verspreide Pest had omgebracht, en daarna de rest makkelijk kon afmaken, dit gaat weer gebeuren, verkoop je jas en koop een wapen het staat in de bijbel geschreven, het kwaad is onder ons, het sust ons inslaap met allerlei onderwerpjes die er in wezen niet toe doen !

  5. Jenne, ja euhm Merkel…en de rest van de leiders zijn natuurlijk ook maar poppetjes en de poppenspelers hebben blijkbaar geen moeite mee (sterker, ze vinden het leuk) wanneer zich de poppetjes zelf in de haren vliegen, bestrijden tot zelfs het uitschakelen aan toe.
   Gisteren overleed William Blum, een man die veel voor het latere investigative journalism betekende. https://en.wikipedia.org/wiki/William_Blum

  6. Hoe Amerika the USA bijna was geruïneerd door criminelen, nou ik ken de USA al van heel lang geled’en, net als Nederland, nou ik kan U mededelen dat er van die landen die ik gekent heb, weinig of niets is overgebleven, de mooiste graadmeter is de muziek, de kunst, literatuur, en ja je gut gevoelens, bijvoorbeeld ieder één valt over Rutte, ik ook maar vele malen erger is het dagblad de Telegraaf, die dagelijks zijn shit over de domme Nederlandse ganzen uitstort, ja en wordt gelooft, maar O.K. en dan mc lees eens Kurt Vonnekut oprichter met en van Trutgdig. com een heel wat meer integre mijnheer als Blum, ook Joods maar wel van het goede soort, Amsterdammer nee New Yorker ongeveer het zelfde voor de kenners dan, groet !

 2. @Paul Harmans,

  Fijn dat je de video’s vertaald hebt voor mensen die geen engels spreken. Fantastisch gedaan.
  Ik kende ze al. Sinds jaren houdt ik een archief bij van video’s en artikelen die betrekking hebben op het wereld- en buitenaardese leven en gebeuren en heb momenteel ongeveer 7700 video’s en ruim 6800 artikelen w.o. patenten. De honderden pdf’s nog niet meegerekend. Als je terug leest dan zie je hoe lang het heeft geduurd voordatdat de mensen een beetje wakker geschud konden worden.

  Voor patenten waar ze ons mee manupuleren zoek eens naar Hendricus G. Loos:

  Patents by Inventor Hendricus G. Loos
  https://patents.justia.com/inventor/hendricus-g-loos

  Mind control patents by Hendricus G. Loos #MKUltra
  https://www.youtube.com/watch?v=ZC_YycXrdpw

  COG – “Hendricus G Loos”: Inventor & EMF Patenter (Satanism/Draconians)
  https://www.youtube.com/watch?v=TozPiQ4ZoFc&t=1s

 3. In de ‘envelop’ zat gewoon een leuke foto van George HW Boef met een bedankje voor het doodzwijgen van vunzige dingen, of het was gewoon een foto ter herinnering.

  Hier iets belangrijkers:
  http://www.voltairenet.org/article204264.html
  Washington heeft Ottawa gevraagd om Meng Wanzhou te arresteren en uit te leveren. Deze jonge vrouw is de financieel directeur en dochter van de oprichter van Huawei, de Chinese Telecom Giant. Ze werd op 6 december in Canada gearresteerd.

  Het motief voor de oorlog die Washington heeft gevoerd tegen Huawei is diepgeworteld en valselijk zijn de rechtvaardigingen.

  De kern van het probleem is dat het Chinese bedrijf gebruik maakt van een encryptiesysteem dat voorkomt dat de NSA haar communicatie onderschept. Een aantal regeringen en geheime diensten in de niet-westerse wereld zijn begonnen zich uitsluitend uit te rusten met Huawei-materiaal en doen dit om de vertrouwelijkheid van hun communicatie te beschermen.

  De dekkingen/verontschuldigingen voor deze oorlog zijn diefstal van intellectuele eigendom of subsidiair, handel met Iran en Noord-Korea, en het schenden van de mededingingsregels door nationale subsidies.

  The Five Eyes is een systeem van elektronische spionage door Australië, Canada, de Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland en het Verenigd Koninkrijk. Zij zijn begonnen Huawei uit te sluiten van hun veilingen.”

  1. MC.
   Dat deze dame ineens gearresteerd is roept natuurlijk vele vragen op bij mensen die willen weten wat er aan de hand is,maar ik vrees dat we nooit achter de waarheid zullen komen.
   We kunnen wel bepaalde ideeën hebben maar dat blijft gissen natuurlijk.
   Huawei is een technologie bedrijf en er wordt gesproken over spionage door de Chinezen waar anderen moeite mee lijken te hebben.
   Het volgende wat ik schrijf is niet meer dan een gedachte dat bij mij opkomt wat niets hoeft te betekenen.
   We weten dat de ramp met mh 17 tot op de dag van vandaag nog veel in het nieuws is omdat er nog veel gebakkelei is over wat er precies is gebeurd.
   Nou meen ik mij te herinneren dat bij de ramp met mh 370 Chinezen aan boord waren die ook aan de top van technologische bedrijven stonden en dat er zelfs sprake was van een strijd tussen bepaalde lieden om die bedrijven in bezit te krijgen.
   Dat roept dan weer de vraag op of deze arrestatie daar mee van doen heeft?
   https:// http://www.theguardian.com/world/2018/feb/06/mh370-search-ship-disappears-for-three-days
   Globalresearch schrijft het volgende:”They have made sure that all information received has bin hidden from the public,even our government-but why?”
   https://www.globalresearch.ca/eternal-disapearance-airliner-mh370-and-the-hangar-gossipers/5641663
   Zou het kunnen dat deze arrestatie en de verdwijning van mh 370 iets met elkaar te maken hebben? Is dit een spel dat al langer gaande is?

  2. MC 3.1 :
   Een bron met bijkomende info :
   https://kingworldnews.com/did-a-rogue-government-official-orchestrate-huawei-arrest-to-sabotage-trump-and-xi-trade-talks/
   met citaat :
   “And here’s further food for thought: It’s entirely possible the catalyst for all the craziness was an under secretary of the Treasury you’ve never heard of, possibly acting under the influence of her husband who, by the way, according to the Internet, she has never publicly acknowledged being married to, for reasons I’ll touch on below. The chief evidence that they are married is that they give the same address as their residence and that she disclosed on an ethics form she had an investment in his personal company………
   Down The Rabbit Hole
   Now for what I know, all of it gleaned from Internet sources, about the aforementioned under secretary of the Treasury. Born in Israel, her name is Sigal P. Mandelker. Her CV includes an internship with Supreme Court Justice Clarence Thomas, a partnership at the prestigious Proskauer Rose law firm, and various government jobs. In March 2017, Trump nominated her to be under secretary of the Treasury for terrorism and financial intelligence. The Senate confirmed her by a 96-4 vote……….
   en het besluit :
   Is all of this enough to say that the arrest of Meng was engineered by Mandelker acting as a rogue agent? Probably not. But is it possible, or even plausible, based on the little bit of evidence available on the Internet? I would say absolutely. The most likely motivation would be to upset the trade talks and make sure we continue the Cold War with China.
   .(=einde citaten).
   In de tekst in de link is er ook een analyse van de financiële en economische aspecten van de problematiek. Ik zie hier dan ook de “deepstate….” in volle actie, waarbij Trump voor schut gezet wordt. Een Trump die meer en meer in de macht zit van deze deepstate. Het grootste gevaar voor hem zit binnen in huis….!! Dit doet mij denken aan Biedermann und die Brandstifter!!

  3. Arnold, uiteindelijk heeft alles met alles te maken….
   Wat ik eraan toe kan voegen is, dat de Prof. Zhang duizend(en) patenten op zijn naam heeft staan, en vooral in de 5 G technologie ontwikkeling uitblinkt, kwantum computing, hij kwam in aanmerking voor nominatie voor de Nobelprijs. Hij viel uit een hooghuis in de VS op 1 december, 55 jaar oud, blijkbaar depressies en was ook op weg naar de G20 top in Argentinië, net als die Huawei dame, die ook op weg naar G20 een tussenstop in Canada had, op weg naar Buenos Aires. Daar werd ze in opdracht van de VS gearresteerd en zit sindsdien vast.
   Tegelijkertijd is ook op 1 december een brand in het Nederlands bedrijf ASML die voor Huawei iets belangrijks ontwikkelen/produceren en dat zal nu maanden, wellicht jaren meer tijd kosten.
   Dat alles staat in de link. (als je het liever in het Nederlands wilt lezen dan kan ik je deze vertaalsite aanbevelen. https://www.deepl.com/translator )
   https://www.moonofalabama.org/2018/12/neocons-sabotage-trumps-trade-talks-huawei-cfo-taken-hostage-to-blackmail-china.html#more

   Ik zie dit alles in het perspectief van een economische oorlog, maar blijkbaar gaat dit buiten Trump om, zo het artikel, waar ik dus een vraagteken zet omdat anders die hele figuur Trump geen hout zou snijden, dan twittert hij ook niet zelf? Moeilijk voor te stellen.
   Verder is het hoe je schrijft, we zijn er niet bij, weten geen details. We zijn aangewezen op onze eigen antenne, onze intuïtie en onze tot nu toe opgedane kennis en levenservaring om een poging te mogen doen. 😉

  4. Dag Sub Rosa, ik zie nu pas je reactie, grappig zo lezende past mijn reactie aan Arnold ook ergens op die van jou. 🙂

 4. Arnold2,
  Ik denk dat we op zelfde zender zitten want wat men steeds onderschat is de ongelofelijke sluwheid waar men zich van bedient. De rol van de ouwe bush is uitgespeeld en daarmee ook die van zoonlief. Maar de laatste rol die hij en velen met hem mogen spelen is die van offerdier om het doel te bereiken. Dat noemde je ook al en is ook de reden waarom ze zo bleek om de neus werden. Niet dat ze de justitiële consequenties vrezen, wel de binnen de eed te aanvaarden terechtstellingen, dienstbaar aan baphomet.

  Trump zie ik helemaal niet als Heiland want de kliek welke in 46 lagen boven de president staat met Majestic aan de top gaan nooit hun werkelijke nederlaag ensceneren. Ik zie meer een Openbaringen van Johannes scenario ontvouwen waarbij er ‘zo maar’ een redder opstaat waarvan het lijkt alsof de redding nabij is maar dan plotseling de bron van de Nwo zelf is. Volgens dezelfde tekst zou het hem dan gegeven zijn een tijd en halve tijd o.i.d. te regeren. Het is inderdaad vreemd dat de fundamentele spin in het web, het geldstelsel onder de Fed nooit genoemd wordt en in die zin buiten schot blijft. Als een niet gristen zou ik zeggen; Laat maar komen die Jesus!

  1. robvdz.
   Telkens meen ik te signaleren dat voor hen achter de schermen het niet zoveel uitmaakt wat regeringen doen zolang de voor hen belangrijke zaken maar uitgevoerd worden.
   Naar buiten toe doen ze het vaak lijken of er meerdere kampen zijn met verschillende meningen maar het verleden heeft laten zien dat dat voor hen geen rol speelt omdat ze van alle walletjes eten (vriend en de zogenaamde vijand zoals dat ook in de oorlogen gebeurd is wat je kunt lezen in het boek van Jaques R Pauwels).Wanneer er toch een kink in de kabel komt wanneer een partij bv de poot stijf houdt dan blijkt het zelfs voor een Belgische premier mogelijk te zijn om die partij weg te sturen en ZELF TWEE LIEDEN daarvoor in de plaats aan te wijzen zodat in dit geval in ieder geval dat Marrakesh Migratie Pact ondertekend kan worden zoals ik al eerder schreef dat dat hoe dan ook moet gebeuren.
   https://nos.nl/artikel/2262641-premier-michel-gaat-door-zonder-n-va-bewindslieden.html

   In Nederland is het nog makkelijker want daar zit de oppositie er voor spek en bonen bij en zolang de coalitie elkaar blijft steunen kan Rutte doen wat hij wil en ook hij gaat dus dat Marrakesh Migratie Pact tekenen.Later wanneer migranten verkrachten en geweld gaan gebruiken tegen ons dan zullen ze gaan roepen dat ze dat nooit hadden kunnen weten (vreemd dat anderen dat wel zien aankomen) maar goed door de ondertekening van dat Pact heeft het eigen volk bijna geen rechten meer terwijl de migranten wel steeds meer rechten hebben.Denk ook aan bv de ondertekening door Balkenende van het Lissabon verdrag wat op wijziging van 16% niets voorstellende regeltjes precies hetzelfde was als de grondwet waar Nederland NEE tegen heeft gestemd,en natuurlijk het associatieverdrag met Oekraine waar een meerderheid ook NEE tegen had gestemd.

   Kijk ook eens naar wat er nu in Frankrijk gebeurd met de gele hesjes waar de Franse regering 89.000 politie mensen inzet en mensen op voorhand al arresteren en ook komen er beelden van studenten naar buiten die aan executies doen denken alleen omdat mensen voor hun rechten opkomen en omdat mensen nauwelijks of niet meer rond kunnen komen en zelfs geen cadeautje voor hun kinderen meer kunnen kopen voor sinterklaas of kerst.In heel Europa worden gewone mensen schofterig behandeld en van hun geld en rechten bestolen en nog willen de regeringen beweren dat ze het volk vertegenwoordigen.(Dat doen ze dan wel op een erg merkwaardige manier).Mijn mening is dan ook dat regeringen TEGEN het volk zijn en een heel andere agenda hebben dan ze naar buiten toe doen uitbrengen.

  2. Ondanks dat de kamer met veel vragen blijft zitten gaat Rutte gewoon tekenen onder dat merrakesh Migratie Pact en niemand grijpt in.Waarom worden die vragen niet eerst beantwoord? https://nos.nl/artikel/2262061-kamer-akkoord-met-marrakeshpact-maar-veel-partijen-houden-vragen.html
   In Belgie sturen ze gewoon een partij weg en in Nederland worden vragen niet beantwoord maar dat speelt geen rol als dat ondertekenen maar door gaat.
   Vervolgens ligt er al weer een nieuwe roep om een nieuwe/andere wet klaar.
   https://nos.nl/artikel/2262384-parlemenariers-pleiten-voor-europese-magniski-wet.html
   Alles verslechterd (wat te zien is aan de toenemende protesten door heel Europa) en veel wetten zijn al veranderd of geschrapt en zelfs grondwetten worden niet meer gerespecteerd en ze blijven maar doorgaan en dat lijkt steeds vaker en vooral sneller te moeten gebeuren.Waar zijn al die controlerende instanties? Waarom laten zij dit toe?
   Hebben instanties recht van bestaan wanneer kennelijk alles geoorloofd is wat verslechtering teweeg brengt zonder dat zij die dat moeten bewaken niet ingrijpen?
   Eigen volk bespioneren ivm de veiligheid van dat volk heeft geen zin want zij zijn het probleem niet verleg liever de aandacht naar veel gevaarlijker bedreigingen want het lijkt erop dat die niet gezien worden.Dat is mijn mening.

  3. Arnold 2 :
   In tal van landen zitten aan de top, gewoon verraders, die oorlog voeren tegen hun eigen land en volk. In België is de werkelijke macht de francofiele vrijmetselarij (=een filiaal van Parijs) sinds de ramp van 1830. De 2de macht is de C D& V (christen democraten), in de volksmond minachtend genoemd : de tsjeven !!! Beiden zijn rot corrupt tot op het bot.
   Marrakech was een voorwendsel om de N-VA er uit te gooien. Er dienen immers voor de verkiezingen van mei 2019 nog het één en het ander geregeld te worden, vooral dan wat het daglicht niet verdraagt. Dat ondertussen de sluizen opengezet worden voor extra kiesvee , is een bonus. Een van de “zaken” die moeten geregeld worden is, volgens bepaalde bronnen, een monsterachtige combine tussen de loge en tsjeven : “het deksel op de Bende van Nijvel beerput in ruil voor geld voor Arco”. Arco is een gevolg van de bankencrisis en verbonden met Dexia. Toen het schip al verdronken was, werd een meer dan twijfelachtige waarborgregeling uitgewerkt voor de Arco coöperanten (op kosten van de belastingbetaler).

   Een regeling die nadien werd afgeschoten door het gerecht en de EU. Het aantal Arco coöperanten schommelt rond de 500 à 600.000, die grotendeels behoren tot de tsjeven zuil. De CD & V wil hier dan ook stemmen kopen op kosten van diegenen die niet voor hun stemmen. En passant wil de loge het deksel op de Bende van Nijvel beerput toemetselen, bepaalde sporen leiden immers naar Tel Aviv. Onnodig te vermelden dat de MSM hierover zwijgen als vermoord. Bij dit BvN dossier horen ook nog andere schandalen, zoals Dutroux e.a. zedendossiers met satanische praktijken en moorden. Wat weinigen echter weten is, dat in het BvN en Dutroux dossier er sporen lopen naar Nederland. (zie o.a. Black Cobra).

   Het is echter een levensgevaarlijke materie, waar de straten geplaveid zijn met lijken.. van slachtoffers (directe en indirecte).. de teller staat op meer dan honderd..!! Bij al deze schandalen horen dan nog de corruptie dossiers… en uiteindelijk wordt iedereen afgedreigd, en moet iedereen zwijgen. Als U dat voor ogen houdt Arnold 2, dan kan U veel begrijpen van wat er al of niet gebeurt op top niveau. In alle landen is het systeem immers hetzelfde. Of zoals een verdachte het verklaarde : “Zwijgen is leven, spreken is de dood”.

  4. https://nos.nl/artikel/2262880-164-landen-keuren-migratiepact-van-marrakesh-goed.html
   Zomaar een aantal vragen aan de leiders die eigenlijk door de MSM journalisten gesteld zouden mogen worden.Wanneer dit pact geen bindende regels bevat wat heeft het dan voor zin om zo’n pact te ondertekenen laat staan dat de Belgen er zelfs een kabinetscrisis voor over hadden en zelfs een partij de laan uit sturen?Wat wordt hier niet verteld wat wel verteld zou moeten worden?Stond het niet allang vast dat dit pact er hoe dan ook door moest komen zoals dat ook voor meerdere andere overeenkomsten lijkt te gelden?

  5. https://www.ecovat.eu/energietransitie/klimaatakkoord-parijs-2020-2050/
   Weken zijn bv de Fransen al aan het protesteren omdat ze geen geld meer voor hun levensonderhoud hebben en ook in Nederland groeit de armoede (zelfs werkende mensen kunnen vaak al niet meer rond komen) Wiebes,Nieuwenhuizen en Kaag gaan vandaag naar Katowice in Polen om druk uit te oefenen zogenaamd om landen hun “verplichtingen” na te laten komen.Nergens wordt naar gekeken maar een feit is wel dat dit de “rijke” landen ook nog eens 100 miljard dollar=91 miljard Euro gaat kosten per jaar en ook Rutte loopt hier weer voorop. Europa moet hoe dan ook kapot gemaakt worden.

  6. Arnold 2 :
   Om een idee te hebben van dit ganse criminele corrupt systeem :
   https://www.blacklistednews.com/article/69659/one-trillion-dollars-are-paid-in-bribes-annually-while-another-26-trillion-are-stolen-all-due-to.html
   met citaat :

   “Secretary-General António Guterres deemed corruption “an assault on the values of the United Nations,” in a message on International Anti-Corruption Day, which is marked each 9 December. He said that “it robs societies of schools, hospitals and other vital services, drives away foreign investment and strips nations of their natural resources,” he said. One trillion dollars are paid in bribes annually, while another 2.6 trillion are stolen; all due to corruption.

   Een kleine toelichting : Guterres is ook de man achter het Marrakech pact en de UNO is een instrument in handen van de NWO banksters van Wallstreet en The City, die verantwoordelijk zijn voor deze internationaal georganiseerde financiële en economische misdaad., waarvan fraude en corruptie een wezenlijk bestanddeel uitmaken.
   Ik zie hier dan ook het toppunt van bedrog en cynisme. Als ik dit voor ogen houd, dan maak ik mij geen illusies meer. De wereld zit immers in de greep van wat ik noem het “International Crime Syndicate”. De bedragen in het citaat zijn dan ook maar het topje van de ijsberg. Geen enkel land ontsnapt eraan. Op alle belangrijke posten (overheid + privé) zitten handlangers van dit crime syndicate. (=omgekocht of gechanteerd). Ik stel mij dan de vraag : wie is er dan nog in staat, om weer werk te bieden tegen dit crime syndicate? Af en toe is er nog een “moedige”, maar die wordt dan geneutraliseerd. Ik denk hier wat NL betreft, aan wijlen Mr Pim Fortuyn.

  7. Sub Rosa.
   Maandag 10-12-2018 keek ik naar het VRT nieuws van 19.00 uur en daar zag ik die Guterres uithalen over valse berichtgeving over dat Marrakesh Migratie Pact.
   Merkel heeft iets gezegd van Wir Schaffen das maar in Belgie gaan ze nog een stukje verder want daar werd terwijl de N-VA bij wijze van spreken nog niet eens vertrokken was de deur al verder wagenwijd opengezet door Blok want er moesten gelijk al meer aanvragen per dag verwerkt worden en in diezelfde uitzending van het VRT nieuws was dat ook al te zien want ondanks dat de aanvraagcapaciteit verruimd was lieten de nieuwe aanvragers al direct van zich horen toen de deuren gesloten werden van het pand waar zij de aanvraag moesten doen en gingen zij zittend als een soort protest voor de gesloten deur hun ongenoegen uitten.

   Feit is toch ook dat er verschil zit tussen vluchtelingen en migranten,want een vluchteling kan vluchten voor bv oorlog terwijl een migrant naar de rijkere landen kan komen omdat hij/zij weet dat hier iets te halen is terwijl er verder geen reden is voor zijn/haar komst naar het rijkere westen..Hoe zit het daarmee in dat Pact? Wordt er in dat pact bv onderscheid gemaakt tussen deze twee?
   In heel Europa zie ik hetzelfde gebeuren regeringen luisteren NIET naar het eigen volk en gaan gewoon verder met de vernietiging van Europa wat enorm veel geld kost wat wel door het eigen volk opgebracht moet worden,en ook dat doen ze zonder te vragen gewoon via belastingen te verhogen.Dat geldt ook weer voor die 100 miljard Dollar ivm het zogenaamde Co2 probleem.Macron heeft gesproken en gezegd dat de minimum lonen omhoog moeten wat een dooie mus is natuurlijk want dat halen ze via belastingen weer terug. Overuren worden onbelast betaald en ook dat is een dooie mus want daar heeft het werkvolk dat gewoon 8 uur werkt niets aan,maar op die manier maakt hij het wel aantrekkelijk om over te werken zodat ze toch hun hoge productiecapaciteit kunnen handhaven met steeds minder mensen en wordt bij de jaarlijkse belastingopgave die overuren niet opgeteld en dan alsnog belast?

   En het laatste zoethoudertje is natuurlijk die eindejaarsuitkering van misschien éénmalig € 300,- (dat is een niet door Macron genoemd bedrag maar een voorbeeld) maar of dat veel zoden aan de dijk zet terwijl alles steeds maar duurder BLIJFT worden weet ik niet en moet daar ook geen belasting over betaald worden? De mensen gaan gebukt onder te zware lasten zoals te hoge belastingen en steeds meer belastingen,stijgende zorgkosten,stijgende huren,verhoogde BTW op veel dagelijkse benodigdheden enz maar daar hoor je ze niet over,sterker nog door daar ook nog potten van honderden miljarden aan toe te voegen en meer vluchtelingen/migranten toe te laten wordt het alleen maar erger en gaan we met z’n allen onze ondergang tegemoet zoals ze lijken te willen.

  8. https://nos.nl/artikel/2262952-italiaanse-minister-misschien-geeft-nederland-ook-nog-tulpen-aan-migranten.html
   Vanmorgen is May bij Rutte en vanavond gaat ze naar Brussel en in gesprek met Juncker over de Brexit (of dat nou een goed tijdstip is weet ik niet maar ik ben bang van niet aangezien de man nogal eens onder invloed verkeerd maar dat even terzijde) raar is het ook dat May in het Britse parlement heeft gezegd de stemming uit te stellen om niet nog meer verdeeldheid te zaaien maar ook dat ze weet dat er bij een stemming geen meerderheid zal zijn die haar deal zal goedkeuren.Kennelijk gaat het erom wat zij wil en niet wat het volk wil want die hebben duidelijk laten weten dat zij een Brexit willen.

  9. Sorry het volgende was ik vergeten,maar het gaat op dit moment ook wel erg snel allemaal.
   https://nos.nl/artikel/2262900-may-in-het-catshuis-voor-brexit-deal-ontbijt-met-rutte.html
   Wanneer ik die foto van beiden zie wordt ik een beetje onpasselijk en vraag me af wat zij wel weten wat het volk niet weet maar kennelijk beleven zij er wel lol aan.
   Ondertussen lijkt het erop dat de MSM ingeschakeld wordt om mensen te ontmoedigen aan die “gele hesjes demonstraties” mee te doen.Volgens een peiling zou de steun aan de gele hesjes door het volk afnemen.Eerder vandaag in het nieuws lieten ze gele hesjes aan het woord die zeiden dat ze de toezeggingen van Macron niet genoeg vonden.Macron lijkt het niet zo goed meer te weten wat hij met de situatie aan moet en daarom zou dit een ultieme poging kunnen zijn om mensen te ontmoedigen aan die demonstraties deel te nemen,vooral nu bekend is dat de toezeggingen niet genoeg zijn.
   https://nos.nl/artikel/2263006-peiling-meerderheid-fransen-wil-dat-gele-hesjes-stoppen-met-acties.html

 5. De stelling:
  Merkel en Macron willen een vreedzame oplossing tussen Oekraïne en Rusland.
  Merkel en Macron zijn voorstanders van de north stream leiding, om Russisch gas naar Europa te transporteren.
  Alle beide wil de VS (Trump) niet, dus de aanslag op Merkel en de onrust in Frankrijk is geheime dienst werk, mossad, cia….dezelfde bandieten dan altijd al. En dan ook anderen altijd beschuldigen…dat noemen de Turken blijkbaar ‘de joodse manier’….zal Trump dat al geleerd hebben, hij, die laatst nog verkondigde dat Merkel en Macron ‘friends’ zijn….wat ook meer dan suspect is.

 6. Nou nou mc, beetje erg veel aannames, gele hesjes CIA, begravenis dagvaardigingen , niemand weet wat er in die brieven stond, Turken blijkbaar Joods, Khazaren zijn een Turksvolk, even bloeddorstig, Merkel is een Jodin net als haar opvolgster, Macron is een broodje met, In Frankrijk borrelt het al heel lang, de imigranten zijn het probleem met hun veroveringen het creéeren van de enclaves in de grote steden, het is La Patrie die speelt Brigitte Bardot !!!, onze kleine gezellige winkeltjes die weg zijn, niet meer s’avonds al neuriend van het cafétje naar huis lopen, ze wachten je op die Berber killers, nee we willen gewoon weer onder ons zijn, dat was goed genoeg !!!

 7. Wat heel erg speelt in de Verenigde Staten, is de moord op de Kennedy’s de broers, maar ook de Zoon, het uitroeien, het politieke uitroeien van een familie, met visie voor het land en zijn bewoners, op dit moment is de USA verwikkelt in grote oorlogen, het gaat om zijn bestaan, ja en ik begrijp denkende aan het Romeinse rijk, wat zij de heersers over de wereld voelen, ze zijn overvleugelt door Rusland, millitair gezien, en op het gebied van electronica etc, zijn ze aan het verliezen van China, een kat in het nauw ja pas op, ze hebben wereldwijd meer als 60 biologische labaratoriums.
  Overal waar ze ongezien hun gang kunnen gaan, denk maar eens aan het uitroeien van het Byzantynse rijk door de pest, verspreid door ratten en vlooien, luizen, makkie voor de Moslims 3/4 van de bevolking was gestorven, dit gaat weer gebeuren, dit is de makkelijkste weg, er zijn verleden jaar al wat vliegjes ontsnapt, bij de juiste windrichting in een USA labaratorium in Georgia, niet ver van de Russische grens, denk eens na, Putin zijnde wat te doen, zo zit het dus, we zitten duidelijk in één van de eindtijden, we gaan het zien en beleven !

 8. Ik ken mensen die de berichtgeving en wat ze weglaten maar via de alt.media tócht te weten zijn gekomen dat de NOS een hele vieze propagandaclub is. Maar daar vertel ik niks nieuws mee want onlangs maakten ze gewag van de gele hesjes demo’s in Frankrijk en begonnen direct met het weergeven van geweldssituaties. Knokpartijen, plunderingen en vernielingen, daarna kwam, waar het om ging zei het té summier. Waarmee de stemming gemaakt was. Om de gem. Nederlander er maar van te overtuigen dat het een afkeurenswaardige actie is met geweld in de zin. Daarmee was het doel bereikt want veel nederlanders lullen nu zoals het hen geleerd is via het propagandakanaal de NOS.

  Wie verder kijkt ziet het aloude patroon van terecht gefrustreerde burgers die zien dat de politiek/overheid alles kapot maakt en bezig is met de EU agenda. Agenten provocateurs maken het beeld van geweld en natuurlijk de schoften die hun kans zien om een winkelruit in te meppen uit vandalisme of diefstal, doen vrolijk mee.
  Dáár zijn de camera’s op gericht en het overgrote deel wat vreedzaam de boel platlegt kom niet in beeld.
  De welbekende hegeliaanse dialectiek ten uitvoer…

  Macron(i) als ex medewerker van de Rotchildbank weet als geen andere wat hem te doen staat en dwingt de Fransen tot protest. Daar waren ze in tegenstelling tot de ruggegraatloze laffe vernederlanders toch al goed in sinds de Fr. revolutie eind 18e eeuw! Toch zitten we in deze modderkuil niet erg veel veiliger en zouden we even gemotiveerd te werk moet gaan. Wat terecht in vorige artikelen door reaganten te berde is gebracht is er een totale destructie van Europa gaande is met een afbraak van alle waarden en een verschuiving van klassen richting kleine ultra gefortuneerd topklasse en een grote ondergroep welke kennelijk alles met zich laat doen en blijft stemmen in de vage hoop dat daardoor iets veranderd in het sprookje wat democratie heet.
  Ik vind de gele hesjes een legitieme manier om dat uit te drukken!

 9. Voor mij is het helemaal niet zeker dat zij een dagvaarding hebben gekregen maar wat wel zeker is als zij zo schrikken, er wel iets heel ergs voor hen aan de hand moet zijn. Zij zijn niet het soort mensen die schrikken!

  Het doet me deugd te zien dat ook zij niet onbeperkt hun gang kunnen gaan. Anderzijds is het me helemaal duidelijk dat zij in ongenade van de schaduwregering zijn gevallen en zij hun toekomst heel duister zien. uiteindelijk zijn ook zij ‘cattle’
  Helaas blijven de praktijken van de schaduwregering zich verder voltrekken en blijven de mensen apatisch met wat gebeurt en vergeten daarbij hun eigen verantwoordelijkheid in de wereldpolitiek.
  de falsflagg-operatie welke zich nu ontvouwt in Europa met het Marakkesh-akkoord en de vele toejuichingen dat deze politici toegesmeten krijgen van het publiek , een politiek totaal ondemocratisch, doet me huiveren.
  Het document, silent weapons for silent wars kruist de laatste tijd enorm mijn pad:
  http://www.stopthecrime.net/docs/nasa-thefutureof-war.pdf

  Dit document definieert volledig mijn idee en bevestigt volledig het wereldbeeld wat ik heb.

  Er mag dan een wijziging komen van de machthebbers, de ontvouwing van agenda21 blijft zich verder manifesteren. De actie van de gele hesjes mag dan een positieve ontwikkeling zijn van het publiek, het past volledig binnen het programma van de nasa. Zie stijging energieprijzen in het document. Of het hier gaat over een bewustzijnsstijging, dan wel over een toepassing van psychotronische wapens zal de toekomst uitwijzen;

 10. Volgens onze plaatselijke priester, worden de legerscharen aangevoerd door Saint Michel die de mensen leidt
  in hun strijd, tegen het onrecht, ja dat zou goed kunnen gezien zijn voorgeschiedenis, ook het opwekken van de doden speelt zijn rol hier bij !

 11. Geweld is nooit een oplossing voor het probleem en vaak lokt het meer geweld uit.
  Het gezonde verstand gebruiken lijkt mij beter.
  Zij die menen dat zij de aangewezen personen zijn die landen zouden moeten besturen maken er telkens een puinhoop van waar ook ter wereld.De ene oorlog na de andere wordt op hun commando uitgevochten terwijl zij zelf ervoor zorgen dat ze veilig zitten.
  Bij een cafe ruzie tussen twee personen wordt zoiets onderling uitgevochten en stuurt men niet anderen erop af.Wordt het eens geen tijd dat mensen zich gaan afvragen waarom zij zich voor het karretje van anderen laten spannen?De geschiedenis bewijst dat niet de bestuurders hun leven in de waagschaal stellen maar gewone mensen die zich laten misbruiken vaak met dodelijke afloop.Een kennis van mij zegt het vaak zo: De enige oplossing is wanneer politie en leger zich zouden omdraaien en hun opdrachtgevers zouden arresteren en berechten.
  Daar kan men over twisten maar wanneer dat zou gebeuren kan het enorm veel doden en verminkten schelen.Waarom laten wij allen mensen regeren die bewezen telkens er een puinhoop van maken?In de jaren tachtig vorige eeuw hadden we de koude oorlog of tewel west tegen oost en was het duidelijk wie de vijand was,nu is de EU (een bondgenoot van de VS) telkens sancties tegen de Russen aan het nemen terwijl de VS (Trump) de banden met Rusland lijkt te willen aanhalen.Is de VS te vertrouwen en waar staan zij voor? En weet men in de EU zelf wel waar we nog voor staan en aan wie steun en geld gegeven wordt? Hier geef ik niet meer dan mijn mening en een voorbeeld hoe een kennis van mij erover denkt naar aanleiding van gewoon openbare berichtgevingen via de media.

  1. Arnold, 15.
   “Waarom laten wij allen mensen regeren die bewezen telkens er een puinhoop van maken?”
   Wellicht omdat voor de meesten niet duidelijk is dat de regering er telkens weer een puinhoop van maakt, oftewel ze kunnen niet de lijn doortrekken tot hun eigen leven. Of merken er niets van omdat ze al in de ‘staat van ont-binding’ zijn, dus genoeg (kapitaal) hebben om geen last van de regering te hebben. Er zijn ook mensen die zich afwenden van de regering door het land te verlaten of/en veranderen van levensstijl zoals “freedom is just another word for nothing left to loose”…voor alle anderen geldt de nis te zoeken om niet alleen tussen de regels te lezen, maar ook te leven. Een uitdaging!
   We hebben m.i. de juiste (gedachten) nodig om deze wereld anders te laten ‘schijnen’.

  2. MC 15.1 :
   Een heel goede vraag !!! Ik zie vooral dat, afgezien van de kiesfraude, stemmen worden gekocht door corrupte politiekers die de belangen van het volk verraden en verkopen. Dit stemmen “kopen” gebeurt op alle mogelijke manieren. Hierbij ontstaat er dan een wederzijdse chantage :
   De politiekers zeggen : stem voor ons of het is gedaan met alle “voordelen”, van welke aard ook. De kiezers zeggen : zorg voor voordelen in ruil voor stemmen, zo niet kan U het vergeten. Ik zie dat de bevolking, op een klein gedeelte na, wel degelijk weet wat er gaande is. Het overgrote deel is enkel op een kortzichtige manier bezig met de eigen belangen. Men leeft dan dag tot dag. Men denkt niet aan later,en zeker niet aan het algemeen belang. (=het hemd is immers nader dan de rok). Mijn ervaring wijst ook uit dat het overgrote deel van de bevolking de waarheid over deze wederzijdse chantage niet wil horen.. en nog minder naar wat dit uiteindelijk zal leiden. Men wil immers allen “goed nieuws” horen, ook al zijn het leugens. Wijlen Udo Ulfkotte heeft hierover verklaart, dat zolang er geld zal zijn voor deze “sociale welvaartstaat”, er niets zal veranderen. Met deze “sociale welvaartstaat” (sic) bedoel ik dan vooral het ganse crimineel corrupte systeem.. waar via fraude en bedrog allerhande, stemmen & macht worden gekocht. Ter illustratie een vb : N.a.v. de protesten van de gele vesten in Wallonië (Belgie) stelde een journaliste van de franstalige TV zender RTL de vraag : Waarom betogen jullie… als blijkt dat na de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018 de meerderheid van de bevolking gestemd heeft voor de problemen waar tegen nu actie gevoerd wordt ?? Het gevolg : een storm van reacties vanuit de politiek !! Zij werd eerst geschorst en dan ontslagen. zie bron :
   https://www.hln.be/nieuws/binnenland/rtl-stopt-samenwerking-met-omstreden-emmanuelle-praet~a5448628/

  3. MC/Sub Rosa.
   Niet alleen lijkt corruptie een grote rol te spelen maar ook een tekort aan gezond verstand bij “leiders”.
   Onze toekomstige leiders.https/nos.nl/artikel/2266638-vindicat-hangt-verlies-horecavergunning-boven-het-hoofd-bij-nieuwe-incidenten
   In 2016 liep een student hoofdletsel op tijdens een ontgroening en deze club kwam vaker in het nieuws vanwege overlast en mishandeling.
   Waarom is een horecavergunning afgegeven aan een club idioten die niet eens alcohol nodig lijken te hebben om idioot gedrag te vertonen? En wie is daar verantwoordelijk voor?
   Bij deze club lijkt het er sterk op dat niet alleen hoofdletsel ontstaat door op elkaars hoofd te gaan staan ,maar eerder lijkt het erop dat je alleen toegelaten wordt tot deze club wanneer je al hoofdletsel hebt.
   Wanneer dergelijke lieden dan hun studie hebben afgerond is het goed mogelijk dat zij in de politiek terecht komen.Naar mijn mening zitten er nu al in de politiek die niet helemaal sporen waardoor besluiten worden genomen die grote gevolgen kunnen hebben terwijl alles berust op niet bewezen feiten maar op basis van waarschijnlijkheden.
   https://nos.nl/artikel/2266648-de-verhalen-achter-de-liquidaties-van-de-twee-iraniers-in-nederland.html
   Citaat:Het kabinet maakte gisteren bekend dat Iran HOOGSTWAARSCHIJNLIJK achter twee liquidaties zit in Nederland.(einde citaat).
   Gisteren zag ik een woordvoerder van de AIVD (ik dacht dat dat dhr Schoof was) die zei iets in de trant van dat er NIET genoeg bewijs was voor de rechter.
   Ondertussen worden er sancties genomen en doet de hele politiek net of het BEWEZEN FEITEN zijn dat Iran achter de liquidaties zit,en zo wordt het in de media ook gebracht waarschijnlijk met de bedoeling om mensen te laten geloven dat het feiten zijn terwijl het niet meer is dan een waarschijnlijkheid.
   Het zelfde deden/doen ze in de zaak van MH 17 waar telkens sancties tegen Rusland worden genomen/verlengd terwijl ook deze zaak nog steeds niet voor de rechter is voorgelegd en er dus ook nog steeds geen officiële gerechtelijke uitspraak is die gebaseerd is op feiten.Het onverstand regeert wanneer besluiten worden genomen op basis van waarschijnlijkheden en niet op basis van feiten,wat zeer grote/schadelijke gevolgen kan hebben.

  4. https://nos.nl/artikel/2266633-maker-beelden-van-der-staaij-filmpje-niet-blij-maar-satire-mag-bijna-altijd.html
   DWDD is een programma waar sensatie kennelijk voorop staat in plaats van goede journalistiek en kennelijk vooral snel praten (popie Jopie gedrag) lijkt een lokroep voor jeugdige kijkers te zijn.(dat is mijn mening en niet meer dan dat).
   De Gay parade werd in de media breed uitgedragen en zelfs hoogwaardigheidsbekleders stonden op die boot te dansen.Nou is dat niet erg zolang anderen daar geen schade van kunnen ondervinden.Mij maakt het niets uit of iemand bv homofiel is of lesbisch zolang ze anderen maar in hun waarde laten en juist dat lijkt problemen te geven.
   Tijdens die gay parade (waar ook kinderen naar kunnen kijken) zag men figuren die aan de ketting over de grond kropen en met hun borsten schuddende lieden die nogal op de voorgrond traden.Dit kan mensen boos maken en vooral wanneer de indruk ontstaat dat dit in heel Nederland een normaal en geaccepteerd iets is wat natuurlijk niet zo hoeft te zijn kan dat wrijving oproepen. Wanneer je als homo of lesbienne geaccepteerd wilt worden lijkt het mij niet verstandig dergelijk gedrag te vertonen wat ook geldt voor hetero mensen natuurlijk.Nou heb ikzelf niets met de SGP maar wel met waarden en normen en de heer van der Staaij heeft ook vrijheid van meningsuiting en hij heeft zelfs uitleg gegeven over hoe en waarom op TV en dat dient ook gerespecteerd te worden.
   Waarom moet iemand die het traditionele huwelijk tussen man en vrouw in ere wil houden belachelijk gemaakt worden wanneer hij te kennen geeft vanuit zijn geloof niets in een relatie tussen man-man of bv vrouw-vrouw te zien? Moeten mensen dan gedwongen worden achter die gay onzin te staan? Zoals homo,s en lesbiennes acceptatie verwachten van hetero,s lijkt het mij dat hetero,s ook acceptatie mogen verwachten wanneer zij in de relatie man-vrouw blijven geloven,anders is het de pot verwijt de ketel.

 12. Arnold, haha, ja ziek zwak en misselijk en bewust van alles wat ze doen. Het is niet domheid, het is meer tactiek. De gemiddelde Nederlander wordt gewoon als “glazen vaasje dat makkelijk breekt” (naar de Griekse filosofie gekeken) neergezet. Nederland blijkt echter een van de grotere acteurs op het wereldtoneel (met veel smerigheid) te zijn. Altijd een ‘bewijs’ leveren, ‘verdachten’ aanwijzen, onbeschoft liegen, hacken door de overheid, de waarheid verdoezelen, verkeerde mensen als dader aanwijzen…om misselijk van te worden.
  Nu Stef Blok met het Iran…zeker dat die alles geeft om zijn ‘loyaliteit’ naar zijn opdrachtgevers te laten zien (nadat die een foute uitspraak deed).
  De vrijmetselarij is zijn baas, die willen graag (en zijn bij vele acties geïnvolveerd) de wereld ‘bouwen’, ‘verbeteren’…die status-en image-mensjes gebruiken om de wereld te beheersen en hun stempel ‘op te drukken’.

  Sub Rosa, het wordt tegenwoordig steeds moeilijker zich een mening te vormen omdat er alles aan gedaan wordt (vooral door de media = de geldmacht en de ‘gekozen’ politiek) om ons te verleiden een keuze te maken tussen verschillende groepen/ideologieën. Als je dat niet wilt omdat je kunt herkennen dat het meer met de tijdsgeest te maken heeft dan met de scheppende geest aan sich, dan volg je ook niet.
  Dus dit wat wij meemaken heeft niets met de aarde Pachamama van doen, maar alles met de wereld die de ‘wereldmakers’ voor ons hebben bedacht, een construct…tussen de levendige aarde en de gemaakte wereld zit de mens gevangen?!….oid. 😉

 13. Ik volg de laatste tijd de betogen van Jordan Peterson. Sterker, ik heb zijn boek 12 regels voor het leven gekocht.
  Hij verzet zich tegen het in Canada bij wet ( C16 ) ingevoerde verplicht benoemen van transgenders voorvoegsels voor hun naam waar hij, naar mijn idee terecht stelling tegen neemt.
  Het politiek correcte gedrag is hand over hand aan het toenemen, ook in vernederland!
  Zeg bijv. niets te zien in de CO2 mantra en je hebt de grommende knarsetandende gehersenspoelde drommen weer tegen je. En bijna allemaal komen ze met de verkeerder tegen argumenten. Hij wordt door zijn tegenstanders, rechts, genoemd maar dit is m.i. omdat dezen zich achter een vaag marxistische doctrine hebben geschaard welke post schijnt te vatten onder de universitair geschoolde intellectuelen. Ook in Europa!
  Ik kan in zijn woorden niets pro-rechts vinden en ben ik veel redeneringen het met hem eens. Bijv. waar binnen de zich links noemende politiek geëngageerden zijn de geluiden die stelling nemen tegen de rechtse wildgroei van meer overheid en repressie?
  Voelde ik mij vroeger tot het socialistische volk behoren, nu ben ik links noch rechts.
  Ik wil nooit in een vakje passen dus waarom politiek dan wél?
  Niet zoals ik niet onder de christenen thuishoor want ik heb geen aansluiting bij het tuig wat zich gristen noemt en in de daad zo anti Yeshua is als de sodeju.
  Da’s tevens de reden dat ik mij decennia geleden totaal heb laten uitschrijven als Rooms-katholiek.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.