Advertentie

Juichten de Palestijnen om de 911-aanslagen..??!


Meer weten over dit verhaal, de achtergronden..? Klik op deze foto van professor dr. Kees van der Pijl.

Hoe simpel is het om van de waarheid een leugen te maken en.. van de leugen een waarheid.. Nou, dat is niet zo heel moeilijk, zo weet elke illusionist, elke politicus, die snapt hoe simpel de mens, in al zijn ‘goedheid’, vanuit zijn hart reageert. Spontaan, inuïtief. Wat niet wil zeggen dat dit proces ‘verkeerd’ zou zijn..! Nee, het gaat erom dat -zoals de Amerikanen zeggen- het proces nét zo eenvoudig is, als het snoepgoed van een kind afnemen. Geen weerstand, hoogstens wat gemor.

En dat proces in macro-perspectief, is zéker eenvoudig, wanneer de massamedia meedoen. En precies dat is de strekking van het artikel hieronder. Palestijnen die juichen omdat ze snoepgoed krijgen áls ze juichen en ‘feestvieren’. Maar wat doe je met de beelden, die tegelijk werden gemaakt…?

Propaganda wordt dagelijks ingezet, om JOUW perspectief te ‘vernaggelen’, volledig onklaar te maken, opdat je de werkelijke waarheid niet (meer) ziet..! En als dan de waarheid boven komt, zoals bij dit geval op 11 september 2001, waarbij een groep jonge Israëli juicht en volledig lijkt te zijn weggetoverd, door het instorten van de WTC1 + WTC 2 torens, dan dient die natuurlijk heel snel te worden onderdrukt. Door de daders, de illusionisten, die precies wéten wat er speelt.. 

De wereld mag de waarheid van het échte juichen (om het instorten van het WTC-complex) niet zien, maar moet het VALSE JUICHEN onder de neus geschoven krijgen. Althans… Het jasje waarin dát echte juichen (van de Palestijnen) wordt gepresenteerd is vals.. Kijk naar dit verhaal hieronder, over die Palestijnse juichende bevolking, zogenaamd om de aanslagen van 911. NEEN, fraude en manipulatie. Kijk naar deze foto van de 5 Israëli, jonge jongens die daar ‘slechts’ stonden te filmen, aan de NewJersey-side van de Hudson in NewYork, om ‘DEZE GEBEURTENIS TE FILMEN’…!! Sorry, wisten ze dan dat dit ging gebeuren…? Tja, zeg jij het maar..!

* * * 

x
x

Juichten de Palestijnen om de 911-aanslagen..??!

2022 © WantToKnow.nl/be

x

Ken je één van de meest succesvolle hoaxes van 9/11? Een valse-vlag van het soort, dat zelfs een presidentskandidaat zwoer het gezien te hebben. Hij zag, wat velen zagen.. Eigenlijk een goed opgezette truc, die zó snel werd uitgevoerd dat het moeilijk te geloven is dat het niet vooraf gepland was..! En over dat laatste gaat het hier natuurlijk. Wéér een aanwijzing dat het allemaal vooraf gepland was, doorgestoken kaart..  Wat is het verhaal..?

Terwijl de Twin Towers nog in brand stonden, sloot iemand in Palestina een woonblok af en begon snoep en andere cadeaus uit te delen aan nietsvermoedende mensen op straat. Niet gratis, ze moester er wel wat voor doen.. In ruil moesten deze mensen in hun handen klappen en juichen, een beetje zoals elke regisseur bij elk Tv-programma het publiek doet klappen en juichen in verschillende toonaarden.

Aan welk loket ga jij je melden. Kies je voor de weg van de minste weerstand..??

De opnames van deze ‘vrolijke boel’, werden vervolgens met spoed naar de nieuwsredacties van de NYC-netwerken gestuurd. Vervolgens uitgezonden in de sfeer van de 911-aanslagen, met de aankondiging: ‘Palestijnen juichen om WTC-aanslagen’.. Na afloop sprak het handjevol mensen dat gefilmd was, en op deze manier ernstig gedupeerd was, zijn diepe afschuw uit. Ze wisten op dat moment natuurlijk niets van de aanslagen. En hadden ergens anders voor gejuicht.. Kijk naar de logistiek van deze hele operatie.. Iemand moest dus:

 • Met het plan op de proppen komen
 • Een plaats vinden om te filmen en vervolgens
 • Een straat afsluiten zonder de plaatselijke politie zou ingrijpen.
 • De diensten van een professionele nieuws-videograaf regelen, voor professionele montage..
 • Deze video met verwijzing doorsturen naar alle televisienetwerken
 • Deze netwerken prikkelen dat het heftig nieuws is en er zelf eens naar te kijken, en
 • Deze netwerken prikkelen om deze gemonsteerde video herhaaldelijk uit te zenden.
 • Vervolgens ongestraft wegkomen na het uitvoeren van deze hoax zonder te worden geïdentificeerd.

Dat is snel denken en snel handelen. Op zijn minst was het een zeer verachtelijke fraude. Maar voor velen een uiterst valse, doortrapte en laaghartige actie. Daarbij heel sinister het aspect in ogenschouw nemend, dat dit allemaal niet in enkele uurtjes in elkaar te zetten is, ZONDER VOORBEREIDING..! En inderdaad, die voorbereiding wijst dus op.. VOORKENNIS..!

* * *

3 gedachten over “Juichten de Palestijnen om de 911-aanslagen..??!

 1. Die dansende Palestijnen zijn imo een “non event” dat van aard is de aandacht af te leiden van de samenzweerders die schuil gaan achter 9.11. En afgezien daarvan is leedvermaak van alle tijden.
  Belangrijker is het volgende bericht :
  https://henrymakow.com/2022/09/9-11-as-phoney-as-covid.html?_ga=2.119405449.1658998515.1663334584-166333754.1663244318
  met citaat :
  “Bldg. 7 – 9/11 CIA Confession
  https://christendtimeministries.com/cia-agent-confesses-deathbed-blew-wtc-7-911/
  79-year-old retired CIA agent Malcolm Howard claims he and his colleagues blew up World Trade Center 7 on 9/11…” (=einde citaat).
  De originele bron van deze tekst :
  https://christendtimeministries.com/cia-agent-confesses-deathbed-blew-wtc-7-911/
  met citaten :
  “Source: CIA Agent Confesses On Deathbed: ‘We Blew Up WTC 7 On 9/11’
  79-year-old retired CIA agent, Malcom Howard, has made a series of astonishing claims since being released from hospital in New Jersey on Friday and told he has weeks to live. Mr. Howard claims he was involved in the “controlled demolition” of World Trade Center 7, the third building that was destroyed on 9/11….” (=einde citaat).
  In deze brug wordt ook verwezen naar de handel met voorkennis op de beurs, en citaat :
  “Even CNN reported that regulators were seeing “ever-clearer signs” that someone “manipulated financial markets ahead of the terror attack in the hope of profiting from it.” Mr. Howard says that a serious study of who profited on the stock market from 9/11 would “tear the heart out of the oligarchy in America.”
  “There is only one organization that spans the entire world, and let me tell you now, it isn’t and it never was al-Qaeda.” It’s the CIA. “There could never be a real investigation. The entire shadow government, as you call them now, are implicated.”. The 79-year-old, spending his final weeks at home, said he doesn’t expect to be taken into custody following his confession because “then they’d have to go after everyone else. They will just use the media to attack me. They are all on the payroll to suppress everything around 9/11.”(=einde citaat)
  Het belangrijkste staat echter niet in de tekst m.b.t. Mr Howard, namelijk de rol van de duivel in Tel Aviv en de Mossad, maar dat is een levensgevaarlijke materie, zelfs voor een man op zijn sterfbed !!

  1. Natuurlijk is het GEEN NON-EVENT.. (alleen het woord al.. pff). Het is een van de belangrijkste daden om met deze slinkse video/daad, HET DOEL VAN DE AANSLAGEN te bekrachtigen. Het laden van de schuld van deze aanslagen op de schouders van de ISLAM.. Daarnaast het verkrijgen van macht over het volk, door een COLLECTIEF TRAUMA, dat in terrorisme-wetgeving diende te worden vastgelegd..

   Maar let wel, ik zeg niet dat het NIET de CIA is, maar dan werken ze (en daar kun je wel vanuit gaan) ze voor de MOSSAD. ÉÉN LAAG dieper dus, dan de CIA.. Een lange lijst van politici (o.a. Andreas von Bulow en Cossiga (premier Italië), onderzoekers (Christopher Bollyn o.a.), klokkenluiders e.v.a. heeft duidelijk gemaakt dat de MOSSAD (met het doel de Islam tot zwart schaap te maken) deze operatie heeft uitgevoerd.
   En ja, als dan -evenzo als in Frankrijk- de Mossad de HELE CIA in haar macht heeft, is het verhaal duidelijk..! Kijk zo worden de aanslagen van 911 in Israël tijdens Purim gevierd..!! Een feest waarbij de gebeurtenis van ‘verslagen vijanden’ wordt gevierd.. Soort carnaval dus, maar dan mensonterend..
   smokolo purim 911

   En deze creep laat er ook geen gras over groeien; voor hen die kijken en ZIEN en luisteren en HOREN..!! Natuurlijk gaat het hierbij niet om ECHT joodse stromingen maar om de kanker-in-de-wereld, het Zionisme, of zoals David Icke het noemt, één laag dieper duidend: ROTHSCHILD-Zionisme. (https://www.wanttoknow.nl/politiek/9-11/moeten-we-zwijgen-over-911-christopher-bollyn/)
   netanyahu 911

 2. We hebben het vaak over een nieuwe wereldorde maar kijken vaak alleen naar wat er in de EU en VS gebeurd en misschien moeten we verder proberen te kijken.Heel vaak heb ik geschreven over nazi’s en dat veel van wat toen te zien is geweest nu ook weer terug lijkt te komen.Communisme en nazisme/fascisme hebben veel gemeen zoals onderdrukken.Sub rosa schreef niet zolang geleden dat het hele nazi gedoe afleiding is en dat zou goed kunnen,maar daar heb ik minder weet over dan over het nazigebeuren.Ook over broederschappen en andere clubs weet ik weinig en ik denk dat sub rosa veel kennis heeft vooral over zaken waar we mogelijk geen weet van hebben of gewoon niet aan denken daarom is voor mij sub rosa een zeer goede en waardevolle reageerder/ster.Wat ik wel weet is dat multinationals en banken steun hebben gegeven aan Duitsland en later aan de Russen en geallieerden die tegen de Duitsers vochten.Zo werden er bv voertuigen en materieel geleverd aan de Russen.Ook weet ik dat WA een biertje dronk met Poetin en daar is niets mis mee maar gaf wel aan dat het westen en het oosten banden hadden of nog hebben.Natuurlijk hebben alle wereldleiders contact met elkaar en dat betekend dat ze ook afspraken kunnen maken met elkaar.Veel kan gewoon opgezet zijn terwijl ze het anders willen doen voorkomen.Ook waren tijdens de tweede wereldoorlog veel onderdelen van geallieerde en Duitse voertuigen uitwisselbaar.Rusland en China zijn bondgenoten en sterk De VS lijkt Rusland en China niet zo goed te verdragen maar wat wanneer de Russen en/of China dat beu wordt? Is de aanwezigheid van FEEMA kampen in de VS een indicator voor wat gaat gebeuren bv? Dat Pelosi naar het oosten ging kan opgevat worden door China als uitdagen.Hetzelfde deed de EU/NAVO met de Russen door steeds meer naar het oosten troepen te stationeren aan de Russische grenzen bv.In Nederland denken velen dat de PVV of FvD de oplossing kan zijn maar van de PVV lijkt mij dat onmogelijk gezien de banden van Wilders met Israël en we weten dat daar juist de zionisten leven.In mijn ogen dient de gehele Nederlandse politiek zonder uitzondering hetzelfde doel.
  Dan hebben we nog Turkije die ook contact hebben met Poetin maar ook met het westen.De Eu heeft miljarden betaald om vluchtelingen tegen te houden bv.Hier moet ik steeds aan het Byzantijnse gebeuren denken waarbij ik me afvraag of dat nu ook weer een Turkse droom zou kunnen zijn.Afleiding in Nederland kan nu ook een tweet van FvD zijn van van Houwelingen die Kuipers eerst laat zien met een vlag en ernaast een hakenkruisvlag.Ik vind dat wel begrijpbaar omdat FvD vaak in de kamer de mond gesnoerd wordt door V.Bergkamp D66er.
  Vaak ook vind ik het woordgebruik van FvD wel erg grof,maar wat kunnen ze wanneer de kamer hen niet wenst te horen? Stel dat FvD gelijk heeft dan wordt gewoon een waarschuwing genegeerd door de rest van de politiek.Duitsland wenste destijds ook geen tegenspraak waardoor velen het leven hebben verloren.Zolang ze fatsoenlijk blijven is het misschien raadzaam om hen toch aan het woord te laten.Paternotte heeft een klacht ingediend bij het college van onderzoek integriteit over FvD maar misschien mag de integriteit van de hele politiek in Nederland wel eens onderzocht worden.Dat is mijn mening.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.