WantToKnow.nl

Dossier: Mind-Control

Dossier Intro

Deze pagina biedt links naar verscheidene betrouwbare en verifieerbare informatiebronnen met betrekking tot mindcontrol. Ons meest fundamentele materiaal staat bovenaan de lijst, en wordt, voor diegenen die daarin geïnteresseerd zijn, gevolgd door aanvullende bronnen die dieper op de zaken ingaan. We raden je aan om deze pagina in zijn geheel door te lezen alvorens de diverse links te verkennen. Het WantToKnow.nl team presenteert deze informatie over mindcontrol als een gelegenheid om jezelf en anderen te informeren, en te inspireren tot samenwerking om de democratie te versterken en te bouwen aan een betere toekomst voor ons allemaal. Zie hier de originele link naar deze pagina op WTK.info.

Mind Control Samenvattingen:

Voor de beste, meest beknopte introductie in mindcontrol, raden we onze samenvattingen aan. Deze samenvattingen vol feitenmateriaal bieden onthullende informatie uit belangrijke boeken en vrijgegeven regeringsdocumenten. De gepresenteerde informatie wordt ondersteund door een groot aantal voetnoten en links, die naar regeringsdocumenten en andere betrouwbare bronnen verwijzen, die ter verificatie geraadpleegd kunnen worden. De eerste twee links in het lijstje hieronder zijn algemene samenvattingen. De volgende drie zijn 10-pagina samenvattingen van uitstekende, goed onderbouwde boeken over mindcontrol.
2-pagina samenvatting: Mindcontrol Doofpot
10-pagina samenvatting: De Geheimen van Mindcontrol
10-pagina samenvatting: Dr. Armen Victorian; verschillende aspecten van mindcontrol
10-pagina samenvatting: A Nation Betrayed door mindcontrol overlevende Carol Rutz (uitstekende voetnoten)
10-pagina samenvatting: Bluebird door Dr. Colin A. Ross over betrokkenheid medici

Belangrijkste Mindcontrol Document:

Een vrijgegeven CIA-document over mindcontrol beschrijft een experiment in het creëren van onbewuste moordenaars, waarbij twee vrouwen betrokken waren: “Mevrouw [A] (die van tevoren een angst voor vuurwapens had geuit), kreeg instructies om iedere mogelijkheid uit te proberen om Mevrouw [B] (op dit moment diep onder hypnose), te wekken. Als ze hierin niet slaagde, zou ze een pistool pakken en op Mevrouw [B] schieten. Ze kreeg ingeprent dat haar woede zo groot zou zijn, dat ze niet zou aarzelen om [B] te vermoorden als straf voor het niet wakker worden. Mevrouw [A] voerde deze instructies tot op de letter nauwkeurig uit, inclusief het afvuren van het (ongeladen) pistool, en viel vervolgens in een diepe slaap. Beide vrouwen werden gewekt, en vertoonden een totaal geheugenverlies met betrekking tot de hele gebeurtenis. Het pistool werd opnieuw aan Mevrouw [A] gegeven, maar in wakkere staat weigerde ze het aan te nemen of op te pakken. Ze ontkende ten stelligste dat de hier weergegeven scène had plaatsgevonden”.

Lees Verder of verken de dossier artikelen hieronder

Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.