WantToKnow.nl

Dossier: UFO

Dossier Intro

Deze pagina biedt links naar verscheidene betrouwbare en verifieerbare informatiebronnen met betrekking tot de UFO-doofpot. Ons meest fundamentele materiaal staat bovenaan de lijst, en wordt, voor diegenen die daarin geïnteresseerd zijn, gevolgd door aanvullende bronnen die dieper op de zaken ingaan. We raden je ten zeerste aan om deze pagina in zijn geheel door te lezen alvorens de diverse links te verkennen. Het WantToKnow.info team presenteert deze UFO-informatie als een gelegenheid om jezelf en anderen te informeren, en te inspireren tot samenwerking om de democratie te versterken en te bouwen aan een betere toekomst voor ons allemaal. Zie hier de originele link naar deze pagina op WTK.info.

UFO-informatie Samenvattingen:

Voor de beste, meest beknopte introductie in het UFO-materiaal, raden we de samenvattingen aan. Deze samenvattingen vol feitenmateriaal bieden onthullende informatie over UFO’s, gegeven door tientallen getuigen met een onberispelijke staat van dienst, afkomstig uit regering, leger en inlichtingendiensten. Doctor of Medicine en voormalig ER-directeur Steven M. Greer heeft een compilatie van getuigenissen op video gemaakt van astronauten, generaals, professoren, en gerespecteerde regeringsfunctionarissen, die hun directe ervaringen met betrekking tot de UFO-doofpot delen. Deze getuigenissen zijn opgenomen en gepubliceerd in het onthullende boek Disclosure. Je kunt de videogetuigenissen bestellen als je de beweringen van iedere getuige wilt verifiëren. Lees ook onze fascinerende samenvatting van het boek hieronder.

UFO samenvatting, twee pagina’s
UFO samenvatting, tien pagina’s

Beste gratis UFO-video’s:

Eén van de populairste uitzendingen ooit op het Sci-Fi Channel was de fascinerende documentaire Out of the Blue. Deze film presenteert interviews met astronauten, generaals en andere hooggeplaatste officials uit leger en regering, in combinatie met opmerkelijk beeldmateriaal van UFO’s, van over de hele wereld. Als je aan je vrienden overtuigend bewijs wilt laten zien over zowel UFO’s als de enorme UFO-doofpot, dan is dit de film die je moet laten zien. Een andere uitstekende video die gratis te bekijken is, is de National Press Club Video, waarin 22 getuigen uit leger en regering hun persoonlijke ervaringen in deze doofpot naar buiten brengen. Een uitstekend artikel uit de Washington Times doet verslag van deze monumentale gebeurtenis.

Out of the Blue, te zien op Google Video
National Press Club Video

Belangrijkste UFO-document:

Voormalig directeur van de CIA, admiraal R.H. Hillenkoetter, deed een opmerkelijke bewering, waarover later bericht werd in de New York Times op 28 februari 1960, op pagina L30: “Het is tijd dat de waarheid naar buiten wordt gebracht in een openbare hoorzitting van het Congres… Achter de schermen zijn hooggeplaatste luchtmachtofficieren ernstig bezorgd over UFO’s. Maar dankzij de officiële geheimhouding en bespotting, geloven burgers dat de ongeïdentificeerde vliegende objecten onzin zijn… Om de feiten te verbergen, heeft de luchtmacht haar personeel een zwijgplicht opgelegd”. Via de link hieronder kun je het volledige artikel lezen en de inhoud ervan verifiëren, door gebruik te maken van de link naar de New York Times-archieven om toegang te krijgen tot het originele artikel.

Voormalig CIA-directeur doet verslag over UFO-doofpotaffaire in New York Times
Het originele stuk op Wanttoknow.info

Lees Verder of verken de dossier artikelen hieronder

Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.