Advertentie

Dit al gelezen..? Remote viewing, Ingo Swann..!


‘Ieder mens heeft een helderziende, intuïtieve aanleg.
Dit is ook de reden, dat ze maar blijven opkomen,
ondanks alle sociale pogingen om ze te weren.’

Ingo Swann

* * *

x


x

Dit al gelezen..?
Remote viewing, Ingo Swann..!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Jan Smith de vertaler van het boek ‘Penetration’, exclusief voor WantToKnow.

Met de hulp van vertaler Jan Smith, onze onvolprezen compagnon in dezen, plaatsten wij vanaf december 2010 in Nederlandse vertaling, het boek ‘Penetration’ van Ingo Swann op de site. In 13 artikelen, met telkens 2 hoofdstukken. Exclusief hier op de site, want het boek is er niet in Nederlandse vertaling.

We raden je aan, wanneer je tijd hebt en eens iets heel bijzonders wilt lezen, hieraan te beginnen. Je zult niet kunnen stoppen, want het lijkt alsof je in een rollercoaster belandt, waar  je alleen uitkomt, door de hele rit te be-leven..! Ingo Swann verdient het sowieso, dat we hem eren voor zijn sympathieke werk ten behoeve van de mensheid. Niemand was meer onder de indruk van zijn gaven, dan Ingo zélf..

De uiterst sympathieke Ingo Swann.

Ingo Swann werd 79 jaar en hij stond toen hij stierf, internationaal bekend als pleitbezorger en onderzoeker van de uitzonderlijke krachten van de menselijke geest. Vooral ook als leidende figuur in overheids- en wetenschappelijke projecten om de reikwijdte van subtiele menselijke percepties te onderzoeken en te identificeren. Sinds 1970 is zijn naam en werk opgenomen in de meeste hedendaagse boeken over het PSI en het ‘paranormale’. Kortom een fenomeen..

Hij was ook te zien in vier delen van Time-Life’s bestsellerreeks getiteld ‘Mysteries of the Unknown’. Zijn werk heeft brede mediabelangstelling gekregen en hij was te zien in elke belangrijke Amerikaanse/Britse televisiedocumentaire over PSI-fenomenen en natuurlijk zijn specialiteit: ‘Remote Viewing’.

Ingo werd geïnterviewd en/of geprofileerd in tientallen tijdschriften, waaronder Time, Reader’s Digest, Smithsonian en Newsweek. Ingo’s vroege werk in de parapsychologie, als gekende persoon en zeer succesvol ‘proefkonijn’, maakte hem tot een psychische superster op dat gebied.

‘Feminine Raising’ © Ingo Swann

Zijn latere onderzoek ten behoeve van de Amerikaanse inlichtingendiensten, waaronder dat van de CIA, leverde hem de status van topspion op. Zijn betrokkenheid bij onderzoeksprojecten van de overheid vereiste de ontdekking van innovatieve benaderingen voor het daadwerkelijk realiseren van subtiele menselijke energieën. Hij beschouwde de PSI-krachten als slechts onderdelen van het grotere spectrum van menselijke detectiesystemen.

Ingo Swann vertelt dit heel bijzondere verhaal over de krachten ‘achter de schermen’…!

Ingo was de auteur van meer dan een dozijn boeken. Zijn uitgever, Swann-Ryder Productions, heeft de meeste van zijn titels heruitgegeven als e-boeken, audioboeken en paperbackboeken. Ingo Swann was ook een visionair kunstenaar en zijn prachtige werken zijn te vinden in ‘The American Visionary Art Museum’, ‘The Smithsonian National Air and Space Museum’, ‘Edgar Cayce’s Association for Research and Enlightenment (A.R.E.)’, ‘The Leslie Lohman Museum of Gay and Lesbian Art’ en ‘ONE, National Gay and Lesbian Archives’ in de USC Libraries.

Een link naar een PDF van zijn uitgebreide database van geschriften over wat hij beschouwde als de grootmachten van de ‘menselijke biomassa’, is beschikbaar HIER (pdf – 4,6 Mb). Zijn collectie van onderzoek, boeken en correspondentie is ondergebracht in Special Collections, Ingram Library aan de Universiteit van West-Georgië.

De originele cover van het boek, waarvan je hier op de site de vertaling kunt lezen. Geschreven in de jaren 1990, door Remote Viewer, Ingo Swann.

Hommage van Jan Smith aan Ingo..
Vertaler Jan Smith schreef in 2014 HIER een mooie hommage aan de persoon Ingo Swann en zijn werk. Wellicht een opstapje om aan het boek te beginnen, dat hier op de site al 10 jaar wacht op jouw aandacht.. ;-)..? Hieronder hebben we voor het gemak, alle links geplaatst naar de hoofdstukken van het boek; we doen er zoals gezegd, 2 per artikel. Jan Smith over de inhoud van het boek, over een specifiek onderdeel: de ‘aansturing’ van Ingo Swann, door de veiligheidsagenten:

“Ze geven hem een aantal coördinaten op, zoals tegenwoordig in Google Earth, en hij moet beschrijven wat hij daar ziet. Zo bezoek hij op telepathisch niveau eerst wat locaties in de VS, gevolgd door een paar bezoeken aan de gebouwen van de Russische geheime dienst, enzovoort. Maar dan gebeurt het dat hij coördinaten opgegeven krijgt, die hem náár en óp de Maan brengen..!! Hij is daardoor erg geschokt; maar zijn begeleiders daarentegen zijn erg opgetogen en willen dat hij doorgaat met het verschaffen van informatie die hij ‘ziet’.

Hij beschrijft tijdens meerdere opeenvolgende sessies wonderlijke constructies zoals grote lichtmasten, geluid dat door reusachtige generatoren wordt voortgebracht, supergrote voertuigen die bandensporen achterlaten in het maanstof en in en uit tunnels rijden en menselijke gedaanten in overals zonder helmen of zuurstofmaskers. Je kunt het hele Nederlandstalige boek nog steeds hier op de website lezen.”

(Klik op deze afbeelding voor meer info en onze aanbieding van dit boek!)

Als je niet op de hoogte bent van het fenomeen ‘remote viewing’, of even je geheugen wilt opfrissen, lees dan HIER het verhaal over Remote Viewing. Zoals het verhaal van de Nederlandse Sandra Hilleard, waarvan we de Nederlandse vertaling van haar boek ‘Buitengewoon zintuigelijke ervaringen’ uitgeven. (klik op afbeelding van de cover hiernaast). Sandra heeft vele jaren intensief aan RV gedaan en schrijft in haar boek over alle facetten van deze techniek.

Remote viewing blijkt, zoals Ingo Swann het helemaal boven dit artikel ook zegt, een natuurlijk, menselijk talent te zijn. En hoewel iedereen op Aarde feitelijk aanleg hiervoor heeft, en het kan ontwikkelen, blijkt het fenomeen kopje-onder te worden geduwd. Door bepaalde krachten hier op Aarde wordt het fenomeen gedenigreerd en verstopt, binnen het kader van het klein/dom-houden van het menselijk ras. Die kennelijk niet verder mogen kijken, dan hun neuzen lang zijn.

Wanneer je het boek ‘Penetration’ hier op de site leest, zul je versteld staan van de werkelijkheid-achter-de-alledaagse-werkelijkheid. Wellicht zelfs, is deze alledaagse werkelijkheid één grote camouflagedeken, bedoeld om de essentie van het leven op Aarde, de essentie van het menselijke ras, te bedekken en verhullen. Ook de commentaren van de lezers van 10 jaar geleden, zullen je verdere inzichten verschaffen over dit fenomeen; dus lees/bekijk die ook, willen we je aanraden. Veel leesplezier in deze bizarre tijden..!

Dit is de lijst met artikelen in chronologisch volgorde om het boek te lezen. Maar nogmaals: lees eerst het artikel uit 2014 van Jan Smith, HIER dus.

DE HOOFDSTUKKEN VAN ‘PENETRATION’,
IN DE NL-VERTALING VAN HET BOEK

– PENETRATION –

 • Voorwoord, hoofdstuk 1 en 2 HIER
 • Voor hoofdstuk 3 en 4 klik je HIER
 • Voor ‘Mensachtigen op de Maan’ Hoofdsstuk 5 en 6 HIER
 • Het voorval in Los Angeles (HIER) in hoofdstuk 7 en 8.
 • Mr. Axelrod’s reisplannen.. HIER (Hoofdstuk 9 en 10)
 • hoofdstuk 11 en 12 HIER    Over UFO’s en spindoctors…
 • Hoofdstuk 13 en 14 Een satelliet kan niet hol zijn.. HIER
 • Hoofdstuk 15 en 16 over o.a. de Holle Maan.. HIER
 • Het verhaal van de maanlichten. Hoofdstuk 17 en 18 HIER
 • Hoofdstuk 19 en 20, het risico van de bezetting van de maan o.a. HIER
 • Hoofdstuk 21 en 22 O.a. over buitenaardse telepathie HIER
 • Over buitenaardse en telepathie, hoofdstuk 23 en 24 HIER
 • Hoofdstuk 25 en 26 vind je HIER

3 gedachten over “Dit al gelezen..? Remote viewing, Ingo Swann..!

 1. Volgens mij dikke BS…. Waarom geven ze lezingen, schrijven boeken etc , maar bewijzen ze zich niet om 2-3 keer opeenvolgend de lotto balletjes te voorspellen???
  ze kunnen namelijk bij de trekking van komende week aanwezig zijn.

  Als ze dit doen, kan er niemand meer omheen en m.i. is er geeb beter bewijs.
  Een omgeving, gebeurtenis , plaats kan vaak anders geïnterpreteerd worden.
  2-3 keer op rij de lotto voorspellen is geen toeval meer.

  1. Nogal ‘domme’ benadering. Voor jou is de Lotto of een ander ‘kansspel’ heilig..? Verdiep je in het werk van Edgar Cayce, die ‘misbruikt’ werd op dit aspect. Gokken op paardenraces, op de uitslag die hij voorspelde in trance, bleek heel lucratief. Het werd hem door ‘externe bronnen’ niet toegestaan, deze info op te halen.
   Er zitten meer aspecten aan dit verhaal, dan een kortzichtige limiet in denken, die jij eraan geeft. Met alle respect.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.