Advertentie

Corruptie…


X
X

Corruptie

2021 © Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Harriet Algra

Eén van de belangrijkste sleutels naar de bevrijding is, het blootleggen van alle corruptie. Dit, is de grootste industrie ter wereld. Corruptie vinden we bij: Big Farma; het bankwezen; de industrie; Google; Hollywood; Social Media; de Katholieke kerk etc. De internationale handel is altijd verbonden geweest met het verzamelen van inlichtingen. De scheidslijn tussen legitieme handel en georganiseerde misdaad is flinterdun. Hun belangrijkste inkomsten werden verkregen uit opiumoorlogen, diefstal van goud, en is in het afgelopen jaar voorbijgestreefd, door de kinderhandel, met maar liefst een jaarlijkse winst van US$ 150 miljard.

Ze spelen hun spel uiterst geraffineerd, om hun werkelijke identiteit verborgen te houden. Zo maken de èchte vrijheidsstrijders deel uit van de ‘Galactische Alliantie’, en maakt de DeepState gebruik van de naam ‘Galactische Federatie’. Deze laatste is dus volledig fout, en wordt helaas nog steeds door velen beschouwd, als zijnde ‘onze grote bevrijders’.

Corruptie heeft zijn eigen bedrijfsmodel.
Deze syndicaten van ‘geïnstitutionaliseerde misdaad’, zijn vaak van militaire aard. Ze verkrijgen hun macht uit spionage, clandestiene operaties, ondermijning, esoterische wetenschap en misleiding. Alle belangrijke gebeurtenissen die plaatsvinden of hebben plaatsgevonden, zijn gebaseerd op numerologie, dat fungeert als een geheime code. Eén van de beste decoders op dit moment is Jason Q. (HIER) Hierdoor ontdek je dat niets aan het toeval wordt overgelaten. De macht is verbonden met specifieke families en geheime genootschappen.

De familie ‘Payseur’, waar de meeste mensen waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebben, behoorde tot de machtigste families ter wereld en zijn recent uitgeschakeld. Hun vermogen was zo groot, dat zou je dit verdelen over de wereldbevolking, iedereen, stuk voor stuk € 1 miljoen zou ontvangen, en er nog geld zou overblijven. De Payseurs zijn verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van de magie-, film en mysterie industrie. Zij introduceerden o.a. de opkomst van de status van beroemdheden; TV; schandaal; media; trucs; en transgenderisme.

Het onderwijzen en leren van magie was ooit een geheime praktijk. Professionele goochelaars waren niet bereid kennis te delen, om te voorkomen dat leken hun geheimen zouden leren. Dit maakte het vaak moeilijk voor een geïnteresseerde leerling, om iets anders te kunnen leren dan de basisbeginselen van magie. Om hoger op te komen, dien je lid te worden van ‘magische clubs’, en je begrijpt natuurlijk, dat daar een prijskaartje aan vastgeplakt zit.

Deze industrie is totaal corrupt. Kijk naar de manier hoe de filmindustrie zich heeft ontwikkeld tot een mind-control-wereld. Ze introduceren de gedachten over een onderwerp, en breiden het vervolgens uit met allerlei vervolgproducten. Hierdoor willen ze je laten geloven dat de situaties echt zijn. Vanaf het moment dat alchemie werd beoefend om basismetalen in goud te veranderen, heeft magie een sterke aantrekkingskracht gehad.

Dus zijn heksen en tovenaars misschien gewoon de duivel, die macht geeft aan individuen, in ruil voor het volgen van zijn regels en bezweringen? Wie zal het zeggen….. De Payseurs waren ook nauw betrokken bij de kinderhandel. De zo onschuldig lijkende padvinderij, draagt zelfs het symbool van de Payseur, ‘de Lelie’.

De Federal Reserve (FED), een ongrondwettelijke particuliere bank, werd in 1913 door de DeepState opgericht. Het was president Woodrow Wilson, die door de louche bankiers was bewerkt, op een manier, waarop hij geen andere mogelijkheid zag, zijn land, de VS, te behoeden voor een economisch-financiële catastrofe, dan de ‘professionals’ (bankiers) de leiding te geven over het financiële geldsysteem van de VS.

Daarmee werd de FED in staat gesteld om zóveel geld te drukken als nodig was, om wie ze maar wilde, om te kunnen kopen. De activiteiten van geallieerde corrupte banken, media bedrijven en militair industriële bedrijven, werden door de FED gefinancierd. Denk hierbij ook aan:

 • Politieke stichtingen die worden gebruikt om steekpenningen wit te wassen. Dit gebeurt vaak onder de dekmantel van ‘book deals’
 • NGO’s met een verborgen doel. Een goed voorbeeld is de betrokkenheid van het Rode Kruis bij orgaanoogst plus mensenhandel.
 • Liefdadigheidsinstellingen die zijn bedoeld als dekking voor illegale activiteiten. De ‘Payseurs’ maakten een belangrijk deel uit in de wereld van de internationale liefdadigheidsacties. Ze stalen het geld om hun bestuurders mee te betalen en de slachtoffers mochten blij zijn wanneer 5% van het totaal opgebrachte kapitaal hun kant op kwam.
 • Media-industrie, die door het publiek te kampen heeft met een catastrofaal verlies van vertrouwen, aangezien haar misdaden en methoden uit het verleden aan het licht komen.
 • Multinationals die gebruik maken van slavenarbeid, of activiteiten hebben in bepaalde politiek risicovolle landen. Zo werd Apple gedwongen de productie uit China te repatriëren.
 • Spelers in de financiële sector, waarbij veel banken grote fraudeschulden hebben. Het is geen geheim dat sommigen zoals Bank of America, Citibank, HSBC, Wells Fargo en Deutsche Bank in de problemen komen, omdat ze zich te veel hebben overgegeven aan snode praktijken.
 • Energie, aangezien veel corruptie verband houdt met de olie- en gaswinning en de handel in grondstoffen, evenals met het streven naar hernieuwbare energiebronnen als gevolg van onwettige concerns. Denk hierbij aan de ‘Green Deal’.
 • Telecom en IT, dat de basis is voor veel spionage. ‘Amazon’ is besmet door zijn banden met de CIA; Google staat aan de vooravond van de totale ondergang van het merk.

En laten we nu eens in de Covid hoax duiken, wat betekent ‘Covid 19’ letterlijk?
Het is een ‘Certificate of Vaccination Identification’. De getallen 19 staan voor A.I . (Artificial Intelligence). Het betreft de 1ste en de 9de letter van het alfabet. (1= A en 9=I) Deze ziektekiem, is geen virus, omdat je biologisch gezien geen virus over kan dragen. Natuurlijke ziektekiemen kunnen niet gepatenteerd worden, maar Covid 19 is wel gepatenteerd. Dit toont aan, dat het artificieel, en dus door mensen gekweekt is. Het is in een laboratorium ontwikkeld en in 2015 goedgekeurd door de Britse koningin. Vervolgens naar Wuhan getransporteerd, en is het dus niets anders dan een ‘Biowapen’, met als doel een groot deel van de mensheid uit te roeien.

Lees het artikel over de aanwezigheid van het VS-‘militaire team’, dat meedeed aan de legerolympiade in Wuhan en een flater sloeg qua sportprestaties.. Zódanig dat velen geloven dat het feitelijk géén sporters waren in dit team.. 1 Maand later brak massaal de COVID-19 uit aldaar..!! (KLIK VOOR LINK NAAR DIT ARTIKEL)
(klik voor het artikel waarin 2 artsen huilend vragen om de aandacht van de wereld, voor de ‘verborgen agenda’ achter deze WERELDWIJDE VACCINATIES..!!

Het lijkt op een gewone griep, met het verschil dat het trombose kan veroorzaken en dus bloedstolsels kan creëren . Als zo’n bloedstolsel of bloedprop losschiet, kan het in de longen terechtkomen, met alle gevolgen van dien. Wanneer mensen zijn gevaccineerd, dan kan Covid 19 geactiveerd worden door 5G. Dit, is wat we begin vorig jaar in Wuhan hebben kunnen aanschouwen. Dus om je hier goed tegen te wapenen….. in ieder geval geen vaccinatie nemen.

Voor degenen die nog twijfelen, is het belangrijk om te weten, dat wanneer iemand sterft aan het vaccin, de levensverzekering geen geld zal uitkeren, omdat je had kunnen weten, dat je deelnam aan een experiment. We zitten midden in een transitie, en de DeepState is nog niet volledig uitgeschakeld. Dit houdt in dat we nog steeds gevaar lopen. De DeepState weet dat ze verloren hebben, en proberen nog zoveel mogelijk slachtoffers met zich mee te trekken. Dus ben alert, een kat in het nauw maakt rare sprongen.

Er is echter gegronde aanleiding, om aan te nemen dat grote justitiële teams wereldwijd aan het werk zijn de verantwoordelijken voor deze misdaden aan te klagen. Want zou de DeepState werkelijk aan de macht zijn, dan waren dit soort artikelen verboden en zouden de meesten van ons niet langer leven of opgesloten zitten, in de door hun opgerichte FEMA- kampen.

Er komen steeds meer schandalen aan het licht. Denk hierbij bijv. aan:

Spygate
Obama geeft persoonlijk toestemming voor illegale FISA-bespionering van de regering-Trump, voor en na de verkiezingen. betrekt FVYE-spionage-netwerklanden in het schandaal, vooral Groot-Brittannië.

Pedogate
Epstein Island en de daarmee verbonden chantage-operaties (NXIVM, SNCTM); Betrokkenheid Britse Koninklijke familie plus MI6; De rol van Israël en Mossad; De elite van Hollywood (in het bijzonder bij Disney) zit tot hun nek in deze smerigheid.

Russiagate
Mislukte poging tot staatsgreep – Brennen, Clapper, Comey, Ohr, enz. – zullen allemaal worden geëxecuteerd wegens hoogverraad. In Italië heeft al een grootschalige schoonmaak plaatsgevonden, omdat het betrokken was bij de opzet van deze staatsgreep. Daarom is het land ook zo lang in lockdown tijdens Covid19.

Clinton Foundation
Verkoop van staatsgeheimen aan China; Mensenhandel in Haïti (vgl. Epstein).

Het was een gouden tijd voor Hillary Clinton; gedekt door orders van de regering Obama, was deze vrouw als Minister van Buitenlandse Zaken van de VS, in staat alles te doen wat haar vooral voordeel bracht. Daarbij letterlijk haar landgenoten en haar land verradend..!! De Clinton Foundation was daarbij de ‘vredige, liefdadadigheidsinstelling’ die er financieel baat bij had..! Dit soort stichtingen zijn hét ideale camouflagemiddel voor de elite.. (klik voor NYT-artikel)

Uranium One
Illegale verkoop van nucleair materiaal van de VS aan Rusland (Mueller in zijn eigen schandaal …). Corruptie is een wereldwijd fenomeen. Anticorruptie-initiatieven hebben een lange geschiedenis. Multinational business is al eeuwenlang een ding. Dat er een gecoördineerde zuivering door meerdere landen plaatsvindt, mag geen grote verrassing zijn. Niet voor niets vormen deze wereldwijd gelijktijdige grote schandalen samen

Verkiezingsfraude
In 2016 en 2018 door de Amerikaanse Democratische partij (en vele jaren daarvoor). Kan de uitschakeling van velen in het Huis van Afgevaardigden (Amerikaanse 2e kamer) en speciale verkiezingen veroorzaken.

Alles kwam pas echt in beweging in de 2de helft van 2020, door de laptop die Hunter Biden, de zoon van Joe Biden, had achtergelaten in een computershop. Dit was een hele bewuste zet, om eindelijk gerechtigheid te krijgen voor de dood van zijn vrouw en kind, die door zijn vader, Joe Biden, waren vermoord als een satanisch offer om hogerop te komen.

Als kind, verloor Hunter zijn moeder op identieke wijze. Hij veranderde van slachtoffer in dader, waarschijnlijk heel bewust, omdat dit de enige manier was, om deze gruwelijke daden van zijn vader en van vele anderen, aan het licht te brengen.

Landen kunnen niet langer als landen gezien worden, omdat zowel de vrijheidsstrijders als DeepState, dus beide facties, aanwezig zijn. Het gaat er niet langer om wie president is, maar wie het volk achter zich heeft staan. Die groep heeft de meeste macht. Het is duidelijk dat de Trump, Poetin (Rusland); Moody (India) en Xi Jinping (China) nauw samenwerken. Volgens de media mag Joe Biden dan wel de 46ste president van de VS zijn, maar hij heeft geen toegang tot het Witte huis, het Pentagon of Airforce One.  Het is nog steeds Trump die het leger achter zich heeft staan.

Guantanamo kampen

De wereld wordt voorbereid op verbluffende onthullingen, die de grondslagen van de samenleving zullen doen schudden. Ook in Nederland! We zien steeds meer officiele aanklachten en arrestaties. Sommigen zijn zelfs al berecht voor een speciale militaire rechtbank. Er is ook uitgebreid bijgebouwd in Guantánamo Bay, een militaire gevangenis gelegen op de Amerikaanse militaire basis Guantánamo Bay (HIER) in het zuidoosten van Cuba (HIER). Deze gevangenis werd opgezet in januari 2002.

Het detentiecentrum van Guantánamo Bay, was onder Bush en Obama: een symbool van marteling, uitlevering en onbepaalde detentie zonder aanklacht of proces. Na de terroristische aanslagen in de VS op 11 september 2001 (waarvan we nu weten dat deze door de DeepState zelf is uitgevoerd) verklaarde de ‘Bush regering’, die deel uitmaakte van de DeepState, een ‘oorlog tegen terreur’. Hij voerde aan, dat de noodzaak om terrorisme te bestrijden en mensen te beschermen, zwaarder weegt dan de verplichting om de mensenrechten te respecteren.

Guantánamo Bay werd in januari 2002 door de Verenigde Staten opgericht als een plaats voor de Amerikaanse autoriteiten, om mensen vast te houden die worden beschouwd als ‘vijandige strijders’ in deze oorlog tegen terreur. De eerste gevangenen werden op 11 januari 2002 overgebracht naar het gevangenkamp in Cuba. In Guantánamo probeerde de Amerikaanse regering, gedetineerden vast te houden op een plaats, waar noch Amerikaans, noch internationaal recht van toepassing was.

Het is dus heel symbolisch, dat de DeepState daders, hier, berecht gaan worden. Er is een krachtig uitvoerend bevelschrift voor krijgsraden uitgevaardigd, en de federale doodstraf is hersteld. Het gaat hier om misdaden tegen de menselijkheid. Dit, zijn ernstige misdrijven tegen grote groepen van de burgerbevolking, in of buiten oorlogstijd. De categorie ‘misdrijven tegen de menselijkheid’ is voor het eerst benoemd op de processen van Neurenberg (1945-46) en Tokio (1946-1948) om misdaden tegen de eigen bevolking aan te duiden.

Er zijn geruchten dat de processen rechtstreeks op televisie zullen worden uitgezonden soort ‘Neurenberg 2.0’. Dit zal niet alleen de massa gaan wakker schudden, maar ook grote gevolgen gaan hebben voor Big Pharma, omdat duidelijk zal worden wat de werkelijke reden achter de vaccinaties is. Deze zijn niet ontwikkeld om je gezond te houden, maar om je te doden, of tot slaaf te maken en te houden. Het vergif om ziek te worden, zit zowel in de PCR-test als de maskers.

Niemand heeft jouw waarheid, die vind je enkel zelf..!
Het is een fascinerende zoektocht, waarbij je flink uitgedaagd zult worden, om je verleiden van je pad te geraken. Het is de kunst, om alleen die informatie van iemand anders tot je te nemen, dat resoneert. Laat het gene dat niet kloppend voelt gewoon los. Een andere valkuil kan namelijk worden, dat wanneer iets niet resoneert, je gelijk alle informatie van die persoon aan de kant schuift. Ben daar dus heel alert in. Want voordat je het weet, mis je op die manier informatie, die wel degelijk belangrijk kan zijn. De vrijheidsstrijders hebben de strijd in 2017 gewonnen, maar het is aan ons zelf, of we in de 1ste of 2de tijdlijn terecht zullen komen. (HIER)

‘If somebody offers you free food,
be aware you don’t end up as food’
.

Niemand kan ons daar bij helpen, dat is een proces, dat we alleen zelf kunnen bewandelen. Afgelopen week hoorde ik een mooie uitspraak van een sjamaan, op een vraag van iemand, hoe je kon weten of iemand te vertrouwen is of niet. Haar antwoord was:” if somebody offers you free food, be aware you don’t end up as food”. Met andere woorden, iedereen die aangeeft jou te redden, zou wel eens tegenovergestelde bedoelingen kunnen hebben. Alleen jij, bent in staat om door dat geboortekanaal naar de vrije wereld te stromen. Daar kan niemand, hoe overtuigend het ook kan overkomen, jou bij helpen……

Harriet Algra

maart 2021

totalhealthfoundation.nl

Bronvermelding:

https://payseurs.com/history-uses/

https://shakenet.raspberryshake.org/

https://youtu.be/wQxOfQgw3L0

https://bossmaker.nl/

https://drcharlieward.com/charlie-discusses-vaccine-military-megan-msm-with-nicholas-veniamin/

 

7 gedachten over “Corruptie…

 1. Must see: vier agenten treden naar buiten in een indringend interview. https://www.youtube.com/watch?v=25bSBaZ3xbA
  Aan tafel analyseren ze met Tom Zwitser de gedaanteverandering qua bevoegdheden, bevelsstructuur en groepsdwang die de politie de laatste jaren heeft ondergaan. Er is een verstikkende sfeer in het korps ontstaan waar het opmaken van valse processen-verbaal (pv’s), intimidatie van burgers en militarisering van het korps volstrekt normaal zijn geworden. Via Blue Truth (Blue Tube-video’s), een nieuw initiatief, kunnen agenten, artsen, zorgmedewerkers, etc. zich – indien gewenst anoniem – uitspreken en voelen dat ze er niet alleen voor staan..

  1. Goede gesprekken in de blauwe tijger studio. Waarom allemaal demonstreren? Het helpt niet, het helpt wel om de duivel aan te wakkeren in de (on)polit(i)e. Don’t be a sittingduck!(Waar is Antifa als we ze nodig hebben???) 40 jaar geleden was de grootste demonstratie in Amsterdam tegen kruisraketten; heeft het geholpen? De Greenham Common vrouwen waren aangevallen met microwave-wapens en velen zijn ziek. Ken zelfs iemand die miljoenen schade heeft aangebracht aan straaljager met kruisraketten.
   Retteketet, gebruik OOK je hoofd, het IS een oorlogSSituatie; terug in de tijd, ook in Groningen, moest de vader van mijn vriendin werken in Duitsland, “Geen sprake van, ik laat mijn gezin niet alleen!” Wat deed hij? Kokend water over zijn been en de dokter zei: “Ik zorg wel dat de wond open blijft.” Verder heeft hij zijn fiets diep begraven in de tuin zodat de Duitsers zijn eigendom niet afhandig maakten, verder Joodse onderduikers-succes!
   Mondkapjes: Grote volkswelzijnsgevangenissen kom je niet in zonder: Ziekenfabrieken en bejaarden(m)oorden! Vandaag mijn vaccine genomen oftewel een fris zwemmen à la Wim Hof in de plas, ook bij jou in de buurt en je voelt je als herboren. https://www.youtube.com/watch?v=DYqv69jZttA&ab_channel=LeuksteKinderliedjes

 2. Een kleine correctie op dit zeer lezenswaardige artikel. De huidige president heeft in december 1972, kort voordat hij werd ingezworen als senator voor de staat (en belastingparadijs) Delaware zijn vrouw en dochter om het leven gebracht als zoenoffer richting de cabal. Zoon Hunter Biden is gescheiden van zijn vrouw Kathleen Buhle.
  President Woodrow Wilson (1913 – 1921) heeft ladingen boter op z’n hoofd, want hij heeft de op 23.12.1913 op de valreep voor het kerstreces door het Congres goedgekeurde wet voor de invoering van de FED gecontrasigneerd. Sindsdien zorgt de FED voor de geldschepping van de Amerikaanse dollar en de bevolking moet daarvoor bloeden middels het betalen van 6 procent rente per jaar. Een ander gevolg is kort daarna ingevoerde inkomstenbelasting.
  De geheime militaire rechtbanken (220.000 aanklachten alleen al in de VS) zijn in 2017 van start gegaan en hebben hun domicilie in Nevada. Tijdens de staatsbegrafenis van George H.W. Bush (1924) in de National Cathedral in Washington D.C. op 05.12.2018 kwam president Trump en zijn vrouw Melania demonstarief te laat binnen. Toen het echtpaar naar voren liep om hun ereplaatsen in te nemen, kregen de (aangetrouwde) kinderen van Bush en een aantal oud-presidenten van agenten van de Secret Service een envelop met daarin een mededeling. Hierin stond dat Bush sr. geen natuurlijke dood is gestorven. Naar later bekend is geworden is Bush sr. d.m.v. een gifinjectie geëxecuteerd wegens o.a. satanisch kindermisbruik, drugssmokkel en misdagen tegen de menselijkheid. De bescherming door de Secret Service van de familie Bush hield nog tijdens de dienst ogenblik op te bestaan.

 3. Naschrift: in een kort briefje uit 1994 heeft John F. Kennedy (1960 – 1999) senator Joe Biden uitgemaakt voor verrader en hij noemde hem corrupt.

 4. Ik geloof in….
  Ik geloof dat de meeste mensen deugen, maar tegelijk ook slapen.
  Ik geloof dat die slaap er voor zorgt dat mensen onwetend zijn, vergeetachtig, en gemakzuchtig, waardoor heel veel kwaad kan blijven voortwoekeren.
  Ik geloof dat het wakker maken van deze mensen een goede zaak is.
  Ik geloof dat er mensen zijn die op talloze manieren misbruik maken van deze grote groep slapers.
  Ik geloof in bestaan van machtswellustigheid, kwaadwilligheud, onderdrukking, bedrog, leugens, moord en doodslag .
  Ik geloof in het bestaan van uitbuiting van de aarde, en vernietiging van de natuur.
  Ik geloof in het bestaan van klimaatproblemen, toename van natuurrampen, hongersnoden.
  Ik geloof in het bestaan van verkeerde voedselpatronen, verkeerde bestrijding van ziekten waardoor steeds meer mensen chronisch ziek worden en blijven.
  Ik geloof in het bestaan van pandemieën door toenemende bevolkingsaanwas en voedselmanipulatie .
  Ik geloof in het bestaan van mensenhandel en kindermisbruik .
  ik geloof in het bestaan van elitaire bevolkingsgroepen, heersers, schreeuwers, sluwerikken, die alleen hun eigen macht en invloed bevorderen ten koste van de rest van de wereld.

  Ik geloof, dat wij – door gezamenlijk optreden – en met behulp van wijsheid en compassie en techonologische ondersteuning, echt in staat zijn al deze problemen op te lossen

  Ik geloof niet in het verspreiden van angstaanjagende geruchten over Deep State, miljoenen mensen opgesloten in onderaardse steden, grootscheepse geheime militaire operaties anders dan al eeuwen aan die gang zijn; ik geloof niet in buitenaardsen die geheime oorlogen voeren en zeker niet in de overwinningen die zij boeken.

  Ik geloof niet in het nut van scheldpartijen en grove taal.
  Ik geloof wel in het vrije woord van argument en tegenargument.
  Ik geloof dat de opdracht voor elk mens is ‘Mens ken uzelve’
  Ik geloof in een rechtschapen wereld wanneer er voldoende mensen zijn die deze opdracht serieus nemen.

  Ik geloof alleen in Waarheid als zij wordt vergezeld van het Goede en het Schone.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.