Advertentie

Hoe de FDA een effectieve kankerkliniek sloot!


Genezing van kanker is misschien veel dichterbij dan het lijkt.. Misschien is kanker daardoor ook veel minder heftig dan het lijkt.. Als ik het onderstaande artikel vertaal, wordt dat me heel duidelijk.
Om me heen is kanker aan de orde van de dag, heftiger dan ik het vanuit het diepst van mijn hart zou willen wegtoveren.. Kan het zo simpel zijn, dat een plant ons één van de oplossingen aan kan dragen..?
Zal ik het omdraaien..? Is het onderstaande artikel een leugen, is het verzonnen? Van A tot Z gelogen..? Daar geloof ik helemaal niets van.

Het gaat er bij mij niet in, dat de Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit, de ‘FDA’ en de hele kliek overheidsambtenaren die achter de sluiting van de experimentele kankerbehandelingskliniek zaten, niet wisten wat ze deden.. Er is dus heel simpel een macht achter de schermen werkzaam, die precies, maar dan ook precies weet, wat ze teweegbrengen, met het terroriseren van deze kliniek.

Het gaat voor onze redactie te ver om journalistiek achter dit verhaal aan te gaan; laat de journalist die dit verhaal leest, of aan wie het is doorgestuurd, zijn werk doen. In allle onbevangenheid.
Want ook hij of zij zal kanker in zijn omgeving tegenkomen. En gelooft de journalist in kwestie dan, dat het een ongeneeslijk proces is, of is er ‘gewoon’, zoals in feite uit het onderstaande artikel blijkt, ALTIJD RUIMTE VOOR GENEZING!?

Misschien sluiten we veel van onze eigen, ongekende mogelijkheden wel uit, door maar aan te nemen, dat kanker behandeld moet worden met chemo, met pillen, heftige operaties. Wordt het niet eens tijd voor een omarming van deze ziekte als een onderdeel van ons dagelijkst leven? Over een doofpot gesproken..!

XX

* * * * * * *

Aloe Vera:
Hoe de FDA een uiterst effectieve, natuurlijke, kankerbehandeling
effectief de nek omdraaide.

door Paul Fassa, citizen journalist (NaturalNews)

© vertaling Guido Jonkers/WantToKnow.nl / februari 2010

origineel HIER

Een terroristische aanval, precies één maand na de 11 September aanval op de VS, vond plaats in Tampa, Floria. Maar het bijzondere was dat de terroristen dit keer van de FDA waren, the Food &  Drug Administration, oftewel de Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit.

Bijgestaan door gezondheidsambtenaren van de staat Florida en lokale sherrifs. Het doel van de aanval, was een uiterst succesvolle, uiterst efficiente, alternatieve kankerkliniek, die een aloe vera extract aan het onderzoeken was. Sommige patiënten van deze kliniek, mensen die positief reageerden op de behandelingen, werden nu afgesneden van hulp door deze kliniek en in feite zeer effectief ter dood veroordeeld door federale- en staatsoverheden.

De gebeurtenis en de omgevingsfactoren.

Het Aloë Vera-extract dat deze kliniek gebruikte was ontwikkeld door Dr. Danhof, MD, PhD. Hij wordt beschouwd als de Aloë Vera-autorititeit in de staat Texas. Hij was druk bezig om zich door de bureaucratische papierwinkel te worstelen, die hem een IND-status zou geven. (IND staat voor investigational new drug, oftewel een Medicijn-in-onderzoek)

Dwarsdoorsnede van een Aloë Vera. Er zijn meer dan 300 soorten van deze genezende plant.

Dr. Danhoff zou gebruik gaan maken van de gegevens die de kliniek, via de proefbehandelingen zou gaan verschaffen, en hij werd daarbij geassisteerd door Dr. Daniel Mayer en voedseldeskundige Joseph Di Stefano. Zij hadden als team de Aloë Vera-plant gebruikt als extract bij de behandeling van zo’n 100 patienten, die in feite al waren opgegeven..!

Maar liefst 94 van deze mensen overleefden de behandeling en toonden geen enkele bijwerking van de behandeling! Over het geheel genomen, had de kliniek een genezingsgraag van maar liefst 80%..!!

En hoe bizar is het om te constateren dat deze kliniek gesloten moest worden, vóórdat Dr. Danhoff in staat was om de resultaten van de behandeling vrij te geven. De officiële versie van de handelwijze van de FDA, is dat zij in het geweer kwamen, op basis van klachten van locale oncologen, die meldden dat zij business verloren..

Er had niet 1 patient geklaagd. De kankerpatiënten die behandeld waren, waren verrukt dat deze behandeling slecht US$ 1200,- kostte en dat ze slechts 25 tot 40 behandelingen dienden te ondergaan, voordat er verbetering zichtbaar werd. Eén chemobehandeling kost al méér dan al deze behandelingen bij elkaar..!

Tijdens de inval in de kliniek riep een aanwezige patient: “Wij zijn volwassenen zeg, en we zijn hier volkomen vrijwillig. Waarom donderen jullie niet gewoon op en laat ons met rust!” Een van de FDA-agenten bleek toen te hebben geroepen dat het hun laatste behandeling was geweest.. Hoe is het mogelijk dat deze patient en verschillende anderen, die nog onder behandeling waren, vervolgbehandelingen ontzegd werden, door zakelijke klachten van de kanker-industrie..?

De helende eigenschappen van Aloë Vera verder onder de loep.

Er zijn meer dan 300 verschillende Aloë Vera soorten op aarde. De soort die in de belangstelling staat van veel wetenschappelijk literatuur is Aloe Barbadensis Miller. De specifieke focus van de wetenschappers is gericht op de groep polysaccharides die in deze Aloe Vera aanwezig is, en die genezende stoffen bevat die bekend zijn als Aloe polymannans. Deze stoffen hebben een heel skala van helende effecten!

Misschien staat ie bij jou ook wel (vorstvrij!) in de tuin: Aloë Vera.

Deze polymannan-stoffen variëren van klein, tot zeer groot. Het bijzondere is dat de genezende werking parallel loopt met de grootte van de stof. En het zijn precies de grote moleculaire ketens van deze polymannan-stoffen, die Dr. Danhoff uit de planten extraheerde voor zijn kankerpatiënten. Het bleek noodzakelijk om deze grote ketens te injecteren in het lichaam, omdat het spijsverteringskanaal van de mens er zeer moeilijk raad mee weet.

Een ander aspect van deze polymannans, in het bijzonder de grote ketens, is hun capaciteit om het immuunsysteem te heroriënteren, eigenlijk te herijken. Deze stoffen blijken in staat om witte bloedlichaampjes stevig te bekrachtigen in hun vaardigheid om giftige stoffen in het lichaam te determineren. Zonder de hulp van deze polymannans, blijken de witte bloedlichaampjes te vaak in het duister te tasten, en dat kan weer leiden tot schadelijke cytotoxic auto-immuun reacties.

Of zoals onderzoeker Dr. Ivan Danhof het verwoordt:
“De extreem grote moleculen hebben een uitermate positieve werking op het evenwicht van het immuunsysteem. Daardoor ontstaat een bijzondere weerstand tegen auto-immuun-situaties in het lichaam (‘AIDS’..), zoals kanker, en vele andere ernstige verstoringen van het immuunsysteem.
Dit grote Aloë Vera-molecuul is ook verantwoordelijk voor de aanmaak van een natuurlijke stof in het lichaam, die ervoor zorgt dat een tumor wordt afgesneden van bloedtoevoer.”

Aloë Vera-therapie RIP?

Is hier de medische mafia aan het werk. De FDA leek in ieder geval ernstig in haar sas met de sluiting van deze revolutionaire kliniek. Hierdoor werd het onderzoek van Dr. Ivan Danhof uitermate ondermijnd. Niemand werd aangeklaagd, niemand ging naar de gevangenis.. Maar natuurlijk was er schade! Maar dan van de kant van de patiënten die op een nieuwe, revolutionaire en vooral uitermate efficiente wijze, behandelingen kregen die hen levenskansen bood. Binnen één jaar overleden zeker 8 patienten, die bij Dr. Danhof onder behandeling waren..

De medische maffia is erin geslaagd weer een kankerbehandeling, die uitermate betekenisvol leek, naar de kelder te helpen. Een behandeling die uiterst effectief bleek, zonder bijwerkingen en vooral uiterst economisch. (lees goedkoop!) De ‘oorlog tegen kanker’ blijkt steeds vaker een oorlog te zijn tegen de genezing van kanker.

Bronnen:
Raid Background HIER

Raid Details by John Hammell HIER

Aloe Vera Healing with pdf access to “What is Aloe Vera?” HIER

Dr. Danhof

115 gedachten over “Hoe de FDA een effectieve kankerkliniek sloot!

 1. Nog een aanrader, lees het boek van Andreas Moritz. In begrijpelijke taal verteld de schrijver dat kanker een gevolg is van verkeerde invloeden. Dat kan stress zijn maar ook een ongezonde leefwijze kan de oorzaak zijn, trauma’s ook niet uitm te vlakken. Kanker is de laatste uiting van je lichaam om aan te geven dat er echt iets niet pluis is en dat je nu de keuze hebt hier iets aan te doen.
  De titel van het boek is dan ook: “Kanker is geen ziekte… maar een overlevingsmechanisme.
  Tellen we de vaccins in dit verhaal erbij op… lichaamsvreemde stoffen inspuiten terwijl we gezond willen blijven? Een kind kan niet bepalen wat hij of zij wil. Maar wordt wel door de omgeving in die hoek geduwd. En die omgeving, of het nu de ouders of andere verzorgers zijn doen dit met de beste bedoelingen omdat zij ook niet anders weten. Om die reden zijn boeken en andere informatie zo van belang.
  En dit boek pas lezen als je in die situatie verkeerd is echt te laat. De fundamenten van je gezondheid moeten stevig zijn en dat bereiken we niet met onze huidige leefwijze. Dat een dergelijk initiatief als in bovenstaand artikel letterlijk om zeep geholpen wordt is misdadig! Maar aan dergelijke oplossingen kunnen farmacie en oncologen niets verdienen. In het boek van drs. Henk Trentelman staat dat 80% van de oncologen die in Amerika zijn ondervraagd geen Chemo wensen, zijn of haar familie het ook niet aan zal raden maar 75% van hen u en mij wel…Zijn wij anders?
  Word wakker!!!

  1. @ Anneke Bleeker;

   “…In het boek van drs. Henk Trentelman staat dat 80% van de oncologen die in Amerika zijn ondervraagd geen Chemo wensen, zijn of haar familie het ook niet aan zal raden maar 75% van hen u en mij wel…”

   Dat mag dan wel in dat boek staan Anneke, maar kloppen doet het niet. Misschien kun je even een link geven naar de bron, dan kunnen we allemaal controleren hoe dit precies zit. Of kun je dat niet omdat dan zou blijken dat je alleen maar gedachteloos meneer Trentelman napraat?

 2. Ja, ja , het is de mafia die bezig is, stel je voor dat deze simpele oplossing genezend werkt, hoeveel geld loopt de pharmaceutische industrie mis met het verkopen van hun gif middelen (chemo). Het is een misdaad tegen de mensheid, allemaal oppakken en nooit meer los laten.
  Ook ik ben kanker patient met uitzaaiingen, en ik moet zeggen dat de uitzaaiingen inmiddels verdwenen zijn dankzij een alternatieve behandeling in Duitsland, de dendritische celtherapie en hyperthermie. website: http://www.medical-center-cologne.com. Het is dan ook te gek voor woorden dat de zorgverzekeraars dit niet vergoeden. Ook de oncologen van ons land zijn niet te vertrouwen, Zij weten van het bestaan af, maar zullen de patient niet op de hoogte stellen daarvan, want stel je voor, zij raken hun patienten kwijt, ook zullen zij minder chemo afnemen bij de pharm. ind. waardoor zij natuurlijk hun bonus en snoepreisjes mislopen. Ja, je zal maar een leven redden, dat kan toch niet. Hoezo eed afgelegd??? Totdat ze zelf aan de beurt zijn, dan weten ze het wel te vinden. Er gaan dus onnodig mensen dood aan deze ziekte. MAFIA!!!!!!!! dat is het, ik heb er geen andere woorden voor.
  Iedereen kan mij mailen voor meer info jacq3101@hotmail.com

 3. Volgens Andreas Moritz verdienen de specialisten zo’n 275,000 tot 1 miljoen aan ’n patiént dat heeft te maken met z’n uithoudings vermogen t.a.v. het toegediende gif!
  Heb zelf van nabij meegemaakt dat na het no return punt er gewoon door gegaan wordt met proberen!!

 4. Ja, dat weet ik dat dat een reguliere behandeling is, maar dan moet je wel weer die verrekte radiotherapie erbij doen, wat waarschijnlijk niet echt nodig is.

 5. Pas geleden gehoord dat je in Duitsland vlak voor welke behandeling dan ook (radiotherapie/operatie), een papier zal moeten ondertekenen waarbij je verklaart dat je afziet van eventuele schadeclaims ten overstaan van kliniek/artsen/farmaceuten… Heeft iemand hier al ervaring mee gehad?

 6. Ja jeetje Ellen, we weten toch dat Big Pharma onder het mom van ‘revolutionair nieuw onderzoek, pionierswerk met risico’s’ de aansprakelijkheid van zich af wijst. Die risico’s moet degene dan maar dragen die zo nodig geholpen wil worden.. De koper is degene die het risico loopt. Volledig tegen elke normale handelsprocedure in, zijn deze chemische pillendraaiers als leverancier niet aansprakelijk. Want Big Pharma kan dat ook allemaal nog niet overzien hoor.. De mogelijke gevolgen en schade die kan ontstaan.. Schandalig, in één woord. Maar het is al lang één van de stokpaardjes van deze cowboys-van-het-chemisch-geneeskundig-genootschap. (het CCGG)

  Zie ook het drama van de vaccinaties.
  De Poolse minister die wist er wel raad mee. Zij verklaarde in het Poolse parlement dat de FarmaCowboys de regering een contract wilde laten tekenen, dat op maar liefst 20 (!!!) punten in regelrechte schending was met de Poolse grondwet en andere wettelijke principes..
  Dat je alleen al zo’n contract durft op te stellen en met-stropdas-en-krijtstreeppak gladjes aan een regering/minister durft te presenteren. Hoezo, witte-boorden-criminaliteit..?

  Minister Klink liet het in Nederland gewoon tot een Kort Geding aankomen, omdat hij niet van zins was om details van het contract met Big Pharma openbaar te maken. Had kennelijk wat te verbergen, toch? Simple as that!
  En hij is nu de eerste die zijn stoepje schoon wil vegen, door een onderzoek te gelasten naar de werkwijze die aan de beslissing om 34 miljoen vaccinaties aan te schaffen ten grondslag lag…!! Waarvan dan in het persbericht staat dat het onderzoek ‘onpartijdig’ is.. (Wie had gezegd dat het dat NIET was dan..? Onderzoeken dienen toch altijd neutraal te worden gehouden.) Vreemde teksten hoor..

 7. Een vreemd verschijnsel dat mensen elkaar dít aandoen. Hoe komen ze overeen met hun geweten? Hebben ze dat? Of lopen ze met de massa mee….
  Mja dat denk ik bij bijna elk artikel dat ik hier lees.

 8. inderdaad 2 x error, nou dat zegt genoeg.
  Nee Titia, deze mensen hebben geen geweten, alleen geld en macht en hebzucht speelt een rol, ze komen zelf wel een keer aan de beurt. Dit soort mensen krijgen vroeger of later hun straf wel.

  Ellen, ja je moet iets ondertekenen, nou dat doe je wel, als je geen keus hebt, en trouwens het werkt, dus waarom bang zijn. De andere keus is dood gaan door die chemo.
  Natuurlijk zijn er ook mensen die minder succes hebben met deze behandeling, want ze zijn geen GOD, en dat zeggen ze ook duidelijk voordat je eraan begint.
  Bij de reguliere behandeling weet je zeker dat het niet werkt, dat is alleen maar uitstel van executie, rekken, rekken, en rekken.
  Als het niet werkt zijn de alternatieve artsen meteen kwakzalvers, maar als er een behandeling van de regionale ziekenhuizen niet werkt, heb ik nog nooit gehoord dat de oncoloog een kwakzalver is, maar alleen reacties van dat ze niets meer konden doen voor de patient.
  De gedachtengang van mensen moet veranderen en die hoge heren moeten eens goed aangepakt worden.
  Trouwens die therapie in Duitsland vind ik niet echt onder de alternatieve geneeskunde vallen, want je geneest jezelf met je eigen bloedcellen.

 9. when they come knocking at YOUR door will you be coming out with your hands on your head or on the trigger of a gun i made my choice now it is your turn
  viva la revolucion
  bart

 10. Nee Guido, daar bedoel ik niets mee naar jou toe, maar naar misschien iemand die die site verwijderd heeft, om zodoende zo min mogelijk info te geven aan de mensen. De mensen mogen natuurlijk zo min mogelijk weten over andere behandelingen die wel helpen, want de reguliere zorg wil hun patienten wel behouden.
  Hoe minder info op het internet, hoe beter, voor de oncologen.

 11. geeft niets Guido, even goed vrienden.
  Misschien in het leuk om over die behandeling eens een artikel te maken. Ik bedoel de therapie uit Duitsland.

 12. @Jacqueline

  Er is een Canadees genaamd Rick Simpson uit Nova Scotia.
  Deze man heeft een plantaardig middel gemaakt van een heel bekende plant. Hij heeft daar een olie van geperst, die prakties alle kankersoorten volledig kan genezen. Het wonder zit hem in de Omega vetzuren, die er allebei in de goede verhouding in zitten.
  Er is een video te bekijken op z´n site. Google de naam Rick Simpson en de film heet ¨Run from the Cure¨.

 13. Ook Tullio Simoncini hebben ze te graZen gehad. Dr.Rijke Hamer Geerd van de GNM heeft 3 aanvallen op zijn leven doorstaan omdat hij mensen van kanker genas. Leoanard Coldwell is uit Duitsland verdreven omdat hij een goed lopende praktijk had die veel mensen van kanker genas. Overeenkomst van al deze alternatieve therapien, waarbij ik moet kanttekenen dat GNM officieel gevalideerd is, ze verkopen geen chemo’s en geen bestralingen, ze verkopen helemaal geen medicatie.

 14. Hallo,

  Waarom zou het lichaam iets doen waarvan het schade ondervindt? Zou het dan niet kunnen zijn dat een woekerdeling gewoon een functie heeft? Om in een heel korte tijd heel veel cellen aan te maken om een probleem op te lossen?

  En maakt het dan wat uit als je probeert die woekerdeling op reguliere of alternatieve manier probeert te verwijderen? Dat lijkt mij niet. Het lichaam zal nog steeds het probleem ervaren en dus zal de deling alleen maar toenemen. Uiteindelijk stervend aan uitputting.

  De oplossing lijkt mij dus eerder te liggen om het probleem dat het lichaam heeft te helpen oplossen. Het lichaam te faciliteren in de oplossing. En dan verdwijnt die woekerdeling vanzelf….

  Beangstigend eenvoudige gedachte niet?
  Kijk maar eens bij Nexus’ GNM of bij metamedizin, maar beter bij de oorsprong. GNM dus. Ik moet de eerste nog tegenkomen die er een gat in kan schieten.

  Groet,

  Dzyan
  PS @ Nexus: Simoncini voert weer gewoon praktijk hoor. Het Nederlandse rechtssysteem is niet zo rot als het altijd lijkt.

 15. @Jacqueline,

  Je schreef: ‘Als het niet werkt zijn de alternatieve artsen meteen kwakzalvers, maar als er een behandeling van de regionale ziekenhuizen niet werkt, heb ik nog nooit gehoord dat de oncoloog een kwakzalver is, maar alleen reacties van dat ze niets meer konden doen voor de patient’

  Dit is het punt waarop de schapen zich van de wolven onderscheiden op elk vlak, zeer belangrijk punt wat je daar aandraagt.

  Alles wat regulier is is goed, het acht uur journaal, de huisarts, de belastingdienst, het consultatiebureau, het RIVM, zomaar wat opsommingen. Zij zijn boven alle twijfel verheven. Hoe kan dat toch? Waarom mag er niet openlijk getwijfeld worden? Dat kan alleen maar zo werken omdat wij ze die positie toedichten. Als we de route van het geld volgen wordt het allemaal pijnlijk duidelijk dat Geld toch vaak de motivatie is ipv de afgelegde eed van hippocrates.

  We zijn bang anders te kijken en te denken, vooral als het over onze eigen gezondheid gaat. Liever niet ‘Out of the box’ maar liever ‘Jack in the box’. Het is al zo vaak bewezen dat onze mind onze beste genezer is toch zetten we hem lekker ‘in control’. Immanual Kant zei ooit ‘denk zelf na en laat je denken niet onder curatele plaatsen’. Gek dat we dat toch steeds weer doen en dit toestaan. Bedankt voor je openheid, succes met je verdere herstel en dapper dat je voor een andere methode hebt gekozen.

 16. Dank je wel Burke, dat doet mij goed dit te horen, dat ik toch niet vreemd denk, want daar word je ook nog soms op aan gekeken. Ben het soms goed zat, zoals mensen denken, je kunt beter je mond houden, want je wordt voor gek versleten. Niet bij iedereen hoor, je moet weten tegen wie je iets zegt.
  Pijnlijke ontwikkeling.
  Morgen weer naar Duitsland.
  Groetjes Jacqueline

 17. @Gait:

  Stop nou toch eens met je eeuwige aanvallen van dit soort “verhalen”.

  Als de rest hier precies hetzelfde zou doen met “producten” van de Farmacie dan bleef daar absoluut helemaal niets van over.
  Fijn voor jou Gait dat je zo’n fan bent van het “reguliere circuit” en de “Farmaceutische industrie”, maar als je niet inziet wat daar allemaal mis mee is dan ben je stekeblind.

 18. @Gait
  Welke therapie bedoel je, die therapie van mij werkt, dat wijst de ct scan uit, dus bewijs is er, en mijn oncoloog zweeg, wist niet wat hij ermee aan moest.
  Open je ogen voor de werkelijkheid en hoe de mensheid belazerd wordt door GSM (geld, status en macht). Je wordt genaaid waar je bij staat, op alle gebied. Nou ik niet meer.
  Als jij vindt dat het hocus pocus verhalen zijn, dan zijn alle artikelen op deze site zeker hocus pocus verhalen.

 19. @ jacqueline

  nogmaals ik VRAAG me af of dit niet het zoveelste hokus pokus verhaal is , ik zeg niet DAT het een hokes pokes verhaal is .
  en ik wil graag bewijs dat de aloe vera therapie werkt.
  ik wil graag weten waarom de fda er tegen in ging ! ik wil graag weten wat het slagings persentage is van de therapie.

  snapje jacqueline I want to know !!!

 20. Gait, we zitten niet meer in het wetenschappelijke tijdperk hoor, dat alles eerst bewezen moet worden om het voor waarheid aan te nemen. Probeer nou eens te “voelen” of iets klopt voor jou of niet en laat anderen in hun waarde met hun waarheid…Alle tijd die je gebruikt om tegengas te geven kun je beter gebruiken om naar binnen te kijken en in contact met je gevoel te komen… daar vind je de echte antwoorden… Succes ermee, het zal je leven verrijken.

 21. @ Barry
  als ik diep van binnen kijk dan voel ik dat het onzin is en dat verschrikkelijk zieke mensen hier onder lijden , dat er misbruik word gemaakt van mensen die bij kwakzalvers hun laatste hoop leggen ,dat voel ik, dus dat is mijn waarheid, zoals jullie dat zo mooi kunnen zeggen. ik hoopte alleen dat iemand mij wetenschappelijk aan kan tonen dat ik het mis heb en dat de aloe vera therapie wel helpt, maar dat zal ijdele hoop zijn.

 22. @ jacqueline
  onderstaande stukje stond op de site
  goed lezen meid !!

  Kanker-actueel is alleen gemaakt met het oog op uitwisseling van informatie en het delen van ervaringen. De informatie op deze site is dus GEEN medisch of therapeutisch advies. De informatie op kanker-actueel mag en kan niet worden gebruikt als diagnose of behandeling van lichamelijke en/of psychische klachten of ziekte. Dat geldt ook voor de informatie die we via Onafhankelijke Patiënten Stem (O.P.S.) geven soms. Deze site is geen aanvulling, laat staan vervanging, van een gekwalificeerd arts of therapeut. Bij lichamelijke en/of psychische klachten of ziekte zult u zich moeten wenden tot een gekwalificeerd arts of therapeut.

  Niemand is bovendien gerechtigd een ander persoon ook maar een deel van reguliere therapie te ontraden op basis van enig deel van informatie op deze site. De informatie kan ondanks alle zorgvuldigheid fouten bevatten, en vormt, gezien de vele “mitsen en maren” één geheel. Het is daarom zeer incorrect zieke mensen slechts een uit hun verband gehaald deel van informatie op deze site te tonen. Voor aanvullende behandeling van kanker met voeding en supplementen moet men nimmer zelf dokteren, of op paranormale wijze delen van voedingstherapie “die wel of niet bij Uw biosysteem aansluiten” laten bepalen.
  Voor alle duidelijkheid nogmaals: ten allen tijde wordt men aangeraden contact te zoeken met een terzake deskundig arts, die vertrouwd is met de medische literatuur over voeding en kanker en de daarin vermeldde doseringsgrenzen en contra-indicaties, en die voldoende kennis heeft van de nieuwe literatuur over reguliere behandeling van kanker.

 23. De essentie Gait is dat ‘regulier’ niet bestaat, ‘alternatief’ ook niet. Er zijn gewoon geen grenzen tussen het een en het ander. Mijn beste vriend, huisarts, roept dat de enige weg die we moeten gaan om ‘vriendjes’ te worden, het opheffen is, van de mannelijke vormen in onze minds.. De energie die we verprutsen aan het instandhouden van ‘grenzen’ tussen het ‘een’ en het ‘ander’, kunnen we beter besteden aan de focus op ‘ontspanning’.. Dus:
  Er zijn geen grenzen, nog maar een keer gezegd. Alles loopt in elkaar over. De ene alternatieve arts blijkt keihard regulier te zijn, en gebruikt kennis ‘on top off’. De wijze gebruikt alles van waarde ‘on top off’.

  Alles wat je hier te berde brengt is al een voorbeeld van het instand houden van grenzen..!!!! Jouw/ieders keuze is per definitie subjectief. NIETS, maar dan ook helemaal NIETS is objectief. Wel objectief obv van vooraf ingestelde kaders. Ja zo kan ik het ook. Panta Rei.
  Je denkt dat je je een bepaald beeld eigen hebt gemaakt. Niks ervan, alles is subjectief. Het is jouw beeld als mens van regulier, jouw beeld van ‘de huisarts’. Jouw beeld vooral van wat goed en fout is.
  Er is geen goed en fout.
  Amen.
  En roep eens wat vaker als je stellingen poneert: ‘Dat vind ik‘ of ‘Volgens mij’. Of wat dacht je van ‘Ik heb het gevoel dat’.. … enz. Doet je hele constellatie goed, je dient afstand te nemen..!!

 24. @ Guido

  Als regulier niet bestaat waarom word er hier dan op gescholden ?
  als er geen goed of fout is waar om ben ik dan steeds fout ?
  zelfs zo fout dat er iemand is die mij wil doden ?

  en als je nooit volgens mij ziet staan guido , dan moet je volgens mij beter lezen denk ik .

 25. Wat een discussie zeg. Laat iedereen nu maar gewoon doen waar hij/zij zich goed bij voelt. Dus ga op je intuitie af, dat is het beste, want dat is de goede weg. Volg je hart en zo je gevoel en doe waar je op vertrouwd. Ieder voor zich.
  Het is nu 6.00 uur en ik stap nu in de auto, op naar Duitsland.

 26. Gait volgens de reguliere gevestigde orde was de aarde vroeger plat en draaide alle planeten om de aarde en werd Darwin voor gek verklaard, etc etc… Iets is waar tot het tegendeel bewezen is. Je vraagt terecht om bewijzen maar kan dit niet verwachten van mensen die hier ook voor het eerst over lezen op de site ook niet van de schrijver. De schrijver wil alleen aangeven wat er is gebeurd en aangezien de boel is gesloten valt het momenteel lastig te bewijzen totdat het onderzoek wordt voortgezet ergens anders. Dus er dan naar vragen is als een open deur intrappen. Ga zelf op onderzoek uit als je graag de waarheid wil vinden. We horen graag over je bevindingen.

 27. Gait,
  Weet je trouwens dat er mensen zijn die hun eigen urine drinken schijnt goed voor je te zijn.
  En dan waar bemoei je, je mee.
  Mag een ander ook wat zeggen.
  Je schopt tegen alle paaltjes die je tegen komt.
  Ik heb ook zo een in mijn omgeving die niet echt gewaardeerd wordt.
  En probeer eens wat positiever in het leven te staan.
  Je wilt alleen maar trappen.
  Ik neem nog een slokje zilverwater.
  Helpt mijn kleinkinderen bijzonder goed.
  Groetjes,maak er een zonnige dag van.

 28. @ maudri

  mijn waar bemoei je je mee, kwam door je opmerking “wat kun jij azijn zeiken”

  verder voegde je niks toe , en nee ik schop niet tegen alle paaltjes die ik tegen kom alleen tegen de paaltjes die scheef staan om ze eens grondig recht te schoppen.

  trouwens als je kleinkinderen op de smurfen gaan lijken moet je niet janken, ik heb al eerder gewaarschuwd voor de gevaren van collodiaal zilver

 29. @Gait je moet het niet tot een persoonlijke strijd maken. Het geeft onnodige stress, je jaagt er mensen mee in het harnas en je bereikt er niet je doel mee. Stel dat jouw doel is dat mensen jouw standpunt in overweging nemen, benader ze dan positief en brandt ze niet af. Je kan je wel boos maken als mensen niet naar je willen luisteren maar de enige die daar mee zit ben jij en je eigen gezondheid.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.