WantToKnow.nl

Dossier: ET

Dossier Intro

“Het was Donderdag, 20 November 1952 om ongeveer half een ‘s middags dat ik voor het eerst persoonlijk contact had met een mens uit een andere wereld. Hij was naar de Aarde gekomen in zijn ruimteschip, een vliegende schotel. Hij noemde het een verkenner.”

Het zijn de eerste zinnen uit het legendarische boek ‘De vliegende schotels zijn geland’ van George Adamski. Op WTK.nl wordt serieus gekeken naar het fenomeen buitenaards leven. Als je kijkt naar het bijzondere materiaal in het UFO Informatiecentrum, dan kun je er haast niet omheen: er is leven op andere planeten. Maar wie zitten er in de schepen? Waarom ‘bespieden’ ze ons? Wat is hun boodschap aan ons mensen? Is er al contact? Wat zou contact betekenen voor de mensheid? Hoe verschillend zijn we? Wat is onze universele taal?

Deze pagina is nog in ontwikkeling, alvast een voorproefje

De eerste contacten

George Adamski

George Adamski

In het boek ‘Grote Mysteries, Vliegende schotels en andere raadsels van het Heelal’ wordt een heel hoofdstuk gewijd aan ‘De eerste contacten’. WTK.nl heeft een samenvatting gemaakt van dit hoofdstuk als inleiding op het fenomeen buitenaards leven. ‘De ontmoeting die George Adamski in de Californische woestijn had met een wezen met lang blond haar, is wel een heel uitzonderlijke gebeurtenis geweest in de geschiedenis van de mensheid. Als Adamski de waarheid heeft gesproken, dan mag die ontmoeting in 1952 in de buurt van Desert Center fabelachtig genoemd worden: Op dat ogenblik zou dan een mens oog in oog hebben gestaan met een wezen dat afkomstig was van Venus. Was het daarentegen bedrog, dan is het wel een van de opzienbarendste grappen geweest die ooit in elkaar werd gezet.’ Lees hier over de ontmoeting van Adamski met een Venus-bewoner

Lees Verder of verken de dossier artikelen hieronder

Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.